NM

Landslagsbild från i somras under EM.
Inget samtal idag...Alltså ingen operation :( Så drygt att bara gå och vänta men nu blir det antagligen en månads väntan på att titthålsoperationen ska göras. Varit med nu på landslagsläger ju ifall det skulle vara så att jag blir spelklar till sommar då EM är så jag kanske kan spela då men just nu får jag ju inte det. Vill bara få gjort min operation så jag får reda på vad det är som hänt med mitt knä men oavsett så fortsätter min rehab som vanligt såklart. Imorgon börjar NM (Nordiska mästerskapen) och då kommer det bli bänken för min del...Får sitta och heja på vårt lag och tror faktiskt det kommer gå riktigt bra för oss. Nu ska snart jag och min inneboende Tea sova, de sista skoluppgifterna jag har kvar tar kål på mig men får ha med mig datorn i hallen imorgon för orkar inte skriva mer ikväll.
Hörs imorgon!
PUSS

Besöket

Jag och gabbi (som också är med och tränar med landslaget nu) i våra bästa dagar!
Heej!
Besöket på Artro slutade med att jag redan imorgon KAN få operationstid,om någon skulle lämna återbud som händer ibland men det kan också dröja en hel månad tills jag kan opereras. Så får hålla stenkoll på mobilen och hoppas på att de ringer mig imorgon för vill ha gjort min titthålsoperation så fort som möjligt.
Men imorgon blir det upp tidigt för att sedan träna med landslaget ändå såklart och får sedan avvakta och se om de ringer mig.
SOV GOTT!

Heej! Legat isolerad med datorn och skrivi...

1306755090134 (MMS)

Heej! Legat isolerad med datorn och skrivit "uppsats" ett tag nu på morgonen. Nu sitter jag på tåg påväg mot Artro clinic, ska dit och kolla mitt knä. Vet inte exakt vad de ska göra men hoppas på att kunna få tid till titthålsoperation. Inget landslagsläger för min del idag i och med att jag ska iväg dit och efter att ha kört ganska mycket behöver mitt knä återhämta sig då det värkte och typ ilade lite igårkväll. Känner sig dö töntig när man bara är med och tränar halva pass ( plus rehab) och sen att man ändå ska vila, men så är det, måste ta det lugnt nu i början för vill inte riskera att något mer händer med mitt knä. Hörs när jag kommer hem, puss!


00.00

Uppsats inskickad fyra minuter innan deadline, två uppsatser kvar. Men rätt skönt ändå att en är klart. Det är landslagsläger hela dagarna och har fullt upp. Ska nog klassa detta till det torraste inlägget ever på min blogg men så får det bli.
GOD NATT!

Hos Claesson!

Finaste tjejerna <3

Såklart så blev det tårta!

Mickis var i full gång och provade kläder...

...och sminkade gabbi...

...och mig!

Mick och jag...Behöll mina "hallonröda" Converse som ni ser, vad tvungen att inviga dem även fast kombinationen inte var den snyggaste haha.
God morgon!
Går kvällen var riktigt mysig hos Matilda (även kallad Claess men hon heter egentligen Matilda;) ), vi överraskade henne med kakor och presenter och sedan satt vi och snackade om allt mellan himel och jord och åt massa gott.
Tror hon känner sig nöjd med sin födelsedag men vi båda håller med om att 17 är tråkig ålder haha.
Idag har jag massor att göra känns det som...Jag måste städa, plugga, hämta grejer i hallen, handla mat och ska sedan vid 15 tiden åka iväg till landslagslägret som börjar idag inför NM som startar nästa vecka. Som jag nämnde innan så ska jag bara vara med på träningarna på lägret och de delar som vi kör utan försvarspelare då jag fortfarande inte är tillbaka från min skada helt men kanske kommer bli i sommar då kanske mer landslag i så fall väntar. Jag kommer alltså INTE heller spela NM men vara med hela tiden och träna lite grann och köra rehab.
Nu måste jag börja med min to do list ;)
PUSS!

B-day

Så underbart med fredag och nu väntar en hel veckas "lov" då jag nästa vecka kommer tillbringa tiden på landslagsläger och turnering i Solna. Dock utan att spela, jag ska bara vara med på övningar utan försvarspel och sedan köra rehab men trots det så ska det bli kul.
Nu ska jag iväg till Claess och överraska henne, hon fyller nämligen år idag. STORT GRATTIS till dig gumman <3
Trevlig kväll!

