Vilka systrar!!

Jag såg precis typ Melodifestivalen för barn (det heter nog något annat) som jag själv var jurry i för denna tävlingen för några år sedan:P
Men jag säger bara vilka grymma tjejer dem är. Först Molly sen Mimmi och nu Frida Sandén. Shhiit alla sjunger ju grymt bra och 2 av dem har vunnit denna tävlingen (Frida nu precis) och Mimmi var med i Talang. Så duktiga alla är!!

(bilder går ej att ladda upp nu på dem med kommer förmodligen senare)


image535

KLYDDAR

Jag vet inte vad med internet klyddar jag kommer ex inte in på HMs hemsida andra bloggar m.m.  och de jag kommer in på det tar en himla tid. I morgon ska jag träna och sen ska vi åka till min mormor i Halland, vi kanske sticker in en sväng på Väla (shopping center i Helsningborg) på vägen dit om vi hinner de efter att jag har tränat.

Torsdagens



Idag vaknade jag lite sent och det var väldigt kallt. Därför kände jag bara för att slänga på mig något slappt enkelt enfärgat, och så här blev de!


♥  Svart tröja mammas
♥  Jeans Åhlens
♥  Skärp gåva
♥  Väska Rom
♥  Chanel sjal mammas
♥  Metall armband gåva
♥ Pärlarmband??
♥  Annat armband gjort själv
♥  Örhänge ringar Guldfynd
♥  Skor Converse


Vad tycks?

Opps glömmde.....mina snygga jeans som jag köpte

Jag nämde ju tidigare att jag kanske skulle köpa ett par jeans på Rågårds i Växjö som jag hade tittat ut och som dem hade skickat från Kalmar och det gjorde jag också. Jag diggar dem verkligen.
Det var rea så endast 199kr gav jag för dem!



Vad tycker ni?

Gårdagens




Eftersom blogg.se inte fungerade igår på min data (med att lägga in bilder) så kommer denna outfiten lite sent, men bättre sent än aldrig.

♥ Röd och vit randig blus H&M
♥ Vita byxor Vero Moda
♥ Linne under??
♥ Halsband Systrarna Grenes 
♥ Örhänge Glitter
♥ Armband gjort själv
♥ Skor coop

Vad tycker ni om gårdagens outfit?

Är en aning lite smått JÄVLA irriterad

Idag slutade vi 15.05, tänkte Ohh vad skönt idag har jag inga aktiviteter och bara lite läxa, naajs och så kommer jag hem ganska tidigt. Men så blev de inte. Jag gick först till biblan eftersom bussen skulle gå 25 min efter jag slutade jag var på busshållsplatsen 5 i halv. Inte en människan och ingen buss jag väntar och väntar och väntar bussen kommer 16.20. Jag var stenfrusen och enormt arg och trött. Då säger busschafören att alla bussar har fått ändrade tiden alla går 10 min innan än vad de står på pappret, snacka om att man blir suuuuuuurrrrrrr!!
Så jag kom hem kvar i 5 !!!!!!!!!!!!!! Plus att igår funkade inte blogg.se (men att ladda upp bilder) på min data därför bloggade jag inte.


Hoppas ni har haft en bättre dag?!!

Liten söt enkel röd

image522

Den här tycker jag e snygg. Vädligt enkel men ändå cool och snygg. För 98kr på H&M blir den din eller min!! Jag har faktiskt inte någon sådan lite som man kan ha över sig (ja jag vet kasst men man kan inte ha allt).

Vad tycker ni om väska, något ni inte har som borde som många andra har och som borde vara lite självklart?


För er rödhåriga

image521
Bild: H&M kjol 249kr (va inne på H&M sidan och hittade lite godbitar)

Det här är ju bara föööööör snyggt, men inte på mig, dem har ju valt en rödhårig som verkligen passa i de. Jag som blond hade det inte alls varit lika snyggt på eller på en brunett men en rödhårig så blir de så perfekt på.

Kjol vs. Klänning

image520image519
Bild: Båda H&M kjol 198kr klänning 298kr

Vilket är snyggast? Kjol eller klänning? Båda är samma typ av modell och är sydda ungefär likadant bara att de ena är kjol och de andra klänning. Jag har svårt för att bestäma mig, men jag tror man har mest användning för kjolen men I like båda.

Vad tycker ni kjolen eller klänningen?

