Booked!

Ussschhh vilken jobbig förlust idag...Följde tjejerna online och satt helt uppspelt och fick panik när live statsen också började hacka. Men matchen slutade med förlust med ETT vilket gör att vi nu inte går vidare i Euro cup...Ett litet poäng och vi hade varit vidare, jag förstår inte, denna oturen verkar verkligen fortsätta. Men är grymt stolt över tjejerna som gjorde en jätteinsats!! 
Köpte mig precis lite lycka, låter kanske hemskt men det är så sant. Har nu bokat biljetter till Trey Songz i januari och Summerburst i juni...Kommer bli så grymt kul båda två så det känns kul i alla fall och veta att man har det framför sig! 
Detta väntar...Bokat och klart!!

Life is a rollercoaster

Heej!
Blandade känslor från mig...Inte uppdaterat på ett tag och har sedan dess hänt en hel del. Bl.a. spenderat någon underbar dag med min älskade familj i Malmö men sen helt plöstligt kan andra saker helt plösligt inträffa. Hade i alla fall en väldigt trevlig kväll med laget ikväll och jag önskar dem nu stort lycka till mot Minsk imorgon!
 
 
Det här var några år sedan..Kollade på lite familjefilmer när jag var hemma, så himla kul och se och herregud...Min swag va allt från rosablommiga klänningar och pälsar till det här...

Till Malmö imorgon!

 
Det blev tufft för oss igår..Vi hade igår vår tredje Euro cup match, hemma mot Kayseri som vi tidigare förlorat med 30 mot. Vi hade då ingen bra match alls så vi visste att det inte var omöjligt att slå dem. Men, ett väldigt rutinerat lag som dessutom fått in en OS medaljör gjorde det väldigt svårt för oss. Vi var inte på topp igår heller vilket resulterade i förlust med ca 20. Som tur är så var matchen inte avgörande, den avgörande matchen är istället nästa torsdag, borta i Vitryssland mot Horizont som vi SKA vinna mot. Ett Horizont som vi vann mot med 2 poäng på hemmaplan för två veckor sedan...Ska bli spännande och kul att åka till Vitryssland, lite annorlunda resmål att åka till ju.  Men det blir mer resande än så..Imorgon 6.30 hoppar vi på buss mot Lund. Ska möta EOS imorgon 16.30 och därefter ska jag stanna kvar i Malmö till måndag morgon. Ska bli kul och komma ner till Skåne igen och träffa vänner och familj. Var ett tag sedan!!!
Nu ska jag bege med mot Sydpoolen med laget, recovery träning väntar! 
Puuss!
 

19 november

 
Tjoo!

Ligger som vanligt i soffan trött efter träning. Varit en händelserik kul helg där först fredagkvällen tillbringades med Claess, Louise och Nadia. På lördagen väntade sedan match mot 08 som slutade med vinst med nästan 60 poäng. På kvällen käkade vi middag på Olearys och det slutade sen med att vissa av oss satt kvar tillsammans med några andra som kom och satt och snackade flera timmar och bara hade det trevligt. Igår blev det först pluggintervall med Claess där vi gjorde klart vårt reportage och sen blev det bio med Louise, Louise pojkvän Dennis, Nadia och Claess. Såg andra delen av Breaking dawn och ni kan va lugna, jag ska inte avslöja något men den var faktiskt bra så ni som gillar Twilight tycker jag ska se den!
Håller nu på och svara på lite mail och fixa lite och kollar även lite på hur min studentmössa ska se ut. Måste beställa den nu typ men ska kolla storlek på mössan imorgon och får då också bestämma mig vilka namn jag ska ha var på mössan haha. Gud va de avancerar med studentmössor asså, man kan göra den hur unik som helst och de gillar och råna en samtidigt...Men man tar ju bara studenten en gång så!!
 
 
 Några av mina fina teammates på Olearys!
 

Studentkampen <3

 Heej!
 
Skottpass imorse och en lektion i skolan. Något som hamnar lite i bakgrunden idag och istället känns det som vi hållt på med studentkampen hela dagen. Kul när nu nästan alla engagerade sig och efter vår kärlekssång till Igelstaviken idag med nästan hela klassen börjar man faktiskt inse att tiden i skolan snart är slut. Inte lång tid kvar nu innan studenten närmar sig och ska verkligen försöka ta vara på denna fina tid nu. Förutom vår sång till Igelsta som nu enligt lärares önskemål ligger på Youtube dansade vi även en Michael Jackson dans i matsalen idag. Inte den mest samspelta dansen men den var okej och det var kul tanke på en endast en kvarts övande. Vi avslutade sedan hela detta med att ha aerobic på stan för alla som ville vara med. Fick med några stycken men mestadels bestod de av oss i klassen som glatt stod och gjorde aerobic på scenen i stan och på gatan. Märks att vi är en elitklass då vi alla är tävlingsinriktade och vill vinna denna studenkamp haha...
 

