099-414 05



Nog för att jag missade Idol ( p.g.a att jag var och tränade ) men hallå stekheten måste få vara kvar. När jag dessutom lyssnade på han på nätet är jag ÖVERTYGAD!
Oh herru gud,
jag är såld så bäst jag slutar skriva för snart smälter jag bort som en snögubbe i juli.

Vem tror du åker?

Stones


Kofta Vero moda, jeans Rågårds, converse, sjal Glitter, halsband Thailand, linne ?, armband Marmalaid, klocka D&G Thailand, örhängen Ur & penn.

Tjing tjong!

Puuh SO provet är över ( vågen ) =) Gick ganska bra tror jag....Har dock 3 prov nästa vecka. Inget att längta ihjäl sig efter. No:n känns som den är på kinisika vissa stunder. Ska snart pallra mig iväg till hallen, träna idag men kör nog ganska lugnt. Ögoninflammation ( lite ), förkyld och nu precis började jag hosta något fruktansvärt.
Vi ses sen hjärtan!

Vad har ni hittat på idag?

HA DE bäsT!

Why?


En bad hairday har vi väl alla, självklart väljer jag att fota min frisyr då?
Flätor
tillhör  min 20 i topp lista!

ha DE bäst!

Det gick fort

HJÄLP!  Nu börjar ju idol, håll i hatten. Sorry so boken nu lämnar jag dig.

Ska ni se det?

Onsdag minus tisdag


Bild: Palle

Hallojsan!

Med ett rött öga och ett normalt ska jag nu efter lite peppgodis plugga inför SO provet imorgon. Har dock pluggat innan med behövs mer. Mina crazy eyes beror på att jag har fått någon slags ögoninflammation som gör att jag ser ut som typ dracula med ett rött och ett normalt (vitt) öga :P 
Ingen feber eller så men förkyld och den där ögongrejen. Snart kan jag börja träna igen...
Pusselepuss!

20:00 kanal 6


Denna söndagen är det Elins tur att posa.
Övat läge ser jag.

Hejar såklart på modebruttorna Elin Kling, Linn Gustavsson och Frida Fahrman i " Hål i väggen " som går av stapeln snart!

Ska du se det?

Vilken färg?



Idag dreglar jag efter en sådan här!
Skönhetstecken!

Frys & Company



Tänk er en kall höstdag efter skolan/jobbet när man kommer hem, kopplar av och sätter på sig två små gosingar på fötterna, fram med filten, varm choklad och på med tvn.
Vilka mysdojor!
Det är så att jag vill beställa ett par 41:or (har egentligen 43, snyft) för att verkligen hoppas att fötterna ska gå ner eller varför inte sätta dem på händerna.
Finns hos Chique för 199 mynt.
Mästerskaparen Friis & Company, Frys aldrig mer & Company med dessa på fötterna.

Vad tycker ni?

Smile


Bilder: Tagna idag av mig.

Nu kör brosan min snart iväg och hämtar våra pizzor!
Lördag kvällen är bokad!


Jacket


Bild: Söta Karnah

Kavaja mig gul & blå. Denna sköningen till kavaj provade jag igår på H&M. Dock i en to big och en to smale size. Där fanns den inte i min storlek. Nu börjar jakten.
198 mynt för denna. Provade även en annan kavaj ( H&M ), ingen passade storlek i den heller dock dubblet så dyr men lite snyggare.
Hum....

Rosapink



Tjalå!

Mår lite bättre idag men fortfarande inte bra.  Oavsett mående idag måte jag dränka mig i läxor så det blir gjort. Tänkte också käka pizza ikväll, fota lite grann samt lira gura. Piano också ofc.
På med lite Maggio och det är bara att börja..:D

hA DE bäsT!

Mitt nya


Nu kan jag krypa in i min poloklänning som jag snackat om ett tag. De andra två sakerna var också mycket välbehövligt.
" Klick " och halsont tabletter (varför inte bara halstabletter).
Gina Tricot finns klänningen på, 129kr. Det var dock "Hansa dagarna "Hansakompaniet så fick 15% rabtt på valfri vara hos Gina Tricot m.m, alltså 109 riksdaler.
Fyndigt!
Alltid kul med lite småshopping.

Vad tycker du?


Tvåsmåplastpåsar


Halloj!

I'm back från stan. Kul var det men icke blev jag bättre, mår fortfarande skit och måste verkligen vila nu. Har tyvärr ett SO prov som stressar en men får försöka ignorera det ett tag tills jag blir frisk:P
Lite Apotekshpping och något från Gina, det kan ju aldrig sitta fel.
Ni får se senare när min kraft har laddat klart i batteriladdaren.

Ni kanske kan gissa vad det är?

Beslut

Jag hänkar stan, världens sötaste Louise hämtar upp mig så att jag slipper cykla så gulligt så gulligt. En alvedon, det varmaste kläderna jag äger och mina pengar. Stan here I come.

ha DE bäst!

Vilket ska jag göra?




God morgon!

Vaknar 07:40 på en studiedag som idag, bara av det kan man ju tro att jag är sjuk. Dessvärre är det inte bara det utan igår kväll hade jag 38,4 i feber och mådde inte speciellt bra. Ingen feber idag när jag vaknade men halsont och lite huvudverk. Rent smartast och bäst vore ju om jag stannade hemma och lullade runt i mjukisbyxor och inte gjorde ett fnatt, jo okej plugga måste jag. MEN. Jag vill så sjukt gärna med till stan men dem andra tjejerna och man vill ju hitta på något på en studiedag. Dessutom ska vi typ styla om en kompis, om hon inte ångrat sig som jag sjukt gärna vill hjälpa till med. Gaash...jag blir galen, varför bli sjuk nu? Vet inte vilket jag gör, mina hjärnceller kan inte jobba. Får se...

HA de bäsT!

Det har ju varit bättre


Deckade totalt vid fyra tiden. Var så trött, sen vaknade jag med 38,2 i feber, halsont och huvudverk. Inte precis det man hoppas på när man är ledig.  Mår dock lite bättre nu efter att ha fått ner ytterligare lite glass i magen:D
Imorgon ska jag och några kompisar in till stan, det var typ 5 år sedan jag var i stan så hade sett bra emot det. Ska dessutom typ styla om en kompis lite grann som jag gärna ville hjälpa till med.  Så nu ber jag en bön för att jag vaknar imorgon med 37,4, pigg, glad och på topphumör. Good luck Palle?!:D

hA De bäsT!

