Tågresa

Heeey!
 
Sitter nu med mamsen på tåget ner mot Malmö...Var en snabbis i skolan idag och fixade lite inför en engelsk debatt och  käkade lunch då det idag är nobeldagen och skolan lyxade på lunchen lite (bearnaisesås typ).
Lagom skoladag med en lektion idag och kom dessutom för sent för Södertälje har lyckats ändra om hela bussystemet nu helt plötsligt och där stod man helt lost och visste inte riktigt när man skulle åka. Menmen, SL appen är nu nerladdad till min lånemobil och kommer användas flitigt. 
Herregud, vissa människor ska nog inte ens ha mobiler, de tror mobilen gjordes 1678 och att man måste skrika för att den i andra  luren ska höra vad man säger. Sitter här och tågvagnen är helt tyst tills en kärrig svarar på sin ljudlösa mobil och bokstavligen skriker " PER HAR DU SLUTAT JOBBA NU?". Wow...pratat på i den tonen nu sisådär fem minuter hoppas hon snart lägger på så man kan komma till ro och plugga lite. Har en hel del att göra nu innan jul,bläää orkar inte för fem öre men måste ta mig i kragen och som Nike menar, " JUST DO IT": 
Kommer säkerligen använda slut mitt internet nu här också när jag kopplar upp det här på tåget, har bara ett GB och de rinnger iväg fort tyvärr. Menmen det får det va värt för en fyra timmar lång tågresa förgylls trots allt en aning med internet. Imorgon väntar läkarbesök i Malmö och hoppas på att få fler klartecken för operation då!
Måste även tillägga att den där tanten är inne på sitt fjärde sjukt högljudda samtal nu..Börjar förstår varför det finns tystavdelning....
 
Från en uttråkad tjej på tåget!!

  
Puuuss puuss!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0