Behålla eller ej?

Fick mina "hallonröda" converse igår, haft ett väldigt snack om de är hallonröda eller ej och vet fortfarande inte, vad tycker ni? Behålla eller inte?

Sprungit Scania milen ( 5km för oss dock d...

imag0363 (MMS)

Sprungit Scania milen ( 5km för oss dock då vi hade träning efter ) och det var faktiskt ganska skönt. Nu blir det spontan bio på heron city med Amanda, Cleo och Emma. Så spontant att det blir Marc Jacobs t-shirt, jeans och löparskor som outfit för min del då mina converse glömdes hemma, fulare kombination får man leta efter haha. Men va gör man inte? Nu blir det Hangover 2 på Heron city! Trevlig kväll!


Nytt

Igår blev det som sagt lite shopping and here it is.

Orange (starkare i färgen i verkligheten) kjol och svart tubtopp från H&M

Beige transparent kofta med fransar från Bikbok

Nagellack (9.90kr styck!!) och ögonbrynspenna från H&M.


Fler svar

Fått ytterligare några frågor som jag tänkte svara på så här har ni svaren.


Från: Rebecka

Hej paulina! måste först säga att jag älskar din blogg, den är typ mitt dagliga bröd :P
Jag är 1.68 lång och kommer inte bli längre. Är d ngn idé attt fortsätta satsa på basket? kan man bli ngt med den längden?


Taack så jättemycket, va kul! Jaaa det är klart man kan, givetvis beror det på vad du menar med "bli något"? Menar du spela som jag gör nu i damligan och spela för vinna SM guld är 168cm inga problem. Även utomland funkar det, på guard position då, men det är klart att det är en fördel att vara lång så lite svårare blir det ju. Men vilja är jättemycket så det är bara att träna på, vi hade en tjej från USA i vårt lag nu och var ungefär i din längd (om inte kortare) och fick MVP i damligan här i Sverige.


Från: Baskettjej

Hej Paulina!
Jag spelar basket i Allstar.Jag ger verkligen 100% på träningarna men jag är fortfarande inte en av de bästa :/...Även om man inte är en av de bästa nu i ALLSTAR kan jag ändå bli bäst sen i telge osv...?


Det är jättebra, det är bara att fortsätta att träna, träna lite extra och fortsätta som du gör. Man utvecklas väldigt olika och det verkar ju som att du har vilja så det kan du absolut bli!

 

Från: Rebecka

Hur uttalar ni class? haha, har alltid undrat det, vet inte hur jag ska läsa när jag läser, haha. Är det som "klass(kompis)" eller som claes(ohlsson)? HAHA!

HAHAHA..min vän Class, utalas Claes, som Claes Ohlsson. Hon heter egentligen Matilda Claesson men jag är lat och skriver och kallar henne Class (haha borde nog ändra, det stavas ju inte alls så!!).

 

Från: Anonym

Hur länge har du spelat basket?

Sedan jag började 5:an, alltså i snart 6 år.


Från: 33

Vad förväntar sig tränare & spelare av en tjej som är så pass lång som du, när man spelar på samma nivå/ landslaget? I & med att jag också är lång 94:a kämpar jag ofta med självkänslan & självförtroendet. Hur känner du när det gäller saker, som för kortare tjejer inte är lika "osäkert", typ klackar, killar osv?


En lång tjej som jag, som spelar i landslaget och i damligan förväntas kunna spela inside och kunna ta returer. Så det är något man borde tänka mycket på men samtidigt försöker jag lägga mer fokus på andra saker för att överraska och vara så lång men samtidigt gå ut vid trepoängs linjen och attackera och skjuta 3:or.

Jag förstår vad du menar men tänk såhär, du kan inte göra någonting åt din längd, när man spelar basket så är det ju nice att vara lång sedan utanför plan är det klart att det inte är fullt lika kul. Men vad ska du göra, gå och må dåligt över något du inte kan påverka? Nej utan skit i vad andra tycker, sträck på dig istället och va stolt. Klart att det kanske är svårare med killar och att gå i klackar men det är tyvärr inget man kan påverka, så det är bara att acceptera och se det som en fördel att man inte ser ut som alla andra istället :)


Den som väntar på något gott...

