We're going to...

Väskorna är snart ihop stängda och jag är redo för att åka till Mickis och käka midsommarlunch. Därifrån bär det av mot Stockholm och sedan mooooot Ibiiiiiza! Som ni kanske förstår blir det svårt med bloggen men jag ska göra mitt bästa, så det kan komma något inlägg från mig därifrån.
Ni får ha en gryyym midsommar i den "svenska sommaren"! Nu drar jag till värmen (måste göra er lite avundsjuka) och kommer ha det gryyyymt bra!!
Treeevlig midsommar käära läsare!

Imorgon åker vi!

Imorgon drar jag och bästa tjejerna Mickis och Claess till IBIZA!
Vi har länge funderar på att dra utomlands och så helt plötsligt fick vi för oss att boka och hittade bra biljetter som passade oss alla i tid. Ibiza blev det bara av en slump men det bli riiiiktigt skönt att komma iväg dit till värmen. Packa är en omöjlig uppgift för min del...Jag packar alltid med mig för mycket och det vet jag redan nu innan jag åker men samtidigt kan jag inte välja vad jag ska lägga av haha. Men då vi bara reser med handbagage (och checkar in väska tillsammans) så tycker jag ändå det är okej att packa med sig 10kg.
Håller på här för fullt med packningen och underbart att bara kunna lägga ner massa sommarkläder. 
Lägenheten ska städas av lite imorgon och de sista packas. Sedan bär det iväg på midsommar lunch hos Mickis och sedan mot flygplatsen!
Ska bara vara borta några dagar men ååhh det ska bli såå kuuuuul!
Hörs imorgon innan jag åker!

Family


Heej!
Fick lagom sovmorgon idag och gick väl upp vid halv tio tiden. Därefter har jag varit och shoppat lite med mamma och tog sedan en fika inne i stan. God sallad blev det och myyysigt att sitta ute i solen och prata lite med mamma. Sitter ju på mammas jobb och ska snart iväg och göra ett ärende och sedan ska jag hem och träffa min älskade bror och hans flickvän Therese! <3 Imorgon bär det av mot Södertälje igen, men bara för en knappt ett dygn...Sedan bär det av mot ett annat ställe...:P


20 juni

Heeej!
Tillbringade förmiddagen med Becka idag. Blev lyxigt hämtad av henne på cykel då man kan gående lite handikappad som man är. Vi lagade pannkakor, snackade och kollade film. Riktigt mysigt och skönt. Bilden på oss är från i lördags då vi trotsade regnet och gick till Skumparp där det va fest då inga paraplyer fanns hemma. En City-gross kasse blev lösning.
Vid fyra tiden drog jag till min faster och träffade henne, hennes man och min lilla gulliga pratglada kusin. Han växer så fort, särskilt när man inte ses så ofta. Käkade gott där och hade det trevligt, riktigt kul att ses!
Kvällen har spenderats framför tv:n i soffan men ska snart förflytta mig till sängen och sova.
PUSS!

Hemmaplan!

Är på skånsk mark och tillbringade gårkvällen på fest med massa kära vänner från min förra skola här i Malmö. Känns riktigt underbart faktiskt att va hemma  även fast jag bara blir nere här för ett par dagar. Det som förr va vardag blir nu mysigt och kul då jag t.ex. inte är van att bara mysa med familjen med kladdkaka och tv som jag gjort idag.

Händer en sjukt rolig grej på fredag men tänker inte berätta än! Det finns anledning att längta dit i alla fall och ni får veta vart jag ska ta vägen sen.

Här har ni bilder från gårkvällen :D

Fina annapanna och jag

Söta f.d klasskompisar

Erik, Becka (<--blogg) och jag

Sköna människor

Lack tjej, taggad tjej

 


Avskedsfest

Idag har jag chillat sönder. Knäet känns bra förutom när övningar skulle göras, då kom lite smärta men det var förväntat och ingen fara. Jagat min sjukgymnast hela dagen utan resultat vilket gör det lite svårt för mig att planera helgen. Hade tänkt dra hem till Malmö men får se hur det blir, måste så fall kunna göra rehab hemma. Kör på spontanhet och kan hända att jag drar hem imorgon...

