vintern rasar



Nu tutar bilen snart iväg mot Växjö (stugan) och jag ska tillbringa 2,5 heta timmar i en bil, utan AC som pricken över i:et. Vatten och nerrullat blir botemedlet mot svettattacker.
 Valborg idag! Det blir middag och fyrverkerier i stan i Växjö. Inte så jätte frestande att stå och värma sig framför en stor öppen eld när det just nu rinner längs min rygg men blir mysigt ikväll.
Fast det bästa av allt tycker jag ändå är att vi är lediga imorgon. Sådant uppsakttas nämligen sååå stort.

GLAD VALBORG! HAPPY VALBORG! GOD VALBORG!  
Va i sjuttsingen man nu säger...hehe.

ha DE bäST!

jag är kär i vädret

Haj friends!

Det är sinnessjukt varmt ute (underbart) och idag var sista dagen i skolan för den här veckan.
Valborg dagen till ära dessutom.
Tights var en gnutta för varmt idag men det fanns vissa som vandrade runt i jeans på skolan. Barbent kändes lite väl idag, benen behöver sig en omgång sol innan dess.



Tunika Gina Tricot
tight och shorts där i från också för den delen. Skor Rhode, halsband gåva,armband Indiska, brilor H&M och väska Lindex.

Puss på er!



Änglar, änglar änglar.
Vill verklingen säga tack snälla för alla underbara värmande kommentarer som ni skrev under detta inlägget.
Ni är fanstastiska och jag hoppas ni förstår hur glad jag blev!


eftermiddagen



1. En mer smickrande bild får man leta efter 2. Nej, jag är inte naken.
En timmes solning och man hoppas det gav åt minstonde lite resultat, oavsett var det väldigt skönt och nu ska jag proppa i mig en lasange och frivilligt, lägg märke till frivilligt cykla ner till bussen (2-3km) och åka in till träningen.

hA De bäST!

no reason



Termometern visar 23, 2 grader och ge mig en bra anledning för att sitta inne....nä just det, de finns ingen.
På med bikiniöverdelen, shorts, lurarna och lite lotion.
Ni vet var ni har mig.

Byxor Vero moda
Topp (instoppad klänning) Gina Tricot
Armband Marlamaild
Väska Friis & Company
Converse
+ mitt fina Hello Kitty plåster (syns knappt) :P

HA De bäST!

följfölj

Follow Palles perfekta Pärlor
 

Klick klick och följ min blogg.
Fruktansvärt smart eftersom du då hela tiden kan se där när min blogg uppdateras med nya roliga inlägg som du inte vill missa att läsa.


ögongodis



Det känns lite som när man var liten och gick in i en leksaksaffär.
Då man stod man där och tittade på allt de man ville ha och ville egentligen ha allt man såg men fick tillslut bestämma sig för en sak. Här har vi samma grej.
Helt underbara, 300 spänn och det är Frida som säljer de.

Köpa eller inte? Vilken färg?

Ska jag bli längst i Sverige?


Min 188cm långa kropp och en lyktstolpe. =)

Var hos doktorlång idag, vi kallar han så fast han i själva verket är väldigt kort men jag går dit för att kolla min längd.
Idag fick jag ett besked bekräftat som sedan ledde till tårar. Kunde inte hjälpa det men tårarna bara kom när han satt där och han visade på kurvan hur jag växt och han berättade och jag insåg själv att kurvan inte planat ut utan fortfarande går uppåt. Jag växer fortfarande. Jag är 188 idag och det lutar åt att jag blir runt 192 skulle man gissa, herre gud säger jag bara, lyktstolpe....
Just när man sitter där och ser på kurvan (på ett papper), redan så otroligt lång, känner man sig så extremt annorlunda och undrar bara varför man inte bara kan vara normal. Jag kände mig så deprimerad och tyckte bara att jag var så sjukligt lång.
Tankar snurrade runt i huvudet och mascaran rann.

Det är inte fel att vara lång, problemet är bara att alla andra är så mycket kortare.
Gå på högstadiet och vara 1-2 huvud högre än alla andra, få konstiga blickar och elaka ord från människor är inte alltid det roligaste.
Jag har vant mig vid detta och kan oftas bara låta det passera och inte ta till mig men någonstans där inne i hjärnan sätter det sig och en dålig dag (som alla någon gång har) dyker det ibland upp i ens fundering och gör en ledsen.
Alla har sina problem, stora som små. Ett ilandsproblem som många har är att de tycker deras lår ser för ihoptryckta och tjocka ut när de har shorts t.ex. Mitt problem är att jag inte tycker jag kan ha för korta shorts för att mina ben ser för långa ut.
Man kan inte alls hjälpa eller påverka hur lång eller kort man blir. Jag hade turen/oturen att bli riktigt lång. Jag ska dra nytta av mina fördelar av att vara lång och strunta i allt negativt även fast jag ibland bara vill kapa av mina ben och storböla. Det kändes i alla fall skönt att gråta ut lite idag, det jobbiga var ju att se allting på papper.
Jag ska bli basketproffs och modell, det är väl sådana yrken som är riktade till sådana som mig.

Har du eller någon som du känner något liknande problem/fördel?


Ikea smink nästa?



Olja? Gelè? Va, bodylotion, Ikea? Ungefär så löd min reaktion när ja fick syn på denna bodylotion på Ikea. Haha ofta Ikea säljer bodylotion men joho, de gör de. Var bara tvungen att köpa den efter att ha doftat på testet.
 
Pris:20 kr (med Ikea family kort).
Doft:Gooooott! Lite fruktigt, svår doft att förklara men den gillades av mitt luktsinne.
Håller: Bra. Smörjde i benen imorse och benen doftade fortfarande lite grann efter träningen (ca 9 timmar senare) då jag så normalt luktade på mina ben (hahah).
Återfuktar: Helt okej!
Förpackning: Haha inte den vackraste....varför var Ikea tvungen att välja en sådan skrikig gul färg?

