De är inte första april förr än imorgon me...

c983f2e2387b11e1 (MMS)

De är inte första april förr än imorgon men tror ändå att allt är ett skämt idag. Vaknar upp till en snötäckt mark, mitt Internet vägrar fungera efter 2 timmars krigande(skriver från mobilen), Amanda och binta har dragit till Stockholm och har lånat grejer som ja behöver som nu är inlåsta och folk vägrar svara när man ringer haha. Lite smått frustrerade faktiskt men vad ska man göra. Har precis varit och tränat, tränade med Kringlan inför Scania som är nästa vecka, ska bli kul faktiskt och de är vårt sista år också.Hoppas på att kunna spela en del då. Puss puss


Last weekend

Tänkte visa lite bilder när laget var hemma hos Jennifers brorsa förra helgen. Grymt fint ställe med utomhus jacuzzi som vi givetvis använde och med dessutom så sköna människor var de en riktigt lyckad kväll.

I'm back on court!

Efter alla turer med mitt knä, två operationer och massa rehab i 13 månader gjorde jag igår min comeback på basketplanen! En enormt skön känsla och riktigt kul. Kände lycka och som att jag var i en lite bubbla när jag på hemmaplan presenterades av speakern och fick spela 2minuter på planen. Riktigt skön känsla och nu vill jag bara komma igång ordentligt och spela. Om jag tänker tillbaka så är det rätt sjukt hur jag satt där och visste att jag hade all denna tid framför mig och nu är jag här.What doesnt kill you make you stronger som man brukar säga och det stämmer faktiskt! Nu hoppas jag bara att det ska gå bra och jag ser framemot att kunna börja lira nu igen! F***n va jag saknat och spela, så trött på att bara titta på bänken och veta att man inte får spela, nu äntligen! Scania cup nästa veckan och finalmatcher väntar och även fast jag ska ta det lugnt i början så är känslan av att bara få lov att kunna spela så skön.

Tuesday

Heey!
Två träningspas idag och skola som vanligt .Sen var man ju tvungen och dra lite till Maxi och handla eftersom mat saknades i hemmet och nu ligger man däck i soffan. Där har ni väl ungefär min dag. Tänkte visa lite bilder från helgen när vi va hos Jennifers brorsa men väntar in bilder från Binta så ni får nöja er med denna så länge på mig och Gabbi efter att ha badat i utomhus jacuzzin. Riktigt nice faktiskt, en fet utomhus jacuzzi på balkongen med utsikt över staden, undrar varför jag inte varit där tidigare?:)
Nu ska ja nog snart ta och sova, är fett trött. Imorgon är det match och det kan hända att jag imorgon får lov att spela mina första spelminuter på 13månader. Helt sjukt, får se hur matchen blir men det skulle vara grymt kul!
Puss!

Maria Montazami

Drog en liten runda på stan idag och helt plötsligt fick man syn på Maria Montazami inne på Make up store här i Södertälje. Tog mig ett litet snack med henne och kan faktiskt säga att hon är lika trevlig och skön som hon verkar på tv haha, rolig tjej asså! Hon kändes väl dock lite felplacerad här i Södertälje i hennes Hollywood styling men hon verkade i alla fall uppskattad bland folk på stan.
Puss!

Heeey! Sitter på bussen hem efter match i ...

img_2652 (MMS)

Heeey! Sitter på bussen hem efter match i Uppsala. 2-0 baby och vi behöver en mer vinst för final!! Hem och byta kläder och hämta bikinin för sen blir de bubbelpool och födelsedagsfirande hemma hos Jennifers brorsa för Jennifer och Tangie som fyllt år. Jag och Claess sitter här och snackar skit och diggar till musik i ipoden på bussen. Men snart är vi nog framme. Ha en trevlig kväll!