Går här och väntar på mina älskade hallonröda Converse som jag så länge velat ha och som Binta hittade (i min storlek!!!!) för ett tag sedan. Dem ÄR beställda och leveranstiden var ungefär en veckan men tycker de har gått de nu...Visar de så fort jag fått dem!

 

 


Jag är inte en dum blondin, de går bara in...

imag0356 (MMS)

Jag är inte en dum blondin, de går bara inte öppna denna asså haha!! Ja krigar, vill ha min ananas men nu börjar jag ge upp. Helt omöjligt, fett lack att locket ska sitta som klister! Ajja nu ska ja i alla fall ta min övriga mat och käka och sedan väntar plugg. Hade fystest med cooper idag (3km) och slog personligt rekord på 12:47så det känns väldigt bra faktiskt. Hörs mer sen puss.


Kändes rätt skönt att vakna idag, jorden g...

imag0343 (MMS)

Kändes rätt skönt att vakna idag, jorden gick inte under trots allt haha, fast inte för att jag trodde de men ändå. Jag och class har chillat runt lite i stan nu och käkade på Donken och tittade ut över Maren, mycket mysigt. Nu blir de pluuugg, sen fest ikväll!!:) Peace out!


Slutspurt

Fotograf: Johan Paulin

Jus nu vill jag bara sjunka genom jorden lite ett tag och vakna upp om ca två ( i alla fall en) vecka. Har väldigt mycket i skolan nu som ska göras innan betygen ska sättas. Men det är sista rycket nu innan man kan njuta av ledighet så det är bara att bita i, även fast det verkar som alla andra på andra skolor är klara, eller?
Bjuder på en bild som togs när jag och Challe fotades för basket blandslagskatalogen, fler bilder skulle ja få inom kort.
Nu måste jag plugga, ser framemot att bocka av grej för grej, 9 grejer kvar!

Gårkvällen!

Igår blev det fest hos Binta som fyllde år tillsammans med massa basketmänniskor. Stort grattis till dig Binta ocht tack för en väldigt trevlig kväll!! Efter festen drog jag och Claesson vidare till en annan födelsedags fest, i Östertälje.
Här har ni lite bilder från kvällen, de flesta lånade från Binta!
Snygga 19åringen!



Populära skor bland basketfolk!


Kändes rätt skönt att vakna idag, jorden g...

imag0343 (MMS)

Kändes rätt skönt att vakna idag, jorden gick inte under trots allt haha, fast inte för att jag trodde de men ändå. Jag och class har chillat runt lite i stan nu och käkade på Donken och tittade ut över Maren, mycket mysigt. Nu blir de pluuugg, sen fest ikväll!!:) Peace out!


Finn ett fel haha.. Nu blir de trevlig kvä...

imag0325 (MMS)

Finn ett fel haha.. Nu blir de trevlig kväll med tjejerna Class, Mickis och Gabbi. Trevlig kväll!


Får börja träna igen!

Heej!
Ligger död i soffan och lyssnar på denna underbara sommarlåt...Har fått börja träna basket igen med laget så smått nu och inte bara massa rehab för mitt knä. Jag behöver nämnligen oförbereda riktningsförändringar för mitt knä som jag får när vi spelar. Jag kör dock inte fullt ut men knä mässigt känns det bra faktiskt nu när jag kört. Men basketmässigt mindre bra hahah, sjukt så mycket man "tappar". Har varit borta nu ca 3 månader, kanske inte låter jättemycket men jämfört med att spela varje dag till att inte ha spelat på så länge så är det en enorm skillnad. Spelförståelsen och moves är inte min starka sida nu asså, men jag lär komma in i det ganska snart hoppas jag. Vi kör däremot väldigt mycket löpning nu så konditionen lär snart vara tillbaka men det resulterar i att man är ganska död nu, men det är så det ska va.
Känns så befriande att mitt stora ekonomi prov är över som jag hade idag, gick helt okej tror jag. Nu bockar man av grej för grej innan man kan andas ut och ta sommarlov, men som sagt, bockar av, har en deeeel kvar.