Rutigt



De här går jag runt i idag. Min klänning  bev skjortunika idag. Funkar lika bra det. Fick bli solinställningen på kameran i en mörk omgivning, då blir ljuset såhär:D
Inte så lyckad morgon idag. Tappade mitt rouge på skrivbordet rakt på tangetbordet så det sprack och det kom brunt överallt. Tappade ner en örhänge plopp i papperskorgen och tog isönder ett örhängen på vägen till skolan. Lyckat!

Klänning/tunika Vero moda
Jeans Rågårds
Skärp mormors gamla
Armband Indiska
Örhänge (ett) Gina Tricot
Halsband Indiska
Converse

Vad tycks?

Gör en alltid glad


Sluta veckan en torsdag klockan tio över ett är inte fy skam. Imorgon är det studiedag  och idag skulle alla lärarna iväg på något så " tyvärr " kunde de inte hålla på längre och undervisa oss. Haha fett najs.
Haft ont i halsen hela dagen och suktat efter en halstablett men inget resultat med det. Kom på att glass var värsta bästa botemedlet. Här dyker min dolda talang upp igen, jag är grymt bra på att äta glass. Så fort jag kom hem sprang jag in i köket och tog fram glassbyttan, in i micron med lite hallon och voila! Så himla gott! Har dock fortfarande lite ont i halsen så borde kan ta lite till?:P

hA DE bäsT!

Toyou



Bjussar på denna underbara lilla trudelutt!

Nanna sött! nu !
Imorgon går jag bara i skolan till 13.10, yiiiiiiiiiihaaa! Jag ska cykla hem som grädde på moset också.
Min orsak är att annars måste jag vänta 30-40 min på bussen. Forget it. Lite motion skadar väl aldrig.

hA de Bäst!

Wow!


Bilder: Antoni Ruiz Aragó


En kam, en borste, hårnålar, gummiband, 100 lite spray och 110 liter mouse. Sen måste de ha haft någon slags petflaska med i bilden när dem gjorde den där höga snurrfrillan.


SkrattFlabbHahaHhiHehe


Tjalå!


Rätt ball dag idag. Idrott på morgonen, jag och R hade cat fight mot två andra killar i klassen. Dessvärre tabbade vi oss rejält ( flabbflabb ) och 4-0 i sett till dem. Sen hade vi lite espanol och svenska. På lunchen stack jag och två tjejer hem och käkade. Hade endast en cykel så vi försökte ta oss hem på den. Jag trampade och två där bak. Flabb längs hela vägen och lite gumpont hos dem där bak men vadå? Kycklingklubbor ( där är sådana vita fettklumpar på dem ) i skolan ju. När vi var hemma så upptäcker jag något extremt kul. HAHA, där hade blivit ett fett hål i Rebeckas byxor. Till och med hon flabbade ( hon var inte så rädd om byxorna som tur var ).
- J*vla pakethållare gick hon runt och sa typ 24 ggr och bytte sedan byxor och vi  kunde fixa vår pizza. Sådan deg man bara kletar på lite grejer och slänger in i ugnen. Smarrigt! Sen när vi skulle tillbaka till skolan så åkte vi på samma sätt.
- Akta kant skek jag. Min kompis ( host..Rebecka ), flyr av cykeln. Smack. Haha byxorna spricker igen på henne. Alla höll på att dö av skatt. Tur ingen såg oss. Vi skattade i lite annorlunda positioner, en låg på marken som ett litet barn, en med ett jättehål i brallan och jag typ sittandes på cykeln som låg ner på marken. Sen var det totalt omöjligt att få balans igen på den där cykeln. Flabbade så att vi nästan kissade på oss. Jag i alla fall, Matilda höll nästan på att bajsa på sig haha.  Hahah som vi flabbade.

Spänning i vardagen!

HA DE bäsT!


Always right



Tänke bara tipsa om ännu en gratissajt, gratis är aldrig fel, det tycker nog de flesta. Så gå in här och bli medlem vettja så kan du få gratisgrejer hemskickat till dig. Jag vet att du vill! Så, se så..... du blir medlem här.

Ha DE bäsT!

Wearing




Mästerfotografen...nä knappast. Inga kanon bilder men det får duga när man är hemma i 40 minuter.
Proppat i mig lite mackor och knäckebröd, ska sticka och träna om ca 20 min. Börjar med en lätt uppvärmning, springa 3,5km...shiho jag är sååå laddad. Det låg riktigt mycket eroni i det. Men det går väl på något sätt.

Body Gina Tricot
Jeans Gekås
Sjal Cubus
Klocka D&G Thailand
Armband rosa gåva
Vitt armband Marmalaid
Halsband vitt SNÖ
Halsband rosa Wedins acc.
Örhängen I.me.my

HA De bäsT!

Hur tänker du då?



Skratt skratt och god natt natt!

Söton

image1218
Min flygel Robert! Haha

Halloj!

Inte bara min kropp som är smått död efter först 1,5 timmes dans ( över kul kombination ) och sedan 1,5 timmes basketträning. Kan dock tilllägga att jag fick massage av en massör under träningen, en kompis söta mormor. Underbart men jävligt ont på vissa ställen. Var var jag...jo inte bara min kropp som är död, huvudet är också rätt off, har inget vettigt att skriva. Jumpar snart in i duschen och ska väl kunna lägga mig när jag klinkat lite på pianot.
Attans intensiv dag imorgon också ( likande som idag fast piano och träning ) men kom ihåg jag finns här ändå.

Pussepuss
Ha DE bäsT!


Tar på mig tröjan samtidigt

Puuuh, lägger in ett andetag här så ner ser att jag lever. Nu blir det dans och sedan basketträning direkt efter.
Rock'n roll!


hA DE bäsT!

Resultat


En basketkorg ute bland alla träden, tagen i somras.

Hallå!