12 timmar borta

Just nu är jag ganska trött jag åkte hem ifrån vid kvar i 8 tiden i morse och sedan har jag gått i skolan spelat piano och tränat basket utan att ha kommit hem i mellan. Därför har jag inte kunnat/hunnit blogga. Nu när jag kom hem vid 8 tiden var jag ganska trött och hungrig och man blir lätt seg om man sätter sig ner som jag gjorde. I morgon nog lite lugnare dag. Ha de wooderfooool!!



Mitt, om jag fick bestämma



Även detta snygga hittade jag i aftonbladets bilaga (KLICK!). Jag fastnade helt för dem här 2 accessoarerna!
De första är en supersnygg sjal från Zara för 249kr och de andra är ett par dö läckra och häftiga örhänge med pärlor som cirklar för 49kr på H&M. Hoppas nu bara jag kan hitta detta i butiken.

Vad tycker ni?

Sorry för dåliga bilder

I like It

Denna outfiten hittade jag i aftonbladets bilaga Klick! Jag tycker den är så snygg och baggy. I like It!!!




Vad tycker ni?

För er som behöver större handväska

image513

Känner du ibland ohh varför är min handväska så liten jag kan ju inte få ner både mitt A-4 blocket sminkväska OCH bårste. Då är problemet löst, ha en sådan här väska istället. Hahah, här ryms nog både de ena och de andra och kanske de tredje. Men den är nog inte helt lätt att gå runt och bära på.

Rött e sött

image512

Sorry att jag inte har bloggat nu på ett tag men jag har varit på lägerskola och i Småland. Jag kom hem sent igår därför bloggade jag inte. Nu är de inte mycket kvar på sommaren och vill därför passa på att klä mig lite somrigt (fast de inte var speciellt varmt idag). Det blev helt enkelt en väldigt röd outfit.

♥ Vitt linne från Danmark
♥ Kofta från Style
♥ Leggings Gina Tricot
♥ Halsband Glitter
♥ Örhänge (syns ej på bilden) I.me.my
♥ Sjal, väska, armband G-kås:P
♥ Skor Gabor

Sno stilen från Modellen

image510image511

Bild: Modell (hittad på google)                                                              Bild: Tröja Topshop £35 (ca 500kr)


Heheh superlika!!!!

Palles Pärla

image509
Jag såg denna påTopshops hemsida och jag fastnade helt för den. Så snygg!! Dock ganska dyr £50 (ca 700kr). Men ringningen  är så snygg och så är den stickad och grå med härliga armar. I ♥ it


Flipp eller Flopp

image506
Flipp eller Flopp? En skinnkjol som är sydd lite hit och dit, den kommer ifrån Topshop och kostar £40 (ca 550kr).
Visst det ska/är modernt med skinnkjolar men nej denna är för mycket för mig blir det en flopp.

Vad tycker du flipp eller flopp?


Dagens låt

Jag var på NRJ in the park i onsdag och regnet öste ner men det var ändå ganska härligt och kul. KNA Connected var där och sjöng back when I was och den är ju såå grym hela stortorget gungade jag vråldiggar den.


Hem och packa om

Nu är jag hemma från lägerskolan. Det var faktist ganska kul. Kanske lite kort tid bara men vi hade jättekul.
Vi åkte hem redan klockan 10 idag och kom också upp vid 10 tiden igår. Så när vi kom hem fick vi sluta, så jag var hemma redan typ kvar över 12, NAAJS. Senare när mamma och pappa kommer hem ska vi förmodligen (näsan säkert) åka upp till småland. Egentligen är jag inte så sugen på de för jag hade velat ta de lite lungt och va hemma men vi måste nog upp. En posetiv sak är att där är ett par supersnygga jeans som sitter perfekt som väntar på mig i affären. Jag hittade ett par jättesnygga jeans som satt jättebra på Rågårds i växjö men dem var för korta men dem skickade dem i längre längd från Kalmar och typ förra veckan ringde dem och sa att dem hade kommit, så dem köper jag nog.
Blir nog svårt med internet i småland,
men jag kommer hem på söndag kväll.

Ha de bääst!!

Bilderna från Shoppingrundan

I måndags var jag som sagt och shoppade med min underbara farmor. Jag hittade en hel del, inte direkt fynd (för allt var ganska dyrt) men de jag köpte var verkligen snyggt och lite som jag behövde. Men väskan som jag köpte är jag lite osäker över. Jag vet inte om jag ska behålla den vad tycker ni?


