Hej hej. Varit och delat ut pris åt basket...

imag0171 (MMS)

Hej hej. Varit och delat ut pris åt basketlag från min gamla klubb Malbas och träffat min förra coach Nick. Därefter stekte jag och Anna runt lite i stan. Riktigt trevligt alltihop.Bilden är från igår när jag träffade "Lillen och snackade med henne och hanny ett tag. Nu kommer snart min bror och hans flickvän hem till oss och som ni märker så är det massa folk som jag passar på att träffa och det är just därför det är så kul att vara hemma också. Puss puss


Fikar med snyggingen fanz i Malmö. Som jag...

imag0170 (MMS)

Fikar med snyggingen fanz i Malmö. Som jag saknat Espressohouse som inte finns i Södertälje asså..Fanny fick sig en chock när jag sa att jag aldrig druckit Frapino haha..Att jag inte varit på espressohouse på kanske ett år räckte inte som ursäkt utan man SKA ha druckit de enligt henne och jag håller med, det borde man faktiskt gjort för de va fett gott. Nu ska jag träffa ytterligare vänner i stan. Puss puss


Jag erkänner...Jag kan inte packa!!!! Går ...

imag0162 (MMS)

Jag erkänner...Jag kan inte packa!!!! Går på långhelg idag och drar till Malmö över helgen. Hoppas på en mysig, varm helg med trevligt valborgsfirande! Men oavsett hur bra helgen blir så har jag packat med mig för mycket asså(väskorna är fulla asså)! E sämst på att packa och speciellt nu när jag fick stressa ner packning i väskan. Menmen så är det,livet går inte under för de haha...Sitter på bussen nu mot tågstationen,sen väntar drygt 4 timmars resande som kommer tillbringas med plugg. Hörs senare. Puss puss


skånska på hög nivå!

jaaaa, tjenare alla. nu ska ni läsa detta med skånsk dialekt, lol btw det är Amanda Zahui som skriver detta, sitter hemma hos Paupau och hon lagar pannkakor till mig eller oss. ;) lol är ganska hype sitte roch pratar med skånsk dialekt hahah, jag är sjukligt tung på det. skulle vilja göra ett blogg inlägg kanske senare idag :)
men ni måste se detta klipp :) sedan ska ni checka in min blogg. massor av smask att se på ;) hahah
www.amandazahui.devote.se



Clean

Städpatrullen (inkl. jag) var på plats 8.00 idag i hallen och fick städat undan rejält i hallen efter Scania cup som nu är slut. VI VANN och tog Scania guld, likaså många andra Södertälje lag så det var verkligen skitkul.
Nu har jag chillat och lackar lite för att det inte är sol på min balkong, vill sola lite (har inte varit ute ett skit på lovet) men det är just nu skugga där (fast varmt och soligt ute). Tar istället tu med lite plugg men "tyvärr" ligger en del i skåpet i skolan så kan inte göra så jättemycket..



Bor i hallen

Heej!
Erkänner att jag haft sämsta uppdateringen på länge asså..Det är Scania cup i Södertälje och de senaste dagarna har jag boktavligt talat bott i hallen. Vi har matcher, man kollar matcher, träffar basketmänniskor, tränar och sen jobbar jag, tex. sitter i sekeritariatet m.m. Så det blir heldagar i hallen och likaså kommer det vara nu någon dag till framöver. Imorgon får jag dessutom två skåne roomies här som flyttar in till mig för en någon natt, så så mycket mer uppdatering imorgon tror jag tyvärr inte det blir..
Njut av solen och lovet (för er som har det) så hörs vi!

Lekt prinsessa nu några dagar med min sm g...

imag0114 (MMS)

Lekt prinsessa nu några dagar med min sm guld krona och givetvis hittade mamma en bild på mig som prinsessa som liten. Herregud asså...Vilken frisyr man mamma fick till på en. Nu är jag i iallafall på tåget på väg till mitt andra hem Södertälje. Har varit underbara dagar i Malmö och skithärligt att va hemma men det ska bli kul och komma upp till Södertälje igen. Hörs mer sen!


