" My new life "



Nu sticker jag! Nu går jag in i en annan fas i mitt liv kan man säga...Eller tja jag är fortfarande samma gamla Paulina men nu är det mycket som kommer förändras på det sättet att jag kommer ha ett annat sätt av leva på.
Imorgon avgår bussen mot Skavsta (flygplats i Stockholm) 04.00 och ikväll sätter jag mig på ett tåg mot Södertälje. Ska sova i min lägenhet för första gången inatt. Imorgon bär det av till Italien där en turnering med landslaget ska spelas och där nya upplevelser ska upplevas.
Där efter kommer jag hem (hem är från och med imorgon Södertälje) någon dag för att sedan sticka iväg på det vi tränat för och sett framemot hela sommaren, EM i Grekland.
Så som ni förstår har jag 2-3 (sista veckorna på sommarlovet) händelserika och häftiga veckor framför mig.
När jag sedan landar från Grekland efter 9 spelade matcher på 11 dagar under EM kommer jag stanna i Södertälje då gymnasiet drar igång.
Har träffat mina nära och kära de här senaste dagarna nu och sagt "hejdå", inget hejdå för gott (VERKLIGEN INTE!) men ett hejdå från rutinerna och självklarheterna, att alltid kunna träffa och umgås med sina nära och kära.
Nu blir det annorlunda även fast jag kommer träffa de så mycket det bara går.
Nu har 2-3 sjukt häftiga basketveckor framför mig som jag är exrtremt taggad och förväntansfull inför och efter det är jag redo för ny stad, nytt boende, nya vänner, nytt lag och ny skola.
Det pirrar lite i magen redan nu för detta blir spännande...

hA DE bäsT!

Ps. Har ni tur så finns det trådlöst internet på stället vi ska bo på i Italien och då uppdaterar jag via Ipoden, annars kommer resulat från matcher nu i Italien stå på basket.se


Kommentarer
Postat av: anonym

mkt bra blogg hoppas du fortsätter blogga :D

förstår inte hur du vågar flytta och allt sånt hade aldrig vågat lämna all säkerhet elr så allt blir ju så nytt ..

2010-08-06 @ 17:51:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0