Pumpkins

Wassuuup!
Händelserik helg som vanlig! Var och fixade lite med mina internationella papper i fredags, hade träning och därefter team dinner hemma hos Thea där hon hade lagat god (och nyttig!) mat. VI körde lite lekar och påbörjade därefter vår pumptävling. Är mest van vid att gräva ur pumpor är något barn eller mammor gör men här verkar de vara rätt populärt bland fler åldrar. Tog längre tid än jag trodde men lyckades rätt bra faktiskt och utsågs till vinnare av både de i laget, coacherna och några andra som vi frågade. Lördagen spenderades genom träning och vi var sedan iväg på community service, liknande som jag gjorde sist då vi delade ut mat och pratade med äldre blinda/funktionsnedsatta människor och denna gång var de dessutom utklädda med Halloween kostymer helgen till ära. Riktiga Halloween är dock nästa helg och att vi bara i "lilla" Westwood har 3 Halloween butiker med enbart Halloween kostymer säger väl rätt mycket om hur stort den traditionen är här.
Min vinnande pumpa uppe på stolen till höger!
 

My day

 
Heej!
Då är det redan torsdag och denna veckan har bara sprungit förbi!! Torsdag är som slutet på veckan för oss för vi har inga lektioner (flesta av oss) på fredagar så imorgon väntar istället möten och träning. Har tränat och har steppat upp kondition ytterligare på cardio maskinerna nu så kör ännu tuffare så är i stort sett död efter 30-45 minuter där. Kör annars rehab och gym som vanligt och vi var idag lediga men när man är skadad är man aldrig riktigt riktigt ledig känns de som. Dels för de inte är lika slitsamt för kroppen att rehaba och gymma som det är att springa massa men även för jag ser det som ett tillfälle att få in lite extra work.
 
Hade även två lektioner idag och lite mer intressanta än vanligt så var inte så faligt. Upptäckte bland annat att här i USA är det fullt tillåtet att använda sig av Wikipedia. Tror de flesta studenter inte ens de vet vad källkritik är och idag förslog min lärare att söka upp alla svar på Wikipedia. Antar väl att det bara är att tacka och ta emot...Så länge det är okej för läraren är det ju lungt. Skulle dock vara långt ifrån lugnt i Sverige om man sa att man använde Wikipedia till allt.
 
Avslutade dagen med cold tub så förhoppningvis slipper man träningsvärk imorgon. Så skönt att vara klar hyfsat tidigt idag (4-5 tiden) så nu ska jag bara chilla, försöka ta itu med lite plugg men annars får vi se vad som händer ikväll. Puuuss
 

Dribble for the Cure

Hello!!
Känns som onsdag/torsdag idag av någon anledning, vi alla i laget har varit fett förvirrade idag men det är ju trots allt bara måndag idag. Antar att vi ändrar om våra dagar lite dock då vår vilodag är olika hela tiden och kan va mitt i veckan eller på en helg och fredagar har många av oss inga lektioner o.s.v.
Har haft en rätt skön dag än så länge. Endast en lektion imorse, bridge och sen träning. Var sen och käkade training table (mer hälsosam mat som vi, footballs laget och mens basketball får äta efter vår träning varje veckodag) och hade därefter möte med vår mentala coach. Vi har en mental coach som vi har möjlighet att träffa när vi vill...Träffade han första gången för drygt en vecka sen så idag snackade vi igen. Även fast det är saker som egentligen inte så svåra så säger han det väldigt bra och ger tips som man kan tänka. För mig handlar mest om att jag är nyfiken på vad han har att säga men tror även det kan hjälpa mig mycket framförallt med min skada. Kan numera i stort sett inte kolla på basket utan att tänka på hur folk landar med sina knän eller om det är mycket kontakt är jag ofta orolig att någon ska skada sig. Hjärnan styr våra muskler och om vi lär oss kontrollera vår hjärna och våra tankar kommer de ge utdelning. Man tränar fysiskt varje dag men den mentala biten är oerhört viktigt också. Det är svårt men ska försöka ta del av träningen. 
 
Hittade även bilder från gårdagens cancer stödjande event Dribble for the Cure som vi hade. Bilder med oss och barn, jag kramar om en av våra största supporter, vi får presentera oss själva i microfon och skriva autografter till massvis med barn.
 
