Så här god blev lunchen idag...smakade lik...

imag0734 (MMS)

Så här god blev lunchen idag...smakade lika gott som det ser ut kan jag säga. Bra jobbat av Binta och Mickis! Färgandet av Amandas hår blev dock mindre lyckat trots att jag krigade och hade i fyra färgförpackningar. Inget ville fästa på hennes hår förutom lite på utväxten så blev ingen större skillnad. Nu sitter vi i bilen påväg till Solna för att se Solna-Kings lira. Hoppas på en bra match! Puss puss


Heej! Livet är på topp, vi har lov, kan nu...

imag0731 (MMS)

Heej! Livet är på topp, vi har lov, kan nu spenderar tid med alla mina underbara vänner som gör mig så glad och igår fick jag helt och hållet besked om mitt knä och min rehabperiod hos min sjukgymnast Lasse är över. Kommer fortfarande köra rehab såklart men nu kommer ja kunna komma tillbaka och fokusera på basketen. Är så glad och kommer skriva mer om de sen. Bilden är på god strawberry daiquiri, alkoholfria såklart som Jennifer gjorde till oss igår efter vår tacokväll. Nu ska vi fixa lite ärende på stan och sen hem till Mickis o färga Amandas hår och laga amerikanska pannkakor. Puuuss!


Tjaa! Idag har vi lånat tre kronors buss o...

imag0724 (MMS)

Tjaa! Idag har vi lånat tre kronors buss och sitter nu hela laget påväg till Borås. Ska spela vår andra slutspelsmatch mot Mark idag och resan dit tar ett tag. Men riktigt skön buss så inget att klaga över, särskilt inte jämfört med resan till Malmö för ngn vecka sen haha. Puss puss


Glädjehopp från Mickis här som är extra gl...

imag0717 (MMS)

Glädjehopp från Mickis här som är extra glad idag! Vi har nu en veckas lov och veckans plugg är över! Friade detta med god lunch o fika på Nancys och ser nu framemot ett nice lov. Ska flytta till Mickis ett par dagar nu också då hennes föräldrar är borta så de kommer bli kul. Nu ska vi åka till träningen. Puss puss:)


Ledighet väntar

Börjar närma sig lov och efter skrivit prov i två timmar precis känns det väldigt skönt. Lite plugg till imorgon som ska fixas också dock men sen går man på lov och ser ut att bli ett riktigt bra sådant. Skulle bli himla glad om min näsa kunde sluta rinna också, orkar inte va förkyld haha. Nu måste jag fixa lite vuxnstuff här i hemmet och sen blir det träning. Visar någon mer bild från mitt "nya" hem för er som varit nyfikna.  See yah!

Ett år sedan och nu har jag fått beskedet!

Idag är det exakt ett år sedan vi var uppe i Luleå och spelade vår första slutspelsmatch och jag skadade mig. Ett helt år utan att ha fått sätta min fot på planen har gått. Mycket har hänt träningsmässigt även fast jag inte fått spela en enda match eller träna en enda full träning. Har rehabat och gymmat och var igår hos min läkare som opererade mig för att få mitt slutliga besked.
Han var grymt imponerad av mina tester och sa att det såg jättebra ut! Så nu har jag tillåtelse att börja träna med kontakt igen. Jag får nu äntligen börja träna ordentligt och även fast jag kommer vara extremt försiktig och trappa upp det mycket långsamt så var det ett riktigt skönt besked att få och är så glad att det såg så bra ut. Finns givetvis aldrig några garantier för att korsbandet inte ska gå av igen, men vem som helst kan i stort sätt skada sig när som helst så det gäller bara att försöka förtränga det mentalt. Så givetvis ta det väldigt lugnt nu och fortsätta rehaba så när jag blir spelklart vet jag inte än men nu är jag i alla fall på väg. Ser verkligen framemot att kunna börja spela basket nu igen även fast det kommer kännas sjukt konstigt, läskigt och ovant.
Ikväll blir det dock fortfarande bara uppvärmning för min del. Vi spelar vår första slutspelsmatch för denna säsongen mot Solna 19.00 i Täljehallen. Bilden är från förra året då jag var på plan och spelade då vi mötte Solna i serieomgången.

Domingo

Då träna man igår och som straff för de vaknar man upp nu mer änförkyld med huvudvärk idag. Så får väl va hemma idag utan träning och försöka bli frisk. Hängde lite med Louise igår, mycket trevligt men av någon anledning slutade hela SL fungera p.g.a att de börja snöade. Så först en taxi för henne till mig och sen en blöööt promenad med henne till stan p.g.a SL som ibland är så sämst. Kunde bokstavligt talat vrida vatten ur mina kläder när jag kom hem. Bjuder på ett en skön låt, eller sköna låtar kanska jag ska säga eftersom det är ett medley med Drake. Spelas flitigt av mig och man blir ju inte lite sugen på att gå på hans konsert i april. Lyckades inte få några biljetter när de släpptes men kanske lever hoppet, eller vad säger du Binta?
Puss!