Nu är jag hemma igen, smått död, enormt trött och helt slut. Vad var skillnaden? Eh...gick väl inte världsbäst, vårt lag/jag spelade inte så bra som vi kan. Min förkylning kändes...Men vi vann i alla fall en match och förlorade en. Nu blir det snart ett litet pluggmaraton! Precis vad jag känner för...NOT!

hA dE bäsT!

" Tell us that we're beautiful "


God morgonpå er!
Känns som jag är uppe innan tuppen idag, i alla fall innan klockan ringde. Idag ska jag jobba röven av mig ( ni vet de där basketordspråket ) i två stycken matcher idag och bara ignorera min förkylning. Jag vet det är farligt men jag tror jag ligger lite sådär på gränsen. Inte SÅ förkyld.
 
Haha bjussar på en bild sedan i fredags när vårt lag träffades och hade kul.
" Tell us we're beautiful " . Dra upp pannan med dina fingrar och säg snabbt som attans, " Tell me I'm beautiful ". Vissa ser sjukt roliga ut ( t.e.x Emila i grön jacka på bilden ) haha. Själv ser jag ju inte så vacker ut heller. Lättroad humör I know men väldigt fun.
Nu ska ag fixa matsäck, ska vara borta länge idag.
Wish me good luck, det lär behövas!

hA DE BäsT!


Höst pepp


Bye bye summer 08! Sommaren är över, det är bara att inse ( okej det har den varit ett tag nu ) och nu går det mot gråare tider. Sommaren underbara sommaren.
Lägg undan jeansshortsen (snyft snyft ) och fram med strumpbyxorna!

Här är min lillla pepp- lista inför hösten!

Nu kan man...

...börja om på nytt ( om man vill det)
...sitta inomhus igen
...hänga på och inspireras av höstmodet
... sätta sig i en biosalong utan dåligt samvete
... mysa runt i yllestrumpor
... använda sin höst/vinter/skinn jacka igen
... slippa känna solbrändtvånget ( mitt nya sammansatta ord )
...dricka varmchoklad
...börja använda halsdukar ( det är ett + )
...sitta vid datorn obegränsad tid
...borra in sig i en filt
...ligga under täcket och sova hela dagen utan att få dåligt samvete för att solen skiner
...slippa smörja in sig med sololja
...slippa fixa sina fötter ( inga öppna skor ) haha
...sätta fart på hjärnan igen
...slippa irritera sig på getingar
...börja planera roliga saker att se framemot
...titta på tv hur länge som helst
...krypa in i långkoftor & strumpbyxor igen
...sluta oroa sig för att få hudcancer ute i solen
...få igång motionen
...dölja dåliga hårdagar med mössa
...se tillbaka på gamla minnen
...sakna jordgubbar enormt
...shoppa höstkläder utan oroa sig att vädret kanske ändras
...fika inne dagarna långa
....få ta på sig jeansen igen
...börja tända levande ljus på dagarna
...montera ner hängmattan
...dra upp båten på land
...börja spara lite pengar
......ha filmmaraton
...längta till jullovet
...snart börja äta pepparkakor


Hösten, I am ready for you!

Har du mer peppning?

Goosh



Godis för både öronen och ögonen! Flick min favorit, en av.

Såååå gryyyyyyyyyyyyyyym!

200908


God morgon god morgon!

Ska snart sticka ner till lilla byn och ta bussen där. Eller snart och snart, typ en timme kvar hehe. Störigt att det inte går någon buss här ifrån bara för att man råkar bo lite off :P. Träna står på schemat. Ingen dödar träning som tar kol på oss utan mest skoj, latcha lite och gå igenom vårt anfall.  Imorgon är det nämligen två hårda, låånga, spännande matcher som vi SKA vinna. Ber också en bön för att jag hittar min boll idag i hallen som spårlöst försvann för två veckor sedan, snyft.

hA De bäST!

Copy


Många som ville hugga tag i spets tröjan från Monki, jag blev en av de lyckliga och fick med mig en hem. Nu tror jag dem flesta är slut och då passar Gina tricot  på att lansera en liknande för en dessutom ännu billigare peng. Lite tråkigt tycker jag ju eftersom det hade varit kul om inte HELA Malmö m.m. sprungit runt i en spets tröja. Däremot är det ju attans bra för er som inte fick tag på en hihi.
Passa på!
Denna lär väl precis som den på Monki gå åt som vatten ( ? ) haha.

Vad tycker du om spets?

En kväll med laget


Som vårt lag ägde ut alla andra i bowling, vi vann med ca 100 poäng ( sant ! ). Jag till och med strikeade haha.
Riktigt ball. Bowlingskor ligger långt ner på min snygg-lista även om det är ett par skor som finns i min storlek. Extra glad blir man ju dessutom när man glider i ett par " nätta " 42:or. Behöver ju inte tillägga att man ska ha en storlek mindre. Nä usch så fula bowlingskor är, när kommer det en nyare verision av det? Som med allt annat.
Efter bowlandet stack vi är till en restaurang och krängde i oss gott käk, hamburgertallrik för min del =)
Attans trevlig
kväll och känndes behövligt och kul efter en boring vecka i skolan!

hA DE bäsT!

Hello

Guuud så härligt med fredag, trots att jag la mig tolv igår så är och har jag ändå varit attans pigg. Snart ska jag sticka iväg och träffa hela laget men vi ska dock inte träna idag utan bowla samt käkat något gott. Jag kommer strikea ner dem allehop! Hehe....emh.. får väl ser hur det går med det.
Herrejesuskristus
vad det  blev många outfit bilder idag haha men det var attans kul att fota.
Enjoy!
 


Halvt svårt att vara seriös en fredag med barbie girl i lurarna haha =)





Tunika Gina Tricot
Skinnjacka Vila
Halsduk H&M
Skärp min farmors gamla
Leggings Gina Tricot
Klocka D&G Thailand
Armband vitt Marmalaid
Armband lila gåva från Thailand
Örhängen I.me.my
Tubtop under H&M
Converse
  + stenålders mp3 ( på vissa bilder ) :P

Tankar?

Måste

Här och med lovar jag att förbereda mig mycket bättre inför arbeten. Kul att skrivaren, word och allt krånglar till sig i sista sekunden också. Men nu är jag klart med mitt arbete, puuuh.

Natti natti!

Vad gör man inte...?