 
 

This weekend

Heeej!
Då har ytterligare en händelserik helg passerat. Till att börja med fick jag svenskt godis och tidningar från Sverige från sötaste Susanne, tusentusen tack. Helt underbart! 
Helgen har annars spenderats genom en hel del olika aktiviteter. Fredagen bestod av träning och eftersom vi inte har några lektioner på fredagar och träningen var tidigare än vanligt gick jag och Savanna och shoppade lite här i Westwood. Älskar Westwood, de är staden som ligger precis vid campus som vi kan gå till på 10-15 minuter. Jättemysig och har allt man behöver trots att den inte är speciellt stor. Drog sedan och hängde med svenskarna på kvällen och det är rätt sjukt hur många svenskar jag redan stött på. När vi va i Westwood var tjejen som jobbadde i kassan från Sverige och när vi gick runt i Westwood hör jag en amerikan imitera svenska, stannar upp och träffar då 3 andra svenska killar och en norsk. Such a small world!
 
Igår var vi även inne i Santa Monica. Så mysig stad! Är vanligtvis kallare där än det är här i Westwood så började dagen med ytterligare lite shopping där i Santa Monica och från ingestans sprack det upp och blev riktigt soligt och skönt även stranden lite senare. 
Idag har vi även haft community service och träning. Vi och herrlaget fick idag umgås med massa barn och föräldrar under en dag de kallar Dribble for the Cure. Ett event för att stödja cancer och där olika grupper skänker pengar för att stödja barncancer. Häftigt att se så många där och efteråt fick vi sitta uppradade vid borg och skriva autografter och ta bilder i ungefär en timme tills alla fans va nöjda. 
Hinner tyvärr inte skriva så mycket mer nu, måste plugga lite inför imon! Men varit rätt bra på att ta bilder så here you go...
 
Vill också ägna en extra hälsning till min farmor som jag vet läser detta, hon har precis opererats denna veckan och jag är glad att allt gått bra <3
 
 
 
 
 

Framsteg

Heey!
 
Vaknade upp en aning trött och irriterad idag. Tror jag måste ta igen lite sömn, ska inte klaga för vi har inga träningar 6 am men jag går ändå upp betydligt tidigare än vad jag brukade göra i Sverige. Solen sken dock och det var riktigt varmt idag så efter en totalt onödig lektion, solsken och en stabil frukost var man på humör igen. 
 
Gjorde framsteg med min rehab idag, fick idag hoppa för första gången. Istället för att skjuta stillastående som jag nu gjort fick jag lätta från marken och hoppa lite och det kändes faktiskt bra. Gjorde inte ont alls men kändes dock lite ovant. Kan ju kännas som något väldigt litet men kändes i alla fall som ett steg i rätt riktning. Träningen bestod annars av lite basketövningar, rehab, gym och cardio maskin (som typ blivit min bästa vän, eller rättare sagt värsta vän). 
 
Hade sedan lite möten innan jag gick tillbaka till mitt rum och har nu tagit itu med mitt stora tvätthög som jag samlat på mig. Inget stort fan av tvätt (somliga här tvättar en gång i veckan, inte jag!) men kände att det var dags idag. Har även lyssnat igenom Aviciis "nya" album, släpptes ju i september någon gång tror jag men bara hört någon enstaka låt men nu tror jag att jag lyssnat igenom alla gillar de skarpt! 
Riktigt många bra låter, här är dock en av favoriterna!
 
 

Updating

Hii people!
 
Då har man varit lite frånvarande här på bloggen igen men nu kommer lite uppdatering.
Klarade tillslut de där internationella testet som jag snackade om. Hittade en teknik och kändes rätt skönt när det var avklarat så man slapp ha hold på sitt bruin card. Fick även reda på resultatet från vår testdag då vi hade olika test (chins, armhävningar, plankan med vikt, skott, bollbehandling, 2-2, cykel m.m.) och efter att poängsatt alla delar blev det vårt lag som vann! Inte helt säkert på vad priset blir men ryktas om ett free card (alltså att vi kan ståöver) till en konditionsträning samt valfri vara från Adidas katalogen. 
 
