Fight fight fight

Då har man sett levande varelser plågats...Vi snackar träning med Telge och mina kära vänner i laget krigar verkligen på träningen och är helt slut efteråt. Och där sitter man vid sidan av och ser på och böjer och lyfter sitt knä lite. Känns ju sådär kan jag ju säga, både mot laget och mot min egen träning, all träning jag missar. Men det är något jag från och med imorgon ska börja ta igen. Imorgon ska jag nänligen äntligen få börja träna igen. Eller träna är kanske att ta i, jag ska till min sjukgymnast och jag ska imorgon göra någon form av fysisk övning och inte bara böja, sträcka eller lyfta som jag tidigare gjort. Börjar få igång muskeln runt knäet ganska bra nu faktiskt och kan gå rätt oberört. Kryckorna ska läggas imorgon och om ca 2 månader får jag börja jogga. Ni ser, det går framåt!

Puss puss!

Heytell

Heej där!
Fick skön sovmorgon idag och började inte förr än halv ett. Paulina sätter då klockan i hyfsad tid för att gå upp, chilla och slippa stressa. Vaknar outsövd och väljer att sova vidare och vaknar sedan inte förr än tolv. Såå mig i ett nööötskal!! Menmen jag hann och utsövd blev jag :)
Missbrukar för tillfället appen Heytell på min telefon, för er som inte vet vad det är för någon så är det som en walkie talkie där man kan skicka ljudmeddelande till sina kontakter närsom helst och var som helst. Fett rolig app och mycket skönare, slipper skriva sms utan kan istället bara prata. Får väl fortsätta sprida denna app så tips till er med smartphones, Heytell heter den!
Outfits har blivit önskade av er läsare så slänger upp dagens. Marc Jacobs t-shirt, jeans från Bikbok, Converse  och armband från Lindex.
Nu ska jag käka lite och sedan spendera lite tid åt plugg innan träningen.
See yah!

Im back, give me feedback

Känner för att ta tag i min blogg nu! Uppdateringen har ju inte varit på topp kanske men nu känner jag för att komma tillbaka igen och uppdatera bättre.
Känns som att det nu på bloggen kommer vara en blandning av lite mer underhållning i form av bilder o lite driv samtidigt som jag kanske skriver lite djupare saker när man är på det humöret. Sedan kommer jag såklart fortsätta som förr och bjuda på livet, klädesinlägg och annat kul ;)
Ni mina trogna läsare kan väl kommentera här på något ni är sugna på vad jag ska skriva här på bloggen framöver! Lite funderingar ni kanske har, tips eller bara helt enkelt vill se här på bloggen!

I wanna be there

Jag och mina j***vla kryckor!! Orkar inte med dem, känner sådant hat mot dem och vill bara kunna röra mig fullt, fritt och utan smärta. Idag börjar säsongen, på riktigt. Alla har tränat riktigt hårt i sommar men har inte haft vårt lag samlat samtidigt eftersom alla varit iväg med landslaget hit och dit. Nu börjar det dock...Vårt lag är äntligen samlat och träningen kan börja på riktigt. Kan inte med ord beskriva hur förj*vligt det känns att just nu sitta på bänken och bara titta på. Jag vill vara med, från början. Något nytt inför säsongen ska byggas och som sedan ska ta oss genom hela säsongen till ett nytt SM guld i slutet. Jag kommer i alla fall finnas där vid sidan av planen jobbandes och rehabandes hela vägen och bidra med vad jag kan till vårt underbara lag. Det här ska bli en grym säsong, trots att jag inte kommer kunna sätta min fot på plan förr än tidigast i februari. Det är en bit dit... But what doesn't kill you makes you stronger!

Indiska

Lite shopping sitter alltid fint och det här fick jag med mig hem från i fredags i Stockholm plus lite andra nödvändiga saker. Riktig sommarvärme va det när vi gick runt där på stan och helgen har varit riktigt fin, det lär väl dock bli sista sommarvärmen nu :(
Nä nu får ja väl ta tag i lite plugg och ta undan min egentillagade mat här som står framme. Trevligt värre ;)

Pigg tjej

Ögonen håller på att falla ihop på en efter att ha sovit sådär och nu pluggat matte i 2,5 timme. Börjat med matte B och man har ju läst lättare ämnen kan jag ju säga. För att inte göra så att ni också ska somna bjuder jag på bilder från när vi var på The Voice. Där vi satt så mysigt på ett fik och lyssnade på Chris Medina, Crossfire, Nause m.m och såg massa 13 åringar gå runt och röka. Så vidrigt och typ tragiskt att se!