Bored

Heej!
Uttråkad tjej ligger här i soffan, lyssnar på lite skön musik (nu kan inte grannarna klaga!!) och gör i stort sett ingenting. Jobbigt att tvättstugan är fullbokad nu när man för en gång skull kände för att få undan massa tvätt och hade lite tid. Borde städa lite här i lägenheten istället eller ta tag i lite plugg. Så roliga planer har jag i tankarna. Nä tråkig helg de här, det är nämligen så att alla flytt Södertälje denna helg. Vissa spelar match uppe i Luleå medan andra passar på att dra hem och hälsa på familjen. Jag gör inget av det utan är kvar här haha, lite ensam faktiskt men samtidigt skönt och bara chilla. Får se hur min fartfyllda kväll spenderas...Vad gör ni ikväll mina läsare???

New stuff

Tänkte visa upp lite shopping som jag införskaffat på sistonde.
Fina grejer som jag hoppas snart ska komma till användning.
Cubus
H&M
H&M
Gina Tricot
H&M

17/2/12

Heej!
Tvingade iväg mig själv till skolan imorse på en lektion för att få gjort lite på vår gruppredovisning som vi har nästa vecka och sekter. Men sen gick de inte mer,känner att jag fortfarande inte mår helt bra så åkte hem efter de och ligger nu här i min soffa och ska försöka plugga hemifrån istället. Har rätt mycket i skolan nu faktiskt och vill inte vara ute i sista sekunden med allt så måste fixa lite. Fick även precis sms om att mina föräldrar äntligen kommit hem från Thailand och att allt gått bra. Kan bara föreställa mig hur bra de haft de, önskade jag kunde följt med, Thailand är så underbart. Vi ha värme!! Värme, sol, bad, solbränna...längtar till sommaren asså! Kan snön försvinna!

Sjuk + frisk = två sjuka

Heey!
Ligger inrullad i täcket i soffan och äter vindruvor. Här har man nackdelen när man umgås lite fööör mycket med sina vänner. Claess mådde inte så bra igår men va med henne i skolan igår hela dagen och pang så utvecklades mitt lilla halsont till att jag också blev sjuk. Så nu ligger vi båda sjuka och hemma från skolan fast dock inte med varandra haha. Ska passa på att ta igen mig och ta de lugnt nu så är jag troligtvis frisk imorgon igen, så himla tråkigt och va sjuk ju. Vill inte missa träningen nu heller eftersom jag troligtvis nästa vecka kommer kunna börja köra med kontakt så smått. Menmen nu finns det inte så mycket att göra mer än ta det lugnt, så nu ska ja ha filmmaraton.

<3

Glad alla hjärtans dag mina kära läsare!
Kärlekens dag idag ju men tycker som många andra att kärlek är något man borde visa varje dag istället för att bara satsa allt på en dag. Facebook fylls dock mer av forever alone inlägg än av kärleksfulla grejer haha. Men är man singel så är man och jag har alla fall så fina vänner och familj som jag älskar så otroligt mycket och är så glad över!
Nu ska jag kolla lite tv och fortsätta min underbara alla hjärtans dag haha :) Hoppas ni också får en trevlig kväll!

Måndagen den 13 februari

Shoo!
Skön kort dag i skolan idag, sedan drog jag hem och chillade hos Claess ett tag och har därefter varit och rehabat hos Lasse och är nu hemma. Ska snart iväg och träna igen och sen blir det till att kolla på Kings som spelar ikväll, det var länge sen faktiskt. Efter det blir det säkert till att hänga med någon av människorna på bilden här nere, även fast de inte vet om de än;) Igår va Amanda och Mickis hos mig och vi drog en spontantur till Dalen i Stockholm och överraskade Amandas föräldrar. Riktigt nice och älskar frihetskänslan av att Mickis har körkort, vi andra får steppa upp när det gäller de så det inte bara är Mickis som har stackarn.
Fick förresten samtal av min hyhrevärd idag haha, fått lite klagomål här av att jag spelar för hög musik. Min steori är igång 24/7 men efter att redan fått typ 3 klagomål efter 2 veckor av hög musik måste jag nu börja trappa ner lite tyvärr haha:( Känns sådär men det är bara att acceptera när man bor i lägenhet.