Helgen spenderas genom en hel del olika saker. Förutom träning lördag och söndag och en hel del pluggande så var vi och hade marketing på footballs matchen (amerikansk football dårå!) vilket gick ut på att vi gick runt och pratade med folk och delade ut matchescheman. Har gjort liknande saker i Sverige när vi delat ut biljetter men skillnaden här var dock stor. När man sa man spelade basket fick man till 95% bara positiva reaktioner och alla var sjukt intresserade om att höra både om mig och om laget. Ett av alla tecken på att basket är så mycket större här. Fick dock också en hel del gissningar på om jag spelade vollyboll. Tror nog de va runt 10 pers som verkade övertygad om att jag spelade vollylboll. Det är rätt komiskt för i vollyboll laget på skolan är de flesta långa och blonda så får höra rätt ofta att jag råkar smälta in rätt bra där men får rätta alla o ba, nooo i play basketball!! Stannade även kvar när vårt "uppdrag var slutfört" och kollade på matchen och denna gången var läktaren fylld. 92 000 fans skrek och hejade och jag tror nog minst 80 000 av dem var Bruin fans. Grym stämning och tror jag avancerat lite med footballs reglerna nu också. 
 
Va utöver det och hängde med svenskarna lite. Två av killarna har bästa taket som man kan gå upp på i deras lägenhetshus där man kan sitta och chilla under bar himmel. Hade även ett mycket behövligt och underbart facetime samtal med saknade saknade Claess!! Skönt att få prata av sig och uppdatera varandra om allt som händer! 
 
Nu måste ja sova! Puss puss
 

Väderchock!

Hejhej!
 
Idag var en speciell dag. Det regnade! Gick till min lektion imorse och när jag kom ut möttes jag för första gången av grå himmel och reeeegn! Hade som vanligt bara på mig linne och shorts men blev till att sätta på sig en tröja. Jag har dock aldrig sett människor så förberedda och det verkade bara va jag som trotsade med shorts. Helt plötsligt hade varenda människa långbyxor och jacka på campus och det kryllade av paraplyer. Folk betedde sig som det blivit vinter och jag kunde inte låta bli att skratta lite...En i mitt lag tog liksom fram mössan och var typ redo för snö, man ba det är vatten, ta det lugnt!
Det lär dock inte vara något långvarit utan ser ut att bli bättre imorgon igen.
 
En annan sak som berörde mig idag var mitt möte hos international center idag. Har en del pappersarbete att fixa i och med att jag är international så jag och min portugiska vän var där och vi hade sedan länge vetat att vi ska fylla i några test online. Grejen är bara de att testen är det dummaste jag varit med om och make NO SENSE! De är massa frågor om vilka exakta papper man ska ha om man ska resa hit och dit, vilken avdelning man ska vända sig till om man tappat bort en speciellt papper, vad Max som är senior ska göra om hans I-20 går ut och massa andra dummar frågor med 5 långa/liknande svarsalternativ till alla frågor och man måste ha ALLA rätt för att testet ska godkännas. Man får alltså sitta och göra om testen tills man får ALLA rätt och när man gör om det kommer det nya frågor och svarsalternativen byts ut. Vi båda har lyckats slutföra 6 av 7 test men det sista testet är 11 frågor med helt random frågor och svarsalternativ och det är fan omööööjligt att gissa rätt på alla dem. Har frågat alla våra akademiska medhjälpare, akademiska chefen, en kille som hjälper alla international students och idag gick vi till och med till de här internationella centret (de som vill att vi besvarar de här testet) och inte ens dem kan hjälpa oss!! Blev typ upprörd och försökte förklara att de är omöjligt men de ba, you have to do it!!!! Har nog redan försökt 35 gånger (utan att överdriva) och blir bara mer och mer irriterad, haft 85% rätt som mest men helt ärligt, finns ingen vettig mening med detta! Om jag inte slutför de före fredag kommer mitt bruin card sättas på hold dock så vet inte vad jag ska göra faktiskt...I detta fall får jag nog bara hoppas på va Timbaktu säger, de löser sig!
 

Graston

Heeej!
 
Dagarna rullar på med träning och nu har även skolan dragit igång mer ordentligt. Har 4 papers till nästa vecka. De är långt ifrån uppsatser men är papers som ska skrivas om olika saker tills nästa vecka och i och med att vi har bridge som jag tidigare pratat om ville min "bridgelärare" att jag skulle göra klart i stort sett 2 till imorgon. Så måste ta mig samman nu här ikväll och skriva klart de. 
 
Random information från idag är att våra coacher idag hade sin photo shoot. Det var alldeles för stort fokus på oss när vi hade vår photo shoot så det har väntat och hade sin photo shoot idag istället. Fick reda på att deras fotograf var en fotograf som fotograferade Danny Saucedo, Molly Sanden m.m. bara förra veckan. Igår visade också min lärare ett videoklipp som spelades in i Stockholm vid Odenplans tunnelbana. Small world!
 
