Roliga historier


Krabbelurer, sylt, sirap och saft, getingarnas favvomat och vi lagade det till dem. Men...ingen  kom, nä vi hade tur ( eller otur bestäm själv ) , inte en enda geting kom om man bortser från den rackaren som kom och la sig i mammas glas när vi var färdigätna. Gott var det i alla fall!
Marimekko,
älskar Marimekko. Ska inreda hela mitt kök, nä hem i det, synd bara att jag kommer få vänta typ 7 år. Hoppas jag inte tröttnat på det då.
Fläderblomssaft
smakar extra gott i en sådan underbar bringaren. Med krabbelurer till går det knappt att motstå.

Blir nog så att vi sticker till Bohuslän imorgon. I så fall sticker vi attans tidigt för vi har tänk oss att köra inom Ullred, Gekås!  Ni vet vad Gekås är för något väl? Kort annars, ett enormt, el gigantico varuhus som är attans billigt. De har grejer från märken som man kan köpa i andra vanliga affärer fast sjukt mycket billigare. Vilka historier vi har därifrån haha.

Min pappa vägrade ha vagn, total vägrade. Vi skulle dela upp oss eftersom vi ville åt olika avdelningar men pappa bara.
- Äh fan man behöver ingen vagn. Envisa mamma tvingade honom tillslut att ta med sig en vagn fast hade egentligen inte behövde det enligt honom själv. Vi ( mamma och jag ) var helt övertygade att vi skulle ha vagn. Vi stack till klädes/skönhets avdelningen och pappa och min bror åt sport och fritid ( typ ). Kom tillbaka 1 timme senare och deras vagn var proppfull. Min bror fick till och med gå och hålla något i händer för allt fick inte plats. Vår var knappt fylld till en 1/3. Skratt skratt! Som vi flabbade åt pappsen.

Eller... vårt 1,6 meter långa kvitto som det blev en gång som jag kunde linda in mig själv i som värsta mumie.

Sen var det en gång när vi var där med min moster och kusinerna. Då campade vi på campingen där och gick in på Gekås 3 ggr samma dag. Inte nog med det, efter den dagen körde vi till Varberg och var där. Någon dag senare skulle vi hem och så var det så att Gekås låg på vägen och såklart så övertygade min shopping galna moster oss att stanna igen. 4 ggr på 3 dagar. Slå det.!
 Haha, nä men som  ni märker så diggar vi Gekås. Pappa är tidsoptimist och tror att vi ska hinna gå igenom hela varuhuset imorgon ( om det blir då ) på 3 timmar, skojar han? Nä, det är det han inte gör. Han ska vara glad om vi klarar det på 5.

Här
kan ni se vad jag köpte på Gekås förra året.

Har du varit på Gekås?


Åkring pics

Sagt och gjort. Here is the pics. På de knasiga tåget på väg hem i måndags blev det utan AC och utan serveringsvagn. Istället en snutig anställd som bara sket i oss som var tvugna att sitta i hettan utan något att dricka. Några bilder gick det inte heller att ladda upp. Hade internet där eftersom min kompis Rebecka hade med sig sitt mobila bredband.
Men
här är bildern från åkringturen!


Jag och Elli, först ut.


Shiho, najsa flytvästa var, lite centimetrar förstora bara. Min i alla fall.


Nästa girls på ringen, mina två kompisar.


Än så länge gick det bra eftersom båten ej börjat köra...


...men sen ploppade en i när båten började gasa.



Simmade in till land. Haha i vattnet flöt flytvästarna upp som in i. Våra knäppon. Ingen vacket bild direkt.

Har du åkt åkring någon gång?

Yesterday

En hot dag igår med träning i en kokande hall, sen iväg till beachen och trängas med människor. Nu sitter jag här i det fina vädret, alldels själv ( plus päronen ) 8m från sjön. En smula bättre.
Tanken igår var ta på dig det somrigaste och svalaste du har. Denna tunika krävs det värme för att ha.



Tunika Ellos
Shorts Gina Tricot
Bikini ( som sticker upp lite för mycket ) Lindex
Brillor Gina Tricot
That's it!


Vad tycker ni?

That's the reason


En fiskekväll i juli

Halloj!

Sorry att det inte blev någon uppdatering igår men datorn lämnade jag till mina kära fasters man som har räddat livet på dator. Igår fixade han även så att jag kan bränna skivor, hjälp vad många bilder jag har att bränna ner. Ordnade så att jag kan se DVD filmer i datan, funkade inte innan men nu it funkar. Slutligen fixade han Photoshop! " Glädjeskutt ". Så det var verkligen värt att vara utan datorn igår.

Geting
som har simmat runt i min äpplejuice och tre knäckebröd med smältsmör ( solen ) ner i magen har min morgon än så länge bestått av. Bättre lär det väl bli. 

Vi har tankar på att sticka till Bohuslän, eller jag det är bestämt, bara om vi sticker imorgon eller på fredag som vi funderar över. Laptopen hänger såklart med på ett hörn men vet dessvärre inte hur det blir med internet :(

Hoppas ni har det bra i värmen, eller regnar det hos någon?

hA DE bäsT!

Boattrain

Det blev runt en timme på vattnet idag igen. Fast inte i båt denna gång utan i ring. Bada gjorde vi ju såklart också miljontals gånger men det är för mycket för att räkna ihop tiden på. Åkring stod på schemat idag.
Förutom att luften gick ur ringen, vi har ett hål som omöjligt håller sig tätt även fast vi tejpar ihjäl de så var det attans kul. Mina kompisar flög av ringen säkert 1,5 meter upp i luften av några jättesvallvågor, haha vilken syn! De klarade sig såklart bra och bara skrattade annars hade det ju varit mindre kul. 

Det fläktade så skönt av farten och fötterna fick fotmassage eftersom de vibrerade så hårt av vattnet. De skulle gärna få komma tillbaka nu, jag befinner mig just nu i ett tåg som råkar ha sönder på ACn i just VÅR VAGN. Snacka om otur!! Dessutom hamnade vi i tyst avdelning, så här sitter vi så tysta som vi kan ( inga möss direkt ), varma och svettiga. 1,5 timmer kvar, stå ut. Men det är lungt det är nog bara 32 grader här inne. Det kunde ju varit värre, 35 :P Det du...

