Snart OS uttagning!

Måndagsrapport: Just sprungit 4 km, förutom att springa gör vi nyttiga övningar mellan varven. Igår spelade vi brännboll, det var kul som omväxling.Vi hade också enskilda samtal med tränare och coacher. Det är inte bara det fysiska man måste träna utan även det mentala; att tänka positivt och så vidare.

Ikväll ska jag vara funktionär för några utländska lag, missar tyvärr Sverigematachen idag.Ska hålla golvet torrt så spelarna inte halkar i svett, spott eller dricka de spillt. Uppgifter som är jätteviktiga men som man nästan inte tänkt på förut.

Vi bor på Täljegården som är ett vandrarhem mitt i stan. Sover i våningssängar som är helt OK, till skillnad mot att ligga hårt på ett golv i en gympasal som man brukat tidigare.
 Igår kväll svängde vi tjejer ihop en kladdkaka av de ingredienser vi hittade i skåpen på vandrarhemmet. Allt fanns inte, men man tager vad man haver!  Vi fick bl.a  krossa bitsocker. Resultatet blev inte det bästa, det blev mer som chokladbröd som visserligen gick ner men inget att rekommendera!

På torsdag får vi veta vilka som ska ingå i laget till ungdoms OS i Tammerfors. Alla är nervösa och vill förstås komma med. Det gäller att ligga i på träningen och visa framfötterna!
Sen är det Europa Mästerskapen i Neapel som gäller.
Man vill klart bli uttagen och få spela vid båda mästerskapen. Tänk, vad häftigt att få representera Sverige och knalla in tillsammans med alla landslag  på arenan i landslagskläderna efter den svenska flaggan!



Håll tummarna för mig sötnosar!
Återkommer med rapport!


 


Kommentarer
Postat av: jonna

hej! hoppas att du har det kul däruppe! jag fick mejl av peter, men det var inget skickat till dig... har han snackat med dig? annars får man hoppas på bra besked på torsdag:D kram jonna

2009-07-07 @ 00:03:09
Postat av: rebecka

hihi, snart kommer jag. Tar med mig datorn, har fått Spotify förresten :D puss, ses snart <3

2009-07-09 @ 00:24:54
URL: http://rebeckasdream.blogg.se/
Postat av: Ellen(& olivia)- stil&fotoblogg.

shit vad mycket basket det är nu för dig:D! hoppas allt går bra ode, är ju inte så insatt själv, hehe. ha det bra, kram ! :)

2009-07-11 @ 16:45:57
URL: http://fixyou.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0