TABBAR



Jag ska nog inte köpa en lott idag, idag känns det som allt bara tabbat sig för mig.

- Jag och min kompis Ellinor snackade i skolan om att vi skulle göra något efter plugget, typ dra in till stan och ta en fika eller något. Ringdes mer när vi kom hem och snackade. Jag skulle bara fixa några grejer innan jag skulle bege mig till henne. Allt planerat och fixat och jag ringer henne innan jag sticker. Går ut, sätter min basketväska (tog med den till stan för att sedan gå direkt till träningen) på pakethållare. Ska sätta mig på sadel nnär jag bara, men vaaa faan. Det var ju barncykeln. Opps i dejsi, tar av väska och letar efter min rätta cykel. Då slår det mig!!!! Den står hos ELLINOR, som sitter och väntar på mig just nu. Dumma som vi är. Ringer henne och dampar i telefonen (inte på henne då).
Tänker, skit samma ja tar barncykeln. Den är låst. Tror ni jag hittar nyckeln? Näää! Så det var bara att traska på (det är ca 3km att gå längs en bilväg, ej trottoar). Kommer fram och tänker ta bussen sista biten. Självklart har bussen då redan gått så det går snabbare att gå. När jag hoppar på bussen länge fram infaller chocken att mitt busskort drastiskt minskat pengasumma. Klarade mig dock denna gången men absolut dags för att tankas på.

- När vi kommer fram till fiket (Espresso House) står vi ett tag för att bestämma oss för vad vi ska ha. Ellinor beställer och sedan är det min tur och jag tänkte testa Frepino (tror ja det hette) som en kompis tipsat om.
- Oh, nä tyvärr, vår Frepino maskin har gått sönder så det går tyvärr inte.

- Vi sätter och ner vid kanalen i Malmö och chillar i solen men vår fika, alla servetter och papper blåser iväg.
Säger högt till mig själv och Ellinor, nu får jag INTE glömma att ta ut pengar (skulle ha med pengar till träningen för att betala in till en turnering). Det var som bortblåst från mitt huvud inom 5 min.

- Efter träningen kommer jag på det, pengarna. Skyndar mig bort till ett ställe där jag vet finns en automat. Kommer dit och allt är nersläkt och borta. Hela det rummet med automaterna var nerlagt och stängt. Trodde inte det var sant.
Går in på hemköp, frågar efter en annan automat men får svar att det inte finns någon här men att jag kan ta ut i kassan om jag köper något litet. Duktig som jag är går jag förbi godishyllan och tar en banan. Kommer tillbaka...KÖ......KÖ.....krångel i kassan men efter lite om och men så har jag mina pengar i handen.

 Som pricken över i:et av detta så tappade jag mitt digestivekex som jag nyligen åt här hemma så det gick i 100 bitar samt välte ner en kniv och en gaffel i diskmaskinen så att de la sig underst längst in i maskinen.
Sååååå lyckat!

Hahah....ja, dagarna kan ju inte alltid gå som man vill men trots dessa tabbar har dagen ändå varit väldigt trevlig tycker jag faktiskt :D
Jag har även lärt mig att Chai latte smakar......äckligt.


Kommentarer
Postat av: nadja

tack så mkt var mkt finare med större blommor,jag undrar som du ser så är det lite snett i kategorin och där det står senaste inlägget osv undra om du kan få det rakt? kram

2009-04-15 @ 22:40:17
URL: http://rosalady.blogg.se/
Postat av: nadja

om mdu ser på sidan där det står senasteinlägget och under det står det kategori det står inte rakt kategorin hamnar snett som du ser ?

2009-04-15 @ 22:55:03
URL: http://rosalady.blogg.se/
Postat av: nadja

svårt att förklara hoppas du förstår vill att där det står kategori ska hamna rakt under senaste inlägget det har hamnatt för mkt åt vänster mera åt höger..kram

2009-04-15 @ 22:57:04
URL: http://rosalady.blogg.se/
Postat av: nadja

ok då förstår jag vad du menar tack!

2009-04-15 @ 23:10:42
URL: http://rosalady.blogg.se/
Postat av: nadja

läs din mail tänkte byta ett foto i headern kram

2009-04-15 @ 23:15:22
URL: http://rosalady.blogg.se/
Postat av: Renée

Haha, låter som om du haft en underbar dag! :)

2009-04-16 @ 16:31:12
URL: http://reneesmedhult.blogg.se/
Postat av: « K A R R O W »

Usch, alltid tjötigt när allting går käpprätt åt helvete. :/



Men det kanske är meningen att du ska köpa en lott ändå? Det kanske vänder? :)

2009-04-16 @ 16:31:40
URL: http://captainkarrow.blogg.se/
Postat av: Renée

Sv: jag hade en sån dag för ett tag sen.. Jag undrade vem som hade utfört vodoo på mig ;P

2009-04-16 @ 16:37:24
URL: http://reneesmedhult.blogg.se/
Postat av: Åsa

Tack så mycket :D, älskar ditt hår, ser jättefint ut :)

2009-04-16 @ 16:46:45
URL: http://alwayslookfabulous.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0