Heej!! Nu ska jag dränka mig i plugga efte...

imag0318 (MMS)

Heej!! Nu ska jag dränka mig i plugga efter att ja precis tränat. Jag har nu fått börja köra basket så smått igen så det är skitkul, däremot har vi sjukt mycket löpning just nu och efter att inte ha sprungit på 3månader är det inte det roligaste haha, men väldigt behövligt. Bjuder på bild på Binta som vill va snygg när hon springer och ägnar mycket tid åt att få strumporna "rätt"Hahah, hon är så söt. Nä nu måste jag vrålplugga, heeela kvällen, stort samhälls prov imorgon. Puss puss


Födelsedagen

Hej!! Nu är man 17 bast, dryg mellanålder då man bara har ett år kvar till 18 men det är en ålder som man också måste passera haha;) Min födelsedag igår var väldigt annorlunda men braaaaa. Saknade min familj eftersom det är oftast med dem som man firar sin födelsedag med men min älskade älskade Amanda käkade middag hos mig och överraskade mig med tårta m.m. Charmig 7:a som står på tårtan va(spegelvänd), så sköön hon är. Så det blev massa skitsnack, god OCH myyycket mat och givetvis massa grattnade från massor av människor igår. Tack snälla allihopa för alla gratulationer!!!

17 års dag!

Idag fyller jag år, 17 år! Ett år kvar till 18 haha.
Det ska jag fira på bästa sättt!
Ha en fin dag!

Guld och silver

Då var man hemma från SM helgen och det slutade i 1/2 möjliga guld för vår del. Tyvärr förlorade vi u18 finalen med 4 poäng mot Fryshuset men vann stort U20 finalen mot Sanda. Tråkigt som fan att sitta på bänken, hade varit kul att spela SM men så är det, det kommer fler tillfällen. Kul helg vilket fall som helst och nu är det söndag kväll igen med ångest över plugget man har framför sig. Men lite kul blir det ändå, för imorgon blir man 17 bast!

Sov gott!

Hej hej. 2 av 2 vunna matcher och båda van...

1305388561867 (MMS)

Hej hej. 2 av 2 vunna matcher och båda vann vi med över 40 poäng, kan väl bara sammanfattas på ett sätt, grymt. Just nu sitter vi och killar u20 killars semifinal där det är lite jämnare. Imorgon väntar två finaler och ikväll får vi se vad som händer. Ska fortsätta se matchen nu, det är jämt. Puss


Semifinal

Landet i Karlstad och precis käkat en riktigt god hotellfrukost. Nu ska vi snart börja fixa oss och packa inför matchen som börjar runt 11 idag. Då är det tjejerna ovan som ska möta Blackeberg om en finalplats. Sedan väntar chillande och kollande på massa andra matcher.
Hörs senare idag!

Hej. Freeeeedag och jag, sköningarna Kurt ...

imag0285 (MMS)

Hej. Freeeeedag och jag, sköningarna Kurt och Jennifer på bilden och ett antal andra sköna tjejer sitter i minibuss på väg till Karlstad. Det är u18 och u20 sm som väntar och även fast jag inte ska spela så ska det bli riktigt kul. Musiken pumpas högt här i bilen och nu väntar drygt 1,5 timme innan vi är framme. Kommer bli en kul helg, sedan fyller jag år på måndag och sen gäller de bara stå ut med allt plugga man har i typ 2-3veckor till innan sommarlovet kan börja. Känns rätt bra faktiskt att se det så även fast det är mycket i skolan...Hörs mer sen! Puss


Hey!

Igår blev det grillning och firade Frida som kommit hem från USA och som fyllde år som förra året spelade i Telge. Därefter satt jag och Class och kollade skräckfilm (var tvugna, skoluppgift) och sedan däcakde jag hos henne. Idag har varit fullt upp med skola, träning och sedan var man tvungen att handla och laga mat och där gick kvällen...Imorgon åker vi till Karlstad för att spela ungdoms SM, ska bli riktigt kul!

Här har ni bilder från gårdagen.


Answers

Här har ni svaren på frågorna som ni ställde tidigare i lilla frågestunden haha.


Hur tycker du allt funkar med städning i din lägenhet och sådär? Är det jobbigt?

