Mot samma mål!

Heeej!
Nu har jag försökt landa lite och "accepterat" min korsbands skada. Det är som det är och jag KAN inte, hur mycket jag än skulle vilja det påverka och gå bakåt i tiden så att det aldrig hade hänt. Nu är det bara att köra rehab och se framåt och sedan ska jag se till att bygga på mig rejält med muskler och träna så mycket jag bara kan på bollbehandling och annat för att komma tillbaka så mycket bättre precis som någon utav er kära läsare skrev. Tack snälla för era fina kommentarer! Det värmer verkligen. Måste skaka av mig den här ledsamma känslan i kroppen nu, vi har en del matcher kvar i serien och även fast jag nu inte kan vara med på plan så är målet ändå det samma...Vi SKA ta SM GULD! Och då ska jag verkligen inte sitta där och gråta över mitt knä utan vi är fortfarandet ett lag och jag måste bidrag och försöka peppa och stötta mina underbara lagkamrater så att de kan prestera så bra som möjligt på planen. Även fast det blev förlust igår mot Luleå så vet jag att vi ska spela så mycket bättre för tjejerna är så sjukt grymma! Imorgon är det match igen mot Norrköping, den SKA vi vinna och det kommer vi göra om vi spelar som ett lag.
Mina föräldrar har tillbringat helgen hos mig och har varit jätteskönt och mysigt, speciellt nu när man varit lite nere. Nu har det dock åkt men de lämnade mig här i en helt nystädad lägenhet och med presenter från Thailand som var så sjukt snällt och uppskattades stort. Visar er grejerna sen...

Kommentarer
Postat av: Amalia

Bra inställning där, keep it up och kom sedan tillbaka bättre än nånsin, du kommer klara det!!

Kram

2011-03-06 @ 21:50:19
URL: http://jineru.blogg.se/
Postat av: grannen Glenn F

Är du säker på att du inte är betydligt äldre än dina påstådda 16 år?

Du besitter nämligen en målmedvetenhet, självinsikt och positiv attityd som är sällsynt ens hos de som är betydligt äldre och (på pappret) mognare.

Med din inställning och de visdomarna förutspår jag att du kommer att gå långt här i livet i vad du än tar dig an (med fokus på basketen de närmaste åren förstås...).

2011-03-07 @ 17:28:48
Postat av: Ina

Kloka fina du :)

2011-03-07 @ 18:35:00
Postat av: signe lennartsdotter

grym inställning, vet vad du har gott genom och vad du kommer. men starka du kommer komma tillbaks bättre än någonsin <3

2011-03-08 @ 14:06:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0