Funkar inte att ladda upp bilder, kommer sen.

HA De bäST!

Näckrosor



Tjing tjong!

Vild gissning att vädret fortfarande är lika underbart idag, även idag har jag inte varit ute än. Vilka sömnpellar man har till kompisar. Men nu ska jag tvinga dem ut för idag är sista dagen innan vi åker hem. Ska hem 1-2 dagar till Malmö nu för mina päron ska på begravning. Sen kanske det bär av till Göteborg, beror på vädret.
Tåget rullar hem oss idag vid 18.00 tiden.

Nu ska jag nästan dra upp mina kompisar ur sängen annars lär vi inte komma någon vart.

Puss sötgullun!

hA DE bäsT!

Bok försök



Denna bilden fotade jag för ett tag sedan och jag funderar mer och mer att skicka in den till något bokförlag. Hahah, bilden skulle passa så bra till någon rysare som, " Mannen vid vägens slut ". Eller varför inte, " Vägens slut, livets slut ". Tihih, nä såklart ska jag inte skicka in bilden men jag tycker den ser lite sådär läskig ut.

Har du någon passade boktitel till bilden? Tihi

Paradiset

Hallå från stugan!

Jag är kär i detta vädret, helt underbart. Varför har vi inte alltid det så här? Begav oss ut på sjön idag också, själv dock att notera. Motorn kunde vi också starta och det gick några halvtimmar fortare än att ro. Hoppade i båten och drog igång motorn, inte det lättaste kan jag säga. Sedan brumbrum iväg och båten var på  väg, med oss i såklart. La till i en liten hamn en bit bort. Gick ett par kilometrar och kom äntligen fram till paradiset som vi hela tiden sucktat efter. Pizzerian. Svetten rann och jag försökte beställa 3 pizzor på den helt öde pizzerian. Hela målet med resan, köpa pizzor med båten. Kan ni förstå så dumma vi är ibland, det tog oss liksom 1,5 - 2 timmar :P Okej lite mer roligt skulle vi såklart ha så vi skyndade oss iväg med tre pizzakartonger i högsta hugg och jumpade ner i båten. Även denna gången lyckades vi få igång motorn. " Applåd ". Vi stack ut till en ö och begravde pizzorna i magen där istället. Riktigt najs, solen var med oss hela vägen dessutom. Där satt vi mätta och nöjda efter ett tag och kunde såklart inte motstå plurret. End, nä inte än, båten puttrade ju hem också såklart men lyckades självklart stanna några 100 meter innan hemmet. Årorna åkte fram.
Här har vi bildbevis på hela paketet.


Skepparen



Sökandet efter paradiset



Ön vi tillbringade eftermiddagen på



Lägga till båten var ju inte heller bland det lättaste. Min kompis föreslog ett litet mini träd typ 20 m bort som var lika högt som mina vader. Nej tack, större thing.


Ögongodis, inte bara ögon, mun också

 
Haj, val, aborre? Nädå bara jag och min kompis smått galna i plurret


Fråga helst inte vad vi gör?


Ser nästan ut som min nacke håller på att gå av men nädå ni kan va lugna den sitter på. Jag på ön annars.

hA DE bäST!

Recension: Nagelsett



Time för en ny recension. Riktigt länge sedan. Denna gången ska jag recensera ett nagelsett från Nagelshop.se

Nagelsettet består av: Special Nail Polish, Stamping Nail Art och en platta som hjälper en på traven.
Pris: Ca 300kr 
Användning: Hyfsat lätt att använda. Man fick läsa instruktionerna och ha en provomgång, sedan förstod man grejen.
Testperson: Jag själv, jag har inte världens perfekta naglar för det här. Väldigt korta så blev lite svårt, snyggare på längre naglar.
Övrigt: Man kunde välja mellan fler olika mönster att ha på naglarna. När man väl fattade hur man skulle göra ( tog inte så lång tid ) så kunde man det verkligen och det gick hur bra som helst.
Mindre bra: När man skulle göra mönstret på naglen så torkade nagellacket bara på någon sekund så där var man tvungen att vara supersnabb. Det var ju det amatör felet man gjorde i början men även det stod tydligt  i instruktionerna.
Kanon: Annorlunda grej. Man fick fina annorlunda naglar hyfsat snabbt hemma utan att behöva gå till en salong.
Hållbarhet: Mönstret på nageln torkade på ett kick och kändes inte så lös och som att den liksom satt utanpå nageln utan smälte mer in i nagelacket. Det gjorde så att mönstret inte så lätt skrapades bort. Kvar på fingret helt och hållet sitter det ca 2-3 dagar.

Du kan köpa det här.

Betyg: ♥♥♥ + ½ ( 3,5 av 5)


Två olika mönster, jag är inget nagelgeni på de silvrgalacket under. Lite klumpigt.

Har du provat detta eller något liknande?

Sådan mor sådan dotter

När min mamma vad 14 år gammal blev hon något så kallat " Rosdrottning " och hade då denna långa blommiga klänningen på sig. Nu när vi röjde i mormors hus hittade självklart klännngen gömd i en garderob. Jag, snabb som ögat att prova. Passade perfekt. Jag älskar den, jag menar sommarens stora trender, långklänning, blommor. Problemet är bara att den är så fin och ser så elegant ut i verkligheten att det är svårt att hitta något tillfälle att ha den på. Inbjudan med klädsel, långklänning vore inte fel.

De roliga tycker jag är att mamma hade exakt denna klänning på sig när hon var 14 år gammal och nu är jag 14 och jag har den, den passade mig med.


Osminkade jag i mammas gamla klänning.



Mamma med den blommiga klänningen när hon var 14 år gammla och blev Rosdrottning.

Vad tycker ni om klänningen? Har ni några tips hur man kan matcha den så den blir mindre elegant? Eller något passade tillfälle man kan ha den på?

Late



Sov mysigt. Imorgon är en annan dag.
Puss gull!