Svart stickad jättesöt koftan från Vero Moda
259kr.


Övermjuka säkert supermysiga ( har ej provat dem än) gråa tjocka strumpbyxor. Nog väldigt bra kvalite eftersom priset smakade
209kr.



En jätteskön stickad klänning i grått från H&M. Känndes superskön och känndes inte alls så billig kvalite som vissa av H&M plagg känns. Gör sig inte alls på bilden mycket snyggare i verkligheten.
398kr.
(sorry jag glömmde ta av plasträmsan på klänningen)


Detta va verkligen ett fynd. 75% rea på MONKI endast 25kr för detta söta linne.


Grå väska från Lindex framsida (bild 1) & baksida (bild 2)
(följer även med en axelrämm så man kan ha den över sig men då hänger handtagen kvar där på sidan)

Sen är det denna väskan som jag är osäker över, det var mest min farmor som vråldiggade väskan och ville verkligen köpa den och jag tycker också den är helt okej, men jag vet inte 300kr kostar den och man kan hitta en anna snygg väska som jag gillar mer för 300kr. Plus att lägger man till 200kr får jag en Marimekkoväska som jag egentligen skulle vilja ha.

Mm jag vet inte snälla hjälp mig!! Vad tycker ni ska jag behålla väskan, tycker du den är snygg, VA ÄRLIG!!


Ja de va de,SNÄLLA HJÄLP MIG MED VÄSKAN OCH KOMMENTERA SKA JAG BEHÅLLA DEN?????

Daaaagens

image496

Idag var första dagen i skolan (igår bara upprop i ca 1,5 timme). Ganska najs att träffa poolarna och vi hade inga riktigta lektioner idag. I morgon åker vi på lägerskola så då kan jag inte blogga:( men kommer hem igen på fredag. Bilderna blir jättedåliga för vi har fortfarande inte fått våran kameraladdare så jag tar med webbkameranlång avstånd.


♥ Topp Only
♥ Shorts Gina Tricot
♥ Halsband I.me.my
♥ Armband mammas gamla
♥ Skärp Gina Tricot



Vad tycks om dagens?

Skolstart!

Sho hoo idag klockan ett var de upprop i skolan:P Vårt schema var kasst!! Vi går 8 till HALV 4 på FREDAGAR. De e riktigt kasst, plus att mina busstider stämmer inte med våra sluttider så på tisdagar så behöver jag vänta 1 timme och 5 min på bussen. Ohhhhhhh!! Ja blir galen  (men ska fråga om ja får gå tidigare). Vår tidigaste dag är 9 till kvar i 3, men typ 3-4 ggr per termin får i sluta 4 på måndagar. Annars är vår tidigaste dag 8 till kvar i 3. Ohh resten av busstiderna stämmer inte heller, måndag är de bra tisdag 1 timme & 5 min ons,tors,fredag ca 25min (tror jag). Nä så jag blev inte alls glad över de, men de blit säkert bra. Vi ska på lägerskola på torsdag:D Det ska blir väldigt kul hoppas vi gör något roligt. JAG VET BILDER SKA KOMMA (på vad jag köpte igår), men va med kompis idag kommer förmodligen i morgon:D


Har ni fått bra schema?


PS. Kom på att i morgon e jag hemmakvar över 2 (najs) träning 5 och NRJ sedan:D Men ska ändå försöka hinna med att blogg och lägga in bilderna:D DS.


Fullbokad dag

Idag började jag dagen med att gå upp typ 8, sen hämta min farmor och farfar mig vid halv 10 tiden. Vi var i stan vid halv elva. Vi gick där och shoppade, fikade och hade de mysigt till typ 2. Jag hittade riktigt snygga saker. En grå stickad klänning skitsnygg, en svart söt kofta, jättejättejättemysiga (och DYRA) strumpbyxor i grått, en hårklämma och en väska (som jag är lite osäker på). Bilder kommer. Efter de åkte vi hem och farmor gjorde plättar till mig:D Sen skulle dem till tandläkaren så jag satt och läste sladder utanför. Efter typ en halv timme dunpade dem mig i stan (igen) och så gick jag och kollade och hittade en MONKIAFFÄR till!!!! Där det var 75% rea på jättemycket. Jag köpte de rosa linnet med rosetten som jag har visat för ett tag sedan för bara 25kr :P Ja sen vad de dags för pianoupprop tog typ en halv timme. Va hemma halv 7 åt stack kvar över 7 tränade från halv 8 till 9. JAG GLÖMMDE MINA SKOR, hur man nu kan göra de så jag fick skoskav av dem jag fick låna:P Ja, en väldigt intensiv dag, bilder kommer men i morgon börjar skolan och nu ska jag verkligen duscha och snacka med min bror som kom hem nu från lunmpen (bara en vecka).