Bjuder på en mindre charmig bild idag, detta är lite av resultatet av den behandling jag får 4-5 gånger i veckan. Det kallas graston och innebär att vår sjukgymnast med någon kräm och metall vertyg trycker och försöker lösa upp musklerna i mitt ben eftersom jag är riktigt tight där. Hon trycker även bara med sina händer och hittar punkter jag inte trodde fanns och då jag vill sticka huvudet i sanden och försvinna. Men det gör allting här för ens bästa så jag är bara glad de hjälper mig.
 
 

Video from our photo shoot

Hittade vår video som de gjorde behind the scenes när vi hade vår grymma photo shoot i augusti. Bilderna börjar ju nu publiceras lite överallt som reklam och marknadsföring och här är en bakom kulisserna video på hur det gick till.
 
 

Helgen

Tjaa!
 
Då börjar helgen lida mot sitt slut även här i LA. Hade träning innan idag och kör cardio maskin varje dag (crosstrainer, cykel eller annan typ av stegmaskin). Vi alla har hela tiden heart rates som mäter vår hjärtklappning varje träning så det gäller att pusha sig själv varje dag och klarade idag av ett cykeltest som de andra i laget gjort förut. Så kände skönt att få bekräftat att konditionen blir bättre trots att jag fortfarande inte springer.
 
Igår hade jag gym (+ cardio kondition) på förmiddagen och låg sedan vid poolen här på campus och chillade. Helgens höjdpunkt var sedan helt klart gårkvällen då jag var på svensk middag!! Vi alla svenskar är nu på plats (igår va vi 5 men finns några till) och igår hade vi tacos hemma hos två av dem uppe på taket av deras lägenhetshus. Satt där under bar himmel flera timmar och snackade och åt och det var otroligt skönt att bara snacka svenska. Jättemysigt och kul att lära känna de!! Vi drog sedan vidare till en fest med i stort sett alla atleter samlade men hann väl va där i ca 20 min innan polisen kom...Det är stört hur polisen verkar va överallt haha! 
 
Blev dock inga bilder igår utan bjuder istället på de här som nu är publicerad på vår hemsida HÄRDe kommer lägga upp betydligt fler bilder och annat kul där och hittade även en video som jag visar er i nästa inlägg...
 
 

Ipads

Heej!!
Då har man fixat lite internationella papper idag som vi va tvugna att ta itu med, rehabat, gymmat, konditionstränat på cardio maskin, "isbadat" knäna och dagens höjdpunkt, fått Ipads!!!!
Fick i somras ett mail från Ucla där de frågade om ja ville ha en vanlig IPad eller en Mini iPad och jag trodde typ de skämtade men nej idag kom de. Alla fick de Ipads de beställt och vi kan numera glömma alla papper, anteckningar eller scheman. Allt kommer numera skötas online via våra Ipads med vårt namn på. Så sjukt nice och kände mig som ett litet barn på julafton när de delade ut dem! Vi kommer ha de som en playbook med bilder på alla våra spel, scouting report för alla lag vi möter, filmklipp, matcher och allt basket mässigt man kan tänka sig som de kommer sända ut till oss via mail. Vi kommer även ha en app där hela vårt schema kommer att finnas både som lag och individuellt med alla möten och allt man har. Vi har typ livsskyddande skydd på Ipadsen så de inte ska gå sönder så då de väger lite extra så är glad jag tog en mini ipad. Vi är dock inte tillåtna att ha andra appar eller massa privat på den utan den kommer vara som vår playbook, anteckningsbok och ett värdigt hightech sätt att hålla reda på  allt! So no more paper, usb eller cd skivor, vi har nu Ipads hihi:)

Första veckan avklarad!

Heej!
 
Idag har nog varit den första dagen på väldigt länge som inget speciellt utöver min normala vardag här har hänt. Fick behandling innan träningen idag och känslan när man sätter alarmet på 6.30 utan att ens reagera...Mmm college lift, det är tidiga morgnar som gäller men jag är glad vi inte tränar 6am i alla fall. Hade därefter träning i 3 timmar var av vi idag även hade 20-30 minuter av mental träning/prat med vår mentala coach. 
Skyndade sedan iväg efter träning till ett möte för att fixa lite papper som jag behöver göra i och med att jag är en internationel student. Hade därefter min scandinaviska klass som idag handlade om en Isländsk saga...Sådär kul men var bara att sitta och lyssna och ta lite anteckningar. Var redan och gymmade och sköt i hallen. Mina ena lektion var inställd idag så klar för dagen ovanligt tidigt så nu ligger jag bara och chillar. Skypade lite med Jossan som är au pair i Chichago och det var kul att höra hur hon har de!!
Hoppas några av mina team mates kan komma tillbaka nu, för fick precis reda på att träningen är inställd imorgon pga så bra jobb! Det betyder att man kan va uppe sent inatt utan att dö imorgono, yeeey för har inga lektioner heller!! Skönt att kunna bestämma sina egna tider för träning för blir rehab, gym o basket för mig imorgon ändå! Have to get in better shape every day! 