Det funkar helt okej, städar när det behövs. Men städar ganska ofta upp efter mig så att jag inte har massa skit framme men damsugning och torka golvet händer ju lite mer sällan, för det är jobbigt haha..

 

Ska du inte operera ditt knä?

Nä antagligen inte. Jag har inte skrivit så mycket om det i bloggen nu för det har varit så många turer fram och tillbaka men de senaste beskedet är att troligtvis inte hela mitt korsband är av. Det innebär att jag ska göra en titthålsoperation (en liten operation bara) och gå in och kolla och få bekräftat hur mycket som är av på mitt korsband. Är det för lite för att en operation ska göras så kan jag börja spela basket hyfsat snart igen efter att jag kört ytterligare rehab. Jag har redan börjat spela basket lite (ingår i min rehab) och det känns bra i knäet så troligtvis är inte hela mitt korsband av, bara en bit.

 


Favorit affär? Favorit blogg? Favorit skor?

H&M och Bikbok, Kenzas och Converse !

 

Hur mkt tycker du man ska träna i 7an om man vill satsa? Kan du ge tips på bra sommar träning, tips för att förbettra sitt skott ? :-D

Oj hm..Det är svårt att säga, det är viktigt att träna mycket men det är också viktigt att vila och återhämta sig, annars ger inte träningen lika bra resultat. Så det beror på utifrån hur bra fysiskt tränad du är och hur pass snabbt din kropp återhämtar sig. Men 4-5 gånger är kanske lagom.

Ja nu på sommaren är det jättebra att jobba och förbättra sin teknik för det har man kanske inte möjlighet till på samma sätt under säsong. Jag har själv försökt förbättra mitt skott nu när jag varit skadad och då har jag gjort det genom att ha stått och skjutit långsamt väldigt nära korgen och följt igenom varje skott och sätt till så att tekniken varit perfekt. Sedan ju mer man gör det (inte bara en gång utan efter att ha gjort det ett antal träningar) så kan man backa ut lite (fortfarande i tre sekunders någonstans) och röra sig lite och sen börja hoppa och känna touchen på sitt skott och tänka på hur tekniken är istället för om bollen går i eller inte. Sedan gäller det bara att skjuta skjuta skjuta skjuta och skjuta om bollarna ska sitta! Lycka till! =)

 

Vad anser du om alkohol?

Jadu haha..Det är något man får dricka när man är över arton, och jag är ju inte arton så har väl inte så mycket att säga där.

 

Du ska sitta hemma och slänga pocorni enKASTRUll

Hahaha, okeejdå men bara om du lovar att också göra det?

 

Gratis till guldett södertelge! vem tycker du e bäst i dit lag? <33

Taaack snälla!! :D Hm, asså basket är en lagsport så man måste hela tiden ha ett bra lag som spelar bra för att vinna matcher. Vårt SM guld tog vi för att vi spelade GRYMT som ett LAG och alla har så olika positioner så det är svårt att jämföra. Men Amanda Zahui, Elin Eldebrink och Cleo Forsman är exempel på grymt bra spelare som var med nu när vi tog SM guld.

 

Får du betalt för att spela i telge?

Nej det får jag inte, jag får ingen lön.

 

 

Hej paulina jag vill först säga att du är min stora idol! Jag har 10 frågor till dig
1. Varför är du så lång? <3
2. Hur mycket tränar du i veckan? <3
3. Vem är din idol? <3
4. Ve är best i laget? <3
5. Gillar du hästar? <3
6. Gillar du Justin Bieber? <3
7. Sjunger du i duschen? <3
8. Dansar du ballet? <3
9. Har du bra kondition , motivera :)!? <3
10. Jag såg att Fatima hade frågat om alckohol, tycker du att det är bra att dricka? :O <3

<3 Hoppas du svarar på ALLA mina frågor för det skulle betyda jette mycket för mej <3

Hahaha aaw taaack "Sara"! ;)

1. Ja det kan man fråga sig, skyller på pappa!

2. Ca 7-8 pass i veckan ungefär

3. Har faktiskt ingen särskild idol, inspireras av många

4. Se svaret två frågor upp

5. Hahah nej, typ rädd för dem

6. Justin Bieber är min stora kärlek

7. Klart!

8. Haha nej, dansade dock typ street dans för några år sedan

9. Haha har haft betydligt bättre kondition men eftersom jag nu varit skadad så har jag inte sprungit på 2,5 månad fram till förra veckan. Men den känns okej!