Igår kväll var hela vår kära klass nere vid Mälarbadet och hade avskedsfest för Mattias som ska åka till Spanien och lira fotboll som proffs. Så grymt skön kille som bidragit till många roliga stunder under året och vi alla kommer sakna dig såå <3

Vollyboll men jag, nyopererad fick hålla mig utanför plan:(

Matte killen som drar till Spanien!

 


Nyopererad och klar!

Heej! Nyopererad och allt gick bara bra. Trots att jag skulle lokalbedövas så sövde de mig och det var en upplevelse kan jag säga haha. Låg där klarvaken på operationsbordet o bara hur ska jag kunna sova nu liksom? Sen bara pang däckade man och så vaknar man upp senare och är helt lullig och ingen aning var man är. Sen kollar man knäet och märker att man är opererad. Fick senare se på film hur läkaren rört runt och kört och lyft på saker i mitt knä och det ser helt sjukt ut och fattar inte att det är sitt eget knä man ser. Har aldrig blivit opererad förr så därför ja typ låter helt excited, men egentligen va de bara en liten operation. Men fick i alla fall svar på det jag velat veta,nämligen vad som hänt med knäet. Det visade sig att en liten del av korsbandet var av, jag hade någon broskskada och sedan någon slemmhinna som läkaren delade. Så det var goda nyheter då inga mer ingrepp behöver göras utan nu gäller de bara att rehaba och stärka riiiktigt mycket så jag inte får problem längre fram. Det blir dock lugnt nu i början. Har i stort sett inte haft så ont heller, mer än att de nu börjar värka lite och känns stelt men det är ingen fara. Nu ska jag powernapa bredvid min sociala vän Claess som redan ligger däck bredvid mig. Förresten ,va ju tvungen att visa gårdagens outfit, väldigt snyggt enligt mig. Hörs sen!

Operation

Det är nu ca 3 månader och 3 veckors sedan det hände. Olyckan under en match som på någon sekund förändrade allt. Mitt "korsband" gick av vilket senare ifrågasattes starkt och nästan konstaterades att de inte stämde. Jag har tränat så pass mycket och "svåra " moment och läkare har känt att mitt korsband till typ 95% INTE KAN vara av men för att få det bekräftat måste jag gå in och kolla i knäet.
Igår ringde dem från Artro Clinic och sa att de hade fått ett återbud vilket gjorde att jag nu fick tid till operation idag (istället för om ca 3 veckor). Blev sjukt glad för allt jag vill är bara att få gjort den här operationen så fort som möjligt och få reda på vad det är som hänt med knäet. Jag ska alltså opereras IDAG! Har precis tvättat hela mig med Descutan tvål, typ som handsprit fast som tvål som dödar alla bakterier och som man måste göra innan alla operationer (i stort sett). Ska snart åka iväg och är faktiskt lite nervös. Jag ska göra atroskopi, d.v.s en titthålsoperation, läkaren ska alltså bara titta in i knäet för att se vad det är som hänt. Är korsbandet inte av (som de tror) görs inget mer. Det är alltså inte någon stor operation men eftersom jag aldrig opererats förr känns det lite nervöst.
Nu ska jag iväg, hörs efter operationen!

Myyyys

Går kvällen var riktigt mysig. Först trängde vi ihop oss typ tio pers i min etta och käkade pizza och chillade.
Sedan sov Claess och Louise hos mig och vet inte vad vi gjorde till 3 i natt men kul var det. Sov länge idag och gick sedan och köpte stooor frukost med nutella, färs annans, nybakta frallor OCH så Louise köpte skitäckligt bön-godis!!
Men bortsett från det vääldigt gott och väldigt myyyysssigt tjejeer!
'
Claess hittade sina favoriter längst inne i min garderob och kände för att inspirera för sommaren 2011
. Sedan blev hon hungrig och åt hårda nudlar.

Sovdags för Louise!

Första året är slut

Ett år har redan gått på gymnasiet och nu har man bara två år kvar i skolan...Känns helt sjukt och det går verkligen så snabbt. Här har ni bilder från dagen. Nu väntar ett lååååångt häääärligt välförtjänat sommarlov!


