Train

Vet inte hur mycket tåg jag åkt detta året men så är det när man flyttar. Nu sitter jag nämligen här igen, på tåget, mot stugan. Denna gången missade jag inte tåget som förra gången, men SL lurade mig dock IGEN med busstider/linjer men hade lite mer tid att gå på idag.
Ska bli skönt att komma till stugan igen faktiskt och extra kul för Becka och Elli, två Maaaaalmö kompisar ska komma och så ska vi spendera helgen där tillsammans. Skulle vi kunna få sol tack? Oavsett så kommer vi ha grymt kul.
PUSS!

Tjatja bloggen!

Sverige bjöd på lite sol idag vilket inte kändes helt fel. Det blev chillandes utomhus med Mickan och sedan en cykeltur till stan för lunch m.m. Myyysigt.
Nu ligger jag däck i soffan och tänkte visa lite bilder som togs i lördags när min älskade Malmö vän Faaaaannny var här och vi var ett gäng tjejer hemma hos Mickan.
Fanny och jag på Södertäljes gator

Fina tjejer

Malmöbrudarna

En charmig Louise


Finfina Class och Fanny

Norrköping

Har ju inte berättat om vår lilla spontana tripp till Norrköping för någon dag sedan.
Ambulandsuttryckning, platslösa som uteliggare på tåget, snodd Iphone, översvämmning, svettattack, tomt konto, 2timmars sömn, blev hatade, söndertrampad plattång, blixtnedslag och sist men inte minst så ställdes alla tåg in och vi tvingades vänta och ta ersättningsbuss hem. Men jag klagar inte...En lyckad kväll med fest och trevliga människor ändå!
Väntades på tåg

Typ första klass!!

Taggade tjejer på tåget

Louise fina hållning


Louise och jag

Partyparty


Mickan och jag

Lagom fräscha tjejer dagen efter för att käka frukost på Donken

Mickans place



Heeej!

Kan tillfälligt säga att jag har flyttat! Valt min sida i sägen, äter upp hennes mat och tillbringar dagarna långa med Miiickan! Enda problemet med henne är att hon är fattigt, hon äger ingen dator, därför har jag inte bloggat..Haha nej men jag har inte bloggat för det har helt enkelt inte blivit så. Vi har haft massa annat för oss, gäller att ta vara på ledigheten ;)
Nä nu ska jag återgå till att hänga med Mickan!

PUSS!

GÄSTBLOGGARE


Nu chillar man hos Paulisa efter att hon äntligen kommit hem från Norrköping (lång resa som hon får berätta om själv)...

Jag heter Fanny och spelar basket i Malbas, Paulinas gamla klubb :) Jag har spenderat min vecka i Stockholm med en massa kompisar från bland annat Järva och 08 Söder, sköna tjejer!!!

Men igår tog jag en lång resa till Södertälje för att hälsa på min älskade Lisa, som dock inte var hemma, så kvällen spenderas med Matilda och Mia som spelar basket här :) Vi var hos Pauii, utan Pauii alltså...

Vi snackade mest, lagade mat och åt en massa gottgottt! Vi lyckades efter 10 minuter få igång brandalarmet, ta isönder skåpsluckan och göra något konstigt med spisen. Men vi fixade allt snabbt och smidigt (SOS).

Somnade sedan och blev väckt av Spider vid tre, som äntligen kom hem efter inställda tåg! Nu ska vi duscha, äta och göra oss i ordning för att sedan åka till hennes kompis Mickis, vilket lär bli supertrevligt :)

TJAATJAA BLOGGEN / FANZ



PS. Ni fattar inte så mycket jag saaaaaaaknat henne!!!!!!!!!!! 
Är så sjukt stolt över henne, hon är bäst förfan! 
Hon har lovat gratis biljetter till WNBA hehe ;)

Back in Södertälje

Här har ni charmiga oss i bilen efter att varit på stranden och myst. Hamburgartallrik till lunch och sedan massa prat och chillandes i värmen. Riktigt skönt då det inte var stekhett men ändå varmt och tror faktiskt man lyckats få lite färg trots skuggan. Bild tagen med Mickans Iphone som hon precis fått (och inte kan hantera, sms kurs?) och tanke på det så har jag fått tillbaka min äääääääällskade HTC Incredible S!! Varit på lagning i drygt 3 veckor och så får man tillbaka den efter "operationen" (som jag råkade slänga ur mig i butiken) och får reda på att hela telefonens inre har bytts ut. Så nu blir det till att sitta och lägga till alla ens kontakter igen, kul! Men nu har jag i alla fall fått tillbaka min älskade telefon hihi så är glad!
Ikväll blir det bio med underbara tjejer! Något biotips? Vet inte vad vi ska se än men det löser sig. Blir middag i Stockholm innan det. Det går bra nu.