4/5

Alltså till de grymma priset finns det inte så mycket att säga. Jag diggar den starkt och jag lägger heller pengar på annat men föredrar att smörja in mig. Så ett tips till er som tänker som jag.



Har du testat den?


Listen to some music


Bilden symboliserar ju verkligen min coolhet, haha, somras, osminkad och en lång boring bilresa.

Musiktips godtages sååå gärna!

uppochner



Tjohej!
Dagen började med att jag fick vända min fullproppade väska i skolan (med basket, dans och skolgrejer i) upp och ner två gånger för att jag inte hittade mina nycklar. När problemet var löst ( de lå i min farligt stinkade basketsko) fick jag vända upp och ner, trycka och prega in väskan i skåpet. På lilla info lektionen på morgonen skulle vi bestämma grupper om vem som ska stå i cafeét nästa vecka ( det innebär inga lektioner och sluta 12-13). Förra gången deppade vi ihop totalt då vi fick onsdagen (sluta 13 den dagen ändå). Idag gjorde vi allt för att inte få onsdagen. Tror du vi lyckades? Nej. Onsdag nästa vecka, jag ville ge min lärare en fet box och dagen var förstörd. Hahaa! Där överdrev jag kanske någon smula... Dagen var långt ifrån förstöd men början var ju inte speciellt bra.
Min redovisning som jag haft lite ångest för inför onsdag sköts upp 2 veckor och jag drog till med ett stort smile.
UNDERBART väder (är ett grymt botemedel), exempel på det är att jag gick i idrotts kläder (shorts och t-shirt) utomhus och frysa var det sista jag kunde göra. En lång dag i skolan (till 16) sedan var det raka vägen in till stan för att träna, utomhus som är obeskrivligt underbart. En isglass och en promenix bort till dit jag dansar och sedan dans där i ca 1,5 timme.
Dagens livboj är att jag får "sovmorgon" imorgon. Ska till doktorn på morgonen och gå till skolan i 40 min först känns inte så lockande.

hA DE bäsT!

Here I am

Hoj hoj!

Efter 6 timmar i lund för träning, en dusch, en måltid och ett slagsmål med internet kan jag nu äntligen skriva här.
Som ni ser/hör en väldigt intensiv dag. Ja säger bara thank god för detta.....


....för jag har verkligen inte hunnit vara ute i solen.
Imorgon är det måndag och det känns som det känns alla andra söndagkvällar, förjävligt men det är smällar man får ta, man är ju leeedig på fredag liksom! :D

hA DE bäST!


repris



Dagen blir en repris av gårdagen. Träning i Lund i hela dagen, självklart skiner solen ute och jag riktigt känner hur gyllenbrun jag kommer bli i sporthallen *blink*.

hA DE bäsT!

helakombinationen



Jag bara undrar...Hur snygg får man va?

medans ni har varit ute i solskenet



Haaj!

Solen är nere och här har ni mig. En lång dag i hallen som givetis var kul, bara man inbillade sig att det regnade ute. Sen har jag varit på min farmors kalas, trevligt trevligt och vill tillägga att jag har sveriges sötaste kusin som försökte få mig att börja med clipsörhängen.
Min hjärna förbjuder mig att plugga en lördag kväll men det är egentligen det som skulle behövas men smart som jag är så följer jag mig hjärna och ska nu proppa i mig lite kladdkaka istället (ni vill inte veta hur mycket skiiiiit jag äter).

PUSS!

sol = sporthall = :(



ÅÅÅÅÅÅNNGGEEST!!
Helt seriöst, jag svimmar av hur fint väder det är ute och ska tillbringa hela dagen i en mörkt idrotthall. FÅR PANIK!!!!! Ja älskar basket men för faaan, sommaren ääär häääär nu ju!!!
För övrigt så har jag precis sprungit runt här som en galning och försökt packa ner allt (tror jag lyckats) till min söta farmors kalas som jag sedan ska på.


Vi hörs när solen gått ner för dagen!

hA DE bäST!


00:31



Hallå hallå!

Kvällen har spenderats med Elli elli :D Vi tillagade oss chicken nuggets, bearnesås och......gröt skulle man kunna kalla det eller väldigt misshandlat ris.
 Sedan blev det godis och filmtittande på The perfekt man, varför måste jag böla till alla filmer?.
Mitt status på min mage just nu är inte speciellt bra, denna måltid, godis + ett antal för många pizza bullar innan = ont.

hA DE bäsT!

uteoututeout



Hemkunskap är ett trevlät ämne de där, liksom laga mat i skolan, inga revolutioner man läser om eller uppsatser som ska skrivas utan bara mat som ska göras och ätas. Nobelpris till den som uppfann den lektionen.
Idag blev det liksom 12 pizzabullar hem till mig var av några försvann så fort de kom ut ur ugnen men de andra blev till fika nu.

hA DE bäsT!

gräsmatta


Väst Vero moda, shorts second hand, converse, t-shirt och strumpbyxor Gina Tricot, Armband Marmalaid och bamboo örhängen Cocoo.
Heeej!

Fredag. Det ordet säger rätt mycket. Man skulle kunna byta ut det mot, underbart.
Idag blir det också årets första uteträning. Skönt i de här vädret, hur det kommer gå är väl bara att vänta och se.

hA DE bäST!

min matematik



Lönt att man blinkar bort ca 1,2 timme per dygn. Det är den tiden jag kunde varit uppe längre och fått mer gjort nu än varit tvungen att gå och lägga mig. Fast jag ska i och för sig inte säga något, jag har sovit bort en tredje del av mitt liv.

nukörvi



Plugg ligger i väskan och jag tycker det ligger ganska bra där.
Men nu får ja ta tag i det och sluta droga bloggar.

PUSS!


lika?