Napp

Tänk så kul man kan ha med två stycken åror, en båt och en orange väst. Myggisolerad gjorde jag mig också innan vi stack ut på skön med mjukisdräkt och myggspray över resten av kroppen som stack ut.  Satte även på mig en någon förstor flytväst. Någon väldigt mycket.
Metrevarna med i båten och en brödskiva, mask hade vi ju såklart ingen. Kul för oss att brödet bara löstes upp i vattnet på någon sekund. Men vi struntade i de och slängde i flötena i sjön ändå. Och vet ni vad, redan efter kanske 1 min började det nappa. Hela hela tiden. Otorligt vi som inte ens hade mask. Jag skämtar inte,det nappade hela tiden. Vi pratade högt, lyste med ficklampa på sjön, rodde med årorna, gungade båten, högg i linan men fisken var kvar. En envis prick! Skrattretande var i alla fall att vi inte fick upp den. Fråga mig inte varför. Den satte sig bara inte helt enkelt på kroken. Men det nappade och det är en väldigt stort plus i kanten. 


El tomatico som jag kallar mig själv när jag blivit röd som en tomat i huvudet av solen


Hard work work

Kysspuss

Morgon på er söton!

Ligger än så länge kvar i min säng med datan, passar på att blogga när mina polare sover och jag är vaken, timing.
Men knappljudet på datan gör nog så de snart vaknar.
Antar att det är lika underbart väder idag också för jag tycker de luktar sol.
Gårkvällen slutade med en monopolrunda som aldrig fick sitt  slut och tusen skratt åt gamla bilder/videos när vi var små. Kommer mest ligga vid piren idag och sola och bada. Sjön har vi ju drygt 20m från huset. Najs. Båten ska vi nog också ro ut med till en liten ö mitt ute på sjön med picknick med oss. :)

Vad ska ni hitta på idag?

hA DE BäsT!

Ps. Sorry att det blir lite blek med bloggningen nu men jag hittar på så massor med kompisarna på dagen, bättra mig.


På sjön


Me and Becka på sjön

 
Skåne here we are! Alla smålänningar måste ju se det.



Ankisar kom och hälsade på oss i båten. Rutgina döpte mina knaspolare en av ankorna till.


Palle fixar fika


Här är fikan, bara hembakat, kryss i taket.


Tänk att min stora, fula, hålfotade med förhårdnader fot kan åtminstånde vara lite fin.



Shiho, vi hoppade från båten, oh så härligt det var.


Sjön suger, not. En riktigt härlig dag med massor av bad och sol. Grillning halkade också in på ett hörn. Så underbart att sitta i båten i full fart när håret fläktar som värsta hårfönen. Snart ska vi ut på fiskerunda, själva i en båt med två åror.
Motorn lär vi ju ändå inte få koll på. Gissa vem som kommer få träningsverk i armarna efteråt? Moua!

Puss på er!

HA De BäsT!

Båtutflykt



Morsnin korsning!


Nu tar vi vårt pick och pack och lastar på båten, sen dra vi iväg hela dagen och har det mysigt på sjön. Picknickkorgen ska såklart också med. På med solskyddsfaktor och brillorna sen I'm done.
Oh så härligt detta har jag längtat efter.

Ha en underbar dag!

Nästan fredag

Night i night i!

Ska snart gå och lägga oss här i stugan. Vi har slängt ner våra täcken och kuddar på golvet och låg här glada och filmklara, jovisst då funkar det inte att spela DVD skivor på dator. Shohej, kanonkul, vi som ville se film och tjejerna har asat med sig fler filmer var. Najs. Not.
Aja, vi ska upp ganska tidigt imorgon eftersom vi ska på båtutflykt, ball med utroptecken! Så vi behöver ändå sömn.

Sov sweet!

hA DE bäsT!

Sol


Forever21


Fin söt vacker snygg gulligt underbar prick!

Brum brum

Ja nu kan ju gissa länge på vad jag var på för något igår kväll. Haha. Om man tar fram vildaste fantasin och anstränger sig en aning så kanske man skulle kunna råka gissaspeedway, haha rätt!
Jajemensan, jag, pappa och en kompis till oss var och såg speedway igår.
Pappa har aldrig varit på det och ville dit och jag hänkade på. Inte bland det roligaste jag gjort men helt okej och kul att se i verkligheten. Fy sjutton vad de körde fort. Inte min sport haha. Men ändå ball att se det och att få sitta mitt i solen och få inviga sin nya brilliz gjorde ju inget direkt.



Arenan


Shiho vad de körde


En körde till och med och ramlade, jag fångade ögonblicket. Då blev det omstart för han ramlade i första kurvan, så mycket lärde jag mig.



Drygt 2000 människor lookade


Jämt


Har du varit på speedway någon gång?

Start at something new

Vilken underbar dag det var igår, tjohej. IVindstilla, ca 27 grader och solen som grillade. Nu känns det som om sommaren precis har börjat och jag ska inte tänka på att vi bara har ca 4 veckor sommarlov kvar. De bästa av allt är att det är lika fucking underbart väder idag :) Tiopoängare, nu kan Spanien m.m. slänga sig i väggen ( sorry Matte ).

Som pricken över i:et idag så kommer två stycken kompisar upp till mig i sommarstuga idag, så jädrans skojigt.
De stannar till måndag och håll i hatten vad kul vi ska ha.

Här kommer klädseln för igår, berättar vad jag var på för något skojigt i nästa inlägg.


AMATÖRMAMMA, ignorera skuggan:P Mitt face var ju inte heller de vackraste

Shorts Gina Tricot
Linne Indiska
Väska Gina Tricot
Armband gåva
Örhängen I.me.my
Snörade på mig mina converse

hA DE bäST!

Sommarinspiration


Topshops Style blogg

Se och le

Väntar..



Nääääää, asså jag vill verkligen inte titta! Nu är det sommar och det ska det få vara så länge det går. Sen till hösten, attans vad taggad man kommer vara med höstmodet då, men inte nu när det är 30 grader varmt mitt i juli.
Har fuskat lite
genom att kollat igen Ellos höstkatalog samt checkat enligt en tidning ( minns inte vilken ) vad höstens stora trender kommer vara. De räcker, nu är det sommar tjalala. Förövrigt så har vi världens underbaraste väder här och badar och solar.

Vill du också vänta med höstmödet eller är du redan taggad?

Kärlek vid första ögonkastet



Gud vad jag älskar Friis & Company. Vilken lycka då att Chique har fått en egen Friis & Company avdelning.
Där ska spanas. Skulle jag kunna på bada i allt som finns där? Poolparty.
 Här är två saker av favoriterna. 149kr, 3 par örhängen. 699kr, en väska. Kyss på er!

