Ibiza info

Har fått lite frågor från läsare angående Ibiza som jag tänkte svara på.Det har varit frågor angående hotell(boka hotell när man är 17), flyg, sysselsättning och annat från läsare som själv är intresserade av att åka till Ibiza. Så tänkte dela mig av detta och svara så gott jag kan då jag verkligen kan rekommendera Ibiza.
Vi bokade vår resa väldigt spontant, vi hade hela tiden snackat om att vi ville resa någonstans men visste inte riktigt var. Så dök Ibiza upp och passade oss bra i tiden och allt vilket gjorde att vi bokade de typ en veckan innan vi reste. Hotellet kunde vi boka trots att vi inte var 18, det fanns dock 18årsgräns på vissa hotell men det stod då angivet på sidan. Men ärligt talat så var de inte alls så strikta med de, det var inga problem för oss att bo där trots att ingen av oss var 18. Hotellet vi bodde på hette THB Ibiza Mar och låg på en av de stora beacherna som hette San Antonio. De var den lite lugnare stranden jämfört med Bossa beach som de sägs vara ännu mer liv på. Hotellet var i alla fall hur bra som helst. Vi bokade rum för tre som bestod av 2 sängar och två soffor men då ingen ville sova själv i soffan delade vi tre på två sängar haha. Det va hur bra som helst, låg precis vid stranden, precis i centrum och standarden var schysst. Vi fick dock fixa egen frukost men då där fanns närköpsbutiker 10m från hotellet var det inga problem. Fick de till bra pris också så deras hotell kan ja verkligen rekommendera.
Vårat hotell
Flygbiljetterna bokade vi som sagt spontant ca en veckan innan vi reste på Ryanair som hela tiden hade flyg till Ibiza. Vi reste från Skavsta (tror bara Ryanair flyger därifrån) och var väldigt smidigt, totalt var vi borta 5 dagar...Åkte midsommarafton, fredag och kom hem på onsdagen. Kan verka lite men det funkade faktiskt och vi hann göra de mesta vi ville även fast vi mer än gärna stannat längre såklart.
San Antonio som stället hette som vi bodde på var väldigt fint. Fina stränder med klart vatten och bra stor strand så slapp ligga och trängas med äckliga britter som de kryllade av haha. Sen fanns där såklart en massa klubbar som hade öppet hela natten, de va inga svårigheter att hitta och de va verkligen grymma. Va bl.a. på Space som vann pris för världens bästa nattklubb 2010 som hade hur många rum och våningar med musik och folk som helst. Inget går ju att beskriva med ord utan enda sättet att få en rättvis uppfattning om Ibiza är ju givetvis genom att åka dit för de kan jag verkligen rekommendera er för det var verkligen så j**vla kul och den roligaste resan jag gjort. Så rekommenderar de verkligen, har inget dåligt att säga, det var så sjuukt roligt och bra på alla sätt!! Vill sjukt gärna utomlands i sommar igen och det är inte helt omöjligt att det blir Ibiza igen faktiskt, men det lär bli till att boka något lika spontant som förra året i så fall så får se.
Men allt beror ju såklart också på vem man åker med men med de här tjejerna går det inte att ha tråkigt <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0