We are the champions

Kvällen då vi tog SM GULD! Firande i hallen (tack Luleå för att ni inte fixade någon musik, vi fick inte klippa nätet i korgen och matchbollen behöll ni, men vi var glada ändå), mat på restaurang och efter att vi minderåriga blev "utslängda" där stack vi till poolen på hotellet och firade. Minnen som kommer finnas kvar hela livet.


Nu kör vi igen..

Heej!

Det är rent ut sagt varit usel uppdatering nu på sistonde men det har hänt så mycket kul och jag har verkligen försökt njuta av allt och då har jag lagt bloggen lite åt sidan. Det har varit helt fantastiska dagar sedan i onsdags när vi tog SM GULDET. Kan fortfarande knappt fatta det och det kan inte med ord beskrivas hur underbart det känns. Får väl klargöra lite också efter igår då jag skrev att jag varit i Malmö hela dagen. Efter guldmiddagen och allt i firande i Södertälje gjorde jag en spontanresa hem till Malmö med mina föräldrar som kom upp till Södertälje till mig och var med på guldmiddagen. Här har jag nu varit sedan i söndags kväll och stannar ett litet tag till men sen sticker jag tillbaka till mitt andra hem Södertälje igen. Ska bättra uppdateringen nu och ska även lägga upp massa bilder som tagits under de här underbara dagarna..Så håll dig uppdaterad igen!


Idag har man stekt runt i Malmö och träffa...

imag0098 (MMS)

Idag har man stekt runt i Malmö och träffat massa vänner. Sommarvärme,glass och mycket skratt,kan ju inte bli så mycket bättre!


Skål! Nu är det guldmiddag och vi skålar f...

imag0082 (MMS)

Skål! Nu är det guldmiddag och vi skålar för vårt SM guld. Vi har en rolig kväll framför oss och allt är på topp. Trevlig kväll!


Heej heej! Jag lever och njuter av SM guld...

imag0077 (MMS)

Heej heej! Jag lever och njuter av SM guldet! Precis kommit hem från Stockholm och haft de trevligt med laget. Synd man inte är arton vill jag också tillägga...Nu chillar jag med Class och snart ska vi nog däcka. Imorgon väntar guldmiddag och riktigt guldfest med klubben,familjen och laget!


WE DID IT

SM GUUUUUUUUUUUUULLLLD!!!!!!!!! Det är allt jag har och säga..Nu ska vi fira rejält!!!!!

Kan vara avgörande idag..

Nu gäller det! Match om tre timmar!
Det står 2-0 till oss i matcher (spelar bäst av 5), så vinner vi ikväll TAR VI SM GULD!
Men bara OM vi vinner och allt kan hända! Ser sjukligt mycket fram emot matchen. Det blir ju bänken för min del men idag ska jag och Vici (som också är korsbandskadad) va med och värma upp för få ta del av vår underbara gemenskap i laget så mycket som möjligt.
Vår match kommer visas här (<---länk) på webbtv klockan 19.00 så ni som inte befinner er i Luleå då kan kolla där. Det känns helt sjukt..Nu är vi här, här vi kämpat för hela säsongen, så nära vårt mål...


Tomorrow

Heej!
Sorry för kass uppdatering asså men det händer så mycket i mitt liv just nu och allt är så kul. Gjorde min sista skoluppgift idag på ett tag så nästa vecka väntar lov och minst onsdag och torsdag denna veckan är jag ledig. Då är jag i Luleå för imorgon spelar vi vår 3:e finalmatch och då det står 2-0 till oss så innebär det att vinner vi imorgon SÅ TAR VI SM GULD!!! HELT SJUKT! Ska absolut inte ta ut något i förskott för vi har en match till som kommer bli tuff att vinna men leker lite med den tanken som slår en. Ska tidigt till hallen imorgon och köra mina knäövningar innan vi lyfter mot Luleå. Hörs på vägen! Tvungen att bjuda på en bild på sötaste barnet asså som fick ha på sig en lite för stor jacka, lilla underbara Caylie som är Vicis (i laget) barn.