Kommentar (för ett tag sedan) :
 
Måste bara säga att du är såå otroligt lik skådespelaren Finola Hughes, fast mycket yngre och snyggare såklart :) Men varje gång jag ser en film med henne tänker jag på dig, haha :D

Haha ja, efter en google sökning (visste inte vem hon var) var min åskikt att vi är lika som cykel och ett paraply.
Hade hon haft lite längre hår, jag annan hårfärg, hon mindre rynkor (detta är en retuscherad bild), jag större tänder och hon tjockare näsa så hade vi kanske varit lite lika. Hahaha men där ändrade jag på allt, hehe men kul att man kommer upp i era hjärnor i alla fall och påminner om någon.
Och jag blir inte ledsen för att ni tycker jag ser ut som en 50 åring.
Hahaha:D

Muffins

Nu ska jag ta mig en fika med mamma ute i solen! Låter inte dumt det va?

hA De bäsT!

Akustiskt






Här sitter jag och ler! :D

varför inte?



HAJ!

Bruna bollar med kokos på, en onsdag. Jag borde skämmas men nejdå, det satt fint.
Fick även ett brev på posten idag med adess och namn på min värdfamilj när jag ska till Oxford på språkresa i sommar, jag och min kompis (plus två andra tjejer som vi inte känner) ska bo hos Nicola och hennes man trevligt trevligt!
Nu ska jag droga Youtube lite.

hA De bäsT!

Hej John Blund!



23.30, 23.45, 23.20 (applåd). Det är tider då jag gått och lagt mig de senaste dagarna. Klockan är nu 22.32 och min ögon slockar snart, det betyer inte bara att jag snart kommer gå och lägga mig utan också att det blir nytt rekord(förhoppningsvis). Jag har nog inget val, min kropp skriker efter sömn.
Nä nu ska jag och lägga mig!

hA DE bäST!

How to make a krulltott!


Helt osminkad och väldigt spända flätor.

De här frisyr knepet är helt klart mitt bästa. Så enkelt och sådan variation på håret.
Du gör bara såhär...

Efter att ha duschat (som jag hoppas ni alla gör någon gång haha) så torkar du håret lätt med en handduk eller låter det självtorka lite lite. Sedan delar du upp håret och gör 3-4 spända flätor beroende på hur tjockt ditt hår är.
Sedan sover du sött!
Nästa dag när du vaknar nästa dag gör du dig klar och det sista du gör är att ta ut flätorna bulsa upp håret lite (haha kommer inte på något bättre ord, tar med fingrarna och rättar till håret, ni hajar ) och i med hårspray.


Voila!

En sak ni ska undvika är att göra ojämna flätor som jag givetvis råkade göra, haha ni ser skillnaden på höger sidan och vänster sidan.
Viktigt är att håret är torrt när du tar ut flätorna annars blir det lätt så här som det blev på mig idag.

Har du testa detta förr eller tänker du testa det nu?

nu grönskar det



Hallå!

Rasterna tillbringades ute i solen idag hur underbart känns inte det? Underbart skulle också vara om man snart kunde skippa strumpbyxorna och köra legless som jag kallar det:P
Pasta som jag är stort beroende av väntar inom 10 minuter i köket, sen blir det träning.

Tunika VILA (min kära mors)
Shorts Second hand
Converse Malaysia
Väska Lindex
Armband Marmalaid (vinst)
Sjal Vero moda
Örhängen Ms bijoux.


hA DE bäsT!

Pink is the new black




Jag älskar tingen och de här färgerna. Korall som rosa, rosa som rött.
Love! Inspirerande!

lunes



Hallå hallå!
Vad härligt med måndag igen och en ny vecka, det är ju så tröttsamt att ha helg. Japp, där var jag fruktansvärt ironisk.
En lång seg dag men vikarien på sista lektionen som är så jävla skön piggade upp en :D
Nu ska jag iväg och dansa och jag kan säga att jag har RÄTT MYCKET brådis.
Förresten är kall saft en ny kandidat på min flipp lista. Helt underbart!

hA De bäsT!

Tvilling?



Det här är dagens outfit, jeans gina tricot, t-shirt H&M...blablabla......NOT!
Det är INTE ens jag på bilden, haha men håller ni inte med om att jag och tjejen på bilden är ruskigt lika.
Jag trodde seriöst det var mig själv som jag såg på minoutfit.se när jag spande runt på lite outits.
Blir nästan lite rädd för det ser exakt ut som mig men om jag känner mig själv rätt äger jag ingen
mc jacka från H&M (men önskar) så där har vi ju bevis.
Hahah, brukar inte vara så att man ser sig själv vara lik någon annan men i det här fallet kan jag inte göra något annat.
Lång. Samma hårfärg. Min toffs ser precis ut så också. Likadana jeans. Converse (jag har dock låga). Brillorna ser ut som mina. Hahah, ja man kan fan tro det är jag. Men det svär jag på till 100 10 procent att det inte är :D

Tycker du vi är lika?


Haha här har vi en bild på mig med liknande kläder, O herre gud...hjälp :P

Ljusrosa lips


Jag införskaffade mig två läppstift i Thailand som var i riktigt fin nyans och helt sjukt billiga. Köpte de liksom på känn dessutom. Problemet är bara att jag lyckades slarva bort det ena så fort jag kom hem och det andra är även borta nu men har användts flitigt och var i stort sett slut (eller ja, det vaaar faktiskt helt slut). Så nu är jag på jakt efter ett här i Sverige.
Älskar den ljusrosa färgen på läpparna nu till sommaren. Bilden bredvid läppstiften skulle man kunna kalla den perfekta nyansen.
Så nu frågar jag er.
Har du något tips på något snyggt/bra ljusrosa läppstift? Brukar du använda läppstift?

Det låter dö tantigt att säga att man använder läppstift hahah så jag har döpt om det till läppgrej. För från första början använda jag bara läpsyl som var färgat och sedan har jag användt mina fynd från Thailand. Och det är väl inte direkt några direkta läppstift som de säljer där inte, eller ja, jag vill nog inte veta vad det är egentligen.

Denna veckans...