Vad tycker du om Friis & Company?

Akta så ni inte smälter

Kolla vilken sötnos, man har ju sån tur att man har världens gulligaste lilla bäbiskusin. Tänk att man kan vara så söt i en flytväst. En rikitg gullplutt. Hugo heter sötisen och är nu 10 månader gammal. Hugo har varit ute med båten idag för första gången. Han både grät och skrattade. Charmtroll.
Vilket fall som helst är han väldigt cute and clever, för er som inte visst det så står det faktiskt på hans mössa :)


Glad sötprick :)


Humö,rsvägning mindre glad men lika söt.


Vatten


Under en bro

Elfantpiss öste helt plötsligt ner över oss. Vi var på sjön. Satt under väg 23 och skulade. En bro alltså.
Nu skiner solen!


I mina händer

Pål Allan » Oriflame » 5
Lundlund.com

Tjenare!

Glädjeskrik, jag har fått tillbaka min dator. Som ny. Virusfri, snabb och med de nyaste programmen installerade åt mig, så himlans perfekt. Min faster, hennes man och min lille bäbiskusse är här. Leker vinktävling med honom och hoppas innerligt att det ska spricka upp och bli fint väder.

Nu kan jag verkligen blogga som vanligt igen alltså massor.

Kyss och puss i lingonskogen!

hA DE BäST!

Allsång

Släng dig i väggen Allsång på Skansen, här kommer Allsång i Linnéparken i Växjö. Haha not.
Inte dirket men allmänt trevligt ändå. Här var vi för en vecka sedan. Sanna Nielsen, vinnaren av Talang och Sandra Dahlberg m.m var där. Som tur var klarade vi oss från regnet.



Nu sticker vi mot Växjö, datan kommer imorgon :)

hA DE BäsT!

" Gina den stora "



En alldels blå, somrig jeansklänning hänger nu i min garderob och är min. Älskar Gina Tricot, man fyndar nästan alltid där. Lixom 99kr för den :) Alla reavaror 49 eller 99kr. Det var ju inte lite varor som de reade ut heller. Massor. Hela Växjö befann sig inne på Gina Tricot typ, trångt och slagsmål men det är ju så det är när det är rea.

Vissa plagg som bara tog slut på några veckor i Malmö hängde kvar här i många exemplar som de dessutom reade ut.
Det är  det som är extra bra med shopping i småstad ( gäller ej de varor jag köpte men andra ).
Smällde till men en vit basci blus också, kommer bli en räddare till vad-helsike-ska-jag-ha-på-mig dagarna. 49kr.

Puss på er söton!

Hittat

 

Massa gamla fina saker här. Det är kul att kolla igenom ens släktnings alla gamla garderober och byråer. Stor fyndrisk.
Unika dessutom och man kan alltid hitta någon användning för dem. Plus i kanten.

hA DE bäsT!


Ut in the air


Fotograf: Min kusse Angelika

Godmorgon sunshines!

Mitt lilla skrik på hjälp igår funkade nog, nu skiner solen och jag hoppas det är hyfsat varmt. Dags att tvinga ut mina kusiner till basketkorgen som vi satte upp här igår. Tahaha :D
GLHF = Good Luck Have Fun

hA DE BäST!

Kaninskutt




Haha. Vilka miner, men det bjuder jag på! Visst, solen sken och det var ett tag en liten gnutta varmt men sen blev det kasst igen :(
Min kusin Angelika lyckades fånga mina kaninskutt upp i luften med hennes kamera, glassigt.
Slapp och enkel outfit idag, ibland orkar man knappt ta på sig några kläder alls men som tur var lyckades jag med det.

Hoppelehopp från mig!

hA DE bäSt!

VÄRMEN!

image1142
Thailand, tagen av mig


Hur kan det vara så att ungefär 80% av mina vänner samt många bloggar jag tittar in på har, är eller ska åka utomlands. Avis som attans. Här i vårt avlånga land blir det inte mycket sol utan mest gråa moln. Jag vill utomlands! Värme! Sol! Bad! Solbrännan! Komsi komsi.
Ohh jag vill utomlands. Please god send me some värme, eller tre biljetter till spanien eller något annat värmeinvaderat land.

Nä nu ska jag inte vara så gråamolndeprimerad, Sweden Sweden, jag känner på mig att snart ska vi få vi den riktiga sommarvärmen.
Något jag inbillar mig, snarare tvingar mig att tänka.

Någon mer än jag som WANT den riktiga sommarvärmen i Sverige? Har du varit utomlands nu i sommar, eller kanske ska?


Brownie

Solbrillor är en kul accessoar tycker jag, synd bara att man inte behöver använda de så ofta. Solen hade gärna fått titta fram ett antal 24 timmar mer.
Hos " Gina den stora " hitta jag dessa på rea för 49 enkronor.


Själv tycker jag de är snyggare i verkligheten, ej så ljusa.

Tänkte på en liten grej. Kan man ha solglas ögon i höst/vinter? Jag såg i Ellos katalogen att de hade det där och visst det var hett men lixom i verkligheten, vad tycker ni?


Chokladating, brownie.
Armbandet är från Indiska, 29 riksdaler.

Vad tycker ni, är de hett att ha solbrillor i höst/vinter?


A pink parcel



Så underbart att sådant här bara kan landa så i brevlådan av sig själv. " Skutt skutt ". En goodiebag från Shopaholicmamman till lilla mej, när jag vann outfittävlingenhennes blogg :)
Tack Therese, gulligt!

Huvudet



Torrschampo, glansspray är nya ting som jag ville testa. Har aldrig prövat det men många säger att det är kanon.
Lite pads och favvo lypsylet flög också ner i kassen.

Har ni provat torrschampp eller glansspray? Vad tyckte ni?

Cheap



Jag älskar verkligen att fynda, här är några resultat. En väldans lång blommig kjol, 10 spänn på röda korsets second hand eller något liknande heter den affären. Den ska jag fixa och mixa med och ha den som allt från klänning till kjol ( mycket skillnad haha ). Sedan har jag köpt en ypperlig tjusig klocka med stor urtavla, 100spänn. FYND säger jag!

Utmaning



Jag har blivit utmanad av Amanda.