Avslutning

Sooommarlov! Känns så sjukt underbart och dagen har spenderats med ett gäng brudar på stan och sedan ihop trängda i min lägenhet. Nu ska Claess och Louise sova hos mig och imorgon tar man dagen som den kommer, för nu är man leeedig!
Avslutningsoutfiten ovan (hade INTE världens kortaste klänningen på mig utan har shorts under)

Tunika köpt i Båstad
Shorts under Bikbok
Skor Skopunkten
Väska köpt i Italien
Armband Lindex

One day left

Ofattbart att det bara är en dag kvar i skolan sedan har man sommarlov. Så sjukt underbart! Blir nog till att inviga sommarlovet genom att dra hem till Malmööö!
Nu ska jag träna, blir löping, basket och gym!
PUSS!

Dirty

Linne (nytt med flätad rygg) Bikbok, shorts Gina Tricot, armband Lindex och Converse.
Slapp outfit blev det igår men väldigt skön.  Däremot slängdes Conversen av rätt snabbt vilket gör att jag nu ha kolsvarta fötter. Måste hoppas in i duschen och tvätta av de nu asså. Man blev sjukt skitig i skogen asså, kolla bara in mina shorts och mina converse gick från vita till brun fläckiga under kvällen
PUSS!

Mys vid sjön

Heej!
Trött tjej idag asså. Blev ganska sent igår men som tur är så fick jag sova hos (Matilda) Edren så jag slapp ta tåget hem själv. Vi va ett gäng tjejer och killar som med musik grillade, badade vid klipporna vid en sjö inne i skogen och hade det riktigt mysigt i gårkväll. Dö varmt och skönt hela kvällen och det blev aldrig riktigt mörkt. Sjukt härlig kväll och hoppas på fler sådana här i sommar.

Jag och Mia

Edren var igång och hämtade ved till vår brasa...

...Som Gurra fick hugga sönder

Gabbi och jag vid klipporna vid sjön

Adam och andra vågade hoppa...

...Medan andra gick i som ett gäng pensionärer.


Vi fick till vår brasa tillslut

Fina Matilda och Mia

Gurra trivdes bra med sitt nya hår

Sommardag

Matilda Edren och Mia stekades på stranden
Idag drog jag och ett gäng tjejer och killar till Mälarbadet här i Södertälje och lirade lite beachvollyboll (noll talang från min sida i den sporten asså!), solade och tog årets första topp. Sjukt uppfriskande men trots att det var sjukt kallt så var det riktigt skönt. Solen har stekt idag asså och skulle nog tro att det är årets varmaste dag. 
Nu ska jag duscha och göra mig klar för grillning med ett gäng sköna människor i Rönninge.

Last night's

Gårkvällens outfit.
Franstunika och shorts Bikbok
Korallfärgade Converse Halens
Klock D&G
Väska köpt i Italien

Stockholm

Spontana grejer är så nice och typiskt för sommaren. Igår drog jag, Gabbi och Claess väldigt spontant in till Stockholm på kvällen. Riktigt mysigt och kul! Rena utlandsvärmen hela kvällen och så skönt att kunna gå runt i tunna sommarkläder.

Två år kvar tills jag står där...

Underbara Binta tog igår studeten och jag är så glad för hennes skull! Man blir så glad av att se alla skrikande galna studeneter och bara lääängtar tills man själv står där...om två år...Men det är så mycket som kommer hända innan de och som man kan längta till så det är just nu väldigt långt fram. Men den dagen kommer nog bli som Bintas blev igår, den roligaste dagen i sitt liv.


Snygga tjejer

Taggade tjejer redo för att se utspringet!

Folkhavet av allas föräldrar och vänner

Studenterna!

Fina Binta, bintas mamma och syster och Sally.

Festandes på flaket!

Orangeochvitt

Gårdagens studentoutfit var följande. Somrigt och skönt då det varit riktigt varmt hela dagen.

Kjol H&M
Linne (egentligen klänning) VILA
Väska köpt i Italien
Converse
Armband H&M
Örhängen Cocoo
Ringar Indiska och Guldfynd by Kenza


I'M DOONE!