Before I say good night

Idag var det då dans vid ingången av skolan och sång i matsalen som gällde. Vissa av oss i klassen är väldigt drivna så imorse fixade vi koreografi och tränade på vår låt. Blev dansmedlyn i entrèn och sen sjöng vi två och två versen i "I want it that way" med Backstreetboys och delar av klassen samlades sen i mitten och sjön gemensamt. Priset är väl i sig inte värsta då det handlar om vem som får springa ut först på studentdagen men som idrottklass är vi tävlingsinriktade och ska vinna detta. Gick förövrigt i skolan till drygt 4 och åkte sen hem och däcka...Har sedan tränat ikväll och efter träning stack Amanda med mig hem och så har vi lagat mat och kollat Breaking Dawn part 1. Part 2 har ju premiär idag och inte sett ettan än så kände att det var dags...Lite för mycket fantasy för min del men de är fortfarande bra. 
 
Annars måste jag också bara tillägga en sak...Jag förstår verkligen inte hur vissa människor fungerar, det är verkligen sjukt hur en del människor kan agera och leva med sig själv och sina handlingar. Att medvetet hela tiden göra felaktiva val och agera som att inget hänt. Handlingar som gör att man tappat hoppet om människan. Finner egentligen inga ord men hoppas bara jag själv aldrig får uppleva något sådant här och jag lider verkligen med en person som utsätts för något sådant. 
 
Okej ska inte avsluta så depp...Måste tillägga som 98% av mina vänner facebook redan gjort att Zlatan är kuuung, herregud. Kan erkänna att jag inte ens såg matchen men inte som det behövs när hela världen uppdaterar en på facebook och det 4:e målet var ju bland det sjukaste jag sett. Nice att Zverige vann idag! 
 
 
 Gonatt! Bjuder på en gamal låt som just nu är på repeat hos mig 

Here we go again

Tjaaaa!!
Orkar inte ens gå in på att jag inte uppdaterat nu på ett tag igen men jag hinner inte med....Massa saker att fixa, svara på och plugga när jag inte går i skolan eller tränar. Men nu tänkte jag slänga in en uppdatering här. Vann en grym match mot Horizont i Euro cup förra veckan..Extremt viktig och skön vinst med 2 poäng och nu är det uppehåll 2 veckor med Euro cup innan vi tar emot Turkiet på hemmaplan. Mina föräldrar har även varit här och vi va på X-factor live och kollade faktiskt i fredags. Mysigt och kul med tv-inspelning och att få se de live, Malcolm är ju favoriten även fast de små Isak och Awa också var väldigt duktiga. Trots att det var tråkigt att päronen sedan lämnade mig igen så blev man så lycklig när de fixade aaaallt till mig innan de drog. Städning, tvättning, handling och ja, gjorde det fräscht och fint här igen. Det behövdes kan jag ju säga..Nu är bara svårigheten att hålla det såhär fint, speciellt när man har Claesson hemma hos en.
Bjuder på en bild från idag på min kära klass, som ni ser hade vi tema på kläderna idag med vit tröja och blåa jeans idag vilket är en del i studentkampen som just nu håller på. Denna veckan ska vi göra massa uppdrag för att samla poäng och tävla mot de andra klasserna inför studenten, priset handlar om vem som får springa ut först på studentdagen. I veckan kommer det även bli dans och sång i matsalen haha...

The game of the year

Heej!
Det är med lycka jag kan säga att jag idag vaknade upp pigg och frisk. Känner mig bra idag och fick även iväg lite skott imorse efter vår walk through så jag är redo. Skyndade iväg till skolan två lektioner och snart måste jag iväg på mössprovning till studenten. Men i huvudet är de matchen som snurrar. Ikväll möter vi Horizont, ett ryskt atletiskt långt lag. De har bl.a. en tjej 202cm som blir lite att bita i. Vet att vi har en tuff uppgift framför oss men ikväll gäller det att respektlös bara gå ut och spela precis så som vi vet att vi kan spela. Det här kommer bli den tuffaste matchen för mig någonsin, aldrig tidigare spelat mot sådant här bra motstånd. The game of the year som coach sjäv sa...Ska bli grymt kul! 