Regler:
-Beskriv först reglerna
-Svara på alla frågor
-Välj ut 6 personer som du vill ska svara och utmana dem i deras bloggar, be dem läsa din. Låt personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Fem saker som finns på din Att-göra-lista idag?
- Umgås med stora söta släkten
- Bada en hund ( förmodligen om vi inte regnar bort )
- Käka ännu mer tårta ( puh höll nästa på att dö efter smakprov på dessa 3 igår)
- Fixa en grej med min morbrors mobil
- Förhoppningsvis käka pannkisar :)

Vad gjorde du för 10 år sedan?
Hum, jadu, jag satt kanske och käkade ketchup framför Björnes Magasin, thihi. Kanske inte samtidigt men jag älskade båda sakerna :)

Ställen du bott på?
Malmö och i vår sommarstuga i Småland på sommaren och lite hit och dit under året.

Fem saker du skulle göra om du var biljonär?
Rest bort med en gång till värmen 
- Bjudit min vänner och familj på något riktigt lyxigt
- Sparat pengar inför mitt kommande liv
- Badat i pengarna i min nyinköpta jacuzzi
- Shoppat tills jag droppat

Personer jag utmanar:
Johanna, Peaches, Cassandra, Dolly, Ida och Karolin

hA de bäsT!

Shopaholic



Drygt 350 sidor bläddrade jag igen ( och läste ) på mindre än två dagar. Inte speciellt svårt om man ligger och gungar i en hängmatta samtidigt. Avkoppling.Rekommenderar den njas mycket. Shopping shopping och ännu mer shopping. En riktig shopping bok helt enkelt :) Billig och bra sommarläsning, denna införskaffade jag mig för ungefär en vecka sedan i något bokoutlet typ, 25 pix.

Har du läst den?

Bufé


Grattis kära moster!


Ja vad säger du, 10 pers och vi klämmer dessa. Okej, inte dag men under dessa 2-3 dagar är de puts väck. Vår släkt är värsta kakvrak. Förövrigt kan jag säga att den till höger ( choklad och hallon ), den tårta borde få nobelpris, så in i norden god. Recept kanske dyker upp här också så att ni också får njuta. Vill ni de?

Men hallå, prinsesstårta och den andra ( vad den nu heter ) var inte helt stupid de heller.

Man kan tävla i allt



Kan in ana vad detta är? Min mamma är allt bra påhittig ibland. Vi i vår familj är riktigt Glassälskare med stort G. Choklad smälter också allra bäst in i munnen på oss och passar våra smaklökar. Här har vi då världens bästa tävling för oss.
Chokladtävling, haha.

Mamma la upp 7 st olika sorters glass på olika tallrikar ( choklad ). Sedan skulle vi genom att smaka på dem, äta upp allt ihopa är nog mer vad vi gjorde, urskilja vilken som var vilken glass. Alltså vad glassen hette, eller vilket fabrikat det var ifrån.

Med några års erfarenhet av detta lyckades jag ju pricka in 4 av 7 rätt medans pappa inte fick ett ända rätt. " Skratt skratt ".

Carte d'or
GB
Sia
Ben & Jerry
Lidels chokladglass
Några av de glassfabrikatsom ingick i tävlingen. Detta fallet var dyrast godast, Ben & Jerry.

Har ni någon gång tävlat i denna sport? Jag satsar på OS guld.

Fågelbo



Jag trotsade regnet igår och tog på mig mina shorts. Kul att inbilla sig att det är sommar.

Klänning som är instoppad Indiska
Jeansjacka Loppis
Shorts Gina Tricot
Halsband köpt någonstans i Stockholm
Örhängen ( syns ej ) Glitter
Converse
Väska Second hand

Vad tycks?

Bakgrundstävling



Flumm med två !!



Utstyrseln när vi var i Båstad. Jisus vad härligt att solen sken där. Färsk tunika dessutom, alldels ny.

Tunika Klädkammaren ( en liten affär i Laholm )
Arband och ring Marmalaid
Converse
Väska min mormors ( blå eller svart, vet i kattsingen men what ever )
Örhängen I.me.my


Vad tycks?

Roses



Tralala.

Klänning Thailand
Halsband från Systrarna Grene
Kulan i halsbandet från SNÖ
Väska Gina Tricot
Armband Second hand
Örhängen Guldfynd
Tubtopp under klänningen ( världens bästa basplagg ) H&M
Conversen


Sjön.



Nu langar jag på med outfits, fråga mig inte från vilken dag, eller jo, ge mig en sekund..måndag :)

Jeansjacka Loppis
Klänning Myrorna
Leggings Gina Tricot
Halsband Wedins Accent och pärlhalsbandet vet jag inte.
Armband gåva från Thailand
Armband gåva av mammsen och pappsen
Favvorörhängena från I.me.my
Väska Gina Tricot
Converse

Vad tycks?

Pepparkakan


Ser man på, look i lookie vem som jag stötte på i Båstad. Henrik Larsson. Han gled runt där brun som en pepparkaka med brillz och skrev autografer. " Ja då sätter vi igång " var det han sa till oss halft galna människor som stod runt om han och ville fota. Henke var en av alla stekare.
En annan tjej som ville fota sig med honom som är med på bilden om ni undrar. Hade ingen som kunde fota mig så jag fick nöja mig med att stå bakom kameran.


Goodiebags

Vem skulle tacka nej till massa bästaläsning och smink helt gratis? Inte den 185cm ( vågar inte mäta mig hoppas jag inte är längre ) långa blondinen från Malmö, jag. Det känns väldigt lyxigt att folk slänger åt en fullt med gratisgrejer, nästan lite kändisvarning på de, sånt gillar jag :P


20kr, nästan gratis var detta i alla fall. Men lixom en mascara ( max factor ), hårspray, mouse, tidningar samt lite annat smått och gott för den pengen. Räknas ju knappt. Ska bli spännande att testa den mascaran.


Helt gratis de här, där låg även ett sittunderlag m.m. men ej så fashionerande att fota och ganska fult så de skänkte jag till min brosa, gulligt va.


Plocka plocka, jag plockade på mig riktigt många tidningar där, plus att där låg två stycken söta och väntade på mig när jag kom hem så himlans massa tidningar blev det. Me like. Men hoppsan vad snabbt jag läste ut dem. Alla är utlästa.

Allt de här smarriga fick jag alltså med mig hem från Tennisveckan ( Båstadveckan, kalla det vad ni vill).

