Skiva

 
Mindre än 80 dagar kvar till studenten...Helt STÖRT!
Studentskivorna har börjat nu också och vi var på Josefins som går på Thoren Business school i Stockholm i veckan. För er lite längre söderut i landet så är studenskiva en fest som man har med klassen (klasser?) och som man bjuder in vänner till 1-3 månader innan studenten. Visste inte heller riktigt va de var förr än jag flyttade hit haha för inget man brukade ha innan i Malmö i alla fall!  Temat va superhjältar och det var väldigt varierat hur folk hade gått in för de, vi hade väl våra batman masker på oss ca 2 minuter haha. 
 

Shoes

Tjaa!
 
Inga lektioner idag men ändå har man haft fullt upp...Rehabat och var sedan och fixade lite på skolan. Har sedan svarat på massa mail (såhär vuxen) och fixat lite annat. Längtar till snön kan smälta bort här i vårt land nu så man kan börja använda lite vårsaker. Köpte de här för ett tag sedan, redan använt de dock haha men är som vanligt lite seg här på bloggen. Båda från Nike store. Säsongen är som sagt över för vår del (bara SM i maj kvar) så ikväll väntar möte om hur kommande månader kommer se ut för laget. Jag vet dock att mina månader kommer spenderas hos Lasse (min sjukgymnast) och gymmet....Det går framåt med knäet men längtar tills jag får börja springa och hoppa igen! 
 

It is over!


Sägongen är över...Tunga ord som gjorde ont i hjärtat när vi i lördags förlorade den avgörande matchen efter förlängning. Har gjort en väldigt bra säsong om man ser på den överlag då vi vann grundserien. När väl slutspelet började höll vi inte riktigt p.g.a. mycket skador som vi verkligen har fått lida av. Tjejerna gjorde dock sitt yttersta sista matchen och vi får nu vänja oss vid tanken att matcherna är färdigspelade för den här säsongen. För min del är det dock något jag ställt in mig på länge men nu blir det inte fler matcher på ett tag för laget heller. Känns riktigt tråkigt faktiskt men får glädjas åt de andra 2 SM gulden de andra åren som man fått uppleva.
 
Skulle behöva er hjälp, imorgon ska vi på en väns studentskiva i Stockholm och temat är superhjältar....Inte så att man har en superhjältekostym hängande i garderoben och kortvarsel gör att jag nu får försöka hitta på någon bra lösning. Har ni något tips på vad man kan ha på sig? 
 
Puuusss!
 

Update

Tjooo!
 
Om man är hjälplös när man sitter skadad på bänken är det ju bara förnamnet på hur man känner sig framför livestatsen på datorn i en helt annan stad. Sur förlust för oss idag och på lördag spelar vi vår avgörande hemmamatch som vi måste vinna med ett visst antal poäng för att ta oss vidare. Det är precis vad vi ska göra också!
 
Det är en spännande vecka som väntar, har nog aldrig haft så mycket möten som jag ska ha den här veckan. Både i skolan men framförallt så blir det möte utöver det i hallen med människor som ska avgöra min framtid. Spännande spännande....
 
Är som vanligt lite seg med uppdateringen men här så har ni bilder från helgen då vi firade Lollo som fyllt år<33 
 
 

Shopping från värmen

Hej!
 
Typisk söndag idag, sovit länge och sedan ägnas dagen åt plugg och andra nödvändigheter. Redan fått gjort ett grupparbete som nu är klart vilket känns riktigt skönt men nu väntar annat plugg. Måste också städa lite här i lägenheten men pausar och tänkte visa upp min shopping från Thailand. Trots mycket sol och bad så shoppade vi även en hel del. Blev ca 10-12kg shopping tror jag om jag räknar med alla presenter och saker jag köpte. Blev dock i stort sett inga kläder, thaistorlekarna är inte riktigt gjorda för mig haha utan istället blev det mycket smycken, väskor och andra accessoarer. Riktigt nöjd över mina köp...men den största brun/silvriga Marc Jacobs väskan är nog favoriten. 

Kvällen


Tjaa!
 
Då är det lördagkväll och dessvärre ingen speciellt rolig sådan. Har sovit länge idag, kollat Kringlan och Knights, tränat, käkat middag hos Claess och nu ska kvällen spenderas i soffan med plugg. Haft en veckas lov som bara runnit iväg och har haft fullt upp så känner att jag nu måste ta itu med plugg. Som hjälp på traven köpte jag precis kladdkaka, min passion, som jag har försökt hålla mig ifrån men ikväll gick det inte. Fattar inte var veckan tagit vägen men tackvare att vi har rätt schysst schema och påsklov om typ såhär 3 veckor så är det inte så farligt haha.
 
Mycket tankar som rör sig i huvudet just nu...Pratade med några om det innan, man känner sig fett annorlunda när man inte tränar. Är typ tröttare även fast jag gör mindre samtidigt som jag ibland har för mycket energi som jag inte kan få ut. Man går också och tänker på allt möjligt eftersom man nu inte behöver fokusera innan eller under träning speciellt mycket utan tankarna springer iväg. Har ju varit i denna situationen förr så känner tydligt skillnad faktiskt när jag nu gått från full träning till skadad igen. Har även framtidsbesult som jag också måste fatta...Spännande och kul men väldigt svårt! 
Bjuder på en bild mig och mitt kära lag som jag coacha igår när vi höll i sportlovsbasket för ungarna. Telge Yellow som vi så fyndigt hette haha! 

RSS 2.0