Turn back time


Det är ju underbart att ställa tillbaka klocka, då får man ju en extra timme...Oerhört skönt att klockan bara är 10.00 nu liksom och jag är vaken och har kollat på matchen som vi spelade mot 08 på DVD...Mycket lärorikt att se sig själv spela. På tisdag är det nästa match, då mot Solna som jag redan laddar för.
Det är så underbart med lov, man slipper ta hänsyn till skolan och tidiga morgnar och så, underbart.
Idag har ja lite småsaker att fixa, imorgon kommer Beeeecka til mig :D Ska bli så kul att träffas!!!
Det blir också träning idag och ska troligtvis på fest ikväll.

PUSS!


www.basketpaulina.se


Herregud...min skånska?! Den har typ försvunnit...Måste sluta ändra min röst sådär hahahaha. Sker liksom omedvetet när jag snackar med de som pratar stockholmska ;)


Det är så sjukt kul att det är så mycket media kring mig och Telge just nu. Här är en intervju som gjordes igår kvälll efter att Kings hade spelat. Du kan även läsa och se inlägget här.

Det händer ju verkligen mycket och jag hinner inte alltid blogga och dela med mig av allt kul men därför har min kära moster startat en egen hemsida om mig och där står allt  som berör mig och Telge. Matcher, intervjuer, nyheter och massa annat kul.
Basketpaulina.se heter den så kika in där om du är nyfiken, den kommer uppdateras betydligt bättre med all basketinfo än min blogg och är kanon. Så om min blogg inte är uppdaterad, kika in där istället!


Freeeeeee!!!


Heej heeej....
Jag vet..jag uppdaterar sämre än en ko eller något men det har varit fullt upp idag.
Nu har jag i alla fall looooooooooooooooooooooooov, vilket känns extremt härligt asså!
Såg Kings, Södertäljes herrlag spela ikväll och shiit vilken match asså, de är så duktiga och det är så sjukt kul att se. Sjätte raka vinsten dessutom, gryyyymt. Själv så har vi match på onsdag och då j*vlar asså ska det bli vinst.
Nu blir det till att se Vänner och c-h-i-l-l-a!


Chillchill



Hallå hallå!

Chillar på hög nivå här i soffan asså...Precis käkat pannkakor och har kladdkaka som väntar på mig i kylen.
Ynka en liten dag till lovet börjar och det känns underbart....Ingen träning ikväll heller då vi hade match på vår vilodag igår samt att vi tränade imorse.
Har litelite att plugga annars ska jag bara chilla ikväll...Nu hade tv spel suttit fint kan jag säga ;)

PUSS!


Vinst



Schihooo vinst med ca 20 poäng mot 08 Stockholm vilket kändes väldigt bra. Tyvärr blev det väl ingen kanonmatch från min sida då jag missade väldigt mycket men det viktigaste är att vi vann.
Nu måste jag sova, träning 08.00 imorgon ;)


08 - Telge




GAME TIME!
Nu sticker jag snart iväg mot Stockholm för att möta 08 Stockholm...De saknar spelar och inte minst vi saknar spelare då de är skadade men vi få 8 spelare som ska spela ska ge allt på plan för att vinna.
Hörs sen!

Önska mig lycka till!


<3



Becka, bebbe, beckz, snyggingen till vänster på bilden. Vi har inte träffats på jättelänge (känns som år) nu eftersom jag flyttat men om 6 YNKA dagar kommer hon hit upp till mig!!! Ska bli så kul, vi har träffats och umåtts i stort sett varje dag under 9 års tid (under skoltid och på fritiden) så det känns konstigt att det inte varit så nu. Ska verkligen bli jättekul att träffa henne och vi ska ha några mysiga dagar här uppe tillsammans. <3
Längtar verkligen, tycker lovet kan komma nu!


Waaant it!



Oooh vad jag saknar playstation....Och då snackar vi inget playstation 2 eller 3 som jag haft utan ett skruttigt playstation 1 som jag hade när jag var mindre och spelade på konstant (eller det var min brors men jag la starkt beslag på det). Älskade alla Crash Bandicoot spel, så sjukt kul. Är riktigt sugen på att införskaffa mig ett playstation och massa Crash spel och ha här i lägenheten, hade varit sjukt underhållande asså...