Repeat

Sov länge och gott inatt och vaknade upp betydligt bättre än igår. Mår dock fortfarande inte helt bra så varken skola eller träning idag. Tiden spenderas istället genom att kolla lite nätshoppar, rensa youtube konto (woow man blir ju lite rädd för sig själv ibland vad man lägger upp) och åter vilande i soffan. Måste även försöka orka med och fixa tvätten och lite skolarbete. Vill bara bli frisk nu asså...Känner mig som en instängd gråttmänniska typ, inte varit ute på två dagar och det känns som jag varit instängd i en månad. Men det är  på bättringsvägen nu i alla fall ju...Bjuder på en riktigt skön åt här som gått på repeat på min dator. En cover på J. Coles work out som är värd att lyssna på.

Puss!


Mickis och Amandas matkasse!

Linas matkasse har nu fått konkurrens.  Dagens mest fartfyllda händelse idag va när Amanda och Mickis precis kom och lämade deras egna matlasse till mig haha. Beskriver väl rätt bra hur pass död och tråkigt min dag som sjuk hemma i soffan har varit. Men kassen ska nog hjälpa mig att piggna till lite. Facebook fylls av vårbilder och här ligger jag instängd i mörker, blää för att va sjuk asså men nu ska jag sluta klaga här.
Puuss på er!

Sick

Guuud vad jag hatar att va sjuk..Trots vila igår blev det ingen träning och efter kang jang, mat,dricka och sömn vaknar jag upp sämre än igår och får nu va hemma idag. Har ingen febertermometer men mår inte alls bra så skulle tro att jag har feber för är yr,trött förkyld och har kraftig huvudvärk. Så nu blir det till att vila och sova hela dagen istället för att försöka bli frisk så jag kan träna igen
Bjuder på en bild på tider då man mådde riktigt bra...

Behöver din hjälp!

Skulle behöva er hjälp till ett skolarbete som jag och Claess gör. Det handlar om att svara på en enkät angående mobiltelefoner med 8 frågor och tar inte mer än 1-2min.
Gå in HÄR och svara, skulle verkligen uppskatta det!

Äntligen värme!

Heey!

Underbart att idag vakna till ett riktigt vårväder. Satt ute och njöt av värmen på rasten och helt plötsligt är sommaren påväg. Mindre tråkigt att man vaknar upp förkyld och känner mig rätt hängig idag...Men ska försöka piggna till nu lite eftesom jag redan är hemma från plugget så jag kan träna ikväll. Vädret är i alla fall sjukt uppiggande och nu börjar jag sakna min balkong här i lägenheten haha. Hade ju det i min förra etta men har inte det nu i min tvåa tyvärr. Menmen ska nog klara mig, skulle inte vilja byta tillbaka till min gamla lägenhet i alla fall.

Puss!


For better weather

Två vita virkade/spets plagg till sommaren och en grön vårjacka är införskaffat. Nu saknas bara vädret och man blir ju lite orolig när man de senaste dagarna vaknat upp till snö. Menmen snart så...


Prolash Eyegrowth Serum

Kolla vad som dök ner i brevlådan idag...Våra Prolash Eyegrowth Serum kom idag (alla är inte till mig!) som nu kommer göra att våra ögonfransar kommer växa och bli riktigt långa och fylliga. Haha helt ärligt vet jag inte alls om det kommer funka men tyckte det var kul att ge det en chans så ska testa nu och återkommer om hur resultatet blir.

Någon som testat Prolash Eyegrowth Serum? Funkar det?

This means war

Heej!

Ligger i matkoma här i soffan och njuter av att inte behöva gå till skolan idag. Utvecklingssamtal idag så alla är lediga och jag hade dessutom mitt samtal igår så jag är helt free. Behöver dock skriva min uppsats om sekter idag men måste för napa lite, är föör trött. Va på bio i söndags och såg This means war, stilen är ju den samma som de flesta filmer inom den genren men denna tillhörde en av de bättre. Den va bra faktiskt och underhållande och trots likheterna lite annorlunda med karaktärerna och handlingen i alla fall.  Så till Rebecka och övriga som är sugna på att se den tycker jag absolut ni ska göra de.

Nu ska jag napa! Puss!


Pictures

Sådär ja...En vinst mot Uppsala med ca 30poäng i första semifinalen.Måste vinna två till för att vara i final och nästa spelas på lördag. Nu gick det även att ladda upp bilder med mitt internet so here you go...Lite bilder av blandad kvalite från när vi va hos Sally i fredags.


