Hemska fötter nu mindre hemska

Nä det är inte någon mans fötter, det är mina fruktansvärt fula fötter. Jag erkänner verkligen det, förstår att de är skitfula och tvvärr inget jag kan göra något åt. Bara att inse fakta och inte bry sig. Jag är glad jag kan gå och springa med dem bara och känsel har jag också och idag va jag på fotvård som var väldigt skönt. Nu är de jättelena och sköna, dock lika fula haha.


Kommentarer
Postat av: Ina

Gumman!

Dina fötter gör att du står stadigt med dem båda på jorden......i alla avseende. Du e en klok o förnuftig tjej...med fötter som kommer att ta dig långt :)

2011-02-09 @ 22:23:01
Postat av: Chrille

Vad skiljer dina fötter från andras? nämn någon som har vackra fötter

2011-02-09 @ 22:51:47
Postat av: Maggan i Kamala liiite till...

Åh, snuttan! Allt annat är ju så fint och vackert på dig.Fötterna syns ju inte när de stoppas undan i strumpor och skor.Men inte är de särskilt fula heller tycker jag, det finns såna som är mycket värre!

Trösta sig i eländet då att dina gamla moster har ganska vackra fötter, som hon stolt visar upp på sin blogg.Men det är också det enda fina på den gamla kroppen! Och hon(jag) kan inte visa upp dem hemma i kylan, för där kan jag inte gå barfota och glänsa med dem...bara här nere i värmen en liten stund till, sen är det slut med roliga!

"Man ska vara glad åt fötter", som Birgitta Andersson sa i en rolig sketch för länge sen.

2011-02-10 @ 04:02:10
URL: http://nogg.se/magganpuh
Postat av: hej

tjena paulina! ska du spela matcher i helgen? RM DU18? xx :)

2011-02-10 @ 21:39:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0