Vad ni i Båstad? Eller har ni också varit vid Klick! tälet i någon annan stad?


DATOR!



Hej hjärtan!


Ojojoj vad jag har saknat er, hjälp. Nu sitter jag i Halland och snälla moster har fixat värsta internetcaféet här med tre datorer och internet. Perfekt. Min data i klar men den befinner sig just nu lite utanför Malmö,så det har inte gått att hämta den eftersom vi har varit i Småland.  Men på tisdag är den i mina händer och jag kan blogga från den och allt. Nu ligger det till så att jag kan låna mosters data och kan blogga här nu när vi är här, så himlans bra. Ni kan ju bara ana hur mycket bilder jag har tagit och som jag vill visa er. Shihoo nu kommer här inlägg. Håll i hatten!

Firar mosters födelsedag här i Halland, glassen kallar. Partyhatt och ballonger shiho!


hA De bäsT!

Puss


Forever 21

Ohh medans man hoppas på att den riktiga sommarvärmen ska slå till så kan man ju alltid önska att denna trillar in i garderoben samtidigt. Underbar.

Tjo

..hej!

Arg arg är jag på den andra datan nu, helt väck den med :( Funkar inte alls, har fått fjäska mig till att snabbt låna min brors data som det annars är strängt förbjudet att göra.

Nu rullar snart bilen mot Småland igen. Kom på att jag kommer vara utan mina kompisar nu i kanske 4 veckor så slog en pling till en tjej och hon nappade. Drog ner till havet och svalkade oss, riktigt härligt må jag säga. Konstigt att det inte var mer folk där.

Hoppas min bärbara sötnoz snart är tillbaka så att jag kan blogga som vanligt igen. Stå ut. Jag gör så gott jag kan.

Kännes en gnutta sorgligt att typ halva sommarlovet har gått men försöker intala mig själv att det inte ligger till så utan att jag har hur många veckor som helst kvar. Men det stämmer ju faktiskt nästan, typ..:D
 
hA De bäsT!


Love


Home

Hallå!

Kryss i taket vad seg denna datan är, jag har ju glömt att nämna att min lilla bärbara data har vi lämnat till någon som ska fixa den. Någon som vi känner dessutom :). Men ångest för imorgon åker vi till Småland igen och förmodligen kommer ingen data med oss då :(. Lär nog dröja några dagar innan jag har den igen, buhuuu...men sen är den ju virusfri och fin igen :)

Är som ni kanske förstår ( kan rubriken bli tydligare? ) hemma nu, ojojoj vad härligt det var i Båstad .Vi har ju bott nu i Halland i min mormors hus och fixat och röjt där en hel del. Men i onsdags och idag drog vi in til Båstad, det är ju Båstadveckan där nu, eller Tennisveckan som den även kallas. Attans tur med vädret solen sken helt underbart där. Fullt med folk, alla åldrar. Massor som körde runt i värsting bilar samt lyxbåtar. Nöje att bara sitta och glo på folk kan jag säga. Vimlade dessutom av tjejer i 15-20 års ålder som sprang runt där i riiiiktigt snygga kläder, fröjd för ögat.
Goodiebags från Klick! fick jag til slut med mig hem, 20 spänn kostade den men där låg grejer i den för säker 200-300kr. Där stod även folk från andra företag och delade ut massvis med gratisgrejer. Tumme upp!
Vad sägs om en stor våffla klockan ett på dan vid ett cafebord med solen strålandes högst upp på himlen? Inget nej tack där hoppas jag för det var riktigt mysigt.

Förutom detta
så har jag ätit riktigt goda choklad praliner från chocolaterian, slängt ungefär 3 ton mög på soptippen, plockat 8 L jordgubbar ( plus en liter som kanske möjligtvis råkade hamna i magen) och lagt väldans många gånger " Idioten " ( ett kortspel med sig själv). Kanonkul vettdu!
Nä men jag har faktiskt hittat på massa annat skojigt också som kommer dyka fram här på bloggen. Bland annat så har jag förberett mig för att jag ska flytta hem ifrån som nog blir av om si sådär 6 år. Det gäller ju att vara ute i tid.

Som jag nämde innan så är min data SEG, segast i Skåne påstår jag nog också :P Det går inte ens att tanka in bilderna från min kamera :(
Jag som vill visa er, ajaj, när tekniken brister finns det inte så mycket att göra. Jag ska be en bön och slå på den lite grann så kanske det funkar, vem vet?

Kanske blir lite si sådär nu med bloggningen men ni får stå ut, jag gör allt för att uppdatera och visa er så snabbt som möjligt, det är ju det jag vill. Och ni med väl?


hA De bäsT!


Båstad

Henrik Larsson, Patrik Ekvall och Daniel Da silva, några känsidar som man sprang på igår i Båstad. Fullt med liv i luckan och massor med folk, solen sken och där strosade jag runt i min nya tunika. Rikitgt najs.
Stod och köade där vid Klick! tältet men tyvärr blev det inget eftersom goodiebagsen m.m. var slut när det var min tur.
Inget depp,
jag ska dit igen imorgon en snabbis innan vi sticker hem.

Mer uppdatering imorgon alltså:D

Hoppas ni har det fint!

ha DE bäst!

Gästbloggar:Matilda :)

Hej alla !

Jag är som ni kanske har förstått vid detta laget Paulinas kompis Matilda . Jag har vari hos Paulina i småland i ehh vad är de nu typ 6 dagar :) skitkul har det varit , vi har gjort allt möjligt . Allt ifrån att ragga på snickare , harkel .. ,åka åkring som alla måste prova det är nog det roligaste som finns . Palle (paulina kallas för det) sa "jag sätter 5 spänn på att du trillar i " Jag skulle precis sätta mig i åkringen ,och det är ju inte det lättaste precis att hoppa i från båten . Jag tänkte för mig själv ,jag ska fan inte trilla i . Men vad tror ni att jag gjorde ? Jag tillade baklänges =( . Palle stod bara och skrattade . Men tillslut gick det i alla fall . Palle är en sån som gör allt för sina kompisar och som man kan lita på . Hon finns alltid där oavsett vad . Hon ställer alltid upp om det är något . Hon är en sån person som alla älskar . Har känt henne sen förskolan typ 8 år , och vi är lika bra kompisar och älskar varandra lika myket som alltid . Hoppas det är ömsesidigt :D . Man har alltid kul med henne och vi kan skratta till vi inte får luft .  Men nu är det söndag och det är dags för  att åka hem igen till Malmö :( , och palle sticker till halland . Så vi träffas nog inte på ett tag .. Jag vill bara lägga till en sak till . Hennes blogg ä GRYM vet ni hur duktig hon är på kläder och sånt . När jag shoppar så tänker jag inte så mycket , jag köper det som sitter bra och är snyggt , men när man ser på era bloggar så är ju ni värsta experter på allt med färger och sånt . Därför är paulina en sån som kan hjälpa en med sånt . Hon kan ALLT enligt mig om kläder . Och hon lever verkligen sig in i sin blogg oh det är väl det som gör den så bra . Alla förtjänar en sån här bra kompis som Palle . Finns alltid för dig . Nu vet ni lite mer om skaparen bakom  Paulinasintressen.blogg.se :)