TUMME UPP

- Pengar som man hittar i sin jackaficka.
- Glassbarer
- Gamla discohits
- Vågigt hår
-  Biopresentkort
- Iste
- Ta massa cp bilder
- Coralfärg
- Bloggdesignjobb (behöver du hjälp med din design,
läs här).
- Vinster


TUMME NER


- Motvind
- Skoskav
- Påsklov som är slut
- Stinkande basketskor
- Cykel som inte står där den ska
- Snygga skor (blir så deprimerad eftersom mina fötter har inspirerats av elefanter och är storlek 43 som gör att inga skor passar mig).
- Dåliga hårdagar
-  Långa hårstrån som fastnar överallt
- Urladdad elektronik

Håller du med mig?

slööö



Hej vänner!

Idag har jag en segdag...orkar inte göra något alls. Ett exempel på det är väl att jag gick upp runt halv tolv och har sedan dess (1,5 timme) ätit frukost. Å ja, suttit vid datorn.
Plugga lite kommer jag i alla fall bli tvingad till innan dagen är slut annars ska jag försöka undehålla er lite idag med blogginlägg om min slöhet inte misshandlar inspirationen:P

hA DE bäsT!

filmer


De här moviesen har jag ägnat kvällen åt tillsammans med en mycket trevlig kladdkaka.
Helt ärligt så tyckte jag filmer bara var helt okej. Visst, jag hoppade till och blev nervös under Vacany (skräckfilmen) men den var ändå ganska förutsägbar och det räckte man lästa på baksidan så förstod man hela handlingen eftersom den inte innehöll mer. Spännande var den, men nja...ingen favorit direkt. Lika så Material girls,systrarna Duff är ju för söta men filmen var lite väl tillgjord och glamorös. Bortskämda brudar som en dag mister "allt". Tonårsfilmer brukar jag digga starkt men den här var väl "bara" okej.
Trots att filmvalen inte var de allra bästa har jag haft en väldigt chill myskväll. Bra lördag ändå!

hA DE bäsT!

Filmtema


Ännu en sajk bild på oss:P

Den här helgen kan man säga har lite filmtema. Igår bio och nu bär det iväg mot Videomix för att hyra två filmer och ha filmmys med den här filuren. Så ni vet var ni har mig....framför tvn.

Ha dE bäsT!

Minblommigakjol



Kjol Jc, väska Lindex, halsband SNÖ, topp (fodral) Gekås.

Gott, gott gott i gott gott



Dans och pianospelande gick helt okej får jag säga...det blev snabba ombyten mellan pianospelande och sedan upp en trappa i huset och på med dansskorna.
Den här smakkombinationen är farlig, man kan äta hur mycket som helst av de. Helt ljuvlig. Choklad brownie och hallonsorbet köpt på ett av Malmös bästa glassställen, Lilla glassfabriken. Andra gången jag köper glass där.......denna veckan haha opps...:P

Ha De bäST!

Öppethus

Dans och piano. Öppenhus. Dit ska jag nu och underhålla folk.

hA DE bäsT!

En kamera, 20 minuter och en massa miner

Hallå!
Ett litet nattinlägg om bion 17 again nu så här innan jag kryper till sängs. Ja kan inte hjälpa det men jag sätter alltid mig in i filmer så väldans mycket. Haha biosalongen livades upp lite med mina skratt och tusen naaaaw:ande. och jag började till och med böla 2 ggr. Haha men det är väl så filmer ska vara, det konstiga med den saken var bara att det verkade bara vara jag som hade tårar under ögonen.
Jjag rekommenderar filmen verklingen, av mig gillades den staaarkt! Om ni är typen "gillaZacEfronochtonårsfilmer" typen så tror jag definitivt du skulle gilla filmen. 
 20 minuters väntande på min pappa som skulle köra oss hem efter bion = 61 helt crazy bilder.
Här har ni några riiiktigt cp...


Kan det bli en mer skrattbild?


Rebecka tyckte mest ja var löjlig med mitt böladen ;P


Kan fråga sig vad det här ska föreställa sig?



Om ni tittar riktigt nogrannt så ser ni att det inte är någon uteliggare...


:P

Två flabbande grisar.


Pappa i sikte....:D

Ha dE bäsT!

el cine



Nu bär det snart iväg mot Roayl. 17 again permiär ska ses och inga biljetter är bokade men bör ja vara orolig när det finns 526 platser kvar? nej. Nu ska ja hoppa in i duschen och slänga ner biokortet i väskan (min dag är räddad, vi hade biopresentkort smilesmilesmile).

Ha en trevlig kväll!

PUSS!

paRty



Klänning Monki - underbar - skor Bianco - amazing - väska Bianco - naaajs.
 Tillsammans hittar jag inga ord för de.

Sing halleluja



Hej era söta människor!

Idag är det fredag, vågen på det liksom.
Träning och  bio blir det resterande timmar idag. Nu: äta.

hA de bäsT!


DESIGN HJÄLP! Palle står till tjänst!


Design av mig (har gjort fler bloggdesigner)

På senaste tiden har jag gjort något designjobb, alltså designat bloggar åt andra bloggare vilket har varit jättekul och jag tänker absolut fortsätta med det.
Jag har till och med fått respons på en blogg som jag blev superglad för, läs här. 

Till alla som äger en blogg (eller känner någon som gör det).
Behöver du hjälp med din design? Bara hör av dig till mig [email protected] så hjälper jag dig. Jag gör allt från en fulltjädrad design till att bara ändra bakgrundsfärgen. Jag kan även fixa andra grejer än utseende som t.ex sätta in reklam (om du har koderna) samt sätta in nedräknare eller något annat.
Jag gör precis efter dina önskemål och du får när som helst tycka till och ändra på saker. Din önskan är min lag hihi.
Det kostar en liten summa för att få en design (inte om det bara är bakgrundsfärgen som ska ändras) men hör av dig till mig om du är intresserad av en design så hjälper jag dig och så diskuterar vi och kommer fram till ett lagom pris.

Behöver du hjälp med din design?

Premiär!