At home

Hej! Hemma från skolan idag också...Var och kollade på träningen igår och därefter Kings match i Eurochallenge mot Pyrintö. Det var ungefär vad mitt huvud klarade av för drog sedan hem och vilade/sov. Mår lite bättre idag tror jag, svårt och avgöra när man bara ligger liksom men fortfarande inte normal tyvärr.  Måste försöka ta itu med lite saker idag trots att jag är hemma från plugget. Men måste bli frisk, Euro cup imorgon!!! Imorgon kommer även min föräldrar hit, en månad sedan vi sågs sist så det ska bli skönt :) Annars har jag väl inte allt för mycket att dela med mig av...Kan bjuda på en bild som en kompis skicka till mig igår. Visade att det är sånt man sysslar med på fritidsgården i Telgehallen haha. 
 

OtursOlga?

Tjaa!
 
Drog sig upp imorse på extra tidig morgonträning (8!)...Trots att jag faktiskt höll vad jag sa och la mig tidigt igår så jag fick mycket sömn inatt mår jag inte bättre. Har nu stannat hemma från skolan och ligger med huvudvärk, halsont och yr och hänging. Ska försöka sova och göra någon huskur eller något för har inte tid med att va sjuk. Euro cup på torsdag och då måste jag va 100...Faan hatar och va sjuk asså, men antar att det är sådana tider nu om jag utgår från Twitter och Instagram. De bästa sakerna som  underhåller mig nu och favoriten på Twitter är OturOlga asså hahahha. Ja dör av garv åt vissa tweets asså, så klockrena!! Om ni inte följer henne, så börja gör de nu haha! Ska inte klaga än men om jag inte blir frisk till torsdag känner jag mig själv lite som OtursOlga.
Blir aldrig sjuk. Bara när roligaste matchen inträffar
 

Monday

Heej! En dag med toppar och dalar...Dalarna består väl då mest av att jag just nu känner att jag håller på att bli sjuk. Vaknade upp med ont i halsen och kände mig senare på dagen sämre med huvudvärk och annat. Men lite Ipren och dessutom en lugn träning idag då vi haft inte någon ordentlig ledig dag så gick det bra och nu ska jag snart gå och lägga mig. Vet inte ens om jag kan somna så här tidigt men ska verkligen försöka lägga mig riktigt tidigt ikväll så man får många timmars sömn så jag slipper bli sjuk. Annars har vi haft en chill dag i skolan idag med rollspel och engelska. Fick finaste brevet av älskling på andra sidan jorden för någon dag sedan. Länge sen man skickade brev till varandra men även om vi hörs via SMS och annat väldigt ofta så kändes det mer som Mickis när jag fick brevet. Hördes som hon satt och berättade för mig när jag läste då jag föreställde mig hennes röst haha. Så sööt så söööt och jag hoppas verkligen att jag hinner träffa henne när hon kommer hem till jul innan jag måste åka till Malmö för att fira jul. 
 

SAT

 
SAT ÄR BOKAT!!! Förstår inte riktigt varför jag hypar men varit så seg hit och dit och även fast jag fortfarande inte bestämt vad jag ska göra nästa år har jag bestämt mig för att göra SAT testet för att sedan kunna åka på visits för att se hur det är. För er som inte riktigt är så insatta så kan jag berätta att SAT är som högskoleprovet fast på engelska (!!!!!!!!!!) och något man måste göra för att åka på visits och klara för att gå på College. Så nuuuu är det äntligen bokat och ska göras den 26 januari..Exciiiited men inte det lättaste provet kan jag säga men även fast det är svårt och plugga till ska jag försöka plugga på lite åtminstonde i böcker som finns till hjälp. Problemet är bara att böckerna är som biblar och ligger på typ 700-800 sidor lol!

Back in Sweden

Då är man hemma i Sverige igen efter en lång resdag igår. Det blev tyvärr en stor förlust mot Kayseri det turkiska laget. Vi gjorde alldeles för många misstag mot ett sådant bra lag, här i Sverige kan det funka men mot ett topplag straffas det direkt. Det var bara att ta med sig det hem och dra lärdom av det och träna vidare som vi gjort redan idag faktiskt. Bra träning idag och nu laddar vi för nästa Euro cup match som är på torsdag på hemmaplan mot ett ryskt lag. Men trots förlusten så var det en kul händelserik resa till Turkiet. Vi stötte på mycket nytt och själva matchen var också en upplevelse då det var småbarn som skrek ens efternamn och 3500 hejande turkar på läktaren. Stora kontraster jämfört med Telgehallens 200 i publiken haha. 
Bild från matchen

RSS 2.0