Man blir ju lite smått trött och stressad när man får reda på 2 helt nya prov idag, inget man hoppar högt för. Imorgon ska SO arbetet var inlämnat och kom även på att vi har ängäleska läxa och hemkunskap tills imorgon. Kanonkul! NEJ.

Något bra pluggtips?
Jag har försökt med choklad men det försvinner snabbt mitt humör igen haha.

Blue

Tjing tjong!

Slutade för ca en timme sedan och har nu varit hemma i ca 30min. Ångest att det tar sådan tid att komma hem...
Ingen träning idag, vet inte om jag ska skratta eller gråta för idag hade jag nog ändå inte fått något ut av det. Känner mig som en mini Rudolf, näsan känns uppsvullen och rinner. Imorgon däremot ska vi förmodligen träna en snutt och sen även hitta på något annat extra kul. Vad det blir, blir en lite surprise för oss för vår tränare har inte besämt än. Shysst va?

Hallå,
jag utropar också högt att det är Idol ikväll.

HA De bäsT!


Jag böjer mig åt alla vinklar och håll:P


Inte den vackraste men...?

Väst Vero moda
 Jeans Rågårds Tröja ?
Klocka D&G Thailand Armband Indiska
Örhängen Cocoo
Converse.

Vad tycker ni?

Ps.

Litta halv dålig uppdatering nu och förmodligen imorgon också. Plikten kallar. Krutet går på skolan. Så ni vet var ni har mig!

Ni är bäsT, hA de bäST!

Time to do



Nu ska jag träna en sväng. So:n går ju inte det bästa men får jobba röven av mig imorgon ( basket ordspråk ), det ska jag göra på träningen nu istället. 

HA De bäST!

Clothes


Kofta Vero Moda, halsduk H&M, conversen, tights Gina Tricot, armband - rosor Glitter, armband - lila gåva från Thailand, örhängen - blommor I.me.my, klocka köpt i en liten affär i Halland.


Tjalå!

Få antal även smått roliga lektioner idag. Najs med två utropstecken!! Idag måste jag fortsätta/nästan bli klar med mitt SO arbete. Skriver om Marco Polo, något som kan något om honom? Men det får gå på någon vänster.
Träning ikväll och får typ ställa alarm så att jag INTE missar idol.
Nu ska jag käkat something.

hA DE bäsT!

Believe



Man måste ha vilja, kämparglädje och hjärtat. Det är helst sjukt vilka matcher vi gör mot Verlösa (ett danskt lag). Typ för ½ år sedan spelade vi en match mot dem. Det stod 56-54 till dem och det var 6 sekunder kvar. En tjej i vår lag tar bloggen och sjukt en 3: poängare. MISSAR, tar returen. Klockan går 3,2 hon skjuter, 1, puff, 0. LIKA. Det blev förlängning och vi vann den. Idag mötte vi dem igen och dem var riktigt sugna på revansch. Det stod 57-55 till dem och jag får bollen. Jag sköt och de faulade mig och jag fick 2 straffkast. Jag stod där vid linje och snackade mentalt med mig - Palle, du sätter den, du får inte missa, sätt den du har inget val. Sätter båda. 57-57. Sen blir det deras boll med 30 sekunder kvar. Vi sätter värsta bästa försvaret och håller ut i 30 sekunder. LIKA. Sadden ( sudden death  ). Alltså första målen vinner. Vår boll i sidan. Samma tjej som avgjorde förra matchen får bollen och går förbi typ 3 personer och stoppar i bollen.
Jag är så lycklig!

hA De bäST!


Tisdag va?



Hej godisar!


Choklad räddar liv, jag är helt plötsligt mycket piggare. Har inte mått speciellt bra under dagen men så poff, in med det i munnen och halsontet m.m. började genast försvinna. Kanske borde proppa i mig chokald hela tiden så hinner det inte komma tillbaka. Men om exakt 38 min ska jag käkat, packat, bytt om och kört in till stan för att samlas och spela match.

Pusselepuss!

HA DE bäsT!

Visst du att...

...det finns 220 000 stycken bloggar! Bara hos blogg.se

Helt sjukt tycker jag. Där emot uppdateras " bara " 80 000 varje vecka. Men ändå..Jag är en av dem! Shio!

Ha de bäST!

Give me



Med stor risk att det fylls på lägger jag in ett litet kollage med grejer på som jag nog attans skulle kunna hoppa till mig ett världsrekord i höjdhopp om jag fick.

♥ " Prästkragen på flaska " Marc jacobs
♥ En najs kavaj
♥ Rutig skjorta ( gärna second hand )
♥ Polo klänning
♥ Älskade, pusspusspuss, Marc jacobs t-shirten
♥ Chinos, lite höstiga
♥ Vinröd dundermysig halsduk
♥ Ipod
♥ En schysst väskasom livar upp outfits

Vad tycks? Vad ligger på din lista just nu?

Haj på er!


Hej gullon!

Ni kan ju gissa var jag har håll hus idag? Farit och flängt som vanligt. Första skola, sen dans och basketträning på det. Jag känner gott och väl att jag kan unna mig en bit choklad som jag just nu gör. Tur man är tjej och kan skriva samtidigt.
Ibland önskar man att dagen var någon timme längre, tänk så härligt om klockan bara varit 19.00 nu. Då hade jag hunnit gått och väl både duschat, blogga, pluggat, övat piano och käkat. Men så ligger det inte till utan jag får rappa på istället. Fast i och för sig, tänk er fredagar när man ska hitta på något kul efter skolan och har en tråkig engelsklektion. Man kollar på klockan, man kollar igen och ser hur sekundvisaren rör sig och tror någon gång att den helt har stannat. Sen efter typ 2 timmar som det känns som, så har man haft sin 40 min långa engelsk lektion. Då vill man inte ha längre dagar.

Nu ska jag inte tjata mer om tid. Alla har lika mycket av den!

hA DE BäsT!

Skolan



Hihi jag gör ett arbete om blogg.se på svenskan. Rättare sagt en artikel. Så då har jag ju faktiskt tillåtelse att vara inne på blogg.se under lektionen! Hihi. Det utnyttjas.
Nu ska jag fortsätta med skrivandet!

hA DE BÄst!