Bjuder på någon bild av bara några få fördelar vi har här...Har ett skåp med frukt, energibitar (power candy typ), nötter, våra vitaminer som vi måste ta, bars och andra snacks som vi får varje dag. De har dessutom ett specifikt fack med vårt namn på där de stället grejer till oss alla.
Har också vår UCLA kyl med bästa chokladdrycken ever, Gainomax kan slänga dig i väggen, Hershey's chocolate milk är bäääst som återhämtningmål! Smakar som Oboy typ men innehåller bara massa bra ämnen..Har även en annan muscle milk men Hershey's är favoriten. 
En annan rätt skön tillgång vi har är att vi kan gå till en jacuzzi eller till cold tub i stort sett när vi vill. Tror de flesta idrottare säkert gjort någon typ av isbad förut,men rätt skönt att bara ställa sig i poolen. Denna veckan var dock första gången för mig och är väldigt bra för att undvika träningsvärk och även skönt för mina knän. 
 
 

My biggest fear

 
Hi!
 
First of all i want to thank you guys for all your support about my posts here on my blog. Im glad you like it and i have also got requests about to write in enligsh. I guess my readers still mostly are swedish so i gonna keep writing in swedish but i will try to be better to write something little in english too and today is definitely a day for that.
 
We started our first full team practise this week and the ladies have been working really hard. Me, Rhema, partly Dom and Kari have been on the side of the court because we have all injuries to deal with. Today we got one more...Today Kacy torn her ACL and little more than a week ago Kari torn it. This makes me so sad and so upset. I really dont understand why or how this can happen to all of us. These girls were in like their best shape ever but it still happened to them. I dont know what to say, this just makes me so upset and makes me even more scared about my own knees. You put down so much work with rehab and it's such a long process to get back on court mentally and physically and you can never guarantee that it will not happen again.
We all play basketball beacuse that is our passion and because we love it and i just wish our bodies were made for it in the same way. 
 
I know both me and these wonderful girls will get through this but i have the last week actually seen these girls with my own eyes, torn their ACLs and it really makes me sad.
 
Tillbaka till svenska. Föredrar svenska men är ganska säker alla mina svenska läsare även förstår detta ovan på engelska (ACL = korsband). Det är verkligen helt sjukt hur många korsbandskador jag varit med om och varit omkring nu mina tre senaste år...Detta får mig allt vilja rehaba lääänge lääänge till samtidigt som min högsta önska skulle vara att kunna spela basket imorgon. 

Det var allt för mig idag...Utöver träning var jag idag tvungen att gå upp 5.30 idag för att doping testas. Hela lag testades och kändes ju sådär att gå runt och hålla sin kopp med sitt kiss framför hela basketlaget/andra spoter men we all had to do it! 
 
Take care!

Bringing Sweden to LA!

Heellå!
 