Bläää



 Så här skulle jag vilja göra åt skolan just nu, vill bara ha lov men som tur är inte långt kvar! Satt bl.a. och skrev prov till halv fem idag och sedan nu har jag snabbt varit hemma och käkat och ska nu iväg och träna. Efter träningen spelar Kings match och den ska jag se och sedan väntar pluggning sent ikväll...
Måste rusa...vi hörs!


One week left



Då var det söndag igen och jag inte gjort ett dugg idag haha! Sov till typ 12 och sedan har dagen bara rullat på. Hejat lite på mitt gamla Malbas lag framför datorn då jag följde livestatistiken mellan Malbas och Sanda (lika - förlängning - spännande - Malbas vinst!). Har även pluggat lite men ack vad klockan drar iväg.
Var ute på en kort powerwalk med musik i lurarna, skulle köpa glass men affären vad stängd men det var skönt att bara få röra på sig lite och gå där i sin egna värld med musik i öronen. Ska ägna kvällen åt ytterligare plugg och sedan försöka gå och lägga mig i vettig tid. En vecka kvar sedan är det lov och då väntar roliga saker!

Ha DE  bäsT!


Against Norrköping



Heeeeello!

Har varit en fullspäckad dag idag asså...Gick upp i vettig tid och käkade frukost sedan blev klockan ett tu tre väldigt mycket och jag stressade iväg till hallen för att skjuta innan samligen inför match med några andra i laget. Men givetvis glömde vi då kolla hallbokningen så det var upptaget och vi fick istället sitta rakt upp och ner i en timme och vänta.
Därefter bar det iväg till Norrköping för att spela mot dem i Stadium Arena (grym arena asså!). Matchen gick däremot inte speciellt bra...Vi som lag spelade inte så bra och jag är inte nöjd över min insats alls...Kändes helt enkelt inte bra på planen och gjorde att vi förlorade med 63-73.
Nu ligger jag smått orörligt i sängen med laptopen i knäet och tv:n påslagen och bara chillar...Imorgon blir det en rejält plugg dag men på onsdag är allt plugg över (HOPPAS ja, ge oss inget mer lärare!!!)och på fredag har vi lov så jag ska inte klaga.

PUSS PUSS!


WHAT?!



Trodde världen gick under imorse då ett rejält bullrade hördes utanför lägenheten. När jag drar upp persiennerna hamnade jag i chock, inte av ljudet utan av synen. SNÖ!!! NU!?? Herregud...Det är inte ens november än. Ljudet var givetvis en salt/skottskottmaskin (eller vad det heter?) som tog bort snön och fixade till vägarna. Snön yrade och när jag gick till bussen och fick allt blåsande i ansiktet på mig tänkte jag, fy f******n snö är hemskt, ska aldrig mer gilla snö mer men nu tycker jag det är mysigt och får en att längta efter julen haha. Tycker dock att den borde smälta bort nu och dyka upp sedan sådär lagom till julen, runt andra advent typ.
Nu ska jag träna, hörs sen.

PUSS!


Allt från mig just nu...



Skjutit iväg 300skott, kört fys och käkad på Kebabhouse är vad jag sysslat med idag. Ledig idag som jag sa innan för det är utvecklingssamtal på hela skolan men förtillfället ligger jag och skriver på min proposition som ska vara inlämnad innan 23.59 ikväll. Så det är tyvärr allt från mig, måste fortsätta, träning om ett par timmar igen och vill försöka vara klar då.
Bjuder på en skön låt som håller mig sällskap i pluggandet!


Sky is the limit på I-landsproblem


Ohh...Jag är trött trött trött...Går någonslags tröttvind över alla jag umgås med för känns som alla är så trötta för tillfället, beror det kanske på att det blir mörkare och mörkare ute och vi närmar oss vintern? Inatt väntar snö här i Södertälje.
Dagens I-lands problem är liksom att om jag ligger ner och pluggar somnar jag (been there done that) men jag är för trött för att sitta rakt upp och ner och plugga. Vad gör man då liksom hahahha?
Ska i alla fall försöka få en lösning på det problmet nu...
Ledig imorgon
är jag också, obeskrivligt härligt!