Television

Ojojoj, ikväll ska jag bänka mig 20.00 framför kanal 6. Hål i väggen börjar, en serie från Tjing tjong ( japan ), de kommer ju på allt. Haha jag tror på succe, så ball. Ikväll är det sötnosen Björn Gustavsson och två andras i hans röda team som ska tävla mot det blåa laget med bl.a. Linda Rosing i. Det kan ju sluta hur kul som helst.



Björn började övade redan i Melodifestivalen.......nästa pose är...........




...............den här .............

Ska du se programmet?

Color



129kr för denna basica klänningen.
Kan bli vass i höst och kombineras med såååå mycket. Hänger kanske snart i min garderob. Vem vet?
Färgen då, hmm...vilken?

Vad tycker du?

Bloggande från sängen



Tjing tjong!

Matchen gick bra vi vann den stort,  65 - 20 tror jag, däremot tog det en stund innan jag kom in i matchen. Men det var ju första matchen ( träningsmatch i och för sig ) för säsongen så det är kanske förståligt.

Ligger här i min säng och skriver, attans vad kallt det är. Hade suttit fint med en liten tupplur nu men risken är bara den att jag kanske inte vaknar förr än imorgon. Det hade inte varit speciellt bra eftersom I need to pleaugga.

Ha DE bäST!

Mot Malmö


God morgon!

Att gå upp halv nio en söndag är nog rekord på länge. Nu brummar bilen snart iväg här från Halland ner till Malmö igen. En basketmatch ska spelas idag, första för säsongen, yey.
Jag har laddat bra tycker jag, vräkte i mig typ 2 ton negerbullar igår kväll och la mig klockan 01.30. Kanon! Men jag är pigg och ska förmodligen kunna röra på benen. Armarna också om jag har tur.
Vi ses sen!

ha DE BäsT!

Grrrr



Jag rullade, Angelika kokosade dem. Teamwork på hög nivå och då gick det ganska snabbt att få till dubbelsats av negerbullar. Ett under tycker jag att dem inte är slut. Vi har bara ätit drygt hälften, då är vi ändå tre. Jag är inte själv. Bra va? Nä nu kan dem inte ligga där på bordet längre och frestas, får nog ta en till. Målet är att dem ska vara slut innan kvällen är det haha. Om vi inte spyr såklart. Glass och chokladbullar är jag svag för inget annat, förutom, chips, godis, ketchup, mörkchoklad, popcorn, digestive, rån, ahlgrens bilar och....hm....inget annat tror jag =).

Vad äter du får gott ikväll?


Present



Istället för ett tråkigt kuvert och en liten bukett blommor så fixade morsan och mina mostrar ihop det här. Inte fy skam, 50års present fylld med 50-lappar och ett väldans fint blomsterarrangemang. Min mamma skulle ju kunna jobba i en sådan blomsteraffär, jag fattar inte hur hon gör.
En liten runda i skogen, ett paket rosor och ett gammalt fat som vi hittade här blev det här läckra. Trollande.

Vad tycker du?

Dash & Smooch




Haha visst är den lite smårolig. Jag ska nog börja sitta och fundera ut egna sådana här meningar.
Sen kan man ju lätt fixa sådant här själv på en tröja t.e.x.

Vad tycker du?


Mums



Halloj i stugan!

En ruda i skogen och chokladbullsbak ikväll. That's my day. Fortfarande här i Halland men släkten.
Ikväll är det FF med kusinerna, då passar man på att baka chokladbullar. Det finns ju inte lika många som kan äta upp dem då. Gäller att vara smart.

hA DE BÄsT!


Magazines



Fredag & Klick!,
där låg dem bara sådär på köksbordet som en önskan som bara flugit ner till mig. Fler än jag bland släkten som diggar de tidningarna tydligen. Vilken som är bäst varierar  väldans från helg till helg.
Nu ska jag enjoya najs läsning.

Gillar du dessa tidningar?


Komsi komsi



Någon gång måste man ju sätta på sig den, man väntar och väntar, det var länge sedan och man kommer knappt ihåg hur det känns. Jackan måste på.  Jag har inte haft jacka sen i april kanske, tack gud för det. Men nu snart när höstvädret kommer lär den få åka på. Min skinngrej hänger ju kvar men den här är ju så bedårande att det inte går att låta bli att frestas.
Oh
attans, vill ha ha HA denna skapelsen. Hade Topshop funnits i Malmö hade jag sprungit dit fortast möjligt och provat den men så ligger det ju tyvärr inte till. Vågar man beställa jacka på nätet? I don't know.
Men ack vad underbart den är, alla detaljer. Mmm marabou!

Vad tycker du?

Ledig

 
God morgon god morgon!

Väcktes av en hund som sprang in och la sig i min säng och slickade mig i ansiktet. Vaknade också av att min kusin knackade mig på axeln, - du har tagit mitt täcke sa hon. Jag hade snott åt mig hela hennes täcke och där låg hon utan och mitt låg på andra sidan men som jag såklart inte såg. Så kan det gå när man sover på en madrass på golvet. 

Två glas oboy har jag klunkat i mig och nu ska jag faktiskt plugga lite.  Soffa, kudde om musik i öronen så funkar det faktikst. Visst är jag lite smått crazy och pluggar frivilligt när jag är ledig. Menmen vad gör man inte...

hA DE bäsT!

Hopp



I somras roade sig jag och min kusin med att vara galna, hoppa runt på en väg och hade allmänt kul.
Riktigt ball. Sol imorgon och det kanske blir en repris.

hA DE BÄST!

Here



Hallå!

Nu har vi anlänt här till Halland. Min söta släkt är här och vi är samlade. Tre laptops står uppdukade på bordet framför oss. Haha här var vi riktiga jobb. Nu är det bloggning imorgon är det skola. Hihi, måste faktiskt göra en del skolarbete.
Min kusin bloggar också, kolla gärna in hennes blogg här.

Käkat upp en halv baguette, lyssat igenom hälften av mina låtar på datan och lekt kurragömma med lillkusinen. Ikväll blir det mys med moster,mamma, kusiner i ett och samma rum. Skoj!
Trådlöst internet,
moblit rättare sagt, bland världens bästa uppfinnig. Nobilpris där.

hA DE bäST!

