Lyckad match och lyckad shopping!!

Va på en SKITSTOR loppis idag. Sjuktball och bra, det va på Europaporten i Malmö 300 olika stånd gammla människor som unga stod och sålde och kom och köpte. Jag gjorde många riktigt FYYNNNDD!!!
Ett tangentbord som jag länge hade funderat på att köpa för mitt förra söög, jo visst de fans där min storebror har ett EXAKT likadant fast mitt e finare och han har typ gett 200-250 kr jag gav 25kr,
och där fanns alla knappar jag ville ha. Hahaha najs köp.
Sen köpte jag en modetidning förra nummret ( nr 4 och nr 5 är ute nu) av damernas jag bläddrade snabbt igenom den och den verkade bra så den köpte jag. Den kostar 43kr i affären och jag köpte den för 5kr, billigt.
Mamma köpte någon typ skål medans jag stog och kollade på lite kläder som låg i en hög.....då slog de mig. Där va ett par jeans från BikBok fast storlek XS och det är för kort. Men jag vill ju ha jeansshorts så jag köpte dem för 20kr skitbilligt så jag ska först vika upp dem sen klippa av dem till knäjeans sen ovanför knäna och sen shorts vilket fynd. Dessutom kände mamma hon som sålde dem så det är inte så att dem har varit hemma hos några fyllo eller andra konstiga människor. När jag kom hem provade jag jeansen och dem passade fast var VÄLDIGT låga i modellen men de funkar.

Hemtex hade 50% så vi körde inom Mobilia och det gjorde inte mig något. Jag köpte ett rött nagellack för 25kr på H&M. Jag hittade allt jag ville kolla på på Mobilia.
NYPD väska, jordgubbshalsband (det fans örhänge och armband också (Y)) som Safiiye hade tipsat om, jag fick prov på en dagkräm som jag hade läst om, kollade på body lotion men kom på att jag hade hemma, hittade nagellack, mamma fick det hon ville ha på Hemtex,  hittade en skitsnygg väska på scorett, skulle bara försäkra mig om att dannys skiva INTE hade kommit ut i butik än och avslutade med en underbart god glass på Jägersro ( vi stack dit också för där va något på hemtex som inte fans på Mobilia).  Väldigt nöjd med mina fynd idag. Tyvärr va där inte typ snygga secondhand kläder utan mest saker och kläderna som fans låg i högar och mest tantkläder men det var sjuktkul att kolla. Åk dit du med det är öppet även i morgon (söndag) de öppnar 11 och stänger 15 de gjorde de i allafall idag.



205844-101 
Tangentbordet är vitar och finare i verkligheten det ser precis ut som ett sprillans nytt

205844-102
Rött nagellack från H&M 25kr

205844-103
Tidningen Damernas för endast 5 kr den är på 210 sidor:D:D


205844-102
Jeansen som jag ska klippa av. Dem är MYCKET snyggare i verkligheten för det blir helt konstigt när man föminskar en bild för kamerabilder är ju jättestora. Dem har inte så konstiga ränder som det ser ut som på bilden.
205844-101
Så här ser jeansen ut på andra sidan. Kanske inte världens snyggaste men duger väldigtbra och för endast 20 kr. Jag har ett till par jeans som e snygga fast för korta som jag ska klippa av. Hellre de än att köpa jeansshort för 300kr typ på gina tricot som jag vet att hur många som helst kommer att ha likandana. De är kul om man är lite udda.



Puss & Kram ses på stan!



Kommentarer
Postat av: matilda

SJUKT SNYGGA SAKER GUMMMAN MIN !

2007-04-24 @ 19:53:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0