Gladiatorerna

Heey!

Då ligger man död i soffan eftersom de blev lite sömn inatt då vi inte var hemma förr än runt fyra inatt. Var sedan uppe och tränade i förmiddags och har nu bara chillat. Var som sagt i Karlstad igår på inspelning av Gladiatorerna där Jennifer i mitt lag var med och tävlade som utmanare. Trots att inspelningen tog över fyra timmar så var det riktigt kul att vara där faktiskt. Vi hejade och skrek halsen av oss på Jennifer som var grymt duktig. Programmet kommer ju sändas i höst så tänker inte säga hur det gick mer än att hon var grym och kämpade riktigt mycket. Minglade även med lite gladiatorer, Binta och Vickan träffade sin man och vi fick jämfört lite muskler. Det är helt sjukt vilka muskelpaket gladiatorerna är, tv:n överdriver inget asså. Mycket ögongodis alltså och även rejält med underhållning.

Jennifer som utmanare

Hero gick runt och visade upp sig

Visselpipor, flaggor och skyltar, vår klack var taggad!

Prime <3

You wish!


Hängde lite med "Toro" som gjorde någon väldigt glad och "Bullet" som vi annars brukar möta på basketplanen.

Trött Jennifer och vänner från hejarklacken efter tävlingen


Kommentarer
Postat av: Moster Maggan

Var ni i Karlstad och kollade? Häftigt! Kul se bilder därifrån från nån som var med. Vad modigt av Jennifer att ställa upp i en sån tävling. Vilken tjej!

Är det din kamera/mobil som tagit fotona där ni blir som vampyrer i ögonen? Kolla ifall det inte finns en inställning som fixar bort de röda ögonen! Annars smäll av två foton på raken, så borde nr 2 bli bättre.

Pupillerna behöver bli upplysta ett kort ögonblick innan kortet tas, då försvinner "vampyreffekten". Lycka till!

2012-06-09 @ 16:07:15
URL: http://nogg.se/magganpuh

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0