Ha de bääst!

In to stan

Nu ska jag snart dra in till stan, sorry att ja inte skrev igår med jag var på Malmöfestivalen. Vi stod i kö i 2 timmar för att bli hårstylade. Men det blev snyggt och jag fick faktist ett litet tips (för mitt hår). Sen gjorde vi egna pins och kollade runt lite samt åt gott. Nu måste jag göra min i ordning. Vi ses!!

Ha de bäst!

Är med en underbar vän som ja ej har träffat på hela sommaren.

Mamma e på fest (50- års) och pappa jobbar, vad gör man då jo e hemma och ringer en kompis som som tur va kunnde komma. Har inte träffat henne på hela sommaren, så var riktigt kul att se henne igen. Vi har precis sett Mean Girls som inte alls var dum. Har även snackat, ätigt chips och lyssnoch Nu kollar vi runt nätet och sen ska vi nog fota lite med webbkameran:P Riktigt naajs, man får ju trösta sig med detta roliga när man missar Måns:P
OBS!!!DET ÄR JU BARA 2 YNKASTE DAGAR KVAR PÅ SOMMARLOVET :( och vi fick precis reda på att vi inte ska ha våra sjukt braiga (skolans bästa) lärare i SO. Nu kommer ju SO bli trååkigt. Plus att dem har kickat 2 SO lärare innan sommaren och nu ska vi mista våran för dem måste ha nya till 6:orna SÅÅÅÅÅ BUUUULLLL, vi ska protestera!!!!!!!!

Städat/r i gaderoben!

När man väl slänger ut massa saker så hittar man alltid massa nytt som kommer in som alltid har legat där bara att man har aldrig brytt sig om att kolla där. Jag har hittat massa roliga/snygga kjolar som mamma hade i sin ungdom som jag kan dra upp och ha som en klänning. Jag visar alla men vissa är lite stora/små eller korta samt några som kanske inte är världens finaste. Men de får ni avgöra kommentera gärna vad ni tyckte om dem och vilken som var eran favorit!!


1. 
Mammas gamla kjol med ett siden band som jag själv har satt dit.

2. 
Mammas kjol med blommor samt siden band(bild 2) som jag satt dit.

3. 
Mitt egna linne med volanger som jag dragit ner som en kjol och som jag knappt använt.

4. 
Mamma klänning med oranga blommor som hon hade när jag var liten:P

5. 
Mammas kjol i cerisrosa.
6. 
Mammas vita underkjol tror jag att de är:P

7. 
Min kjol som jag köpte för några år sedan, såg i Ellos katalogen att man kunnde beställa typ sådan här så dem kanske blir moderna i höst. Man ska ju självklart inte ha de linnet till.

8. 
Min långkjol som jag köpte för typ 5 år sedan som jag nu har dragit upp som en klänning.


Vad tycker ni om mina klänningar/kjolar, bara kommentera!!


Orkar inte vänta på kameran här kommer de jag shoppat i Växjö

Nu kommer äntligen det jag shoppade i Växjö, men jag orkade inte vänta på kameraladdaren så jag fick ta de med webbkameran. Bilderna blev inte alls så bra som med vanlig kamera och sakerna är mycket snyggare i verkligenheten.  Men hoppas de går bra ändå!! Jag har hittat allt till sådana kanon reapriser.

image475

Silverglittrig klänning från Indiska 99kr

image482

Svart hög kjol med stor rosett från Rågårds 99kr
Rosa linne med text princess från Rågårds (ONLY) 39kr


image476

Skärp med rosett ( måste sys på bättre) från Gina Tricot 20kr

image477

Rosa vit prickigt smalt skärp från Gina Tricot 20kr (köpte tyvärr för stort för att kunna ha de i midjan)

image479

Grön jättesöt bikini (gör sig inte alls på bilden) från Gina Tricot till otroliga 20kr/del


image480

Silver/guld skärp från Gina Tricot 20kr (även detta köpte jag för stort för att kunna ha de i midjan för när jag provade dem så bara tog jag dem utanpå jeansen men när jag kom hem märkte jag att jag nog skulle tagit av mig koftan samt provat de i hällorna, menmen strunt samma)

Planering för shopping!