PS. Blogg.se vill inte samarbeta med mig och det går inte att ladda upp bilder.


Foooood



Bjuder på dagens andra matbild (bra mat jag ätit idag va?) men då vi körde en extra lång och hård morgonträning imorse blev det ingen träning nu ikväll (plus att en del i laget skulle spela en division 1 match så gjorde därför så).
Är ruskigt stolt över min måltid, Icas pannkakor, smält Marabou, sylt och banan...Hur gott? Fantastiskt gott!
Nu ska jag ta och lägga mig är ruskigt trött och behöver sova länge (borde redan lagt mig då egentligen menmen).

Ha DE bäsT!


Glädje!!!



Idag är det kallt, grått och regning och en hög plugg hänger över mig men det är då från ingenstans min älskade mattelärare utbrister: Du kan gå hem Paulina, jag vet att du varit klar med matten sedan länge.
Skulle slutat 16.30 men fick skippa hela 1,5 timmes mattelektionen, förstår ni min lycka? Marabo choklad som jag köpte av kioskkille här i mitt lilla område bidrar också till glädje asså...Och nej, jag köper inte mörk choklad för att försöka vara nyttig utanför att jag tycker det är gott...Men om jag ska vara ärlig så var den här inte den godaste mörka chokladen jag smakat direkt men jag var desperat efter choklad så whatever!

PUSS!


Looking forward



Hej hopp!

Idag har verkigen hjärnan tänkt så det knakat...Har försökt få gjort så mycket som möjligt i skolan och jobbat intensivt då vi har ganska mycket för tillfället så vill få så mycket som möjligt gjort i skolan. Imorgon väntar precis samma sak tyvärr...Längtar till helgen och längtar ännu mer till höstlovet, det är bara två veckor kvar och då väntar roliga saker. Så nu är det bara att köra på och plugga...Var ju som sagt i Skärholmen i fredagen en liten stund och fick med mig grejerna ovan. Användbara och bra...En svart ganska basic (detaljerna syns inte riktigt på bilden) klänning med svart dragkedja där bak från Bikbok samt en härlig,tjock, mysig röd/brun halsduk från Gina Tricot.

Ha DE BÄst!


Winterjacket



Man märker verkligen skillnad nu när man förflyttat sig uppåt i landet att vintern kommer tidigare här och att det blir betydligt kallare här än vad det blir i Skåååne.
 Då det dessutom ryktas om att den här vintern ska bli den kallaste på 1000 år känns det nödvändigt att köpa en bra, snygg men framförallt VARM vinterjacka.
Tror jag har hittat en som uppfyller mina krav och det är jackan ovan...Enkel men det är ändå något speciellt med den och den är varm och skön. Kommer från Bikbok. 
Färgen har jag dock lite svårt att bestämma över, tror det lutar åt den beiga då jag också har bruna boots som passar bra till den, annars är den blåa väldigt cool och utstickande och den svarta bra basic.

Vilken färg föredrar du?


Yeeeeesterday



Igår var det match och det blev en riktig rysare...Vi vann tillslut med ynka 1 poäng och en otorligt skön vinst då vi inte spelade speciellt bra samtidigt som Kvarnby imponerade med starkt trepoängsskytte.
2/2 matcher
vunna känns vilket fall som helst oerhört skönt och nästa match väntar i helgen igen mot Norrköping.
Extra kul var också att många av mina släktingar (som bor i Stockholms området) kom och kollade på matchen och mina mostrar följde även med oss hem så efter matchen blev det god middag tillsammans med dem.
Senare på kvällen blev det fest hos Amanda tillsammans med största delen av vårat lag och några i herrlaget. Riktigt kul faktiskt.
Ja där var gårdagen, nu efter en lång sovmorgon sitter jag och chillar vid datorn medan mina föräldrar är ute och går en promenad och ska snart bege mig till hallen där Kringlan (Södertäljes division 1 lag) ska spela.

PUSS PUSS!


Om några timmar...



Bilden säger väl rätt mycket...SBBK räknar ner och så gör även jag...Snart är det match!
Efter en mycket trevlig dag och efter att mina föräldrar nu kommit upp till mig säger jag god natt för dagen.