Då är det tisdag kväll här i LA och dagen började idag med träning och rehab. Därefter hade jag mina två lektioner var en var min skandinaviska kurs som jag hade för första gången idag. Det är en kurs som alla måste ta (någon typ av historia/litteratur) så jag och många andra atleter tar då Scandinavian Literature. Första lektionen är alltid i stort sett bara introduktion men kändes ju rätt bekvämt när läraren idag hade sitt lilla bildspel om de olika skandinaviska länderna och förutom Hans Christian Andersen, Islands vulkaner och Norge skidåkning som kändes väldigt bekant var det rätt sjukt att höra han berätta om Sverige. Han tog upp ord som allemansrätt, osthyvel, smörgårdsbord, visade bild på Öresundsbron (kan se bron från var jag bor i Malmö så aldrig känt mig så hemma som när den bilden kom haha), pratade om Abba, Ikea och visade även bild på kunga familjen. Kändes rätt sjukt men kan nog med säkerhet säga att jag måste varit en av de som varit mest bekant med denna informationen bland oss 300 elever som var där inne. Kursen kommer dock vara mer om littertur så får väl se vad som väntar men är mycket positiv till denna klass...                                                                                                                                                                      
Hade sedan min engelsk klass där vi fick skriva ytterligare en skriv uppgift idag in class, inte världens svåraste dock men krävs ju dock att man anstränger sig lite. SEN hade vi vår numera 3:e media shoot eller vad jag ska kalla det. Denna gång var det dock inte bilder, utan denna gång var det video!!!! Spelade in klipp där vi pratade/dansade/sjöng och berättade om oss själv framför kameran. Inte det lättaste då man måste komma tänka, prata och inte se ut som ett fån samtidigt haha. Fick även säga lite på svenska och vifta med en svensk flagga för att visa min nationalitet! Får hoppas de blev bra för det är klipp som kommer visas på stora tv skärmen mitt i hallen för publiken under alla våra matcher. Så mitt under en time out kan man helt plötsligt se sig själv på tv monitorn ooch stå och skrika eller tramsa inför kameran. Kommer kännas ovant men ska bli sjukt kul och se allas klipp! 
 
 

First practise!

Då var första riktiga lagträning avklarad! Mycket löpning och väldigt intensiv träning men tjejerna gjorde ett grymt jobb och överlevde inte bara träningen som vi pratar om utan pushade sig även till en ny nivå. Galet många runt omkring på träningen. Vi är nu totalt 13 spelare men kan ju säger att det är betydligt fler än 13 pers som är runt omkring oss när vi tränar. Idag var förutom alla coacher, fysios och scout killar (killar som vi tränar mot) även en fotograf, medhjälpare, Pam (tidigt kallat henne manager, helt fel, låt oss bara kalla henne vår queen, hon fixar allt utanför planen i stort sett)  och massa andra människor som jag inte ens riktigt hann se va de gjorde på plats. 
 
Fick frågan om hur min träning ser ut och kan ge ett exempel på hur min träning t.ex. såg ut idag. Min träning bestod idag av först behandling och foam rolling i rehab centret. Därefter uppvärmning som består av foam rolling (igen), olika stretching övningar, rörlighets övningar och balansövningar (draken på balans balanskudde m.m.). När laget sedan började träna körde jag miken drill och olika avslut nära korgen, skott och övergick sedan till mina rehab övningar. Min rehab består av lugna men väldigt koncentrerade övningar och med noggrann rätt teknik är det jobbigare än man tror.. Det är bäckenlyft med gummiband (båda/ett ben), knäböj med gummiband runt knäna, musslan tror jag man kallar de i sverige, draken på balansplatta, utfallssteg på plats och en annan övning jag inte riktigt kan förklara. Jag har tidigare i Sverige kört betydligt fler önvingar men här kör jag färre övningar men kör det varje dag med betydligt mer fokus på all teknik vilket gör det jobbigare än vad man tror och förhoppningsvis kommer de ge resultat. Körde sedan kondition i 30.-40 min på elliptical maskinen ( se bild) och vi har varje träning heart raise mätare på oss så vi kan se hur hårt man pushar sig själv när man kör konditionsövningar vilket är väldigt bra. Det var ungefär vad jag hann göra under träningen idag. Normalt sett annars kör jag även ett stenhårt gympass. Det har jag i stort sett gick 5-6 gånger i veckan sen jag kom hit men nu måste jag hitta tid för att gymma vid sidan av vår 3 timmars träning vilket tyvärr inte fanns idag. Det blir dock gym resterande dagar av denna veckan så går ingen nöd på mig... Vi avslutade med att gå i en is kall pool i 10 minuter för att undvika träningsvärk och gick sedan och käkade training table som vi nu börjat med. Det är mat som är mer nyttig och som är reserverat för bara oss mellan en viss tidpunkt efter träning. Bara ätit 2-3 gånger men gillar de redan för är betydligt nyttigare och känns mer som hemlagad mat jämfört med dining hallen. Gick sedan tillbaka till hallen och sköt i 1,5 timme. Skjutmaskinen som finns här är bara för bra...

Vår "media kille/fotograf" var som sagt på vår träning idag och tog lite bilder...
Han fångade mig under uppvärmningen tror jag och här är även en bild på mitt numera knäskydd. Det är virat runt hela knäet/höften/rumpan och stabiliserar de och typ gör att de vänds utåt istället för att gå inåt. Gillar de skarpt och är smidigt och inte så stelt att ha på sig. 
 
 

RSS 2.0