På måndag ska jag in till stan och shoppa (ja ska nog in i morgon också på malmöfestivalen men ej shoppa då).
Här är några exemple på vad jag är ute efter.

Enfärgad svar kofta
Gråa mysiga strumpbyxor
Långarmad tröja
- i svart eller grått
Kjol, jacka och magtröja från Monki
Marimekko väska -ska se hur den nya röda höstfärgen ser ut på väskan
Klämma - att sätta upp hela håret i, min förra har gått i sönder
Kofta och klänning från H&M
Cool schysst tröj/jacka
- som typ Adidas jackan men måste inte vara just den

Detta är några exempel som jag kan tänka mig sen kommer jag ju säkert inte känna likadant när jag sen står i affärerna för då kommer jag säkert hitta något annat snyggt:P

17 dagar 9 timmar 49 minuter 47sekunder kvar

image474


ÄNTLIGEN
den 4 september börjar världens ja världens bästa program, nämligen IDOL!! Det är så sjukt bra, problemet är nog bara att de kommer inte komma någon som är snyggare än Danny:P Så de har jag lagt ner, men de kan komma folk som sjunger bra (inte lika bra som Danny då). Det ska bli riktigt kul jag tror jag har missat MAX 2-3 program under alla åren. Läääääääääängtar!!

Någon mer som är heltokig i Idol eller Danny? :P


image473

Soooooooooo cuuttee!!!!

Big footad

image472

Malmöfestivalen

Igår drog Malmöfestivalen igång. Det är mycket som man vill gå på, exempel Måns, NRJ galan, designmarknad, frisyrstyling, äta på Louisiana m.m. Jag missar Måns:(  (för ska bort). Men jag and my mother ska nog åka in i morgon får då ska hon se Tommy Körberg och så är de designmarknad och frisyrstyling plus att vi nog ska äta på Louisiana, så de blir ball.

Någon mer som ska på Malmö festivalen och i så fall vad ska du se?

image471


Modellen??

image470

En jag tycker sådan här väskor är jättesnygga, kanske inte just LV men det var den bilden jag hittade i den modellen. Men min fråga är vad heter denna modellen på väska? Jag har ingen aning men jag vill få de till att heta typ säck eller i alla fall att man kallar de det. Men när jag söker på liknande på google, blocket, tradera m.m. får jag inga träffar. Vad sjuttsingen heter den?

I like

image469

Kollade runt lite på google och hittade denna snygga adidas jacka på en tjej men en coolt outfit.
Det är själva jackan jag är ute efter, finns väl att köpa på stadium/intersport. Men kollade deras hemsidor och hittade inte den i brun i de materialet jag vill ha den i. Någon mer affär den finns i? Brun, grå eller svart är nog snyggas!! Eller vad tycker ni?

Se vilken kändis du passar bäst ihop med!!

Klicka här och se vilken kändis du passar bäst ihop med. För min del blev de Martin Stenmark:P

 image466

Besöksräknaren stämmer inte??!!!

Hum besöksräknaren stämmer inte jämfört vad som statestiken visar här på blogg.se. Lite knepigt någon som vet hur man rättar till de? Jag har haft många fler besökare än 11 idag runt 30 st.


Uppdatering: JAG TOG REDA PÅ DE RÄKNAREN RÄKNAR BARA UNIKA BESÖKARE!!!

TRÄNA!!!:D:D

Äntligen nu drar första baksetträningen igång, ska bli överball både att träffa kompisarna och såklart att spela. Har faktist lärtmig en hel del under sommaren (på lägret) så kul om jag kunnde använda de nu på träningen. Ska bli riktigt ball!!

Vilken är snyggast?

          


Jag har hittat två små kuvert väskor på tradera men jag vet inte vilken som är mest praktiskt.

Väskan på bild ett har axelrämm som man kan ta ut och den kostar just nu 60kr plus frakt kankse 30(?) (ej lång tid kvar). Den är väldigt söt men jag tycker nog den andra är snyggare...men

Den har ingen axelrämm bara den lilla saken på sidan plus att den är mer som en plånbok innuti(se bild). Där är längre tid kvar på den och den är just nu uppe i 20 sek. Den är också vit men den har en liten söt rosett i guld som jag diggar.
Denna väskan är 20cm lång och den andra 30cm så de är möjligt att den som är 20cm ser för liten ut.
 Ja vet inte vad tycker ni?