Vinst

Heeey!
Sitter här i första klass på tåget och sträcker ut benen rejält här i de stora sätena haha. Ska vara ärlig och säga att det skilde i stort sett inget i pris så kände för att lyxa till de lite och boka första klass med stor plats och fritt internet på hemresan från Småland till Södertälje. Inte mycket man kan syssla med på tåget ju men nu får jag istället gjort massa "nyttigt" vid datorn. Tänkte visa de här shortsen som jag faktiskt VANN kan man säga. Typ 20 pers i klubben tippade om hur dam (senior) EM skulle gå, vi tippade vinnare och vinstmarginal i alla matcher, alla placeringar och Allstar och Mvp utmärkelser. Jag slutade på en hederlig andra plats och kändes rätt bra då folk tidigare hånat mig för att jag skulle ha så dålig koll...Pris utlovat till 1,2 och 3:an så fjäskade lite till mig de här shortsen som vinst då priset egentligen var något annat som vi i damlaget redan har. Men då Vickan (Viktor) inte riktigt trodde på oss i damlaget fick han se till att fixa fram annat pris. Fick då de här fiiiina Argentina shortsen som Vickan sedan givetvis ville att jag skulle visa här på bloggen och göra lite reklam för. För nu skapas ju trender, eller vad säger ni? Så ut och köp Argentina shorts allihopa nu..Köpställe: Europeiska mästerskapen Hahha. Man byter nämligen match/tränings kläder med andra länder när man spelar EM och det är genom den vägen de nu kommit till mig ;)

Ööööland

Ääääntligen sool och skönt väder. Blev mysig dag på Öland idag med familjen som man normalt sett inte träffar så ofta, speciellt inte alla tillsammans. Så det var verkligen behövligt och jättemysigt. Har haft ett par riktigt sköna och mysiga dagar med min underbara familj i stugan nu...Nu sitter jag däremot på tåget på väg "hem" igen. Till Södertälje alltså. Saknat brudarna dääär!! Så ska umgås som bara den med dem nu och här i veckan kommer också gulle Fanny från Malmö och våldgästar mig. Ser mycket lovande ut alltså!
Här har ni bilder från vår härliga dag på Öland!
Ledsen 23 årig bror i bilen när vi inte svängde av mot Djurparken :P

Mamma, jag, flickvän (till min bror) och bror <3

Stek i solen

Syskon i hatt ;)

Nere vid havet på Öland


Fiiiiina mamma

Snyyygga Therese

Fick testa segway och fy faaaan va kul det var!! Synd man inte har en sån :(

Rätt svårt till en början dock och "hjälptjejen" vägrade släppa mig hahah

+ pappa <3

Island land

Jag i Båstad för någon vecka sedan
Tidig uppstigning för att träna och köra sin rehab...Nu sitter vi hela familjen i bilen på väg till en spontan tripp till Öland. Solen skiner och hoppsa på en mysig dag! Min 23 åriga bror vill till Ölands djurpark och kolla djur hahahaha, men vi får väl se hur det blir med det.

Ha en fin dag ni med!

Fisketur

Igår var vi i lilla Tolg och fiskade...Åkte runt i en liten eka med solnedgång och fiskespöna efter båten. Blev rejält med napp faktiskt. Tog ett litet tag för mig men sen fick även jag fisk. Totalt blev de 5 gäddor och 5 abborar som vi fick upp men som vi snällt slängde i igen. Riktigt myysigt och äkta sommarkänsla!

Det här vad var min fångst bestod av till en början...

Men pappa och brorsan fick upp gäddor direkt

Fina tolg!

Men sen tillslut drog även jag upp 2 st gäddor (men vågade inte röra!!) :)

 


Mys i stugan

Myser här i stugan och är med familjen och släkt. Nu har mostrar med familj åkt så nu är det bara min kära familj här. Vädret hade ju kunnat vara sååå mycket bättre, idag är det riktigt trist så blir inga större planer mer än att jag måste träna och sedan ikvällväntar  god mat och fiskerunda.
Här har ni lite bilder från de andra dagarna här i stugan...

Solen kom fram en stund och vi fikade utomhus

Söta mamma dukade i blommigt och fick blommiga paket

Den omtalade kakbuffen haha

6 olika sorters riktigt goda kakor som slank ner fint

Min lilla kusin vågade sig i vattnet
Paddlade ut på surfingbrädor som vi har här och fick även med sig hunden ut

Jag, kusin och lilla "Toyboy"

Sen tog vi en båttur på sjön och åkte och spelade minigolf


3 hole in ones och nu är det bekräftat vem som är bäst i familjen

Båttur med kusinen


Då är man på auktion. Typiskt småländskt o...

dsc02756 (MMS)

Då är man på auktion. Typiskt småländskt och lite kul även fast de känns lite speciellt att stå omringad av massa bönder haha. Här är massa skit som folk bjuder pengar på, farsan bjöd precis hem några stora stora träspadar,inga kommentarer haha;) Igår hade ja de mysigt med familjen,mina mostrar o min kusin hela dagen. Ni får se bilder på mammas fina kakbuffé sen. Puss puss


Heej!

