High heels

Hej på er!

Ligger däck i soffan efter att ha tränat. Var även och fixade lite bankärende på stan, hur vuxet det än låter och så mycket mer hr jag egentligen inte gjort. Träning snart igen och sen ikväll blir det troligtvis chillande med mina lägenhets hoomies som snart flyttar :( Bjuder på lite bilder från helgen. Vi var först och kollade fotboll nere vid Maren med havla Södertäljes befolkning och sedan hemma hos mig en stund innan vi drog ut här i Södertälje lite. Körde högklackat för första gången faktiskt. För det första så är det extrem svårt att hitta högklackade skor i min storlek och sen är jag ju redan 190 vilket har gjort att ja inte använt högklackat direkt. Men alla tjejer vill väl kunna ha högklackat så i fredags brydde jag mig faktiskt inte, blev det högklackat och mycket blickar fick man ju men det va det värt. Riktigt kul faktiskt haha så bryr mig inte utan de lär nog bli fler gånger ;)

Cleo, jag och lilla kurt haha


Kommentarer
Postat av: Ina

Waow vilka Doubble Doubble pinglor och power med den längden.....

2012-06-19 @ 21:33:51
Postat av: Miguel

Skitsnyggt med långa tjejer, ÄNNU snyggare med klackar! :) Hur långa e cleo o kurt förresten?

Svar: Taack så mycket!! Kurt är runt 165 och Cleo är utan klackar ca 182 tror jag:)
Paulina

2012-06-19 @ 22:07:06
Postat av: Pelle

Jag känner igen problemet, samma för mig. Ja inte med klackar då förstås eftersom jag är kille men det här med hur svårt det är att hitta större storlekar. Jag har själv 48 och det finns inte en chans att hitta i butikerna (om man inte vill ha gubbskor).



Mitt tips är att kolla olika nätsajter. Själv beställer jag mycket från grandshoes.se men de har bara killskor än så länge. Vet att det finns en massa andra sajter (framför allt utländska) där även tjejer kan hitta större storlekar.

Nu vet jag inte vad du har för size men annars har väl Deischmann en del i lite större storlekar tror jag.



Och du, klart att du kan ha heels även om du är lång. Inget att bry sig om.



http://pellehusvall.blogg.se/2011/december/stora-skor-och-for-sma-skor.html

2012-06-20 @ 11:11:58
URL: http://pellehusvall.blogg.se/
Postat av: Malin

Vad snygga ni är! Är själv 178 cm och kan väl räknas som lång som tjej. Klackar använder jag ändå även fast jag var osäkrare på om det var rätt för mig som yngre. Du om någon har den rätta kroppen att bära upp klackar :)

2012-07-14 @ 18:25:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0