Palles Pärlor



Det var tänkt att jag skulle ha dagens pärla (palles pärla) men så blev de inte jag hitade så mycket snyggtmonkis hemsida så jag tog allt. Så allt de här blir Palles Pärlor. Priset står ej på hemsida så de vet jag inte men allat kommer som sagt från Monki. Den kjolen på första bilden har jag letat efter jag vet bara att alma h syr upp dem men har aldrig sett dem i butik. Men nu vet jag ju var den finns.

Nå vad tycks?

Flipp eller Flopp

image456

Ena taget tycker man denna jackan är fräck men andra taget tycker man den är skitful. Jag vet inte själv vad jag skulle säga flipp eller flopp. Jackan kommer i alla fall från Monki (vet ej priset, dumt att de inte står på hemsidan).

Vad tycker du Flipp eller Flopp?

Besökräknare och mailadress.

Nu har jag fixat besökräknare så att även ni kan se hur många som har varit inne på min blogg under dagen och som är inne samtidigt som dig. Tyvärr är de inga jättesiffror vi snackar än men lite kul ändå. Sen har jag även fixat egen mailadress som ni gärna får maila om ni har frågor, tips, kritik eller vad som helst.

Vilken outfit är din favorit?

205844-108

Vilken av dem här 5 outfitsen tycker du är snyggast. Sätt igång med att kommentera!

Bild 1:Brun klänning

Bild 2: Svart klänning

BIld 3: Grå tunika

Bild 4: Vit linne med spetts &  jeans shorts

Bild 5: Röd sommarklänning

Tips till er med stora fötter

Googlade lite igår på typ damskor storlek 43 och hitta träff med en gång. En svensk sida laredoute, näst intill perfekt (perfekt är ju i butiken). På Laredoute. se (och så får man klicka sig vidare till taillissime på sidan) så fans de dam/tjejskor upp till storlek 45. Kanon!!!!!! Och dem var inte mycket dyrare än vanliga skor på typ dinsko. Priset som stod där var på ca 500kr men sen tillkommer ju frakt m.m. Men storlek 43 på typ jerna kostar ju typ 1300kr.
Så nu har jag hittat några skoaffärer med stora storlekar


Affärer för er med stora fötter

♥  42 kan man hitta nu på många ställen (räcker inte till mig),stadium (där finns även söta ballerina), ellos, wedins, bianco är några som jag kommer på nu.

♥ Har man istället 43 och uppåt blir de svårare. Men letar man så finner man. Jerns har upp till 44, dels inte så många modeller och dels ganska dyra men vad gör man inte. Sen finns det är det en butik i Arlöv (går även att att beställa via internet) som heter kingsizeskor . Där finns det många modeller fast som också är ganska dyra. Sen finns det ju laredoute taillissime som jag hittade igår. Där fan hyfsat snygg till helt okej priser.

♥ Ett tips är att kolla utomlands när du är det, när jag var i Rom så gick jag förbi en affär helt plötsligt som hette typ något med bigsize och där fans herrskor upp till typ 52 (och ett par cowboystövlar i storlek 64) och damskor till typ 45. Ett par vanliga svarta söta ballerina som jag har letat efter stod där inne, men tyvärr var modellen för smal för min fot. Så de blev inget, men där i mot så har jag hittat i Danmark. Där säljer dem mycket Gabor och där fanns också upp till typ 45.


Några snygga från Laredoute taillissime

 REA 351kr (org. 469kr)  
REA 455kr (org. 569kr)
 REA 375kr (org. 469kr)


Packar upp, nu sola

Just nu håller jag på med att packa upp alla kläder, väskor, skor, hygienartiklar och allt annat än så länge så har de inte gått speciellt bra för jag har knappt fått upp ngnting. Jag måste ju först städa och rensa gaderoben och bara de tar en himla tid. Men man pallar ju inte va inne hela dagen så nu ska jag ut och känna om det är så varmt som det ser ut att vara och då sola. Shiit vad snabbt solbrännan går bort. De tog inget på mig igår på stranden och sen har jag kanske inte solat på 3-4 dagar och nu känns det som 50% av solbrännan är borta :( .

