The town

Tjohej!

Besökt lilla staden Växjö idag, mysigt till 1000. Barstols liknande sak som jag sitter på i en näst intill knäppt tyst bibliotek. Oj, den halv timmen gick fort bara 6 min kvar.

Har fyndat lite idag som jag självklart kommer visa. Nu bär det iväg till Maxi, shiho handla lite mat och sedan hem. Stackars mina fötter, det blev inget bad för dem igår och nu har de fått stå ut i trånga skor hela dagen, men de lever.

hA de Bäst!


Kommentarer
Postat av: johanna

hejsan, jaa jag har lite bilder som jag vill hjärna ha med jag kan inte sicka mail eller så men jag akn lägga ut dom på bloggen så du kan kopera dom eller sicka dom via msn. jag vill järna ha tjocka/smala strek i bakrunden som är ljus blåa och vita och mörkblåa som du har nu fast tjakare ;D bilden vid profilen vill jag järna att den ska varar större/längre. ehh.... är det något mer? säg till om dte är något som jag har saknat som du behöver veta



kram johanna

2008-06-24 @ 20:43:57
URL: http://ohaa.blogg.se/
Postat av: joahnna

hejsan, jo nu kommer jag på en sak som jag vill ha med, texten på min headern vill jga att det står med skrivstil så att man ser att det står Love is a bird on golden wings. That flies into your heart an sings.

är det för långt? om du vill kan du barra göra npgot som du tycker är snyggt, men en sak vill jag inte ha och det är små plotriga saker ibakrunden. skriv tillbaks om du inte fattar



kram johanna

2008-06-25 @ 17:35:35
URL: http://ohaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0