Jag bryr mig inte om jag är 192

Först och främst vill jag ge en enormt stor eloge till Deichmann som är så underbara och har damskor upp till storlek 44 (jag har storlek 43). Det kändes som jag var i ett skoparadis när det fanns 8-10 par skor som passade mig där och det beskriver ju bara hur dåligt de andra kedjorna har det med stora damskor.
Det gick till och med så långt i Deichmann butiken att vi stod och diskuterade vilka skor som var snyggaste och som jag skulle köpa i en hel 1 timme, normalt sett brukar man vara glad att man hittar ett par skor som passar och så tar man dem.
Här sprang jag fram och tillbaka med nya par som passade för att se vilka jag skulle köpa och p.g.a. beslutsångest blev det hela 3 par.
Jag köpte TILL OCH MED ett par stövlar med 2-3cm klack.
När jag hittade de skorna kände jag bara, nej jag skiter i att jag redan är 189cm lång. Jag har aldrig kunnat ha och aldrig trott att jag skulle kunna ha ett par högklackade skor. Inte bara för att jag redan är 189 lång utan för att jag inte trodde det fanns så stora "snygga" skor i storlek 43. Nu hittade jag ett par väldigt snygga, basic, svarta stövlar med 2-3cm klack som jag bara kände, nä jag sturntar i om jag blir 192, jag vill också kunna ha högklackat. Det är inte det att jag kommer springa runt med och vara 192 i skolan varje dag utan jag kommer använda dem när jag också vill vara lite "finare" och ha högklackade skor...Grejen är att jag tycker verkligen att det är snyggt att vara lång och dessutom ha högklackat. Men ibland känner man bara inte för att kolla extremt mycket ner på andra eller märka att kompisarnas huvud slutar vid ens egna axlar. Eller folks alla skumma och konstiga blickar man får ibland, därav att det inte är någon favorit att springa runt i högklackat.
Älskar mitt egna uttryck...
- Det är inget fel med att vara långt, tvärtom, jag gillar det, "problemet" är bara att alla andra är så mycket kortare än sig själv.
Någon som håller/inte håller med mig?

Här är i alla fall mina 3 par som stövlar, i storlek 43 som jag är så oerhört glad för att jag hittade.
Ca 349kr/st (kan säga att hade jag HITTAT ETT PAR stövlar i storlek 43 på typ Jerns hade jag fått ge runt 1800 spänn och då hade de dessutom varit tantiga, förstår ni min glädje över Deichmann?).




Måste också tillägga att skorna är mycket snyggare i verkligheten men ni lär garanterat få se fler och bättre bilder på de i outfits.

Vad tycker du?


Kommentarer
Postat av: Anonym

Bara snyggy med långa tjejer tumme upp

2009-10-29 @ 10:04:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0