Går dagens shopping!!

I går var jag & mamma i Köpenhamn. Det var väldigt mysigt och kul. Det är ett enormt stort problem att hitta snygga skor till mig men vi hittade jättesnygga i Danmark. Ett par guldiga från gabor. Så mycket kläder blev det tyvärr inte. Där är sjukt många affärer och mycket folk så det känndes lite stressigt. Vi gick in på vila där jag hittade de jag sökte den hängsleklänningen som jag hade kollat på i en Frida tidning Yees. But... de var lite rea (inte på den) så det var sjukt mycket folk och väldigt lång kö till provrummet och till kassan. Vi provade några kläder i kön men denna klänningen var svår att prova utan på. Vi hann inte ställa in hängslena rätt och ta de i lung och ro så det blev ett snabbt nej från mamma och vi kunnde inte prova mindre storlek eller nogrannare för det var blad dem första affärerna vi gick in i och skulle vi bli där länge så skulle vi inte hinna någonting.
Mamma fick sin tröja och när vi kom ut blev jag inte besviken. Jag vill gärna köpa den. Jag hittade 2 linnen (vanliga)  att ha under en anna topp. Vi gick  och gick och sen skulle vi till Marimekko museumet. Det var en bit att gå men det var typ mest tyger att titta på men det var helt okej. Vi åt inte förr än typ 7 och vi åt frukost typ halv 10. Men vi tog en glass och en banan på förmiddagen. Mer än så blev de inte shoppat. Nu idag så har jag letat i 3 timmar (jag lovar de e sant) efter en affär med den hängsleklänningen och de ända dem säger är den är slut, finns bara i L, tyvärr slut, slut, den har vi nog inte, finns bara i M, AAAHAHHHHHHH jag har ringt till typ alla vila butiker i hela sverige och INGEN har den i XS/S så jag skyller på mamma och säger att vi skulle ha köpt den. But it's to late....:( Nu kanske du inte årkar läsa mer men de måste du om du tycker om TOPSHOP.
Jag var i typ 3 topshop butiker så de är ingen slump. På internet har jag varit väldigt sugen på att köpa något men i verkligenheten var de kasst. Kvaliten var inte alls bra och det var inte så snygga kläder. Jag såg kanske 5 saker som fans på nätet och som fans där men inte mkt mer. Dålig kvalite och inte så snygga kläder jag hade hoppats på min fina jeansshorts men nää.:( Så det blev jag besviken över. Men skorna blev jag väldigt glad för och topshop kunnde jag inte hjälpa & jag hittade inte så mycket mer som jag skulle vilja ha mer än den HÄNGSLKLÄNNINGEN som jag bara ångrar mig och ångrar mig att jag inte köpte. Men det var en väldigt kul dag när jag kom hem var jag sjukt trött för vi gick hela dagen:D

Kram På Er!!

PS. Sorry om där är lite stavfel jag pallar inte läsa igenom allt DS.

Kommentarer
Postat av: anonym

håller med om det där med Topshop

2007-04-10 @ 20:58:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0