Sov gott!

Klippklipp

Tänkte bara visa den här lilla saken jag köpte för 50 spänn på hm. Gillade mönstret och ryggen så mycket men tyvärr så är långklänning inget som passar mig...Så den ska därför klippas av till linne eller kortare klänning.

Haircut

I fredags var jag som sagt hos friösren och fick gjort blonda slingor och klippt av slitna toppar. Ni ser resultatet ganska bra på bilden ovan, väldigt nöjd faktiskt!

...Of the year

Vet inte riktigt hur jag ska beskriva känslan igår när jag fick ta emot priset som "Årets Rookie" (här kan ni se vad priset innebär och hur motiveringen löd) i damligan inför hemmapubliken igår innan vår andra final match.
Verkligen skitkul och glad för utmärkelsen och det klassas nog som det största priset jag fått! Grymt grymt kul! DESSUTOM fick Amanda samtidigt priset som "Årets center" och därefter spelade vi skiten ur Luleå och vann igår med 23 poäng. Allt kan bara sammanfattas som lycka!

New phone!

HAR NU ÄNTLIGEN KÖPT NY MOBIL! Det blev en HTC Incredible S och trots att jag bara hunnit skicka iväg något sms och installlerat facebook så ÄLSKAR jag den redan. En riktigt highteck maskin asså och ska sitta och kolla igenom alla funktioner på den sen när den är färdigladdad :D Glad tjej!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2-0 till oss i matcher!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Och på onsdag KAN vi ta SM GULD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Förtjänar sina utropstecken det där.

Nr. 2

Nu är det dags igen, ANDRA (spelar bäst av fem) finalen spelas idag och det är på hemmaplan. Ska bli så grymt kul och hoppas på att det kommer massa folk. KOM DIT OCH KOLLA! För er som inte befinner sig i Stockholms området kan kolla webbtv, här.

NU KÖR VI, står 1-0 till oss efter första matchen och hoppas på att dryga ut den siffran till 2-0.

Hörs efter matchen!


Nu väntar helg

Tagit ett bad, käkat Kebab, umgåtts med Amanda och städat lägenheten är vad jag hunnit med att göra efter att jag tränat. Väntar nu in päronen som snart är här. Ser så sjukt mycket framemot imorgon då vår andra final match spelas, här på hemmaplan, 16.00. KOM DIT OCH HEJA! Kommer bli grymt!



Hejhej. Otroligt skönt med fredag! Känns s...

dsc02703 (MMS)

Hejhej. Otroligt skönt med fredag! Känns så sjukt skönt då man fick gjort sin redovisning idag och det gick superbra. De innebär att man inte har speciellt mkt plugg samt att man om en vecka tar påsklov. Sitter just nu hos friören och får gjort blonda slingor och ska även klippa mig. Väntar på att färgen ska gro in och ska snart skölja ur det. Hörs efter träningen ikväll;)


Shopping

Idag blev det som sagt en massa shopping inne på Bikbok. Blev riktiga fynd då det var 50% på allt i butiken. Here it is!
Ljusa jeans med lite högre midja, 250kr.

Beige spetsbody 99kr
Svarta shorts som jag ska pimpa 50 spänn

Brun mockajacka 450kr


Mysig shortsdress att mysa i,  75kr

T-shirt med hål vid axlarna 99kr


Ljusa jeansshorts med lite högre midja, 149kr.

Vad tycks?

Shoppat rejält kan jag säga. Kanske inte s...

dsc02688 (MMS)

Shoppat rejält kan jag säga. Kanske inte ser så mkt ut med en liten påse men kan säga att den innehåller massa saker. Hittade massa på bikbok som hade 50%på allt idag. Affären va alldeles propp full och stod o köade hur länge som helst både till provrum o kassa. Men då typ halva affären var av människor man kände körde man lite teamwork för att de skulle gå snabbare. Visar er de sen,måste prova en del grejer som jag inte fick provat ordentligt där. Nu är jag på väg hem,lagom stressad då det snart är träning och givetvis ska det vara broöppning här i södertälje haha. Hörs sen. Puss


50% på allt idag!