10. Hahah, det är upp till en själv att bestämma men det är klart det inte är så bra, man kan ju göra bättre saker och kan ha kul utan!

 

Hej Pau!
Kan du säga minst 3 träningstips för att bli bra i basket?!

-Lär dig bra grunder i allt när det gäller skottteknik, fys, bollbehandling och försvar spel. Då har du en bra bas som du sedan kan bygga ifrån istället för att lära in fel vanor.

- Skjut extra, ju mer du skjuter ju mer sätter du och ju bättre blir du (troligtvis).

-Kör alltid 100%, du tränar ju för att bli bättre och då är det inte lönt att "fuska" får då ger det inte lika mycket.

 

Kan du säga några modetips?

Haha hm..Kör din egen stil det du tycker är snyggt och våga stick ut och inte klä dig som alla andra. Använda accerssoarer som gör din outfit mer personlig och använd kläder som passar dig och inte bara för att det är "modernt". Säger inte att jag följer de här råden alltid men jag diggar de som gör det och jag försöker göra.

 

En bra låt som du aldrig tröttnar på?

Gyptian - Hold yuh

 

Vad är senaste läkarbeskedet om din skada? Kan du börja springa o snart spela igen eller? 
Ska du vara med i landslaget då?

Senaste beskedet är att de inte alls tror att hela mitt korsband är av, men eftersom magnetrönken visar att hela är av så kanske det endast är en bit som är av. Jag ska göra en titthålsoperation inom kort för att få bekräftat svar på hur mycket som är av. Jag ska köra mycket hopp och riktningsförändringar för att förhoppningsvis kunna komma tillbaka i sommar någon gång. Jag kan springa precis som vanligt när det gäller raksträcka men det är hopp och riktningsförändringar som jag nu måste köra för det är det som händer när man spelar och som jag måste utsätta knäet för. Jag har satt upp ett mål som det finns en liten chans att uppnå. Det är om jag är redo fysikt för spel när det gäller mitt knä och kropp, om jag steppat upp min basket och om jag platsar i landslaget för u18 så finns det en liten chans att jag kan spela EM i Rumänien i början av Augusti.

 

Kan du berätta lite om miki herkel cup? om hur det var, hur många matcher ni spelade, träningarna, allt runt om och om motståndet :D

Miki Herkel var en jätterolig cup för det var först då man fick se de bästa uttagna tjejerna i sin egna ålder spela och träna med och mot varandra. Många hade man dock mött under SM tidigare men man kände ju ändå att nivån var högre än tex. SM även fast lagen inte alltid kanske var så samspelta. Sedan så blev man ju som ett lag med sin region istället för "konkurrenter" då man spelar mot de olika regionerna. Det är 4 regioner så man har 3 st matcher och i vårt fall blev det bara två var eftersom vi var så många så alla fick stå över en match och spela mer de två andra matcherna. Kommer inte ihåg att det var så många träningar (kanske två stycken) utan det roligaste och det fokus låg på var matcherna. Helt klart det roligaste på hela region! =)

 

Har du någonsin varit spyless på basket?

Nej inte bara på basketen. Ibland kan man ju bli lite less på livet då det gäller plugg och annat och då kan det ibland inte alltid vara så kul att träna men spyless är verkligen att ta i.

 

Kan du ge mig tre tips för att lyckas med min basket?

Viljan är viktigaste! Sedan kan du läsa mina tips i en fråga längre upp här.


Hej Paulina ! 
har precis börjat följa din blogg . Tycket att den är sjukt bra . 
Spelar själv basket i malbas f96. 
Min fråga är hur du har lyckats så bra i basket men även kunna klara av skolan samtidigt ? 
Hur mycket tränar du och vad är ditt bästa tips för att bli en bra basketspelare ? ;)

Hej! Tack så jättemycket! Asså allting går, jag tror man bli mer fokuserad när man tränar så mycket när man pluggar i och med att när man väl pluggar så måste man verkligen göra det annars hinner man inte. Sedan kan jag också bara vara glad för att jag har lätt för att lära, och sedan gäller det också att planera så att man hinner med det, för det går. Jag tränar ca 7-8 pass i veckan (har två basketpass på morgonen i skolan). Se tips i frågorna ovan här.