At Mickans place


Fina Mickan igår på vår lilla skönhetskväll ;)


God morgon!

Galet skön sovmorgon med många timmars sömn. Käkade precis en mycket god frukost och sitter nu och väntar på Mickan som står i duschen. 18 åriga Mickan som idag ska debutera sin utgång här i Södertälje, kul att hon är arton liksom.
Vi tänkte dra oss ner till stan om ett tag, det är Kringelfestival här i Södertälje. Litet event här i Södertälje men mina kära Malmöläsare som vet vad Malmöfestivalen är så är det ju inget jämfört med det. Brukar vara årlig tradition i Malmö, hur var den detta året? Eller de har kanske sparat högpunkter nu till helgen? Nyfiken tjej här som befinner sig 50 mil norrut haha :)
Men Kringelfestivalen här i lilla söta Södertälje är i alla fall lite småkul att gå på tror jag, ska inte leka att jag är rutti Södertälje bo direkt för hade väl typ precis flyttat hit förra året runt den här tiden. Tanke på det så är det alltså ett år sedan jag flyttade hemifrån och har alltså bott själv i ett år. Helt sjukt vad tiden går fort men helt klart mitt bästa beslut och ångrar ingenting med min flytt hit till Södertälje.

Puuss amigas!

Last friday night



Fredag igen och denna gång en väldigt chill mysig fredag. Skola till ett något sådär, sedan in till Stockholm för shopping och fika med Claess. Träffade nog den mesta random snubben ever på tåget. Killen tränger sig in mellan oss på tåget och sitter sedan och pratar högt och utan att skämmas exakt om hans känslor för Claess som han tidigare aldrig sett...Han va så störd och sa så sjuka grejer, till en början va de ganska kul men sen blev de typ mer läskigt haha. Stööööörd kille i alla fall!! Tog oss en runda på stan och har nu haft mysigaste kvällen med Mickan med skönhetsfix, Ben and Jerry och film. Myyyysssigt och behövligt! Nu känner man sig riktigt fräsch och ska nu fortsätta filmtittandet innan många sköna långa timmars sömn väntar, underbart!! Puuuss!

Hälsning från mig

Mina fina tjejer <3 Heej där kära läsare! Har kanske inte den mest uppdaterade bloggen för tillfället men det har tyvärr helt enkelt inte blivit att ja uppdaterat. Men efter mycket hård kritik nu får ja skärpa mig känner jag och ska försöka bli lite bättre på att uppdatera er mina kära vänner. Snabb uppdatering på mitt liv kan ju vara att jag idag tog bort mina häftklamrar som läkaren sydde igen min operation med. Kändes som typ saw7 att se sig själv häftad men nu är de i alla fall borta,skönt. Sen så går man i skolan och har redan fått plugg och skrev sitt första prov(dock oförberett) idag, schyssta lärare man har. Gick på stan och käkade o kollade i lite affärer med Claess o Mickan innan idag och nu ligger jag bara och chillar. Det är väl ungefär vad som händer...Fredag imorgon och nu börjar man uppskatta helgen igen när livet inte är ett lov! Puss på er!

Tjo!

Rätt stolt sitter jag nu i soffan efter att ha städat min lägenhet. Känns skönt faktiskt, behövdes efter att haft Claess som inneboende hos mig ett tag hihi (puss på dig Claess). Bjuder på en bild på mitt fina knä som så ofta som möjligt har ett stort isband runt sig som på bilden. Bilden togs dock för någon dag sedan för något väder för shorts är det inte nuuu, usch, kallt.
Annars så har skolan rullat igång, det mesta är sig likt där på skolan och nu är man igång igen, pepp!! Så mycket vettigt har väl jag att förmedla just nu. Ska nu slå på True talent och se vad det är för något...


Mickans 18års fest

Heej!