Medans jag rensade gaderoben så hittade jag faktist något kul, några gammla kjolar som man kan dra upp som en klänning. Den ena gick inte att knäppa helt men funkar ändå och en annan var för stor och men den 3:dje passade. Synd bara att jag hittade dem NU och inte i början av sommaren. Hoppas de blir fint väder så jag har änvända dem för jag tror jag kan ha alla 3 ändå.
Tyvärr så är kameraladdaren sönder och kamerans bateri slut (som jag har nämt innan) så jag kunnde inte fotta demd:(


Favorit låt!

Dagens låt (favorit) är Beautiful girl med Sean Kingston, den är riktigt bra tycker jag och skönt gung. Spelas mycket på radio men som krävs att lyssna på mer.


Blidde inget med den underbara friis & co men en annan snygg som jag är sugen på.

image451

Det var denna Friis & company väska som jag så gärna hade velat ha på tradera. Men jag kan tänka mig att den kostar runt 300-400kr i affären ny så då vill jag bara ge runt 100-200kr. Jag gav 145kr (plus porto) men den gick upp till 185. Kanse lite snopet man man kan ju sen lägga till ca 25kr för frakt och jag menar den är ju inte ny och då hade de blivit lite billigare än i affären. Så jag struntade i den, men jag är på jakt efter en ny likadan det har kommit in 2 sådan här nu innom 1 månad så de kommer säkert fler. Så om det är någon som ser denna väska på tradera så hör av er till mig.

image452

Den här rosa/svarta väska diggar jag. Den är bara uppe i 20kr (plus frakt 25kr) men jag tycker den är snygg och ska nog buda på den i morgon om jag är uppe vid den tiden som den går ut. Jag tror nämligen den går ut ganska tidigt. Vad tycker du om den?

Stranden

Det blev stranden idag:D Det var ju så fint väder sp jag ville ju inte vara inne idag och packa upp!! Ganska varmt i vattnet var de kanske 20-21. I morgon vet jag inte vad jag ska hitta på. Jag vet inte men idag har jag verkligen inte varit hungrig. På hela dagen har jag ätigt 3 mackor, 2 bananer och 2 glassar:P (de var gott) och så har jag nästa inte druckit något alls, och jag är inte ett dugg hungrig:P Men vissa dagar är de kanske så. Lite ångest nu vi ska ha basketträning nu på onsdag (kul som in i) men jag har inte tränat på 5 dagar:( Shiitt!!!
Men ska nog springa 3km i morgon:P

Ha de så bra

Har ni haft fint väder idag då?

Shoppat!! Men kameran funkar inte

Nu i Väsxö har det varit Karloskar dagarna (festival) och då har jag hittat en hel del fynd. Men vår dumma kameraladdare har gått sönder och kameran är helt död går inte att öppna. Därför kan jag inte visa de jag har köpt men de kommer så fort vi fixat ny laddare. De är ju typiskt nu när jag har internet så har jag ingen kamera:(

Jag får se om jag KAN hänge med Bebbe idag till stranden, verkar ju vara fint väder så vill jättegärna but must packa upp.  Vad har ni för planer idag?

Strandsatt på en öde ö


 
Förra veckan (typ torsdags eller fredags) körde vi ut med båten på en liten liten gulig ö för att ha picknick.
Det var jättemysigt och jag tror vi var bland dem första att besöka den. Det var ju ingen ö att bygga hus på direkt men väldigt mysigt var de.
Kläder bestod av en väldigt enkel båtoutfit eftersom vi skulle åka båt så var inte kjol någon hit.

  • Minishorts Bikbok
  • Linne Bikbok
  • Väska Björn Borg
  • Bikini under Rom
  • Armband gjort själv
  • Solisar ??
  • Flippflopp ??

Stor hög med post, 6 väska att packa upp, trött och behöver rensa gaderoben!

Nu är jag hemma!! Lite tråkigt men ändå skönt. Skolan börjar ju redan näsa vecka :(.
 Jag har (som rubriken säger) massor att packa upp m.m, samtidigt som jag vill träffa kompisar som jag inte har gjort på länge länge:D Saknar dem!! Hann inte mer än komma hem så ringde super duper Bebbe och frågade jóm jag ville med till stranden (som jag vill). Men problem, ska då hinna packa upp allt innan eller efter sen ska jag till tandläkaren på kvällen, men de löser sig nog. Nu ska jag kolla snabbt i H&M katalogen som har kommit (har ju ej varit hemma så har inte kunnat kolla i den) sen ska jag nanna. Gonatti natt.


PS. Kan nu meddela att nu funkar ju internet precis som innan (perfect) för nu är jag ju hemma DS.