Soov söööött!


Ledig dag




Hello!

Underbart med studiedag idag...Sov lagom länge och sedan stack jag, Sally och Jennifer (två sköna brudar i mitt lag) till Skärholmen och shoppade lite. Hittade två grejer som jag visar sen. Men såg framförallt en kanske blivande vinterjacka som jag ska ta och spana in mer.
Nu måste jag PLUGGA! Träning om någon timme och har tänkt hinna få gjort lite innan dess.

Puss puss!


Random



So provet är över och nu har jag helg då det är studiedag imorgon. Jag springer upp och ner mellan källaren och min lägenhet och lägger i tvättmaskiner samtidigt som jag står vid spisen och lagar mat haha. Om två timmar väntar träning då ska vi gå igenom ett nytt typ av spel så gäller att vara med i hjärnan. 
Ikväll blir det bara till att chilla och INTE plugga (väntar med det till imorgon). Där har ni snabb information om min nuvarande sysselsättning.

Hörs senare. PUSS!


Today's


Boots Skopunkten, jeans Zara, tröja gammal, smycken köpta på olika småställen.

Invignde mina nya skor idag och diggar dem skarpt, fick dock lite skoskav av de men det brukar försvinna ju mer man använder dem. Här har ni i alla falll dagens outfit.
Just nu ligger jag hemma i soffan och bara chillar, otroligt skönt...Idag är det ingen träning vilket är vääääldigt ovanligt men vila behövs också för att träning ska ge resultat.
Så skönt att bara ligga och ta det lugnt men snart ska jag börja med pluggandet inför provet imorgon men har hängt med bra lektionerna och tror jag kan ganska mycket redan så hoppas det inte tar allt för mycket tid.
På fredag har jag dessutom studiedag vilket är HELT underbart!!!!!!!!!

PUSS!


Oh herregud har precis sett sjukaste match...

dsc02397 (MMS)

Oh herregud har precis sett sjukaste matchen mellan Kings(södertäljes herrlag ) och LF(Luleå). Riktigt spännande och grym match med två förlängningar som till slut Kings vann. Nu är man själv riktigt taggad för att spela men vi får vänta tills på lördag. Nu måste jag istället hem och äta och plugga,inte fullt så taggad för det måste jag säga. Vi hörs. Puss


Haaallå!


LT idag (tidning här i Södertälje), läs artikeln här.

Lång lång dag idag, skola till ca fyra och sedan kort hem för att därefter träna. Nu chillar jag i soffan men måste alldeles strax ta tag i plugget, fruktansvärt tråkigt. Artikeln ovan kom i LT idag och lite kul bild tycker jag, riktigt in action och lägg märke till min störda höger arm som har ett eget liv. Känns så sjukt att det blivit så mycket media uppståndelse med mig, men riktigt riktigt kul. Jag hoppas inte ni tycker jag är skrytsam för att jag lägger upp det mesta av sådant här på bloggen men här får ni ju föja mitt liv och givetvis vill jag dela med mig av det roliga då.
Nä, plugga var det!

hA DE bäST!


Oh my god! VILKEN DAG!


Mamma var uppe med kameran ;)


Idag gjorde jag min ligadebut och det gick lysnade! Det har varit en enorm känslo bergodalbana idag. Den sorgsna delen går jag inte in på pga. privata skäl i laget men den glada delen går jag gärna in på. VI VANN MOT GULD TIPPADE LULEÅ och jag är verkligen nöjd över lagets och min egen insats. 
Efter matchen blev jag intervjuad av SVT, intervjuas av LT (lokal tidning i Södertälje), uppringd och intervjuad av SR radio och nu precis ringde Expressen. Det är heeeelt sjukt och jag tror jag lever i en dröm. 
Det är så sjukt kul och jag är så taggad för säsongen, vägen mot SM guldet som ska bli vårt!  

Ni kan höra mig på radion här och se ett litet klipp i tv här (se ca 3min o 25 sekunder in).

Nu ska jag göra något som jag minst av allt vill göra, ja ska skriva klart min no laboration.

PUSS!