Snygge Zac Efron har huvudrollen i filmen 17 again som har permiär imorgon och vet ni vad? Palle planerar och är på G för att gå och se den. Med handen på hjärtat kan jag säga att jag aldrig varit på en bioperimär någon gång...inte för att det kanske är någon enorm skillnad jämfört med vanlig visning men det är ju ingen nackdel direkt.

Har du planer för att gå och se den? Jag skriver självklart vad jag tyckte om den imorgon.

NY




New York tröjan får gärna flytta in i min Malmö garderob. Het het het. 150 spänn på Weekday.
Men har inte riktigt fått klart för mig om det är en lite halvmag tröja eller helt vanlig. Det är kanske bara jag som ser den till halvt magtröja eftersom jag är så lång hehe...eller?

TABBAR



Jag ska nog inte köpa en lott idag, idag känns det som allt bara tabbat sig för mig.

- Jag och min kompis Ellinor snackade i skolan om att vi skulle göra något efter plugget, typ dra in till stan och ta en fika eller något. Ringdes mer när vi kom hem och snackade. Jag skulle bara fixa några grejer innan jag skulle bege mig till henne. Allt planerat och fixat och jag ringer henne innan jag sticker. Går ut, sätter min basketväska (tog med den till stan för att sedan gå direkt till träningen) på pakethållare. Ska sätta mig på sadel nnär jag bara, men vaaa faan. Det var ju barncykeln. Opps i dejsi, tar av väska och letar efter min rätta cykel. Då slår det mig!!!! Den står hos ELLINOR, som sitter och väntar på mig just nu. Dumma som vi är. Ringer henne och dampar i telefonen (inte på henne då).
Tänker, skit samma ja tar barncykeln. Den är låst. Tror ni jag hittar nyckeln? Näää! Så det var bara att traska på (det är ca 3km att gå längs en bilväg, ej trottoar). Kommer fram och tänker ta bussen sista biten. Självklart har bussen då redan gått så det går snabbare att gå. När jag hoppar på bussen länge fram infaller chocken att mitt busskort drastiskt minskat pengasumma. Klarade mig dock denna gången men absolut dags för att tankas på.

- När vi kommer fram till fiket (Espresso House) står vi ett tag för att bestämma oss för vad vi ska ha. Ellinor beställer och sedan är det min tur och jag tänkte testa Frepino (tror ja det hette) som en kompis tipsat om.
- Oh, nä tyvärr, vår Frepino maskin har gått sönder så det går tyvärr inte.

- Vi sätter och ner vid kanalen i Malmö och chillar i solen men vår fika, alla servetter och papper blåser iväg.
Säger högt till mig själv och Ellinor, nu får jag INTE glömma att ta ut pengar (skulle ha med pengar till träningen för att betala in till en turnering). Det var som bortblåst från mitt huvud inom 5 min.

- Efter träningen kommer jag på det, pengarna. Skyndar mig bort till ett ställe där jag vet finns en automat. Kommer dit och allt är nersläkt och borta. Hela det rummet med automaterna var nerlagt och stängt. Trodde inte det var sant.
Går in på hemköp, frågar efter en annan automat men får svar att det inte finns någon här men att jag kan ta ut i kassan om jag köper något litet. Duktig som jag är går jag förbi godishyllan och tar en banan. Kommer tillbaka...KÖ......KÖ.....krångel i kassan men efter lite om och men så har jag mina pengar i handen.

 Som pricken över i:et av detta så tappade jag mitt digestivekex som jag nyligen åt här hemma så det gick i 100 bitar samt välte ner en kniv och en gaffel i diskmaskinen så att de la sig underst längst in i maskinen.
Sååååå lyckat!

Hahah....ja, dagarna kan ju inte alltid gå som man vill men trots dessa tabbar har dagen ändå varit väldigt trevlig tycker jag faktiskt :D
Jag har även lärt mig att Chai latte smakar......äckligt.


Espresso House



Jag. Iste. Sol. Trappa. Vän. Scones.
SMILE! Hur härligt som helst.

blåblåblåaskor


Skjorta second hand, skärp gamalt, väska Lindex, converse (invigning idag = skoskav), armband marmalaid och klocka D&G Thailand

Tjohej!

Stört omöjligt att få en bild där skjorta, hår och väska höll sig nere. Det blåser en del här på bystan.
Onsdagar är älskat av mig, vi slutar 13.00. Nu blir det bussåk in till stan och där ska vi mysa runt i solen, fika och köpa glass. Visst låter det underbart?!
Går direkt till träningen från stan dessutom.

Ha DE bäsT!

!



Hallå hallå!

Tänkte bara ge er den viktiga informationen att jag fortast möjligt bör hoppa in i duschen innan jag förgiftar mitt rum.
Tanden borde också borstas och lägga mig sött på kudden. Sedan vore det också fint om jag kunde få mig själv att röja upp lite väskor, kläder och grejer som ligger slängt över golvet och blockerar dörröppningen.
Nu får ja ta mig själv i kragen och sätta gång. Om 20 vore det fint om lampan var släckt.

Sov gott!

Och vakna torrt!


I ett envelope



Sciho! Idag kom första vinsten på posten. Ett riiiiiktigt sött armband från Marmalaid, tack snälla Karolina!


tiiiisdag



Hej ögonstenar!

Idag drog plugget igång, jag ska inte klaga, lärarna hade saknat oss såååå. Vi dem också för den delen...eller inte men ändå. Skönt att se mitt skåp igen em...nä inte det heller men det var i alla fall trevligt att träffa klassen igen, SANT!
Har även spelat piano (lektion) och efter att jag nu ska stoppa i mig lite lasagne ska jag även iväg och träna. 
En underbart god (det räcker egentligen inte) glass från lejonet och björnen har jag även ätit, hallon chokald,det är som gjort för mig.
Där har ni min dag.


hA de bäsT!

hemåt mot skåneland


Bokstaven B är av haha, min teori är att jag har bombat blogg.se för många gånger..opps..