Typ jag efter kakbuffén idag haha ;)
Nu kommer snart min kära bror, hans flickvän, mina mostrar och min kusin hit till stugan. Då väntar det buffé, fast av annat sort, nämligen kakor. Taaaggad kan man ju säga men kan bli farligt så jag är ruskigt hungrig!
Uppdaterar med bilder senare. Solen kör intervaller här med molnen och ena stunden är det typ orkan och andra helt vindstilla. Sverige i ett nötskal <3
Puss puss!

Växjö

Mamma och jag i Båstad

Heej!

Har tränat och gymmat som kommer orsaka rejält träningsverk imorgon när man vaknar. Chillade sedan med Class och Edren och käkade god lunch. Nu ska väskan packas och jag drar mot stugan. Ska bli mysigt att komma dit och komma ut på sjön lite, hoppas på mysig helg med familjen. Nu måste ja packa!

Hörs senare!

 


Somrigt

Täntke visa lite sommarplagg som jag införskaffade för ett tag sedan. Använde lite på Ibiza men lackar just nu sönder för att solen har gömt sig och det känns som typ april vilket gör att man inte kan gå runt i sådana här kläder nu liksom. Ibiza brännan är snart helt borta men får väl hoppas på att det kan bli lite svensk sommar snart...
Blommiga klänningar/tunikor Zara

Militär gröna shorts, också från Zara.

Färgklick

Äntligen! La beställningen i början av juni och nu för någon dag sedan kom dem äntligen. Jag beställde den här gröna kuvertväskan till mig och sedan kan Binta nu äntligen få sin blåa som jag beställde som studentpresent till henne. Riktigt snygga båda två faktiskt, beställde från Chapnlle och allting var väldigt bra förutom som sagt låång leveranstid.

Practise

Heej!

Det är mycket träning just nu. Kör 2-3 pass per dag, mycket teknik så hoppas det är något som kommer ge utdelning senare under säsongen. Om två veckor får jag dessutom börja köra alla basketmoment dvs. spel och övningar med kontakt m.m. som jag inte gör nu. Ska däremot stegra upp träningen så smått och inte stressa för ska verkligen inte skada mig igen.
Igår va de mysig tjejmiddag hos Matilda Edren som fyllde år och ikväll får vi se vad som händer.
Puuuss!

Tvätt

Nu går det inte att gömma längre, tvungen att ta tag i all tvätt idag. Har ju inte varit hemma på ett tag så det är allt från lakan till Ibiza kläder som måste tvättas. Knappt så att jag vill...Vill ha kvar doften av Ibiza i kläderna hahah för att minnas. Saaknar det och vill tillbaka!!!!Det är sjukt, vi va där bara fem dagar men det var så grymt kul. Man saknar det verkligen och vill dit igen! Men livet kan ju inte alltid vara lika underbart och ja ska verkligen inte klaga. Jag är ledig och har långt lov kvar, de enda man kan klaga på är att solen gärna kan få komma fram och visa sig istället för att vädret ska vara grått och trist (men varmt).
Nu ska jag ta och fixa ytterligare lite tvätt och sedan väntar 2 träningspass, ska träna på ordentligt nu när jag har tid, redan tränat ett pass imorse.
Puss puss!

Mys med god lunch i båstad med släkten ida...

dsc02721 (MMS)

Mys med god lunch i båstad med släkten idag. Nästa vecka drar båstadveckan igång men lite liv redan nu. Tar det lugnt och har de mysigt på landet här i Halland med släkten. Hoppas ni har det bra! Puss


Söderut

Bild från Ibiza
Hejhej!
Var i hallen imorse och körde så nu är jag färdig tränad för idag och snart färdig packad för att dra iväg till Halland ett par dagar och träffa härliga släkten.
Lång bilresa framför mig men den som väntar på något gott...
Ska uppdatera vad jag kan men internetet brukar vara väldigt segt där.
Ha det bra!
Puss!

Det är Ibiza

Ibiza 2011, bästa resan med älskade Mickis och Class med massa minnesvärda händelser. Det var galet roligt och verkligen något som behövdes. Sol, bad, nutella mackor, fest och sköna människor. Livet lekte!

Bilder säger mer än tusen ord, så se och njut ;)

Love you<3


Sitter och kollar damernas EM final match ...

dsc02713 (MMS)

Sitter och kollar damernas EM final match på storbildstv på O Learys med landslaget och precis käkat väldigt gott. Ryssland utklassar typ Turkiet så ingen jämn match direkt men riktigt kul att se. Blir ingen landslagsträning för mig utan kör rehab o löpning men de räcker för att ja ska känna mig trött nu. Hörs sen. Puss


I'm hoome!

'
Heeeej!
Är nu hemma från Ibiza och har haft en gryyyyym resa med bästa tjejerna. Snittade väl 2-3 timmars sömn/natt så har fortfarande lite sömn att ta igen. Men shiiiit vilken resa vi hade och det var så sjuuuukt kul. Många bilder har tagits så kommer lägga upp lite här senare.
Nu ska jag käka frukost sen drar ja till hallen, det är landslagsläger men blir rehab för min del.

RSS 2.0