Webtv

Godmorgon! Har precis ätit god frukost här på Scandic hotell och ligger nu och chillar och ska snart göra oss i ordning för match. Idag är det min första riktiga match i Damligan, alltså min ligadebut! Matchen börjar 12.30 men vi ska till hallen och se en annan match innan. Det går att SE VÅR MATCH PÅ WEBTV! Gå in här http://www.svenskbaskettelevision.se/news_show_webbtv-fran-damligastarten.html?id=10711281 så kan ni se vår match 12:30 mot Luleå med bild,ljud och kommentatorer. Det ska bli riktigt riktigt kul men är nervös men det är bara att gå ut och köra. Hörs sen!

Heeey! Nu sitter vi i bilen på väg mot Nor...

dsc02394 (MMS)

Heeey! Nu sitter vi i bilen på väg mot Norrköping där damligapremiären ska vara(i Stadium arena). Jag,amanda,vici och hennes underbart söta dotter caylie (som förövrigt sover som en stock) sitter här i bilen och har det trevligt. Är sjukt taggad och förväntansfull men idag blir det bara till att glida runt där och kolla på de andra matcher. Imorgon smäller det får vår del. Vi hörs. Puss


DAMLIGAPREMIÄR!


Alla coacher till damligalagen.


Imorgon är det damligapremiär (vi har dock vår premiärmatch på söndag) ! ! !
Heeeeeelt (då menar jag heeeelt) sjukt och ska bli så spännande och kul. Det är stört fort tiden går men ser verkligen framemot säsongen...På söndag möter vi favorittippade Luleå men hur det än går på söndag tror jag det blir vi två som står i final i vår och där guldmedaljen går till oss haha!! :D
Ska bli en väldig rolig helg om man bortser från plugget som hänger över mig som jag troligtvis inte kommer hinna få gjort, men varför gå in på detaljer haha. Det här är en baskethelg (vrålpluggar i veckan istället)!

Ni kommer kunna följa alla matcher med livestatistik här.
Klicka bara till höger på sidan där en poängtavla visas, vi spelar 12.30 på söndag.

Önska mig lycka till!


Yeey!



Jag har precis fått min kyl och frys utbytt efter att de varit sönder och är överlycklig!
Herregud...Jag är glad p.g.a. av frys, förstår ni min vuxen situation?


Svenska dagbladet



Efter intervjun som gjordes i måndags och några bilder som smälldes av i tisdags blev nu artiklen publicerad om mig i Svenska dagbladet idag.
Ni kan läsa hela artikeln (kanske står mer i tidningen, ska få den av en kompis senare idag och kolla) här!
Det finns även en annan artikel där det står om mig och lite om de olika åldrarna i damligan, läs den
här.
Känns märkligt att det skrivs så pass mycket om en som det faktiskt gör men det är verkligen jättekul :D


Haha riktigt fattig bild om jag får säga d...

dsc02388 (MMS)

Haha riktigt fattig bild om jag får säga det själv men hinner inte blogga ordentligt nu för måste käka(inte bara oreo) och plugga för i helgen blir det fullt upp.Jag räknar ner...4dagar till ligapremiären! Puss


Ovanlig träning


Haha bjuder på denna bild från helgen på mig, Amanda och Mikaela som tror vi är liiiite coola asså.

Hallå hallå!

Idag var en liten ovanlig träning, för det första så sprang det runt en fotograf och försökte fånga bilder på mig under träning (till intervjun som jag gjorde igår med Svenska dagbladet). Har en viss känsla av att han fångade en del svettiga, underifrån mindre fina bilder men vi får väl se.
SEN hände något riktigt tråkigt, en tjej i vårt lag blev ordentligt skadad så att ambulansen fick komma. Hur allvarligt det är vet vi dock inte än men eftersom hon skadade samma knä som hon tidigare haft rejält skadad känns det väldigt oroade. Hoppas verkligen inte det är något farligt för vi behöver dig Sally! Så efter denna incidenten blev det dåligt med fokus och inte den bästa träningen direkt.
Nu ligger jag som en soffpotatis i sängen med laptopen i knäet men den ska snart byta ut mot plugg. Har mycket att göra då helgen kommer vara väldigt uppbokad då det är LIGAPREMIÄR! Heeeeeeeeeeeeeeelt sjukt men det är faktiskt sant, ligan börjar och nu är det bara 5 dagar kvar tills jag gör min ligadebut!