Jaha?! Sista dagen på lovet då rå, nu börjar nedräkningen....mot sommarlovet :D
Ska packa ihop våra grejer här i stugan sedan ska vi på årsmöte här för vår lilla by (by vore synd att kalla det) och sedan bär det hemåt, 2,5 timme. Den dötiden är räddad med att jag måste läsa ut min bok som sedan ska recenseras, 120 sidor kvar, YES! Sicho! Hm..120 sidor på 2,5 timme...jag borde hinna :P

hA De bäst!

MEMBER



Gratisgratisgratisgratisgratis.
Grattis! Du har värsta bästa sajten här!
Bara några klick sedan kan du ha biobiljetter och presentkort hemskickat till dig. Det är mega bra. Jag är just nu på väg mot ett presentkort på 300 SPÄNN! :D Najsnajs!

Snälla snälla snälla snälla, ja jag sa snälla snälla, okej ja hatar den låten men orden beskriver väldigt bra och tydligt om hur mycket jag vill att du ska bli medlem här!
Vad har du att förlora?! Nä just det, INGET!


klickklick

ugly

Jag har sett något unik. Jag har nog sett ett par av världens fulaste byxor. Självklart ville man inte missa ett sådant här ögonblick.
 Lila. Utsvängda. Skinn, em nä platskinn. Utan gylf. Ingen passform.
Vad säger ni, 8:ans skolavslutning eller?


"fiskning"

Det är så mysigt att ro ut med vår båt här på sjön. Solnedgång och vindstilla dessutom.
Fiskning var det som jag och pappa tänkt göra, det gjorde vi också bara det att vi inte fick napp, men det är en annan femma.


Men man kan ju låtsas att man får fisk:P


Brukar du fiska?


turbarn

1:


I förr går:
Grattis, du är en av två vinnare i tävlingen om smycken från marmalaid!

För att jag skall kunna skicka vinsten hem till dig skulle det var bra om du skickade din address till mig på min e-post ( du ser den i fältet för e-post!)
Idag:
Grattis!

Du är vinnaren av ett armband i denna tipsartävling.

Ditt armband kommer på posten!

Glad påsk!

Två vinster på 3 dagar, ja ska nog banne mig köpa en lott också!
Man blir ju så glad!


I mina ägg

Inget godis här inte, godare saker än så =) 
Jag gillar de sååå:D


Spets kofta Lindex (jag råkade ju själv bli påskharen så jag vet var de är köpta).


En rosa legobit kan man kalla det, eller som jag, en stekhet datorväska :D
IKEA haha (H)


En FRANSVÄSKA!!! Lindex. Dock svart men sååå underbar...kommer komma bättre bilder på den sen till mina outfits.

Vad fick du i påskägg?

Juli?



Hallå!

Vore man inte tillräckligt smart för att fatta att det inte är sommar i april kunde man katsingen tro det ändå idag. Det har nog attans varit 20 grader. Helt sjukt! Men helt sjukt bra! Att jag går i bikini topp nu den 12 april utan att frysa finns liksom egentligen inte på kartan. Ja e fan sugen på att gå med shorts barbent i skolan på tisdag och vädret håller i sig, men det får vi väl se hur det blir men den saken.
Idag har man varit på auktion (inte speciellt länge dock), handalt gräddbullar och har precis suttit och njutit i solen.
Jag har inte något att klaga på utan har det hur fint som helst, bortsett att man ignorerar att påsklovet när som helst är slut. 

hA De bäsT!

Ps. Mina påskägg får ni snart se!


Man kan ju önska

Har varit ute hela dagen och satte mig ner och solade i kanske 30 min. Det gav verkligen resultat.


Eller så ändrade jag bara inställning på kamera och inser att jag fortfarande är lika blek. Haha!


Fick en kommentar där det stod att hon blev BRUN (inte röd eller så) bara genom att vara i solen i 15 min. Hon VILLE dessutom inte bli brun. Hehe själv ska man vara glad om man blir lite röd (blir aldrig brun direkt) efter 1 timme.
Haha ja, vi har våra ilandsproblem. Det är ju dessutom inte speciellt bra att sola för mycket och jag är meeega rädd för att få cancer (som dessutom ligger i vår släkt).

The "new" color



Korallfärg
 är nog bland den finaste färgen på sommaren som finns. Min garderob vet inte ens vad korallfärg är så ett basic sådant plagg ska försöka inhandlas till sommaren.
Den här kombinationen är undebar enligt mig går helt enkelt inte att motstå.

Kjol monki, skor eurosko , linne monki , armband cocoo och band (ha i håret) monki.

GIllar du korallfärgen?


GLAD PÅSK!



påsk sommar

Tjohopp!
Nu har tår och fingrar fått röd färg på sig och jag har även fått årets första "solbränna". Vore kanske fel och kalla det bränna, skulle nog mer säga lite lite rödare om kinder och hals hehe. Solen har i alla fall varit framme idag och jag har redan gått och blivit kär i den.
Nu blir det påskmat....
Nä jag tycker faktiskt inte denna fredagen hållt vad den lovat...det har faktiskt gått ganska snabbt. Ingen låååång fredag det här inte, fast det är det ju det ändå oavsett.

Inte fy skam de här heller



Pärlan till adidas shorts är ju inte de lättaste att få tag på. De här är ett alternativ till de och diggas också starkt.
De fem S:en.

Små super söta satin shorts.

Monki 150 spänn, de är dessutom rosa, smilesmile :D


Blåst blondin


Ja, det skulle man kunna kalla mig när Rebecka dunder lurar mig med sin fejkade stockholms dialekt. Hahahaa har nog aldrig gått på en busringning så mycket.

Rebecka ringde i förr går och låtsades vara Sandra från Veckorevyn och ringde angående att hon sett att jag har en bra blogg med många besökare och ville erbjuda mig att recensera nästa tidning och den presenten som följer med.
Jag lyser upp som en sol och säger glatt min mailadress KLART och TYDLIGT som hon frågade efter, är även nära på att börja bokstavera den. Sedan säger hon att de måste ha målsmans tillåtelse så jag sträcker telefonen till mamma och sedan klickklick. Det "bröts", trodde jag.