Sovmorgon och egen serverad frukost på sängen har dagen bestått av än så länge...Mickan sov hos mig men drog hem så fort hon vaknade för att fixa med sitt släktkalas som hon ska ha idag. I fredags var det fest, Mickan hade 18års fest och började de med mysig god middag med tjejerna. Det blev en supertrevlig kväll med sköna människor. Bjuder på lite som togs under kvällen.


18

Älskade Miiiiickan har fyllt 18 så ikväll blir det först middag och sedan fest hos henne!
Kommer bli grymt...Ligger nu i sängen och gör mina rehabövningar och väntar på Claess som ska komma från träningen. Ska packa ihop lite grejer och sen drar vi till henne och fixar oss innan vi drar till Mickan.

Trevlig kväll kära läsare!! ;)

Snart dags igen...

Sista dagen av ledighet, frihet och känslan av att inte ha massa måsten.
Imorgon drar plugget igång igen, känns inte speciellt kul faktiskt..Men någon gång måste det börja igen och Sverige har ju bestämt sig för att sommarvädret är över så då är väl sommaren också det hur mycket jag än inte önskar de. Jag har i alla fall haft en sommar fylld med underbara minnen att tänka tillbaka på!
Så imorgon är det back to reality, men man kan ju hoppas på en lugn början, hade känts bra:)

This is how summer should be

Sommaren är underbar...När jag var gående och ovetande om min skada var livet riktigt bra faktiskt. Det är inte så att jag är döende nu men kan förtillfället inte röra mig, herregud så tacksam man ska vara för att man är född frisk och hel så att detta just nu bara är en tillfällighet för mig.
Bjuder på bilder från någon sommardag från veckan.
Stek i solen i Farstanäs

Claess fick ett husdjur för en dag.

Mickan och jag <3, Haha ojdå samma pose, olika tillfällen

Nere i stan i fina Södertälje

Mickan och jag en sommarkväll

Träffade en sneeell heest!

Mmm, Mickan fixade gottgott!

Class och jag shoppade lite

Sliten, trött, pank tjej

Fin louise i sin nya hårfärg!

Snyyyygg bruud!

Festsugna tjejer


Fina vänner man har <3


Snygga tjejer ready to go...Själv så taggade man för operation!

Sjukhuset

Ligger här med isband runt knäet och gör mina övningar. Inte de lättaste kan jag säga, kan knappt lyfta mitt ben och varje rörelse blir en ansträngning. Men det är bara att kriga på så att rörligheten kommer upp så fort som möjlig i knäet. Förra operationen jag gjorde var verkligen jätteliten jämfört med den här, denna gången fick jag dessutom sova på sjukhuset över natten. Hade kameran med så bjuder på lite bilder haha...Var helt borta och pratade typ med stängda ögon när jag vaknade så inte de fräschaste bilderna direkt menmen haha :P
Taggad för operation!


Fick ha finaste kläderna på mig...Mormor kalsonger typ, fy faan asså!!

Ny opererad..jäättepigg tjej liksom!

Fin, god mat gjorde en gladare i alla fall!


Nu är det kryckor, isband och värktabletter som gäller!

Ett knä kan förändra mycket

Det har hänt mycket på sistonde och har inte haft någon tid, lust eller ork att blogga överhuvudtaget. Anledningen till detta är att jag nu efter 5-6 månaders hård rehabträning där jag stegvis ökat svårighetsgraden och haft hopp om att vara tillbaka till säsongstart har förstörts. Vred nämligen till mitt knä igen för ett tag sedan...

