Changed plans

Blev inte riktigt som vi tänkt igår..Va lite sent ute för att komma in på Gröna Lund och se LMFAO som spelade där igår. Hade varit grymt kul att vara där men när vi kommer dit va där 2000 pers i kö och polisen varnar oss innan vi ens hann ställa oss att vi till 99% inte kommer komma in eftersom de max skulle släppa in 700 till. Fullproppat Gröna Lund igår alltså men tyvärr ingen LMFAO för oss. Men ska ju som tur är snart på Avicii så får klara mig!
Istället hade jag och Claess en väldigt mysig kväll då vi först käkade planka på fin restaurang och sen biopremiären av Älska mig igen. Mycket ögongodis i den filmen kan jag ju sägen och blev även en och annan tår. Bra film som jag kan rekommendera alltså.
Puss!!

Kommentarer
Postat av: Ina

Ja, så kan det gå.......ni trodde klart att ni bara skulle glida in där ...lätt! Men det blev ju en mysig kväll ändå.....åh, plankstek på fin restaurang... :)en annan åt väl typ korv med bröd i din ålder på fredagskvällen!

2012-05-05 @ 20:41:45
Postat av: Maggan

Men vad ni ser ledsna ut era stackare...

2012-05-06 @ 00:35:05
URL: http://nogg.se/magganpuh
Postat av: Mikael

Hejsan, skulle vilja tipsa om ett modeforum för både kunniga, intresserade och nyfikna personer. Tanken med forumet är att man kan sprida och prata om sitt mode med andra likasinnade och även få hjälp med modefrågor. Det finns inget som heter dumma frågor. Självklart kan man skriva om sin egen blogg / hemsida och även hitta andra bra bloggar / hemsidor om mode. Bli medlem och hjälp oss att bygga ett skojigt modeforum för alla

2012-05-06 @ 17:05:43
URL: http://forum.modekampanj.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0