Sista uppgiften skickades in igår kvälll...Sedan drog man dirket över till Amandas place och firade Emma som fyllde år vid tolvslaget. Störda människor som de är så attackerar de mig med vattenbalonger från balkogen när jag går dit så att jag skriker och typ råkar väcka halva omådet. Underbart start på mitt mentala sommarlov (plugget är över) med Amanda och Emma och käkade galss och maränger. Idag har det varit studentfirande hela dagen..Berättar mer om det i nästa inlägg.

Har förresten införskaffat linnet med den snygga ryggen idag från Bikbok. Hittade det random hängande i butik med endast en kvar i min storlek.

PUSS


LAST THING

Sommar och sol och sommarlovet inom räckhåll. Bockat av två skolgrejer idag och imorgon 23.59 kan ja ta sommarlov, då ska siiiiiista uppgiften vara klar. En naturinlämning kvar som jag inte börjat på....Ska käka lite sen måste jag börja. Usch vad less man är på plugg nu i slutet asså men bara en ynka sak kvar nu så gäller att fokusera på den nu bara också.
Peace out!

I solen

Steker i solen med class och njuter av livet. Filminspelning på schemat ikväll till ett skolarbete, litet matteprov imorgon och en naturinlämning sen kan ja njuta av att vara pluggfri också. Hoppas ni har en bra nationaldag!

Färgval?

Varför ska företag alltid göra allting i så många olika färger så att man tvingas välja bland så många (jag vet svaret såklart). Hjälp mig att välja en av alla de här snygga kuverväskorna! Vilken färg är snyggast (och mest användbar)?


Tredelad

Glömt visa denna snygga som jag införskaffade på HM för ett tag sedan...En baddräkt, inte så praktiskt när det gälller solning och bad kanske men grymt snygg till ett par jeansshorts som en body. Så det blir nog så största användningen av den kommer ske.

Hothot

Ligger ute och steker i min nya solstol på balkongen...Så sjukt underbart väder det är idag asså, riktig sommar. Nu ska jag göra mig klar för att åka till Solna då det är träning med landslaget och sedan lite senare är det NM match. Hoppas alla njuter av värmen, hörs sen! Puss!

Uppdate: Publiceringstiden är helt fel, det fungerar inte att mms blogga så det publicerades senare.


Ligger ute och steker i min nya solstol på...

imag0408 (MMS)

Ligger ute och steker i min nya solstol på balkongen...Så sjukt underbart väder det är idag asså, riktig sommar. Nu ska jag göra mig klar för att åka till Solna då det är träning med landslaget och sedan lite senare är det NM match. Hoppas alla njuter av värmen, hörs sen! Puss!


På balkongen

Päronen har anlänt till mig och jag och mamma har precis suttit med chips och dipp och myst på min nyinredda balkong.  Införskaffat lite nya grejer till balkongen för att kunna sitta där och njuta nu när sommaren kommit.
Har även varit med landslaget idag, vi spelade vår match redan 9.00 imorse och det slutade med vinst med 30 poäng. Imorgon väntar sista matchen innan finalen på söndag.
Ligger och kollar fotboll just nu i soffan med familjen och känns rätt bra att vara svensk idag faktiskt...
PUSS!

Update

Heej!
Ser att mitt sms inlägg inte kommit upp så har blivit dålig uppdatering nu. Bor för tillfället i hallen typ då det är NM (i Solna) för full rulle med match och träningar. Vunnit båda våra matcher än så länge stort men nu de kommande dagarna väntar troligtvis tuffare motstånd.
Kan inte med ord beskriva hur mycket jag längtar till nästa onsdag, då tar jag mentalt sommarlov (den riktiga sommarlovet börjar en vecka efter typ) men då är aaaallllt plugg över (lärare skulle bara våga ge oss efter de!). Har en del grejer som jag verkligen måste göra klart nu men det är bara att hålla ut. Så nu ska jag proppa in hörlurarna i öronen och skriva på arbete.

PUSS!

Hej! Hel dag i Solna med träning, god lunc...

imag0390 (MMS)

Hej! Hel dag i Solna med träning, god lunch, lite shopping, match tittande och nu väntar snart egen match för vårt landslag. Det är ju NM (Nordiska mästerskapen) så det är massa landslag som spelar och klockan 21.00 är de vi som spelar. Ska bli grymt kul trots att jag som sagt inte ska spela. Nu är de snart samling. Puss puss


RSS 2.0