Mitt korsband är av!


I min debutmatch mot Luleå där allt gick kanon..Inte visste jag att man 5 månader senare skulle skada sig och inte kunna spela basket på över ett halv år mot just Luleå.

Så kom beskedet. Mobilen ringde och jag hörde doktorns röst. Mitt hjärta stannade till och innan jag ens hann börja tänka sa han beskedet i mitt öra. Mitt korsband i knäet är av...Det var den värsta skadan som jag fruktat! Jag blev alldels tom och började storgråta. Detta innebär är jag kommer vara borta från basketspel i ca 6-8 månader, jag missar alltså vår slutspels säsong nu och hela landslags sommaren plus ytterligare början på nästa säsong. Jag kan inte med ord beskriva hur tråkigt detta är och jag är så ledsen och förtvivlad. Kan inte fatta det, det är så mågna som blivit av med korsbandet i Damligan denna säsongen som jag tyckt så synd om men man tror inte det ska hända en själv. Jag måste få känna mig deppig och gråta ut lite nu, som jag delvis gjort för sedan är det bara att blicka framåt. Detta ska bara göra mig starkare. Jag vet att jag har en j*vligt lång väg tillbaka framför mig nu med massa rehab och slit men jag vet också att när jag kommer tillbaka kommer jag komma tillbaka starkare och bättre än någonsin på alla sätt. Både mentalt och fysiskt. Jag ska verkligen köra ordentligt med rehab och sedan jag ska bygga upp min kropp rejält och bli biffig. Jag ska också göra all annan typ av basket i form av teknik och skott som jag kan göra för att förbättra det inför att sedan komma tillbaka nästa säsong i topp form, bättre än aldrig förr.
Detta var ett enormt tungt besked jag fick idag,det är knappt så att jag fattar det. Givetvis var det en jättejobbig skada men jag är så glad för att jag kunnat spela hela säsongen och att det inte hände i början av säsongen. Men efter att ha deppat klart gäller det bara att se framåt...Vi har match imorgon och nu när skadan redan är skedd så är inget viktigare än att jag gör ordentligt med rehab och att vi tar hem vårt SM GULD! Det är vi SÅ värda efter allt som hänt den här säsongen asså...

Kommentarer
Postat av: Matilda

Tycker så jävla synd om dig! Ni är då allt värda ett SM-guld! Lycka till med rehaben<3

2011-03-04 @ 22:06:55
URL: http://mamigas.devote.se
Postat av: Moster Maggan åter i kylan.

Du är så klok och förståndig!

Bra att du både skriver av dig och låter alla veta att du är ledsen och gråter över din skada.

Gråt och förbanna, bli arg och besviken, ta fram så många känslor du kan! Det är rehab det också - mentalt - för det är lika viktigt som det fysiska.Det kommer att driva dig vidare!

Trots eländet just nu ska du se att det kommer nåt bra av det hela - så småningom - när du kämpat dig igenom rehaben ett tag.

Du har ju en sådan kämpaglöd inom dig så jag tvivlar inte en sekund på att du fixar dig ur skadesituationen på bästa sätt!

Jag beundrar dig för din drive och ditt go! Du är en stjärna, en unik liten stjärna med stor strålglans. Det falnar inte trots din skada!Glansen kommer nog hellre bli starkare omkring dig efter detta, gissar jag!

K R A A A A A M!

2011-03-04 @ 23:40:28
URL: http://nogg.se/magganpuh
Postat av: grannen Glenn F

Aj aj tjejen, hårt slag 4 sure. Kanske kan du finna lite tröst i att veta att du har bidragit (och alltjämt bidrar) till ditt lags fina insatser i serien & i pågående finalspelet. Du har en hel del ära att hämta där.

Jag tycker nu bara synd om dina framtida motståndare när du kommer tillbaka mer taggad, spelsugen & starkare än någonsin. Se opp basketsverige revanschen kommer!

2011-03-05 @ 01:11:32
Postat av: från en baskettjej till en annan

fruktansvärt tråkigt med ditt korsband - men nu gäller det att blicka framåt och ta alla med storm efter rehaben Kör hårt! kram

2011-03-05 @ 08:34:14
Postat av: Anonym

Om det blir jobbigt i ditt huvud med flashbacks och påminnelse när du skadade dig mm. kan du prata ut det med människor som förstår dig, till exempel binta eller vici! Jag lovar det hjälper! jag beundrar din målmedvetenhet och det är en väldigt bra egenskap att ha om man skadar sig!

Vi Tror På Dig Palle!

Lycka Till

2011-03-05 @ 09:06:16
Postat av: Albertina

Det är synd att de blev så :( Men de här är ett oerhört bra tillfälle att träna bollbehandling och allt annat på, det är fruktansvärt bra om du bara kör allt du kan göra, för det ger skit mycket resultat sen och man förbättras väldigt mycket, så egentligen har man en stor nytta av att vara skadad även fast det är jättejobbigt, för de e inge kul o se på när andra spelar och man själv inte kan, men som sagt man får en liten fördel av det! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0