Gamtime!

Mitt internet är inte det bästa, har försökt ladda upp bilder nu ett bra tag men de går för segt. Så håller lite på det, tänkte nämligen visa lite bilder från Sallys 20års fest men de kommer en annan dag. Nu ska jag snart bege mig mot hallen. Vi spelar vår första semifinal ikvälll mot Uppsala. Det är bäst av 5 som gäller så nu kör vi, lyssnar på låten ovan som får mig att tänka på match, hypet är på topp och skulle så gärna vilja spela!Var och tränade innan idag samt kollade lite gamla match videos, längtar tills jag kan bli spelklar. Inte jättelångt kvar av säsongen men hoppas på att kunna blir spelklar snart.
Sees i Telgehallen 19.00!

Birthday dinner

Heey!
Blev trevlig 18års middag igår hemma hos Nadia! När tolvslaget var inne var hon 18 och redo att inta klubben. Själv så drog man hem faktiskt och sov. Satt i sek imorse till tjejernas U18 match, sen va man och handlade lite, tränade och kollade sen Knights som spelade. Nu ligger jag här i soffan bara och ska snart skriva klart min engelskuppgift, sen kommer Mickis hit, vi ska nog bara chilla men får se vad som händer.
Här kommer någon bild från gårkvällen :)
18åringen själv!

Tjejmiddag!

Blev en mycket trevlig kväll hos Sally igår med sköna människor. Min kamera glömde jag dock kvar där så bjuder på denna bild så länge bara men tror nog det finns en del bilder på kameran också. Inte gjort allt för mycket idag, käkade god frukost med Claess, kollade lite på Lina (Claessons syrra) som spelade SM och fixade lite grejer på stan. Nu ska jag snart börja göra mig iordning igen för ikväll blir det tjejmiddag hos Nadia som fyller 18 inatt. Kommer bli riktigt kul faktiskt!
Puss!

20 års firande!

Idag fyller denna snygga tjej 20 bast och ska nu börja mig i ordning för firande hemma hos henne. Hela laget plus lite andra ska dit så det kommer bli grymt kul! Helg har man nu också, riktigt skönt. 
Det är väl ungefär vad jag har att säga just nu, ska jag börja fixa mig nu och sen drar vi alla till Sally.
Ha en trevlig kväll!

Groupon

Tänkte tipsa om en grym sida som Binta tipsade mig om. Groupon heter den och blev medlem där igår och beställde hem Prolash Eyegrowth Serum som är är en ögonfransförlängande produkt som sägs vara väldigt bra. Kostar normalt sätt 1000 spänn men via denna hemsidan fick man den för 199kr. Så då kan det vara värt att testa! De har även massa andra dagliga erbjudande som man kan ta del av och Binta har beställt en hel del andra grejer där ifrån. Ni som läser detta och som känner mig kan höra av er till mig så ger jag er en special länk som kan vara användbar för er när ni blir medlem!
Annars kan ni gå in här och bli medlem.

Ny konsert med Avicii!

Glädjande mail man fick idag att Avicii nu lagt in sin extra konsert som kompensation för vår som blev inställd. Det blir den 1 juni utomhus på Söderstadition i förhoppningsvis ett somrigt väder. Tråkigt som fan när den blev inställd så gryymt kul att han nu bestämt datum för den nya konserten och ett datum som jag förvånadsvärt nog tror kommer passa mig och Mickan med skola, träningar och resor och allt. Såå tagga den 1 juni då haha, lång tid kvar dock men alltid kul att ha något att se framemot.

Day off

Tjoo!

Skola som vanligt idag och då vi fick träningsledigt idag blev det en runda på stan med Binta, Amanda och Mickis. Fixade lite saker som skulle fixas samt käkade god mat på ett fik och man tar vad man har när det gäller bilder haha. Mickis rakt i solskenet och jag social med min mobil. Snart blir Djungelns drottning och sen är det nog sovdags faktiskt.

Puss!