JAGÄLSKARDIG ! <3



/ Din Matilda , jag på bilden :)


Bye

Tjalå!

Har en liten tråkig nyhet att berätta. Nu sticker jag till Halland för att vara där några dagar. Till torsdag eller fredag närmare bestämt. Vi ska sticka in till Båstad, det är ju Båstadvecka nu med massa jippon = ball:P Detta betyder att jag kommer vara utan internet,buuu. Ingen bloggning. Ärtsoppa också.

Jag ska försöka komma till något internet men kan absolut inte lova något.

Bjuder på en liten bild på mig och Matte igår när vi åkte båt till minigolfen. Ett  under att håret låg stilla, gick fort som attans. Osminkade dessutom =)

Sköt om er!

Kärlek till er
HA DE bäsT!


Åkring

Morsning korsnig!

Happ, nu blev det som vanligt igen, käkade frukost typ halv ett idag :P. Najs men ack vad mycket man sover bort, som tur är så är vädret inte speciellt bra idag :(

H
är kommer lite bilder från igår när jag och Matte åkte åkring, sjukt ball. Fötterna vibbrerar på en så att man tror de ska gå av sen efteråt. Man flyger och hoppar som in i när man väl sitter där i åkringen, så enormt kul.

Enjoy!



Here we are, på väg ut med åkringen i högsta hugg.



Shihoo, håller på att typ trilla av ser det nästan ut som.



Yeey!


Nu DAMPAR min data så det går inte att ladda upp fler bilder, ni får se sen..

ha DE bÄSt!



En orange prick

52,67,81. Ja det blev resultatet i minigolf. Tvåa kom jag och pappsen vann. Sist kom då som ni kanske kan filura ut min kompis, deppa inte Matte. Choklad och jordgubbs chessecake glass slank också ner i magen.

Brum brum, åkte båt hem, gick attans snabbt och är så sommarmysigt.

Nu blir det Beck!
GUNVALD!
Haha " 1, 2, 3 Gavling " haha det är något knäppt jag och Matte har fått för oss.



Jag posar på båten, shtiligt!
Blommig tunika H&M
Leggings Gina
Nerdraget linne ?
Converse
Armband Marmalaid
Örhänge I.me.my
+ flytväst såklart på sjön.

Puss sötnosar!


hA De bäsT!

Puss



Nu ska vi dra iväg med båten och playa minigolf, fler bilder kommer sen. Här är ett smakprov på mig och matte innan åkringen, riktigt ball var det.

HA De bäsT!

Ready



Nu har vi städat båten, pumpat ringen, nu ska vi ut! Shiho, åkring here we come. För er som inte har åkt så kan jag bara säga att det är typ världens roligaste. Nu kommer pappa med nyckeln, nu kör vi.

Ha DE bäsT!

Hemlis



Läste på Engls blogg att denna hightecka grej kommer till Sverige den 11 juli. Jag är inget mobilfan, men denna är ju verkligen grym. Ska man råna sig själv på fler flera tusen? Nä, knappast...men jultomten kanske?

Ska jag avslöja en lite hemlis för er...? Jag är nog en av de enda 14:åriga barn som inte äger en mobil, haha. Tycker inte riktigt själv att jag behöver en och vill heller lägga pengar på kamera och kläder. Haha lånar min farmors, riktig heeting, ingen kamera och Yes & No knappar, highteck:P Men det är en hemlis som ibland kan bli lite pinsam haha.

Vad har du för mobil? Ska du satsa på Iphone?


Belöning



Jaha, den här ska städas idag ( invändigt ), inte världens roligaste men sen...ÅKRING! 
Helt sjukt KUL! Så det är bara att fylla några hinkar med vatten, fram med tvättsvamparna och sedan börja tvätta av den.
Okej palle, åkring åkring, tänk bara på det så går det lättare.


Pippin

Strålade väder, nästintill pearfekt. Söta små pippin hälsad på, OBS! ej uppstoppade bara väldigt stirrande. Jag hade kameran framme i högsta hugg.

Funderar på att kanske möjligtvis börja gå upp lite tidigare. Har blivit runt 11-12 nu alla dagar. Men whatever! Sommarlov är sommarlov.

 


HA De bäsT!

101


Bara för att jag glider runt i en gammal 101 dalmatiner handduk som jag fick när jag var 8 och fortfarande inte skrubbat bort mina skavsår på fötterna från lägret. Najs va? Jag är inte lat, jag bara förtränger det, haha. Nu tror jag min kompis deckat i hängmattanopps. Är jag så tråkig? Får jag inte hoppas. Några dumma moln har i alla fall gömt solen mesta tiden av dagen.

hA De BäsT!

Modeturné

Spana i vad jag ( eller mamma var det ju i och för sig ) hittade i Aftonbladet från igår. Klick! Sommarturé 2008.
här står det..

" Nu är det äntlign dags för Klick! Sommarturné!

Under fyra veckor besöker vi några av Sveriges härligaste sommarstäder. Och då vill vi att du kommer dit. Tillsammans med våra sponsorer erbjuder vi dig skön styling av både dig och din mobil, härliga smakprover och en goodiebag vid köp av senaste Klick! och Sofies Mode. På plats kan du även få reda på hur din kärleksommar blir i tarokort och skicka en hälsning med turnébloggen.

Kolla sommarens turnéschema så du vet när vi är i din närhet.