Intervju väntar



Slutade tidigt idag eftersom vi hade temdag...Två korta lektion och p.g.a. att vi slutade tidigare en lektion och hade lång lunch stack jag till hallen och sköt lite.
Håller för tillfället på att laga mat, har utökat min meny här hemma lite med falukorv (!!). Har fortfarande ingen frys ( men SNART har jag!) så kan ha inte så mycket annat.
Innan träning idag ska jag bli intervjuad av svenska dagbladet, ska bi kul.
Kanske bli en sådan här artikel som ovan haha?! Jag har ju faktiskt flyttat...


Hittat skoooooooor!!!!



JAG HAR HITTAT ETT PAR SKOR (inte bara skor utan snygga boots) SOM PASSAR MIG!!! Kan ni förstå min lycka?
Hittade dem på Skopunkten och i Södetälje fanns de inte i min storlek men mamma var snäll och köpte dem till mig i Malmö och skickade med pappa som nu har kommit till mig.
De är från herravdelningen och är därför extra stora ("bara" storlek 42 men passar mig för det är herrmodell) men det syns inte och det är verkligen perfekta...Nästan...Ännu bättre om de hade varit svarta men herregud man kan inte få allt...Så glad att jag baraa hittat några, de är dessutom väldigt varma så passar för vintern som ska bli den kallaste på 1000 år ryktas det om.

Vad tycks?
 


Yesterday evening



Hello guys!

Går kvällen var riktigt kul och skönt, jag slapp fler rookiegrejer...I'm done;) !
Vi käkade gott hos Amanda och hade det hur kul som helst hela kvällen.
Idag blir det bara till att chiiiiiiiiiiilla. Pappa kommer även senare idag till mig...Måste även såklart plugga lite men ska framförallt utnyttja den här vilodagen från träning och bara chilla för nästa helg börjar säsongen och sen kommer det vara match i stort sett varje helg.
Slänger upp gårkvällen outfit ovan.
Kjol H&M, Linns Vila, transperant blus mamma, smycken H&M, gamla och Lindex.

Ps. Ni ser "min nya hårfärg" (blonda slingor alltså haha) lite bättre på bilden också.


Frisörbesök



Då är man hemma från frisören och skönt att fått klippt bort slitna toppar och skönt att håret fortfarande är långt och inte så kort som många frisörer kan klippa trots att man säger bara TOPPARNA. Gjorde även blonda slingor vilket gav sådär lagom reslutat, syns kanske inte så jättemycket på bilderna (mer i verkligheten) men håret är i alla fall blondare och tog framförallt bort utväxten sedan förra gången jag gjorde slingor.
Nu ska jag ta mig en powernap för att sedan sticka till hem Amanda med laget för att käka och fira henne eftersom hon fyllt år. Det kanske även blir ytterligare rookie trakasserier (hoppas inte) men sen får vi se vad vi hittar på ikväll...

PUSS PUSS!


Rookiefest!


Dagens outfit!;)


Jag är ny i laget, ensam ny, alltså ensam rookie och igår utan att jag visste om det hade laget planerat in rookiefest för mig.
Bjuder på denna fruktansvärda bild från igår någon mer bild blir det tyvärr inte då inga rookiefestbilder får läggas ut. Som ni kanske förstår så valde jag inte själv att se ut såhär utan är det rookiefest så är det just do it som gäller. De tvingade bl.a. mig ta på mig den här happy halloween dräkten ovan med rosa strumpbyxor, cowboyhatt, en aning för mycket rouge och rött läppstift (riktigt kasst målat Jennifer!!).
Även fast jag hade lust att slå några i laget under kvällen så var det riktigt kul haha.


Hallå. Sitter just nu hos frisören och vän...

dsc02369 (MMS)

Hallå. Sitter just nu hos frisören och väntar på att mina slingor ska bli klara. Igår hade laget rookiefest för mig och det var galet. Berättar mer om det sen;) Ja hoppas mitt hår blir bra...ni får se sen.Puss


RSS 2.0