Jag blir helt så nej, what, näääää. Så jag mailar till och med Veckoreyn och frågar om det var så att de ringde runt och erbjöd sådant mot bloggare. Hahah min dumme fan. Fast hon jag mailade svarade att hon skulle höra med sin kollega så det var ju egentligen fullt rimligt.

Igår runt samma tidpunkt ringer hon Sandra igen och jag blir helt lättad och glad igen. Hon fortsätter att prata om sitt erbjudande och säger att hon skickat ett mail till mig.
Och sedan "bryts" det igen.

Jag börjar babbla med mamma och bara ohhh gud vad kul mamma men faaaan att det byts nu igen ...:D
3 min senare ringer det upp igen och "Sandra" bara...
Sandra: Asså jag vet inte vad som hände men det bröts, bor du på en glesbyggd eller?
Jag (fullt seriöst): Ja vi är i vår sommarstuga så det är lite off. Vänta jag ska gå ut så kanske det inte bryts (jag går också ut)
Sandra: Aa okej va bra, men då ska vi bara kontollera din adress
Sandra: Du bor väl på fiskmåsvägen 4?
Jag: Em...vaa? nää, det gör jag inte, inte alls hehe.
Sandra: Nähä, men vad konstigt, men du heter väl Paulina sjöstrand?
Jag: Va? Nä, det gör jag inte, jag heter Paulina ...
Sandra: Men oj, nä gud vad pinsamt, då är det fel Paulina vi söker...ammen gud sorry..
Jag: Ammen hålla nä vänta.
Sandra( skit snabbt): Ammen du bra blogg förresten, glad påsk (lägger på).
Jag: HALLÅ?????? NEEEJ VÄÄNTAA!!

Kollar konstigt på luren och bara, vilken bitch.
Sen ringer det igen och jag svarar och möts av...
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHA!!!!
Då sitter 5 polare i Malmö och har jävligt kul åt mig som så seriöst gick på detta.

HAHAHAH! A asså, där blev jag riiiiiiktigt lurade, jag gick fullt seriöst på det. Klart jag funderade på om de skämtade ett tag men jag kände verkligen INTE igen rösten. Pinsamt! Jag hoppades ju på att det skulle vara sant.

Hahaha!

Har du blivit rejält lurad någon gång?


me like



Vet inte om ni märkt det eller så men jag älskar pasta....annars har ni ju lärt er något nytt idag! Det kan till och med vara lite för gott,så att man äter för mycket och får ont i magen.  Exakt det har hänt nu.
Några man inte hoppas har ont i magen nu är de som ska vara med i Hjälp! jag är med i en japansk tvshow.
Det är vad ögonen ska vilas på om exakt 27 min:D

ha DE bäsT!

Nu har jag svaret

Många som sökt, många som frågat, många som undrat. Nu har jag svaret var de finns. LINDEX!
Jag har har dock kommit på att mina giraffben kanske inte ska ha leopardmönster haha.


skärtorsdagen


 
Nu befinner jag mig här i Växjö ( småland), lite solsken har tittat förbi under dagen och två ankor har drastiskt sökt sig läskigt nära mig idag. Nu sitter jag för övrigt och lyssnar på massa gamla disco beats, kan bara inte hjälpa att jag tycker de är ball :P
På vägen upp igår stannade vi till på Ikea och jag säger bara, I love deras käk!

Ha de bäsT!

PUSS!



Hej smultron!

Nu pyser jag iväg till Småland.

GLAD PÅSK ALLA SÖTA!!

Ska försöka få tag på internet på någon vänster!

HA DE bäsT!

Öresundsbron

Solen pyste iväg efter 12 tiden men trots det var det trevligt nere vid havet med lite folk och glass.
Men nopp, ja var inte direkt badsugen!


Öresundsbron!  YEY!





Weather

Nu blir det poolare och ut i solen. Sitta och mysa med trevligt prat och glass vid havet är inte helt fel. Hoppas nu bara på medvind när jag ska cykla till en kompis (typ 3 km) :P

ha De bäST!


Sommar 09



Det är helt helt helt helt underbart snygg det här! Tänkte ändra om kollage lite men det gick verkligen inte. Denna kombiantionen är obeskrivlig. Tack Karolin för inspirationen!
God vad det får en att längta efter 10 grader till.
 

28 år

Hallå!
En härlig fullspäckad dag med laget idag. Vår tränare fyllde år och vi överraskade honom rejält. Han är inte bara en tränare för oss utan en riktig  vän. Så vi snackade ihop oss och fixade med massa grejer var och en, sedan träffades vi på stadsbibloteket idag (som tur var blev vi inte utslängda av vår höga ljudnivå) och fixade ihop en tavla med massa bilder på honom och oss m.m.
- Jag kan inte gråta men jag är inners rörd sa han när vi kom och stormade Malbas kansli där han var. Hahaha!
Han blev mega glad och han är verkligen värd det efter allt han gör för oss. Bara att han bjöd hela laget på pizza efter vår träning bevisar ju hur snäll han är...:D



Jag fullt fokuserad på klippandet av bilder.


Stor tavla, kort, choklad, liten tavla (en sådan tavla där man brukar ha sitt barn i, han har 16 jävla ungar istället), samt en löpsel med honom som jag gjort på datorn (jag håller i den).


Så här blev själva stora tavlan, bilder som väcker stora minnen och the bos i mitten!


Hahah vår tränare (Nick) in action chock!


Haha tänkte grädda honom men dessvärre slutade det tvärtom ett tag, fast vi fick revansch


Vi kände oss så jävla feeeeta haha!


Ballonger som vi så sött fixat:D



Satt och njöt i solen.


Bring it on nästa!

En reeedig ball dag, känner mig ungefär 4,6 kg tyngre men det är smällar man får ta...

hA De bäsT!



Heejhopp!



Med några viktiga spelare borta och med moståndare som blivit noridska mästare (93) förlorade vi matchen mot de med 17 poäng. De e ju attans vad det har blivit många förluster på sistonde!
Söndag kväll = en normalt ångest kväll inför att helgen gått så snabbt. Helgens speed är som alltid (quick) men nu väntas en veckas påsklov. wowowowwowowounderful!