Presenter

Tjaaa!
Ligger sjukt trött i soffan och ska snart fixa lite käk här och sen ta mig en skööön powernap. Tänkte bara visa mina fina grejer jag fick av föräldrarna som varit i Thailand. Riktigt nöjd faktiskt.
Ikväll väntar träning och sen blir det troligtvis till att kolla på Kings som lirar.
Puuuss!
ka

Måndag

Lättnaden man fick igår när man skickade in sin svenskuppgift som hängt över en. Kort skoldag var det också idag och sen drog jag och Claess till Stockholm och shoppade. Väldigt mysigt och hittade en vårjacka, min virkade klänning som jag visade innan och lite annat. Jackan på bilden föll jag för direkt inne på Zara men passade dock inte mig men Claess köpte den istället. Har sen tränat och kvällen har spenderas mysigt med mina hoomies med kladdkaka och annat. Nu ska jag snart dra hem till mig, dvs gå två trappor ner, måste fixa undan lite grejer efter föräldrarna och sen sova. Puss!!

6-0

Spelade vår sista kvartsfinalsmatch idag och vi vann kvartsfinalserien med 6-0 och nu väntar drygt en veckas matchuppehåll och sen väntar semifinalerna. Mina föräldrar har anlänt hit och mina kära mostrar kom också hit idag och kollade matchen och vi sitter nu alla i min lägenhet och snackar lite. Mysigt mysigt.Fick även några fina grejer från Thailand av mina föräldrar som varit där som ja kan visa er senare. Nu ska ja återgå till familjen här. Puss puss

Bläää

Det är freeeedag och hela facebook är fylld med fest. Verkar va fest från norr till söder i landet idag asså, galet va folk laddar upp bilder men bortsett från en del här hos mig i Södertälje där man har helt andra planer. Musiken dunkar dock högt men ikväll är det plugg som väntar. Vet inte hur det ska gå men måste verkligen och sen sent ikväll/inatt kommer mina päron hit. Givetvis är det förseningar med SJ så de lär komma rätt sent. Men innan dess ska jag ha fruktansvärt tråkigt med min svensk uppgift :(
Puuuuuuss!

Vitt virkat

Kul att man nu läser att det börjat snöa i landet igen och så ser man sånt här. Affärerna är fyllda med sommarkläder och denna är en favorit som snart kommer i butik och ska då testas. Vill ha värme och sol nu tack.

Åttonde mars

Då har man suttit och lyssnat på psykisk träning i två timmar. Hur man tränar sig mentalt för oavsett hur bra fysiskt tränad man är så sitter ändå väldigt mycket i huvudet på en. Inte det lättaste det där men det går nog faktiskt att träna upp. Det var dock de enda vi (fåtal basketmänniskor) gjorde idag, det var nämligen resursdag så resten av klassen fick va hemma men är hemma nu också och ska snart börja min resurdag på riktigt. Behöver pluuuugga och även fast motivationen är 0 så ska jag nu ta tag i detta. Har lite bildbrist så bjuder på en bild på lite nytt som jag inte visat. Ny topp (Bikbok), nya byxor (Vero Moda) och ny "hårfärg" haha, slingor som jag gjorde för ett tag sen.

Okej?

Wft facebook haha...Men det är nu man vet att man tillbringat för mycket tid framför facebook igen. Dags att logga och nu istället vända blicken mot tv:n för bb.

Laget i Luleå

Sitter och följer mitt lag med live med stats på datorn. De är uppe i Luleå och lirar och fick tyvärr stanna hemma eftersom jag fortfarande inte spelar. Jämt hela matchen än så länge men hoppas på att vi rycker ifrån nu efter halvtid. Följ den live här.
Är sinnesjukt trött av någon anledning, orkar verkligen inte ta tag i plugget man har men måste försöka göra de. I helgen kommer mina kära föräldrar upp till mig, länge sen jag träffade dem nu så ska bli mysigt. Lär komma solbrända och förhoppningsvis lite smågrejer till lägenheten och grejer från Thailand som de köpt när de va där :)
Byyeee!

