SVT praon idag!



Aa...chill dag idag. Först var det fika (vatten!!!!!!, får nog börja lära mig dricka kaffe) typ en timme sedan drog jag och en man som heter Jan iväg till Lagerhouse samt Ica maxi för införskaffa lite grejer. Sen öppnade han det stora rekvesita rummet till mig så jag fick gå där hur länge jag ville och titta och sedan ha lunch till 13. Klockan var då 11:05 haha! Riiiktigt najs. Det var ett stort rum med massa hyllor och med maaaaaasa grejer på. Där fanns till och med ett datasystem där man kunde söka om man behövde t.ex. en hoppstylta till en inspelningen.
Så klickade man i och det och så kom det då upp - Hoppstylta - ll- 3. = Hoppstylta finns i skåp två hylla tre. Så praktiskt och bra! Givetvis glömde jag kameran idag men jag får se om jag kan smita in där igen och ta någon bild.
Efter en lunchrundan på BK var jag tillbaka och då visade han mig runt lite i TV huset. Bl.a där de sitter och redigerar alla tv program samt kontrollrummet där jag även kommer få sitta och vara med när det är inspelning på fredag. Dagen slutades 13:35, problemet var bara att jag inte kunde lista ut vilken buss som var smartast att ta hem. Så givetvis blev det så att jag råkade ta den som tog längst tid. 15:00 var jag hemma, men vad gör det, jag har ju liksom inga läxor som måste göras nu!

hA DE bäsT!

Kommentarer
Postat av: Andrea

Hahaha, det är nog likadan! För ja, min ser också ut så ja. Men jag tror jag ska lämna tillbaka min =(

PUSSS

2009-03-11 @ 16:14:52
URL: http://deastyle.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0