Ha de bäsT!

Utomlands

Hej Allihopa. Idag bär det av till Danmark där vi ska spela vår sista ÖM match för säsongen mot Amöger. Hoppas jag skriver vinst här sen när jag kommer hem. Självklart är sedan att jag ska ut och njuta av vädret. Liksom 8 grader redan klockan 10, det låter lovande!

HA de BäST!

Jag, LIVE!



Nämen ser man på, internet tillåter! Här har ni klippet hahah, lite flipp lite seriöst och ja lite blandat helt enkelt. Fast att kolla på det själv känns mest pinsamt och konstigt men bloggen är ju till för att underhålla er (bl.a) :D Får väl också erkänna att jag har skånsk dialekt och bor på landet haha, man kan ju nästan tro ja är bonde!
Haha men NEJ, det är jag INTE (inte min pappa för den delen heller haha) ! Hoppas i känner mig bättre än så...:P

hA DE bäsT!

Ps. Hahah, hoppas ni kan förstå vad vi säger, även ni stockolmare :P Sen bör jag också tillägga att jag är lite kaxig mot Rebecka i filmen och hon mot mig haha men vill meddela att allt är frid o fröjd mellan oss :P Haha!


black sun



Jag är fullkomligt käääääär i vädret. Jag har dock inte hunnit njuta till fullu eftersom två matcher har spelats ( två förluster och jag tycker vi lämnar det ämnet) samt kollat in Syndsvenskan loppisen (ett skäp kom jag hem med, ett fynd rök framför näsan på mig där) samt handlat lite mat och nu sitter jag här med Rebecka. Vi spelade in ett videoklipp ute i solen innan som vi tänkte lägga upp men internet dampar (inte förvånad) så de dyker upp när det tillåts.

Ha DE bäsT!

Innan tuppen



Yes!
Första dagen på påsklovet invigs med att gå upp av en pipande mobil klockan 06:10.
Nu blir det bilfärd några mil norr ut och sedan ska två matcher spelas (med 94 laget).
Kvarstående tid av dagen ska spenderas med att gå på Sydsvenskan loppis (där kan man fyyyynda) samt övernattning med Rebecka hemma hos mig. Chiho! (hahah ändrar stavning på det ordet titt som tätt, har aldrig lärt mig att stava de ordet men nog lättare att läsa de chiho än shiho, det ska alltså vara typ jippi, chihooo!!)
Sååå den här lilla tråkiga biten med mogontiden, det är smällar man får ta...

hA DE bäsT!

BILDBOMB!



Bildbomb!
Ja kan inte hjälpa det, jag har blivit smått kär i Bikboks stylebook.
Kan man liksom låta bli?

på en timme



Mina jeans tar kol på mig. Lite food, ipod, brillor shorts och linne och Palle ska ut i solen! Hinner njuta ett tag innan ja ska iväg och träna, denna gången med mitt 94 lag som det förövrigt var typ 2000 år sedan jag tränade med....Ska bli såååååå kul (inte ALLS något emot damlaget, tvärtom, men klart man saknar de gamla).

PUSS!

hA DE bäsT!


kvackkvack holiday



YES PÅSLOV!

Bilderna sammanfattar allt ganska bra faktiskt.
Glad
Rosa
Solsken
och PÅSKLOV!

 I'm a happy happy girl with a happy happy smile! ( även en bubbels låt om jag inte har fel för mig )

Tumme ner

Känns smått förjävligt, vi förlorade. Vi kan inte längre påverka om vi ska gå upp till divition 1 eller inte. Enda chansen är om Eos går upp till Damligan. Så nu ber vi en bön för det....känns så jävla surt att vi sabbade denna chansen. Vi hade typ lock på korgen och missade så sjuuukt mycket.
Näst på schemat är sömn, innan jag hinner somna före mig själv!

PUSS!

hA DE bäsT!


sunsmile



Nu ska jag snart få i mig lite fiskgratäng sedan ska jag gå ut än en gång i det fina underbara vädret.
Ikväll ska en av de viktigaste (om inte viktigast) matchen på hela säsongen spelas. Det är avgörande för om vi ska gå upp till divition 1.
En avgörande match till spelas på söndag men idag är idag och idag gäller det. Behöver sol som uppladdning.

Chinos Gina Tricot
Kofta Ullared
Linne danmark
Converse
Väska Second hand
Brillor H&M
Sjal Ullared


Hur är vädret utanför din dörr?

Bracy bracy bracy


Bilden säger väl det mesta. En länk på det och det finns bara en grej för dig att göra! 
GÅ in det HÄR!

Rebecka vs. Palle

Under en två timmar lång håltimme och med brist på fantasi underhåller man sig med sådant här. Jag och Rebecka har kollat igenom var enda liten kategori på Forever21 och satt våra favoriter mot varandra. Rebecka är på vänster sida och jag på höger, vilken sida står du på?
En beställning? JA TACK!



I mina öron idag



Hela dagen har gått ut på broredovisningar i skolan. Hade redovisning av Brookyn Bridge som ligger i New York. Tog helt spontant på mig de här blingblingen som jag för övrigt inte haft på en månad just idag. Haha! Borde kanske köpa en lott också idag?


Mjölk?



- Va fan e detta, mööögel?

HAHAHA igen orsak pappa!

April skämt, se här.


konstverk



En nisse som heter Rebecka är hos mig och vi har bakat kladdkaka till spanskfröken som ska ha barn, söta vi är va? :D Har även tillverkat oss några mackor, de snyggaste är mina, så det är bara att gissa:P
Nu väntar kortturnering!

hA DE bäsT!

Ps. Jag har INGEN träning idag, surprise va?

Dagens skämt



Mohahah! I'm the gangster!
Gissa vem som kommer dö av flabb när någon familjemedlem får tag på mjölkpaketet?
HAHAH!

RSS 2.0