hej mitt namn är göran person

shoo, människor! guess whooooo!? tänker inte säga ifall ni inte vet lmdo
iaf har chillat med mina sweeds tre dar nu! hahaha, alltså fööör sköna brudar!! aif, vi väntar på att mikk ska komma och så ska vi köpa mat! för hungrig, lol hungrig afrikan i lägenheten! LMDO ajaaa, har verkligen inget vettig att skriva men eftersom paupau inte uppdaterar som hon borde så får jag ta över lmBdo! hahaha, yea thats my new thing. ååååh juste ni måste alla lyssna på Boo thang med verse. THATS MY SOONG RIGHT THERE! SWAG! har lyssnat sööndee den bara att den inte är sönder. lmao
coooook hypead hahah sååå trött men ändå hype kom ju hem typ halv fyra eller nåt och folk var vakna och väckte miiiig fint med sms och samtal...i knooow POPPPPPPPPPPPIS vad ska man säga ppl loves me:D LMBBDO
ajde, men vi vann alla matcher igår det var inte vacker but we won!
soooo, ska txta mikkk nu min mage skriker ! ajde peace put

Då sitter vi elva pers inpackade i en mind...

imag0680 (MMS)

Då sitter vi elva pers inpackade i en mindre buss. Kanske är vi bortskämda då vi är vana med stor buss men sitter på enstolsaäte och är inte skönt någonstans. Åkte 3.30 inatt och är fortfarande inte framme. Stannade precis och käkade frukost på Ibis och nu rullar vi igen, lär väl va framme om två timmar eller något. Sen väntar två matcher och sen lika lång väg hem. Ska bli kul att komma till Malmö igen och träffa mina kära vänner där ifrån. Nu ska jag försöka sova lite här i min stol haha. Vill också bara tillägga att Mickis och Amanda är så bäst haha, kärlek till er tjejer!! Puuuss!!


10 februari

Hello!!
Freeedagskänslan är aldrig fel, känns riktigt skönt faktiskt med fredag och ligger just nu och chillar med Mickan. Ska snart dra iväg på träning och sedan väntar en lång natt...Bussresa väntar i flera timmar, men det får man stå ut med för man ska ner till Maalmöööee! Det är U20 SM och vi ska möta mitt gamla lag Malbas. Ska bli riktigt kul faktiskt och träffa alla kära Malbas människor som lär va där och ska även försöka visa mina 08:or till vänner lite av Malmö haha, om vi hinner. Åker nämligen hem samma dag, eller vi sover rättare sagt inte där utan åker tidigt imorgon bitti (eller sent i natt?!) och kommer hem sent imorgon natt. Så blir en lång dag men kommer bli kuul!
Nu måste ja rusa till träningen, bjuder på dagens outfit för er kära läsare som gillar de.
Puuuuss!

Ensam kvar här

Gud vad tomt de känns här...Heeela laget har varit iväg på bortamatch idag, skadade som spelare, alla förutom jag :( Kände att jag var tvungen att gå i skolan och även träna så va tvungen att stanna hemma men känns konstigt att inte se någon i laget i skolan, vara helt själv i hallen och inte ha någon att gå hem med eller hänga med nu ikväll haha. Är van att tillbringa så mycket tid och se dem så mycket att en dag utan alla känns jättekonstigt haha. Tur att de kommer hem inatt.
Nu ska jag ta tag i lite plugg. Puuuss!
SM-guld firande med underbara laget förra året!

My home

Ligger här och chillar i vardagsrummet med Claess gumman efter att ha ätit god mellis och även lite Ben and Jerry som vi lyxade till de med haha. Har ju lovat lova att visa bilder på min nya lägenhet så tänkte bjuda på två bilder på mitt vardagsrum i den städade versionen. De övriga rummen är väl inte världens roligaste men de kommer också om ni vill. Men så här ser favoritdelen i mitt hem ut i alla fall och där man hänger om kvällarna.

Hair

Man brukar säga kärlek vid första ögonkastet och upplevde precis det...Hittade en blogg (okej Binta tipsade mig) med en tjej som nog kan ha bland de snyggaste håret jag sett. Mitt känns för tillfället som de skulle behöva sig en uppfräschning då det är slitet och länge sen man slingade de. Så hade i tankarna att gå och fixa de nu snart och när jag såg detta hår blev jag ännu mer sugen.Vet dock inte om mitt hår kan bli såhär haha men älskar hennes hår och hårfärg. Så dags att dra till frisören kanske och se vad som kan göras...Lite blondare och klippning lär det i alla fall snart bli.

