Juni

Takåsar i Oxford.

Ojojoj, vet ni vad? Vi har booooookat språkresa till OXFORD!
Det har i och för sig varit bestämt nu i kanske 2 veckor men jag har ju glömt att säga det. Det har varit lite fram och tillbaka innan vi bestämt helt p.g.a av att min kompis som jag ska åka med har svår allerigi.Men nu är det bokat och klart!
OMG jag är redan nervös men som jag hört från många så tror jag att det kommer vara jääättekul och en enorm upplevelse som jag sent kommer glömma.

Någon som har varit i Oxford?

Kommentarer
Postat av: ellen.

nu kommenterar jag igen, haha :) men gud vad roligt ! vad gör man på sådant, asså jag fattar ju typ att man lär sig engelska och så..men vad är själva upplägget? KRAMKRAM!

2009-03-11 @ 18:27:19
URL: http://fixyou.webblogg.se/
Postat av: Andrea

Jag har ju varit där på språkresa din härmapa (A) haha, jag kan ju göra ett inlägg om det? :D jo, anledningen till att jag ska lämna tillbaka kjolen: för när jag satt på den här hemma och provade med olika tröjor blev det så fel. det blev inte som min stil alls, det blev typ "poppare" som en "färgad emo" du vet :p hahahhaa!

2009-03-11 @ 18:50:45
URL: http://deastyle.devote.se
Postat av: Ellen (& olivia)

sv: okej! alltså det låter ju skitkul..jag gillar ju engelska och så, men jag är nog för feg ! haha.. men hoppas du får det skoj iallafall ju ! :) kram.

2009-03-11 @ 21:08:28
URL: http://fixyou.webblogg.se/
Postat av: Bea

Åh, jag ska också åka på språkresa till sommaren! Fast jag ska åka till Torquay.. Vilken organisation åker du med?

2009-03-12 @ 16:06:39
URL: http://beasplace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0