Palles Pärla

image442

Dagens pärla är den här super snygga jacka. En sådan skulle jag gärna glida omkring i i höst. Bilden är från en annan blogg och hon hade köpt sin för bara 99kr på cubus. Men de finns ingen cubus i Växjö och jag kommer inte hem till Malmö (burlöwcenter) förr än nästa vecka.:(

Palles Problem

image441image440

Jag ligger och bläddrari Ellos katalogen och har fastnat den här söta klänningen. Diggar den tillsammans med dem gråa strumpbyxorna (129kr). Men sen tänkte ja lite till. Vad kan man mer använda klänningen till eller mer variera outfiten med. Jo visst jeans KANSKE funkar, men leggings eller strumpbyxor är nog snyggast. Så nu behöver jag eran hjälp vad kan man mer ha klänningen till?Snälla ge några förslag!!

Sommaroutfit



Nu har vi äntligen fått lite sommar. Lördags och nu till tisdag har vi haft jättebra väder men enligt tvn så ska de blir regn i morgon (hoppas inte). Det är så skönt nu man bara gilder runt i klänning och bara hoppar i plurret så fort man känner för de (vi har egne sjö, inte en hel så klart utan en egen vik).HÄRLIGT!!!


♥ Klänning H&M
♥ Bikini Gina Tricot
♥ Väska Gucci mammas
♥ Armband gjort själv
♥ Örhänge Gina Tricot bild 2 (NYA)


Piiink

image431

Äntligen har vi gått fint väder (fast det varar väl inte speciellt länge). Denna outfiten är från i fredags (då var de inte fint väder), vi var på Husebybruk och kollade, inte världskul men helt okej.

  • Randig tröja Vero Moda
  • Jeans Gina Tricot
  • Friis & co väska
  • Sjal Burberry
  • Kofta gkås
  • Örhänge I.me.my


Här tog jag mina första steg!

205844-430

Sommaren 1995 (när jag var drygt 1 år) firade vi midsommar på Karön i Ronneby. Det var då jag lärde mig att gå. Just på självaste midsommarafton, just på det här stället var det som jag tog mina första steg på jorden!!!

Oufiten i Ronneby



Igår var vi ju i Ronneby och i Karlskorna då hade jag på mig de här!!

  • Vit skjorta
  • Jeans
  • Skärp
  • Armband
  • Prickig sjal i håret
  • Rött linne under

SUPER stor glass (jag åt verkligen inte hela)

205844-427

Igår var vi i Karlskorna och åt på de berömda glasstället Glassiären! Där får man sjukt stora glassar. Jag tog en smak och mjukglass ovan på och så här stor blev den. Jag kan meddela att jag åt knappt en tredjedel, sen ville man inte äta glass på några dagar :P Men god var den! Pappa den galningen han åt med 3 smaker (ca 16 kulor) plus resten av min glass plus lite till, han är en riktigt glassnörd:D

Måndagens outfit

205844-426

Här kommer lite försend outfit

  • Svart tröja Rågårds
  • Jeans Second hand
  • Linne H&M
  • Halsband Wedins
  • Väska NYPD Lundbergs
  • Skor Coop:P
  • Armband Guldfynd


Armband

205844-425

Nu när jag inte har kunnat blogga har jag hittat på lite allt möjligt, exempel gjort armband. Nå vad tycks om de här? Jag köpte ju nya pärlor nu så de blev nog bättre än dem andra.

Storshopping 35 saker




Äntligen får jag komma till intrernet ett tag. Förra måndagen var vi i Ullared:P Det är sjuktva vissa saker är billigt där och man kan ju inte låta bli.35 saker blev det att jag köpte totalt:D

  • Körsbärs halsband
  • Prickig väska
  • 5 trosor
  • 2 toppar
  • Strumpor
  • Prickig sjal
  • 2 deodar
  • 2 shampo 2 balsam
  • Garnier dagkräm
  • Garnier ansiktsvatten
  • Diadem
  • Parfym
  • Ögonfransböjare
  • Toffsar
  • Klämmor
  • Rosa nagellack
  • Tvål
  • Pärlor
  • Tandborste
  • Armband
  • Björn Borg necesär
  • Vagabond skor
  • VItt linne
  • Marinblå stickad tröja
  • Rosa kofta
  • Jeans

Till och med skor och jeans hittade jag som i vanliga fall brukar vara väldigt svårt att hitta:D


RSS 2.0