When darkness falls

Två lektioner i skolan idag var av en handlade om buddhismen och vi snackade om lycka. Det är egentligen sjukt hur vi människor fungerar med lycka, allt vi blir glada av finns det någon gång ett slut på och vi vill alltid bara ha mer och mer och mer. Inom buddhismen är målet att hitta opåverkad och icke tidsbunden lycka. Rätt smart faktiskt ju , tänk om man skulle kunna känna sig lycklig trots vilka omständiheter som helst. Just nu finns det en del som skulle göra mig lyckligare men är verkligen inte olycklig. Men skyller på de deprimerande mörkret och vintervädret som börjar komma...
För variationens skull här på bloggen kommer bild på dagens outfit, ni skriver ju faktiskt titt som tätt att ni vill se de haha.
Peace out!

Kommentarer
Postat av: Ina

åh....så klok du är! Intressant det här med buddisternas syn på lycka. Vi här i väst är alldeles för mkt fokuserade på materiell lycka tycker jag. Den bästa lyckan är att jag kan göra någon annan person lycklig genom mitt sätt att vara eller ha människor runt om mig som sprider lycka. Du Paulina är verkligen en "lyckospridare"

2011-11-30 @ 19:39:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0