Befinner mig snart på Bikbok, de har erbjudande idag att det är 50% på ALLA varor i butiken (förutom rea varor) bara idag. Så skynda fynda! Det ska jag försöka göra iaf!

6:e april 2011

Hejhej!

Sitter här snuvandes och kollar runt lite på nätet, märker att kedjorna börjat få in en del sommarkläder, me like. Bikbok är bilden ovan ifrån. Annars är sysslesättning låg, försöker pluggar lite och tar det lugnt. Ser framemot helgen, då blir det nästa SM final, mina päron kommer upp och ska troligtvis köpa ny mobil då.

 


1-0

1-0 till oss i bäst av 5 finalen och jag kan inte riktigt sätta ord på hur bra det känns. Två vinster kvar till SM guldet som är nära nu!
Jag, Emma och Vici (vi som inte har matchkläder på bilden) hoppade runt som idioter i Telgehallen idag när slutsekunderna på matchen gick på webtv:n och det var klart. Sååååå underbart med vinst!

Godnatt!

Första finalen

Idag är det dags!
Dagen vi alla väntat på!
Vår första SM final spelas idag!
Jag är sååå hypead även fast jag inte ens befinner mig i Luleå där matchen spelas ikväll 19.00.
Jag, Vici och Emma (den skadade trion) ska sitta och följa matchen via webbtv här och heja som fan ikväll haha. Samtidigt som vi ska sitta i hallen och se Kings spela sin avgörande match om de ska gå vidare till semifinal. Men ögonen kommer nog mest vara på daton där vi ska se vårt kära lag kriga för att vinna ikväll!


Made my day

Jag har gått runt och hostat och snorat heeela dagen. Min hals är kaos men bilden ovan och en konversation med Amanda angående en rätt komisk grej har gjort min dag alltså. Kan inte hålla skrattet tillbaka och är så glad för att man kan ha så sköna människor i sin omvigning, ja ni ser ju en del på bilden. Vilka känslor and I love it!


Sunday


Inget vettigt att berätta faktiskt... Kan ju bara säga att jag tidigare idag var och tränade och sedan har jag Chillat med stor C! Lite plugg som vanligt att ta tag i sedan tar jag kväll.
Bjuder på en skön låt som rullar runt här på min spotify lista.
Peace!

Tillbringar mysig kväll hemma hos binta me...

dsc02687 (MMS)

Tillbringar mysig kväll hemma hos binta med Amanda,Mickis,Jennifer(tills hon drog) och Binta såklart. Nu väntar kladdkaka och så ska vi återgå till vårt lilla projekt haha.


Yesterday night

Fina tjejer från middagen igår.

Igår vad det tjejmiddag hemma hos Jossan i klassen där vi chillade och hade det trevligt. Därefter stack vi till någon fest i Södertälje någonstans, är så lost när det gäller i platser i Södertälje, trots att jag bott här i ett halv år. Stannade där ett tag och det var väl helt okej.

Lååång sovmorgon idag och nu ligger jag däckad i soffan och kollar tv. Plugg på schemat och sedan hoppas jag på att hitta på något/chilla med några i laget.


1:a april

Freeeedag!!!! Kan inte med ord beskriva hur underbart!!! Dock inga speciella helgplaner mer än att det ikväll blir tjejmiddag! Fredags stämningen livar upp mitt lite mindre roliga hälotillstånd, ont i halsen och huvudvärk och har mått ganska dåligt hela dagen, men nu känns det lite bättre och jag har ju trots allt tränat 07.00 imorse(hos sjukgymnasten, mina knäövningar) samt överlevt skoldagen med prov och grejer så ska väl överleva kvällen också. Tyvärr så måste jag nu ta tag i min svensk uppgift som blivit uppskjuten (tack kära svensklärare!!!) länge men som måste in nu.
Någon som blivit  lurad idag förresten!?
Hörs sen!


RSS 2.0