Ps. Haha kan inte låta bli att glädjas en liten smula åt att ni förmodligen ska upp till skolan och jobbet imorgon medan jag är ledigt. Härligt. Skadeglädje är den enda glädjen.
Puss sweeton!


Klädsel


Spets tröja Monki, linne och tubtop under från H&M, jeans rågårds, jordgubbshalsband och armband Guldfynd, klocka ( som nu har stannat efter att jag råkade tappa den i golvet ) köpt i en liten affär i Halland, armband med rosor Glitter.

Ser man på, som vanligt blev mina föräldrar sega nu och det blev helt plötsigt inte så stressigt. Hinner alltså med ett inlägg nu innan jag sticker.
Jag kan bara säga att jag är lycklig att jag fick tag på denna tröja. Så fin.
Även fast varannan spets intresserad tjej springer runt i en sådan.

Nu ska jag rappa på mina päron, någon gång måste vi ju komma iväg. Bilsysselsättningen blir tusentals plugg. Funny. Jag siktar på att vara framme innan Idol
Hope...
Det är väl idol idag?
Skäms nästan för att jag inte har koll, jag som var är ett idolfreak.


hA DE BÄst!

Snabbt



Tjing tjong!

Nu blev det bråttom, ska snart hoppa in i bilen och köra iväg mot Halland. Uppdaterar när jag kommer fram igen.
Puss på er sweeton.

hA DE bäsT!


Familjen


Kanske inte världens mest smickrande bild, tagen i somras osminkade och pang bom.
Men vad gör det?


Träffa goa söta släkten imorgon. En lång helg med dem. Till och med så bra att jag slipper skolan på fredag.
Imorgon sticker vi till Halland och där möter vi Skåne stockholmarna där. Ska bli riktigt kul att ses.

Ni kan vara lugna, ett internetcafe som vi kallar det med fyra laptops kommer dukas upp och jag kommer kunna uppdatera bloggen som vanligt. Min moster är allt bra piffig haha.
Men detta är imorgon det, måste sova nu för att det ska bli imorgon. Bästa att göra det. Attans vad klockan sprang iväg. Kan man springa ifatt den?

HA de bäSt!

Every day every night



Adore You - Lil Rain

Music


Linne köpt i Danmark, shorts & kofta Gina Tricot, converse, strumpbyxor SOXS, väska Bianco, ett pärlhörhänge ( tappat de andra, snopet..:P ) Ur & Penn, armband Marmalaid, halsband SNÖ, Klocka D&G Thailand, kompis Ipod.


Tjenixen!

Idag ser jag ut såhär. Kan inte låta bli att använda shorts. Vill verkligen inte lägga undan dem i garderoben nu inför hösten. Var lite sugen på att gå barbent men nog klokt val att låta bli.

Fick låna min kompis Ipod idag till musiken, 1000 1000 tack Louise.
Kan inte låta bli att hålla i den ( fast nu ligger den i och för sig tryggt i min väskan men ändå ) den är sååå najs, platt och snygg. Annat än min tegelsten till mp3. När är det julafton?

hA DE BÄsT!

Alive


Bild Expressen

På ca 20 min trodde hela skolan jorden skulle gå under idag. Det spreds sig som ogräs fast 11 gånger snabbare. Alla snackade om det i skolan, folk blev till och med nervösa och mådde dåligt.
Det hade tydligen stått något sådant i tidningen idag ( har ej läst den ). Men tydligen stod där att joden skulle gå under idag klocka 14. 00. Forskare i Schweiz ska försöka återskapa Big bang i en jättemaskin. Men som tur var blev det ingen ny sådan!
Jag lever och världen har inte gott under, plus i kanten va? :D Haha. Nä, jag trodde inte på det men vissa i omgivningen gjorde det. Nä hoppas jorundergången blir om si sådär 1234829483295853 000 000 000 år.

Har du också hört om nyheten?

Life


Ingen mer egopic på mig idag haha utan visar ett smakprov på vad min artikel innehåller. Skriver nämligen om jämställdhet i skolan.

Halloj!

Glest med uppdateringen idag, I know men så är livet ibland. Inte min dag idag så vi lämnar det ämnet tycker jag.

Måste göra klart min svensk artikel nu ikväll.  Hjälp. Har en del kvar. Jag ska skutta och hoppa om jag lägger mig innan halv tolv idag. Haha. Men thank god att imorgon är det räddaren-i-nöden-dagen. Onsdag. Går endast 8-13. Najs det där.

hA DE bäsT!

Fortunately, I have feet


Hej alla glada!

Dessvärre är jag inte så glad, eller helt okej men jag är framförallt väldigt trött. Skulle göra mycket för att bara få vila i några timmar nu. Säng, täcke, drömma, sova...mmm... Men tyvärr händer inte det efter som jag snart ska iväg och träna. Först springa i 30 min innan träningen samt efter det träna 1,5 timme. Bör jag tillägga att vi sprang 3km i skolan, jag spelade piano direkt efter skolan, jag har måste bli klar med min svensk artikel tills imorgon och hinner bara vara hemma 1 timme i mellan? Grattis! Jag gör det frivillig och jag älskar dett !!!!! Men idag hade det varit najs med ledighet haha.

N
og om träning tycker jag. Få inget dåligt samvete för att ni kanske ligger där hemma i soffan. Det behöver man det också.
Visst ni att det finns en sport som är med i OS och som kallas zapping. Den som hinner zappa fler kanaler på snabbast tid. OS 2112, here we are.

hA DE bäsT!

Ja, där ljög jag, kunde inte låta bli.


Tired



Halloj!


Oooee, vad är det som luktar? Okej, jag måste duscha nu. Händer lätt att man blir svettig efter 1,5 timme dans och sen pang bom 1,5 timmes träning. Väldigt lätt. Måste verkligen hoppa rakt in i duschen nu innan jag förgiftar min säng. Kanske lite to much information men ändå. Får se vad jag orkar med sen. Är två eller möjligtvis tre smulor trött.
Plugg måste jag också göra, sen hade det ju varit väldans kul att hinna sticka en mössa ikväll innan jag lägga mig. Haha vad tror ni? Skulle inte tro det...

hA DE bäsT!

That girl




Se, le och inspireras!
Moss är efternamnet, Kate förnamnet.