Holidays

Shoo!
Mickan fixade fint kollage med bilder från någon dag sedan nu på lovet. Lyckat lov faktiskt trots besvikelsen med Avicii :(  Första skoldagen idag och jag saknar redan lovet. Men nu är plugget igång igen i alla fall som vanligt med massa uppgifter som ska lämnas in.
Tränade idag och var med och spelade i stort sett hela tiden. Känns så skönt att äntligen kunna träna och knäet känns faktiskt väldigt bra. Det är bara de mentala och basketbiten som ska på plats men de kommer. Är i alla fall så glad att slippa rehaba och imorgon blir det första morgonträning med laget. Ska alltså inte till min sjukgymnast som jag nu gjort i ca ett års tid varje morgonträning, skööönt.
Nu ska jag nog ta och sova! Pusspuss!

Sista dagen på lovet

Då har man varit ute och sprungit och va faktiskt riktigt skönt i detta vädret. Sen blev de ett skottpass och låg sedan trött i soffan i vårt omklädningsrum och tog en lång dusch med Claess. Så nu känner vi oss nöjda och det behövdes, i alla fall för mig som inte spela matchen igår. Nu ska vi hem och käka hos Claess och sen väntar plugg, sista dagen på lovet och det är ju klockrent att man tar tag i det då haha. Vi ska i alla fall påbörja vårt samhällsarbete samt läsa ut en bok. Får se vad som händer ikväll men plugget måste i alla fall prioriteras idag. Hoppas ni haft en trevlig helg. Det har jag absolut haft även fast vår Avicii konsert som vi skulle gå på blev inställd. Blev så sjukt arg och besviken när vi stod där och fick reda på att den blev inställd men jag hoppas verkligen han lägger in en ny konsert längre fram och jag tycker verkligen synd om de stackarna som stod på plattformen som rasa. Men som sagt ska inte deppa för mycket även fast vi blev sjukt besvikna, hoppas på en spelning längre fram:) Puss pusss

3 mars

Shooo!
Dags för match, det är vår fjärde slutspels match och den är mot Solna på bortaplan. Är tyvärr fortfarande inte spelklar men ändå grymt taggad. Hinner inte skriva så mycket nu, måste käka lite innnan samligen. Bjuder på en bild på mig, Mick och Sally för någondag sedan när vi chillade lite med amerikanerna i vårt lag. Tangie har en kepssamling som hon gärna delar med sig av haha.
See yah!

We are ready!

Nu är det snart dags!! Ett fullsatt globen med Avicii väntar snart och det ska bli så sjukt kul. Maxar lite låtar här hemma! Sjukt hur stor han egentligen är även utanför Sverige. Ska bli sååå kul!
Nu måste jag dock försöka plugga lite och sen väntar träning.
Puuussss!

Då är man på Scaniarinken och gör lite rek...

img-20120301-wa0 (MMS)

Då är man på Scaniarinken och gör lite reklam för SBBK och spelar lite basket med småbarn. Träning imorse men ikväll är träningen inställd så nu drar vi till Skärholmen för att shoppa lite. Ikväll får vi se vad som händer. Imorgon blir det i alla fall Avicii och hypet är på hög nivå! Pusssssss


Skottdagen

Jaadå 3-0 till oss i slutspels serien. Blev vinst mot Luleå idag och nu väntar 3 matcher till i kvartsfinalspelet innan det går vidare. Har nu flyttat hem från Mickis igen haha, var ett par riktigt grymma dagar i Mickis crib faktiskt men ikväll sover jag hemma. Fick precis ta tag i ett diskberg efter att ha käkat med Amanda, Binta + binta syrra och Jennifer. Amanda och Binta stod för maten och jag för disken, Jennifer...ja hon stod för sällskapet :)
Imorgon är det träning och sen ska vi iväg Scaniarinken och göra en grej med klubben sen blir det antaligen shopping i Skärholmen. Men längtar tills på fredag, då smäller det i Globen!! Jag och Mickis ska se Avicii och galet länge sen vi bokade biljetterna och har nu slagit oss att det äntligen är i helgen! Ska bli riiiiktigt kul faktiskt! Och skåning som jag är har jag dessutom aldrig varit i globen..Det kommer bli gryyymt kul!
Puss puss!

RSS 2.0