Going away party!

Det är inte många timmar kvar nu...Om mindre än 48 timmar drar min underbara vän Mickis till USA för att gå på college och igår samlade hon ihop alla sina vänner hemma hos henne för middag och annat trevligt innan det blev utgång. En grymt kul kväll och fin avslutning nu innan hon drar. Bjuder på lite bilder från kvällen :)

24 augusti

 
Hejhej!
 
Ligger i soffan här och latar mig medan laget tränar, känner mig sjukt lat men min hosta och förkyldning vägrar släppa så får fortsätta hålla mig borta från träning. Hade projektdag i skolan idag och jag och Gabbi har en idé om att anordna en studentbal för oss 3or. FInns ingen sådan på vår skola och skulle vara grymt kul...Inte det lättaste kanske men måste kolla upp lite saker men sen är det bara att köra så ska vi faktiskt kunna fixa de!! 
Väntar på Mickan som tränar just nu, tjejen har inte många timmar kvar i Sverige och fortfarande en del att göra så ska hjälpa henne med lite grejer ikväll..Passar på och va som ett klister på henne nu, hon drar verkligen till USA om några ynka dagar och det känns helt overkligt. Imorgon blir det going away party! 
 
Representerar Maine,colleget som som snart tar iväg henne från Sverige :( 

Last year

Tjeeena!
Då började plugget idag då, 9 veckors lov har gått och det kändes typ som det var förra veckan vi satt i klassrummet. Man är väl egentligen aldrig redo för skolan men någon gång måste det ju dra igång så finns inte så mycket att göra. Det blir dock en lugn start denna vecka eftersom imorgon väntar orientering och på fredag blir det projektdag. Men nu är det i alla fall igång, mitt sista år i skolan har börjat och om några månader står jag där och tar studenten. Känns rätt sjukt men som sagt, första dagen idag så det är ju en bit kvar. 

Lyckliga tjejer som längtat så efter skolan! 
 
 

Ayia Napa!

Då ska jag försöka sammanfatta 8 extremt roliga dagar på Ayia napa i ett litet blogginlägg här...Som ni förstår..helt omjöligt! Allt jag kan säga är bara att det var en så sjuuuukt rolig resa och precis det som behövdes nu efter en lång basketsommar och precis innan skolstart. Finns så mycket minnen som jag är så glad att jag delar med tjejerna och som kommer finnas med oss hela livet. Man lever lite som i en bubbla där och det blir lite sedan som en chock när man kommer tillbaka till kalla gråa Sverige. Man kan ju inte stanna där förevigt men man vill ju så gärna tillbaka! Resan innehöll verkligen allt, det finns så mycket att tänka tillbaka till...Glädje, smärta, tårar och kärlek! Här har ni en hel del bilder från våra underbara dagar!

European Championship

Tjooo!
 
Jag är fortfarande sjuk faktiskt, klarat mig hela sommaren så ska verkligen inte klaga men borde bli frisk nu tycker jag, men får bara försöka vila så ska det väl snart gå över...Har just nu inget fungerande internet i lägenheten men fixat tillfälligt nu så tänkte lägga upp lite bilder och vi börjar väl med EM...11 grymt roliga dagar i Rumänien där 8 tuffa matcher spelades. Vi hamnade tillslut på en 10:onde plats men att vi enbart förlorade med 5 poäng mot 2:an säger rätt mycket om hur jämna matcher det blev och hur vi matchade toppnationerna. Det var mitt tredje EM jag spelade men mitt allra bästa EM både individuellt sätt och som lagmässig prestation.   Matchredo!
                                    35 gradig värme så spelfria dagarna passade vi på att bada i polen lite                                                                                                Tröttnade på hotellmaten tillslut så det blev pizzahut en av dagarna Gametime! Eve och jag som fikade lite med våra mammor!                                  Var och hejade på U16 killarna som hade EM i samma stad och som tog sig upp till A-gruppen! Prisuteldning med Frankrike som vinnare Gabby fell in love in a special person!
 
Glada men trötta tjejer påväg hem efter en lång resa!
 

Var ska man börja?

Heeeeej!!

 

Kan inte riktigt fatta att jag nu ligger här i min lägenhet i Södertälje för första gången på väldigt länge och ska försöka dra ihop ett inlägg här. Var ett tag sedan jag uppdatera och det är helt sjuuukt hur mycket som hänt sedan dess. Jag har nog haft bland den roligaste tiden i mitt liv och jag skulle bara vilja återuppleva den här tiden forever. Blir svårt att sammanfatta de här veckorna men med lite bilder ska ni få ta del av lite grann senare men till att börja med så kan jag ju säga att veckorna bestått av ett grym EM i Rumänien med landslaget och därefter en vecka på Cypern med tjejerna. Det kan väl egentligen inte sluta på annat sätt än lyckat men det har verkligen varit så gryyymt kul. Ligger just nu dock sjuk och genomförkyld men det är smällar man får ta och glad man klarat sig hela tiden innan. Bilder kommer nog beskriva dessa roliga resor bäst för er så ska försöka lägga upp det här inom kort. Puuuuusss

 


Så nära nära...

Vi har nu spelat klart vårt kvartsfinalsgruppspel och tråkigt nog så förlorade vi vår kvartsfinalsplats i slutsekunderna igår mot Ryssland. Vi har i denna omgång mött Turkiet, Grekland och Ryssland var av både Turkiet och Ryssland är stora favoriter även dem. Vi har alltså varit underdogs men trots det så gav vi de båda lagen riktiga rysarmatcher. Mot Turkiet förlorade vi med 2 poäng där vi hade chans att avgöra men höll tyvärr inte. Grekland däremot lyckades vi hålla emot och vann med 3. Och sen var det igår, den avgörande matchen mot de regerande mästarinnorna i U16 EM,Ryssland. Vi leder i stort sett 3 perioder och biter oss även fast sista perioden. Med drygt en minut kvar står det lika. Då lyckade de få i en trea medan vi bränner våra chanser. Vi tvingas foula för att stoppa tiden och det blir förlust med 5. Känns så j*vla surt då vi verkligen hade chansen men tyvärr så blev det så nu men vi visar verkligen att vi kan spela mot toppnationerna i Europa. Idag är en spelfri dag och det behövs verkligen efter allt slit. Sen får vi istället spela om 9-12 plats och ska se till att avsluta denna turnering på ett bra sätt. Efter matchen igår gick vi hela laget och käkade på pizza hut. Tröst åt god pizza och behövdes verkligen, börjar bli så sjukt trött på maten här på hotellet eftersom det är liknande mat i stort sett två gånger/dagen. Här är även ett sjukt nice shoppingcenter som vi gått och kollat i lite. Hittade några riktigt snygga grejer där igår och ska dit ikväll eller på lördag igen och får se om det även blir köp av en jacka då. Avslutade kvällen igår så mysigt här på hotellet med tjejerna och blev en heeel deeel skratt. Nu ska ja göra mig i ordning för träning. Sen drar vi med våra familjer till en pool här i den 35 gradiga värmen även fast de tidigare dagar varit mycket moln. Ska bli skönt och ska ta vara på tiden här nu, grymt kul att va här men måste vila nu för att ha energi sista matcherna i EM. Puuuuss


RSS 2.0