Bilder: Google

School

Hejsan smultron!

En måndag idag, lång skoldag, dans och basket. Fullspäckat.
Mixade
ihop chokladbullar igår som jag  sa, är smått beroende av det. " Bregott " bullar kanske man skulle döpa om mina till. Smöret var nämligen slut så det fick bli " Bregott " istället  haha. Lika smarriga ändå.
Saknar dem, skulle sitta fint nu!

hA DE BÄSt!

Namnlös



En stor stickad strumpa med ett extra hål i skulle jag kalla den. Eller kanske en halslångkjol?
Smart
är den i alla fall. Bara trä över huvudet och man har en snygg...ja vad man nu kallade det. Halsduksliknande sak

Gina 99kr
. Kanske borde införskaffas.

Vad tycker du?

Better



Idag är det söndag, synd det inte är lördag. Menmen inte mycket att göra. Sugen på att ligga och mysa i sängen och se en film ikväll. Kanske till och med tillverka lite nigger bolls också?:P
Så länge får jag nöja mig med att proppa in lite SO & NO. Inte i munnen dock.

hA de bäST!


Boooooring


Ni vet var ni har mig!

hA DE bäsT!

Now

The end of filmen och jag har bölat nog till Ps. I love you. Nu måste jag nog attans sova. Paulina, lova mig att du pluggar mycket imorgon. Jag tar det som ett påstående, ingen fråga.

Natti sweethearts!

ha DE bäsT!


Mina godingar



Har kommit på att en garderober tillhör kategorin, bland-det-svåraste-motivet-att-fotta. Men lite grann ser ni ju allt.
I verkligheten är det i alla fall väldans najs och en stor skillnad. Utrymme finns det ju faktiskt nu jämför med vad som fanns innan.
Funderar på någon smart väskfunktion i garderoben också, får väl se hur det går med det. Visar er om jag kommer på något vettigt.
Nu ska jag nog visa upp min dolda talang lite grann, äta glass.

hA DE bäsT!

Ps.
Här kan ni se mer resultat från städningen som jag gjorde förrförra helgen om ni är nyfikna.

Some years ago


Oh man hittar så mycket ibland när man städar. En rejäl rensning i garderoben och jag kan äntligen röra mig där. Blir nog räddningen istället för den där klädställningen.
 
I garderoben har vi förvarat förutom massa kläder, leksaker, skor och tråkiga lakan. Men kolla här vad jag hittade under ett av locken till kartongerna. Mina gamla söta dockor. Som jag älskade dem när jag var liten. Pelle & Lovisa heter de. Han Pelle kan till och med rapa, skrika och skratta om jag minns rätt.
Den andra ( Lovisa ) är en Chou chou docka och känns som en riktig liten bebis. Man vill bara gå runt och hålla i den som en mini bebbe tills man kommer på sig själv att det är ingen lillasyster utan ens gamla docka. Det känns precis som att ha en riktigt bebis i famnen.

Jag drog runt på dem vart jag än gick och behandlade verkligen dem som mina små egna bebisar har mamma berättat för mig. När jag hade napp hade dockan det också. Vilken mamma jag måste ha varit. Haha.
Många minnen med de sen jag var liten.

Nu åker de ner i en kartong upp på vinden, sorgligt men sant.
Nu är den tiden förbi som tur är i alla fall haha. Men man kan ändå inte låta bli att tycka de är en smula söta.

Hade du dockor när du var liten?


Lördag



Om ni undrar var jag håller hus idag så är det röjning på schemat denna helg också
Har hittat världens gulligaste små skor, mina första skor, som jag tultade runt i på midsommar. Typ 1/4 så stora som mina skor är nu. Kan inte fatta att 21:or har blivit 43:or haha. Näääjj.

Damsugaren
och kartonger går i ett.
Åter till jubbet nu!

hA DE bäsT!

Utropstecken!



Hallå!

Så här på morgonkvisten tar jag upp en fråga angående Ebay som typ verkar vara världens smartaste sajt.
Köpa unika snygga grejer från typ USA dirket här ifrån i soffan i Sverige, lysande

Men min fråga är angående tull och frakt.
Den frakten som säljaren skriver ut ( shipping och handling to sweden ) är det bara den frakten som gäller? Eller kommer det tull m.m. också? I så fall på ungefär hur mycket och det gäller en t-shirt?
Jag har som ni kanske förstår aldrig beställt något från Ebay men är verkligen sugen nu när min lilla goding ligger ute.

Så snälla ni, jag behöver alla tips och råd! Hjälp mig!

Beroende

Jag har sjukdom som gör att jag är helt galen i DANNY. Helt sjukt galen. Sjävklart snackar jag om den blonde snyggingen från idol. Har suttit och kolla på klipp nu i flera timmer på youtube. Måste bara visa er, här är ett antal balla. De är korta så se alla.
Skratt skratt!

 











 

Diggar du Danny, eller EMD? Vilken video var ballast?

What a party



Jag har en dold talang, jag är väldigt bra på att äta glass. Det blir min sysslesättning nu en fredag som idag. Mina ben sover men jag ska bara väcka dem och gå ut i köket och hämta glassen. Sitter här framför tvn och väntar fortfarnade på att Idol ska börja men som jag vet inte går idag. Måste man vänta enda tills måndag? :(

HA de bäST!

Fly




Hej fredagsnissar!

Hum...ja, jag är halvt galen. Bjuder på dessa två eller tre smulor fula bilder på mitt face. Men jag är så lycklig, de är fredag! Leker superman ellet nått, fråga mig inte.
Som pricken ovanför å:et så ska jag snart äta mina egendesignade-samt-ihop-snodda-hemkunskaps-scones. Mums fillibabba.

hA DE bäsT!

Old or new?


En snabb kommentar om idol. Besviken på jurryn, liksom när någon sjöng sådär halv bra så var det typ deras halleluja moment, nä back med den gamla trion.
Men annars är det ju attans kul som vanligt, älskar idol.

Vad tycker du gamla eller nya jurryn?

Frestelse



" Ett fynd är något du inte har användning för till ett pris som du inte kan motstå."
Franklin Jones

.....

Jasså?
74,50 från H&M. Kanke ligger någon smula i det, just denna blus i alla fall.