Vi ses! "

Låter riktigt lockade. Lyckost som jag är så råkar det vara så att jag ska till Båstad nästa vecka precis när de är där. Snacka om att jag ska dit.
 


Checka in om de kommer till någon stad nära dig?

Girls night tror jag är något annat för typ de lite äldre:P Pepes Bodega som det står att de ska vara på i Båstad är nämligen ett uteställe med åldersgräns typ 20. Så det är nog på dagen man ska sticka dit för att för möjlighet för allt de där andra trevliga som stod i tidningen.

Någon som funderar på att sticka dit?

Plurret

Hej alla söta änglar!

Några vita moln vågar sig fram här på himlen idag tyvärr. Men inget regn och solen skiner i mellan åt.
Nu ska vi hoppa ner i plurret. Säkert 24 grader, najs:D  Käka 2kg pasta till lunch ska vi också. Jag ska också försöka snatta åt mig någon jordgubbe i kylen utan att mamma ser det.

Puss!

hA De bäsT!

Forever14



Forever 21, vilka klänningar. Kan alla de flytta in i min garderob tack? Har alla möjliga klänningar till alla tillfällen.
Frestande frestande, dregel dregel, vill beställa men tyvärr tillåter nog inte plånboken det.

Kläderna och smyckena från Forever 21
Skor Bianco

Jag är galen jag vet, checka klockan men lixom det är ju sommarlov. Men nu gäspar jag lite grann här och måste pömsa.
Natti!

Kärlek till dessa gubbar



Godis. Jordgubbar är så extremt gott. Är nästan en jordgubbsoman.
Önskar att man kunde köpa nu fler kilo för att spara till vintern men då lär de ju ruttna. Frysa in dem? Maybe.
Kärlek till dessa röda gubbar i alla fall.

Summer of 08

Tjohej!

Sjön. Letat badsko på botten, fått sin handduk islängd samt blivit ner puttad. Sjön suger. Helt underbart. 
Bedövade flugor omringar oss här i uterummet i värmen.

Riktig sommar är här, börjar få lite färg dessutom (Y) :)

Min kompis ( matilda som är här med mig i stugan ) har fått span på en snickarkille i 17 år ålder huset bredvid. Haha hon springer omkring här och letar upp vinklar för att spana in han från olika håll. Gulligt. Ja, han är faktiskt ganska söt.
Trevligt trevligt.


Barfota, sminklös i en gammal kjol, glider jag runt här på gräsmattan.

Klänning ( egentligen kjol ) jättegammal köpt på indiska.
Wayfarers Gina Tricot
Bikini Lindex
Thats it!

Surfingbrädor i bakgrunden som vi paddlar ut på och välter i varandra ifrån.

ni äR bäST! hA de bäST! JaG haR de bäST!


Ge mig...

Eleganta Coco Chanel - nya örhängen (större modell)
Bild: Tradera

Riktigt heta. Matilda ( min kompis på bilden inlägget under ) kom på att man kunde kolla blocket och tradera. Så dum är jag och inte tänkt på det. Man kan få sådana här för runt en 50 - lapp. FYND. Har sett ett par ( fejk såklart ) i en affär i Malmö för 200 spänn men 50 är ju dessto bättre. Ska nog ta mig och lägga ett bud tror jag fast inte ikväll. 
Nu är det dags för käk, mums mums.

Vad tycker ni om dem?

In action



Ja, vad säger  man? Kan det bli underbarare?

Wonderful



Kli kli har fått små myggbett lite här och var. Spegelblank sjö, vindstilla och sol, då ska man verkligen inte klaga. Wonderful. Bad till 1000, skratt och sol, det är dagen min idag. Perfekt. Efterlängtad. Wonderful.

Vad ska ni hitta på idag? Vädret hos er idag?



Hope

Paaalle...10,15 väckte min söta kompis mig. Det var bara upp och hoppa! Snart blir det frukost på sjöterassen.

Bjuder
på några hoppiga bilder on me, ursäkta klädseln men det är myskläder det:P

hA de bäSt!


 

Stugan

Sjön, sol, skojigt. Nu tutar bilen mot stuga.

Puss!

ha De bäsT!

Ekologiskt



Frukosten för idag. Ni förstår jag brukar äta ekologiskt. Skippar pålägget så slipper ju de ju tillverkar så många skinkor, grönsaker och ostar. 
För då behöver de ju inte köra och leverera det och så spar vi på koldioxidutsläpp från lastbilarna som annars skulle var tyvungen att leverera den där skinka eller osten. Det är ju ekologikt, och miljövänligt.
Bra va?

Någon som tänker likadant som jag?

När geggamoja blir till gott

Choklad, bland det bästa som finns. Om man rullar den til små bollar i kokos också, kan jag knappast motstå dem.
Kalla dem vad du vill, jag säger negerbullar.

Se och lär!


Ingredienser:
100g smör
3dl havregryn
1dl socker
1msk vanligsocker
2-3msk kakao
+ 2-3msk kallt starkt kaffe.
Anteckna!



Blandelleblanda.


Kokosa dem.


Klara!



Något cafe som vill köpa denna bilden av mig? Visst se de smarriga ut?

Ja menar det, de var klockrena, 10 poängare, lätt!
Nja 11:a kanske till och med.

9 min sedan var negerbullarna puts väck, tack mamma och pappa för hjälpen.

Brukar du baka?

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!

Jag tror inte det är sant. Startar upp datan idag och ALLT är borta. Får panik och startar om datan. Samma.
Hade 147 virus innan och nu har jag 136. Datan har alltså tagit med sig ALLT jag hade och har bara tagit bort 11 virus. Mina bilder, hade bilder över 3 GB. Oh jag har tänkt flera gånger oh jag måste spara mina bilder på ett USB - minne så de inte försvinner. To late. DUMMA DIG PALLE!

Jaha hur ska man förlåta sig själv för detta?
Alla bilder som jag har tagit. Som tur är har jag en del kvar på kameran men ändå. Alla de från förra året, de finns inte längre. Har inte blivit klar med att bränna de på CDn eller fixa lösa kort. FYYYYYY PALLE! ÅNGEST!

Ja säger bara thank god att jag la in designen igår, annars vet jag inte vad jag skulle tagit mig till.

Vad gör man nu mer än hatar sin data?



RSS 2.0