Hur många gånger har du varit full?
hur många killar har du haft? 
tycker du hiphoplåtar är bra?
är du typ rik? :o eller asså, hur kan du ha råd med att shoppa när du bor själv?

Hahah du utgår ifrån att jag har blivit full? Man kan ha kul ändå kan jag säga!

Har inte haft några seriösa förhållande. Haha jaadå, hiphop är grymt!

Hahaha nej jag är inte rik men jag klarar mig mycket väl, har lite olika inkomst källor.


Jag undrar om du trivs i Södertälje? : )

Jag trivs så sjuuuukt bra!


Sökte du till region och kom du med?

Om man åker ut hur skulle du göra för att fortsätta kämpa och inte bara lägga ner? (:

Ja det gjorde jag och ja jag gick vidare till Miki Herkel och kom sedan vidare till landslaget.

Du ska absolut inte lägga ner, kolla på Jonas Jerebko, han kom inte vidare i region. Det är bara att träna på och träna ännu hårdare för att visa att du skulle gått vidare. Hitta viljan att bli bättre och känn efter så det känns roligt, det är det allra viktigaste.

 

Har ni fler frågor så är det bara att skriva!




Hola!

Får inte riktigt ordning på storleken på bilderna,där av tre typ likadana i tripp trapp trull :P

Heej!
Känns som att hjärnan ska typ sprängas efter denna dag...Först nationella prov i engelska i typ två timmar, gick väl helt okej, eller gick som jag tänkt mig (dvs. ganska bra på läsförståelsen och knappt okej på hörsförståelsen hahah men engelska är inte min grej). Därefter ytterligare ett prov och lägg sedan till ca 1,5 lektion med intensivt pluggande. Tur att det blev ett litet break på en timme ute i solen under skoltid i alla fall.
Ska ta det lite lugnt nu innan det blir träning ikväll...Bjuder på outfit från dagen, strumpbyxorna måste av fooort asså för vädret är sååå underbart, men måste få lite brunare ben först bara.
Jeansväst Bikbok, skärpet och klänningen är gammalt, tagit i min mammas och brors garderob, korsörhänge JFR,armband lindex, ringar utomlands.


Balkongen

Hallå hallå!
Ligger och steker på balkongen i bikini för första gången på riktigt detta året. Riktigt skönt, hoppas på att kunna få lite färg också!
Var upp hyfsat tidigit idag och varit och tränat, kör mycket riktningsförändringar och löpning nu för knäet så det var ganska jobbigt faktiskt men skönt att få springa av sig lite (bara för att jag inte sprungit på drygt 2,5 månad). Ikväll kommer Amanda till mig så ska vi chilla, kanske blir det att vi ser en skräckfilm då jag har som skoluppgift att se FYRA skräckfilmer tills på torsdag. Tror lärare man vågar se de när man bor själv eller??

Questions?

Tänkte köra en "frågestund" här på bloggen! Har varit lite frånvarande med bloggen nu ett tag kan jag erkänna men ska försöka återgå till vanliga uppdateringen (som faktiskt förr var bra tyckte jag) nu. Men tänkte börja med en liten frågestund för er som vill.Så passa på att fråga vad ni vill i det här inlägget gällande mitt liv, bloggen, basketen, min Södertälje flytt eller vad som helst så ska jag försöka svara på det.

New

Tänkte visa lite nyinförskaffat..Haffade bikinin som halva Sverige blev kära i på typ 24 timmar. Man får ta smällen att det lär springa runt många tjejer i den när den är så snygg. 
Sedan hittade jag ett par riktigt sköna gladiadiator sandaler som PASSADE mina stora fötter(43!!) trots att det "bara" var 42:or. Kan säga att de är mycket snyggare i verkligheten och speciellt när man sätter på sig dem och eftersom de dessutom var billiga (skopunkten) slog jag till med två par av samma modell direkt. Ett par svarta och ett par typ brun beiga.