Tjohej



Det är rena konsten och talangen att kunna resa sig från sängen, jag äger tyvärr inget av det. Vill bara ligga kvar men snart kurrar magen för mycket och jag är tvungen. En skodag med oprahmusik på syslöjden, stillastående längdhopp som idrott och ett flak med pasta till lunch.

Ett stort skrik för att det är fredag imorgon. Likelikelike.
Lite plugg måste göras sen ska jag njuta i soffan och se idol. Tänk om man kunde röra ihop något gott att äta samtidigt tills dess. Hm...

hA DE bäST!

God morgon sunshines!

Torsdag heter dagen som idag. Jag har ingen träning eller något annat efter skolan idag. Förutom träningsverk då.
Först har vi matte som står på schemat, glädjeskutt!

hA DE bäST!


Start


Dagens, årets nyhet, IDOL börjar idag. Jag tror jag blivit galen, hade ingen om aning om det. Har säkert inte kollat på tv på 1,5 vecka. I'm not kidding with you. Det är ju skam att jag inte visst det, förr än mina kompisar sa det till mig idag. Jag vet inte ens hur jurryn ser ut, O.M.G.
20.00 idag, men jag missar det. Vi ska ha lagmöte. På en restaurang. Fun!
Jag är ju som ni kanske kommer ihåg från förra året, idolfreak!
Nu får äntligen Idol kategorin på min blogg lite liv igen.

Ska ni se det? Ni måste se det och rapportera till mig sen! Deal?


Kaviar kavaj


Har gått och kommit på att jag är sugen på en kavaj. Ingen vuxen, möte-kavaj utan mer lite oversized, ungdomlig om man säger så. 589kr kostar en sådan här på bilden från Glitzy. Jag har tänk mig en lite mer budget variant. Har jag för många önskningar eller finns den? Tips?

Rosor



Debut för min spets tröja idag, pussar på den.

Conversen åker på tills någon overklig skoaffär med storlek 43 i damskor dyker upp.

Spets tröja Monki
Klänning Thailand
Klocka köpt i en liten affär i Halland
Armband vitt Marmalaid
Armband svart Glitter
Pärlörhängen Ur & penn
Strumpisar ??
Converse

Vad tycks?

Hug



Hej sockerbitar!

Skola till ett idag bara, så mega skönt. Ska njuta lite av att inte göra något alls samt försöka tillaga något ätbart.
Hade en mycket givande musiklektion idag, vi lärde oss vad en refräng är. Lyckat. Skulle inte tro det..

Passa på att gratta Alfhild och Alva som har namnsdag idag. Grattis, jag känner ingen med de namnen men ändå, gör du?
Nu ska jag lyfta på mina slöa giraffben och ut och fota dagens outfit. Resultat dyker snart upp på bloggen.

hA DE bäST!

Astalavista


Tjohopp!

Jag skonar er från att berätta hur trött jag är efter träningen, härligt!
 
Vad skulle jag gjort utan onsdagar, vi går bara till 13.00 imorgon. God, thank you. Det behöver man nu efter 2 tuffa intensiva dagar. Dessvärre måste en del av min lediga tid ägnas åt läxor.

Så länge jag känner av mina ben så ska jag försöka gå upp och släcka lampan, risk för att de domnar bort totalt annars. Får skynda mig. Men imorgon då attans har jag två nya spralliga långa ben som är pigga.
Hoppas jag.....

Sov sött och dröm om mig!

hA De bäsT!


Snart helg


Hej på er!

Har nog slagit nytt rekord på att äta pizza. Från skolan till Madonna ( pizzerian ), beställde pizzan och proppade i mig den ( dock inte hela ) på 20 min. Applåd. Utan att spy dessutom. Haha. Sen bar det in till stan och klinkade piano =).

Attnas vad det kliar på min tå, kliar kliar kliar. Ni anteckar hoppas jag. Inget myggbett, inget sår, jag tror det är en liten mininisse som sitter där och retas med mig och gör så att de kliar hela tiden bara för det är kul. Sant va?

Mamma ropade precis att det är mat, pasta. JAG kommer på momangen!
Matvrak? Ja.

hA DE bäST!


De kallar

Nycklar, pengar, mobil, skolgrejer, check! School time!

Piano
klinkande efter skolan och träning lite senare. Najs price!

hA DE bäST!

Jacobs Marc


Jag vill bada i den här, ge mig ge mig.
Räddar alla, hjälp- vad-ska-jag-ha-på-mig dagarna, likså idag plus lite till.
Vill ha vill ha vill ha!

Varför finns den inte längre på Tradera?

Sa jag förresten att jag vill ha denna t-shirten? :P


Photo

Man kan ju inte få allt. Här har ni kläderna för dagen i alla fall. Minerna och håret kan ni ju ignorera men är det vind så är det.

Tunika köpt i någon pytteaffär tror den hette " Klädkammaren " i Laholm
Jeans Rågårds
Converse
Två olika armband Glitter
Pärlarmband Marmalaid
Pärlörhängen Ur & penn

Puss och natti sötisar!

Barfota med strumpor



Tjing tjong!

Vilken bra uppdatering det har varit idag. KATASTROF! Jag har gjort så mycket idag så att jag knappt själv hängt med.
Tränat i ca 3 timmar irad. Jag är värd choklad, inte SO tycker man som nu ligger här och väntar.
Förresten så stinker jag apa och måste duscha. Nobellpris om jag lyckas lägga mig innan 11 =).

Klassfoto idag var det också, hoppas facet fastnade :P Men på det enskilda kortet hann jag se lite lite innan den där halv sura framför allt trötta ( förstående, hade jobbat i många timmar utan större raster ) fotografen skickade iväg bilden:P Inte den vackrast synen men jag hoppas att mitt öga inte hann uppfatta allt under den naonsekunden:P
Men liksom jag överlever!

Jag vill
bara tillägga också att jag älskar att båda dansa och spela basket ( träna ), även fast det tar tid som attans.

Peace
Ha DE bäsT!

Stress

Det är namnet på dagen. Nu sticker jag och dansar sen efter det basket.

Älskar att göra de båda, men inte alla tre. stressa :(

hA DE bäST!

RSS 2.0