Bilder från Fannys blogg


Kontaktannons

Alla singlar där ute, läs noga nu! Vi snackar om Binta, glad skön tjej på 19 bast som är single and ready to mingle. Binta är en glädjespridare som hörs både på och utanför plan, hon klarar inte en vecka utan cola och är en pratglad tjej. Binta säger vad hon tycker och är inte bara en bra förebild för yngre utan även en underbar vän som jag är glad att jag har. Generös och omtänksam är hon också, t.ex. så står hon nu och bakar kladdkaka åt mig som jag älskar utan att jag behöver lyfta ett finger. Att hon är superstar på basketplanen också är ingen hemlighet, rätt sjuk tjej asså, önskar man hade hennes spänst. Binta gillar även långa månskenspromenader och mysiga hemmakvällar men ibland vill hon också dra ut på klubben och överta dansgolvet som hon bokstavligt talat gör med sina moves. Bör dock varna för henne skratt, kan va bra att ha med i beräkningarna, det är galet högt och låter ibland som en häst, men de är charmigt med Binta.
Så antar att de flesta nappat efter att ha läst detta...Om inte, kolla på bilderna!
Okej såå, nu när alla har nappat så det är bara att höra av sig till mig här på bloggen (har även en mail om det skulle vara så att man vill vara lite privat [email protected]) så fixar jag en dejt med dig och Binta. Så vad väntar ni på, din stora kärlek ligger precis runt hörnet så tveka inte. Hör av dig till mig!

Kärlek till er från Binta!

Weekend

Heeej!
Riktigt nice helg man haft faktiskt. I fredags var det tjejmiddag hemma hos Gabbi som fyllt 18!! Var riktigt lyckat och blev riktigt kul. Tjejen är nu massa presenter rikare, myndig och kan inta klubben! Bjuder på en del bilder från kvällen här..
Igår fick jag och Claess ett shoppingryck så drog med mjukisarna på till Kista galleria och shoppade. Hittade faktiskt en del fina grejer som jag kan visa sen. Var sen och såg Hamilton på bio, bra film som vi båda gilla!
Och helgen är inte över än, har om drygt två timmar en väldigt viktig match mot Luleå i Täljehallen.
16.00, kom och kolla!

Puss!


Miljonär?

Uppmuntrande sms jag fick idag om att jag har vunnit 2,000,000USD!! Får sådant här på mailen typ hela tiden och där är det bara massa virus och reklam typ men har faktiskt aldrig fått på mobilen...Så man blir ju lite fundersam haha. Fast behöver nog inte va de haha, orimliga siffor de försöker lura en med asså och de kommer typ spamma min mobil om jag svarar.
Varit hos min sjukgymnast och rehabat nu på morgonen och han var väldigt glad över resultatet på testet ...Måste träffa den där läkaren som opererade mig också men nu närmar det sig verkligen.
Btw så har jag föräldrar som lever livet på andra sidan jorden i Thailand och Vietnamn. Smått avundsjuk här men de har dock lovat att köpa lite grejer till mig hihi. Behöver en ny parfym och vill testa någon ny, så någon som har något tips om någon riktigt god parfym?

Puss!

Knätest

Var på Artro idag och gjorde mitt knätest, lite nervös innan faktiskt men kunde ju bara göra mitt bästa. Allting gick bra och fick sedan snacka med sjukgymnasten som visade mig resultat. Hon sa att de såg jättebra ut, visade mig massa siffror hit och dit och visade förhållandet mellan stykan i mina olika knä. Det får skilja 10% i stykemässigt i mitt opererade jämfört med mitt ickeopererade knä men på de flesta testen skiljde de ingenting, jag var lika stark i båda. Var till och med starkare i mitt opererade knä på en del och sen skiljde de 10% på en del. Men totalt sätt väldigt väldigt bra sa hon så känns riiiiiiktigt skönt faktiskt! Hon sa att det var superbra och Lasse min sjukgymast som jag går till här blev också väldigt nöjd så nu återstår bara att min läkare som opererade mig ska ge sitt slutglitliga besked och troligtvis godkänna mig för att kunna börja träna och spela igen. Känns rätt sjukt att jag nu snart kan börja träna fullt igen, det har gått så länge men räknar med ytterligare lite rehab eftersom det inte finns tid till min läkare förr än om ca 3 veckor men jag hoppas verkligen att jag snart kan börja träna med kontakt och få spela basket igen.

Kanske kanske kan komma tillbaka till slutspelet av säsongen, skulle vara sååå kul. Förra årets slutspel slutade ju med SM guld och vem vet vad som händer i år? Skulle vilket fall som helst var grymt kul att få spela lite av denna säsongen, men vi får se hur det blir, ska inte stressa fram något. Men nu är testet gjort i alla fall och med resultat som ser väldigt bra ut.

RSS 2.0