Fredagslunch på pizzahut med classon efter...

imag0232 (MMS)

Fredagslunch på pizzahut med classon efter att varit på naturhistoriska riksmuseumet. Classon har precis tröst shoppat sin sjal eftersom hon bara köpt 3 bikinis och inte en fjärde då den inte fanns i hennes storlek. Synd om tjejen..Nu fortsätter vår shopping runda som förhoppningsvis bara innehåller tittande, iaf för classon.


Landslagsplåtning


Kommentera inte pose:n asså, inte egenvald kan jag säga:P

Heej!
Blev några timmar i studion idag iklädd landslagstället och det togs sjuuukt många bilder. Ögonen fick typ träningsvärk av blixten haha. Jag och Charles Barton representerar landslagsspelare och skulle var där och ta bilder till en landslagskatalog där vi ska vara på framsidan och ha med någon lite kort intervju med oss i den och den kommer sedan vara tillfänglig för alla för alla att se och veta lite om Sveriges landslagsverksamhet. Vi tog även en del individuella bilder och det var faktiskt riktigt kul där! När vi vara klara, käkade vi i Stockholm och sedan drog jag hem och kollade herrarnas SM final med Amanda och Jennifer som blev en besvikelse då man var beredd på spänning men Sundsvall krossade Norrköping. Känlsan kom tillbaka till en när vi stod där som mästare när man såg Sundsvall ta emot sina guldmedaljer.
Nu käkar jag kladdkaka och måste snabbplugga lite matte inför provet imorgon!

Puss!

Står och väntar på tunnelbanan i Stockholm...

imag0213 (MMS)

Står och väntar på tunnelbanan i Stockholm för ska iväg och plåtas något med landslaget. Mer än så vet jag inte men det ska bli kul. Hörs efteråt!


Då har man precis gjort engelska nationell...

imag0209 (MMS)

Då har man precis gjort engelska nationella prov och efter att ha suttit och kämpat med en text i 1,5 timme kommer man på att man missuppfattat och skrivit fel titel som tydligt stod hur man skulle göra enligt alla men de missade såklart jag och med vissa lärare kan det bli IG så de känns ju jättekul! Just nu sitter vi och tråkar i skolan och tjejerna som inte kollar in i kameran på bilden sitter och klagar på min blogg men känner inte riktigt för att vara med och liva upp den heller:( Vi sitter och gör verkligen ingenting, om drygt en timme ska vi på "äventyr" i skogen som lärarna kallar de..Inte så taggad asså :P Hörs sen!


Jag finner inga ord, men man kan ju inte b...

imag0208 (MMS)

Jag finner inga ord, men man kan ju inte bli annat än ledsen. Snö, nu???


Måndag igen

Heej!
Vandrat runt som ett levande lik i skolan idag men jag är vaken och har faktiskt piggnat till så får nöja mig med det...Ska chilla rätt bra nu en liten stund och sedan ska jag till hallen och rehaba, gymma lite och skjuta. Det är väl ungefär hur läget ser ut..
Poouuss!

God morgon (observera publicerings tiden)!...

imag0204 (MMS)

God morgon (observera publicerings tiden)! Då är fötterna på Södertäljes mark igen och resan hit var genom ett lagom fräscht natttåg igårkväll. En äcklig tant, någon sur dam och en lite för pratglad tjej från Luleå var de jag tillbringade natten med i min tågkupè. Totalt drygt sex timmars resa och så blev det kanske sömn på 3 timmar för min del. Nu ska jag hem och powernapa ett tag och sedan väntar skolan. Målet är att hålla sig vaken dagen ut..Får se hur det går. Puss puss


Valborg!

Hej mina vänner!

Trevligt valborgsfirande igår med först familj där min käre bror och hans sambo kom på middag med oss och vi åt gott. Sen blev det att vi kollade brasan en liten stund och sedan drog vi hem till en tjejkompis några tjejer och hade det trevligt innan vi drog vidare på fest. Den var dock utomhus så det blev riktigt kallt på kvällen sen men det var kul..Extra skönt också att snacka och höra bree skånska haha ;) Lovar att de i Södertälje nu kommer säga att jag ändrat min dialekt (igen!) när jag kommer upp dit igen. Bjuder på några bilder (kanske inte i världskvalité) på fina tjejerna som knäpptes av under kvällen...


RSS 2.0