Fler svar

Fått ytterligare några frågor som jag tänkte svara på så här har ni svaren.


Från: Rebecka

Hej paulina! måste först säga att jag älskar din blogg, den är typ mitt dagliga bröd :P
Jag är 1.68 lång och kommer inte bli längre. Är d ngn idé attt fortsätta satsa på basket? kan man bli ngt med den längden?


Taack så jättemycket, va kul! Jaaa det är klart man kan, givetvis beror det på vad du menar med "bli något"? Menar du spela som jag gör nu i damligan och spela för vinna SM guld är 168cm inga problem. Även utomland funkar det, på guard position då, men det är klart att det är en fördel att vara lång så lite svårare blir det ju. Men vilja är jättemycket så det är bara att träna på, vi hade en tjej från USA i vårt lag nu och var ungefär i din längd (om inte kortare) och fick MVP i damligan här i Sverige.


Från: Baskettjej

Hej Paulina!
Jag spelar basket i Allstar.Jag ger verkligen 100% på träningarna men jag är fortfarande inte en av de bästa :/...Även om man inte är en av de bästa nu i ALLSTAR kan jag ändå bli bäst sen i telge osv...?


Det är jättebra, det är bara att fortsätta att träna, träna lite extra och fortsätta som du gör. Man utvecklas väldigt olika och det verkar ju som att du har vilja så det kan du absolut bli!

 

Från: Rebecka

Hur uttalar ni class? haha, har alltid undrat det, vet inte hur jag ska läsa när jag läser, haha. Är det som "klass(kompis)" eller som claes(ohlsson)? HAHA!

HAHAHA..min vän Class, utalas Claes, som Claes Ohlsson. Hon heter egentligen Matilda Claesson men jag är lat och skriver och kallar henne Class (haha borde nog ändra, det stavas ju inte alls så!!).

 

Från: Anonym

Hur länge har du spelat basket?

Sedan jag började 5:an, alltså i snart 6 år.


Från: 33

Vad förväntar sig tränare & spelare av en tjej som är så pass lång som du, när man spelar på samma nivå/ landslaget? I & med att jag också är lång 94:a kämpar jag ofta med självkänslan & självförtroendet. Hur känner du när det gäller saker, som för kortare tjejer inte är lika "osäkert", typ klackar, killar osv?


En lång tjej som jag, som spelar i landslaget och i damligan förväntas kunna spela inside och kunna ta returer. Så det är något man borde tänka mycket på men samtidigt försöker jag lägga mer fokus på andra saker för att överraska och vara så lång men samtidigt gå ut vid trepoängs linjen och attackera och skjuta 3:or.

Jag förstår vad du menar men tänk såhär, du kan inte göra någonting åt din längd, när man spelar basket så är det ju nice att vara lång sedan utanför plan är det klart att det inte är fullt lika kul. Men vad ska du göra, gå och må dåligt över något du inte kan påverka? Nej utan skit i vad andra tycker, sträck på dig istället och va stolt. Klart att det kanske är svårare med killar och att gå i klackar men det är tyvärr inget man kan påverka, så det är bara att acceptera och se det som en fördel att man inte ser ut som alla andra istället :)


Kommentarer
Postat av: Ina

Åh, jag älskar också din blogg <3.

Gud vad klok o förståndig du är som gjort något bra av din unika längd :)

Fler såna tjejer behövs.......som accepterar sin kropp!

2011-05-25 @ 22:56:08
Postat av: Anonym

vad tycker du att det är viktigt att träna på om man är en liten spelare alltså en guard? ((:

2011-05-27 @ 23:31:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0