Det är en lång historia men den 23 februari detta året vred jag till mitt knä och det var väldigt mycket snack hit och dit om vad som skulle kunnat ha hänt.
En titthålsoperation gjordes för att säkert få reda på vad det var...Vilket nu visade sig var en felbedömning.
Jag fick besked efter titthålsoperationen på att ingen annan operation behövdes utan enbart lite rehab till och sedan kunde jag va på plan igen. 
Jag följde instruktioner från min duktiga sjukgymnast och tog god tid på mig men första träningen med kontakt brast det. Mitt knä vred sig igen och det visade sig nu att mitt korsband var av, och varit av hela tiden sedan i februari trots att jag fått andra besked.
Jag opererades igår och ligger nu med stor värk i knäet och kan inte röra mig utan kryckor utan känner mig rent ut sagt lite handikappad.
Men det är bara tillfälligt nu några veckor..Jag lever för basketen och har ett liv som där allt kretsar kring det, det blir därför en så stor omställning och svider verkligen i hjärtat på mig när jag nu kommer behöva rehaba och se mitt underbara lag snart dra igång säsongen och spela Euro cup och allt som väntar oss. Men eftersom jag älskar sporten ska jag kämpa, kriga och göra allt för att rehaba och bli ännu starkare nu och komma tillbaka inom 6-9 månader och då vara tillbaka för gott!
Vill passa på att taaacka alla underbara människor i min omgivning som stöttar och peppar, det betyder jättemycket! <3
Nu vet ni hur det ligger till, kommer alltså inte bli basket för min del på länge, kommer däremot träna lika mycket ändå, fast på annat sätt. Nu börjar vägen mot att vara tillbaka på plan igen...för gott!

Hjärtat



Sitter här hos Claess och ser på när hon svettas här med dammsugarn. Snäll tjej som hjälper föräldrarna, jag stod då för lite undanplockning av saker men fann sedan min plats i soffan.
Plus poäng till Claess där och hon är ju världens bästa vän när hon igår ringer mig och säger.
- Packa väskan dirr, jag bjuder på hämtmat, vi hyr film och du sover hos mig.
Kan man ha bättre vän, hon kände för att ta hand om mig igår, vilket verkligen behövdes igår av en anledning.
Nu börjar huset bli rent här känner jag, städclaess är igång. Så nu ska vi nog snart fixa oss snabbt och sen dra ner en runda på stan, sen får vi se vad som händer med dagen.

PUSS!


Sommardagar

Har varit lite frånvarande här på bloggen av olika anledningar. Jag försöker i alla fall ta vara på de sista av sommarlovet och njuta. Umgås med underbara människor som är det allra viktigaste för mig just nu.
Här har ni lite bilder från de närmsta dagarna.
Hälsade på Louise på jobbet!

Nattpromenad

Bästa tjejerna

Fick för oss att dra till Donken

Blev gående drive in

Claess lite väderförvirrad

Finaste tjejerna i sina fina toppar

Stek i solen
Nyttiga tjejer!


Mys och fruktsallad till Eva och Adam, bästa!

Såja Sverige

Sverige leverarar med vädret och det utnyttjas till max. Här är bilder från helgen då Elli och Becka var hos mig, riktigt mysigt och äntligen kom det, ena dagen blev riktigt skön med värme och sol!
Fisketur på sjön

Stek vid vår brygga

Väärme!!

Tog båten och drog iväg till en liten ö

Fikade lite...
...och badade och solade

På en liten ö i sjön, underbart!

Rullar man uppåt igen

Uuunderbart väder nu tvä dagar har gjort att man mer eller mindre tillbringat hela dagarna utomhus. NU är det sommar, riktigt underbart! Och när vädret är på topp är det så underbart att vara i stugan vid sjön.  Fick träffa älskade farmor och farfar också som kom till stugan och som jag inte sett på länge. Riktigt kul att ses och umgås med dem också.
Nu sitter jag lagom pigg på tåget mot Södertälje. Där väntar min älskade vän Class som ska sleepover:a hos mig inatt. Ska bli så myyysigt, har inte träffat henne på typ 1,5 vecka nu när hon varit utomlands så vi har en del att ta igen.

Puss på er!

Solsken

Blev en myyysig helg med bästa Becka och Elli här i stugan. Igår var det typisk svenskt sommarväder men vi sysselsatte ändå oss med snack, spel och fisketur. Idag däremot så kom det äntligen lite värme och det blev en riktig härlig sommardag ute. Frukost vid bryggan, båtrunda för att köpa pizza men som slutade med kakor (stängd pizzeria mitt i sommarn, hallå?) och sedan bad och sol på en liten ö ute i sjön som vi körde till med båten. Alldels underbart och tanken att detta är första gången denna sommarn detta har varit möjligt känns ju sådär..Hoppas på fint väder nu tack! Kvällen avslutades också på sjön då vi drog och köpte glass med vår andra lite större båt. Dyker upp lite bilder från helgen här snart.
Puss på er!

RSS 2.0