måndag

Måndag...säger väl rätt mycket bara det...annars ingen höjdar dag. Nu ska jag iväg och träna.....vill dock inte tänka på no provet som är imorgon som ja måste vrålplugga till ikväll...så varför göra det då? Tänka på det alltså.


See yooou!


Kommentarer
Postat av: Maria

Hej paulina :)

Jag läste i din blogg att du har komplex över din längd, eller du kanske har kommit över dem, i så fall grattis :) Jag har också varit där men är nu mycket stolt över att vara lång. Jag vet inte exakt hur lång du är men 185 något va? Jag är 179 och tänkte bara fråga dig en sak. Om du hade min längd hade du använt klackar då? När jag använder 8 cm blir jag 185 :) Jag förstår nämligen hur du resonerar då du inte vill använda klackar men Ingrid som är en av tre ägare till den här bloggen http://anywho.cover.dk/ mäter 187 cm. Och då är det inte några fjuttiga 2 centimeters klackar, hon gör 12-13 :P Min poäng var, var stolt över din längd :D

2009-09-28 @ 17:22:57
Postat av: Elin

SV:

Jag klippte ut delar till själva kudden. Sen till rosetten och då tog jag två stora delar som jag vändsydde och sen gjorde jag en smal del som är själva "bandet" i mitten av rosetten. Sen sydde jag fast den för hand på delen som ska vara framsidan på kudden sen sydde jag ihop alla "kudddelar" på maskinen. hHoppas du fattar nu ;)

2009-09-29 @ 15:29:05
URL: http://ewidmark.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0