BLOGGBYTE

 
Paulinasintressen.blogg.se, it has been real. Har nu haft denna blogg sedan 2007 och har här samlat alla möjliga roliga, skumma och minnesvärda inlägg men nu är det dags för något nytt...

Kommer ge bloggen en ny chans nu och även försöka vidga min målgrupp och känner då att det är något nytt fräscht som behövs.
 
Bloggen kommer nu alltså få en uppgradering när det gäller både uppdatering och innehåll och jag hoppas VERKLIGEN ni kommer fortsätta följa mig på www.paulinahersler.spotlife.se istället.
 
Kolla in min nya blogg HÄR <------länk
 
Hörs och ses där!
 

Rose Bowl

 
Football blir faktiskt allt mer och mer kul. Och då snackar jag om amerikansk fotboll och inte fotboll. Det är en sjukt social grej här men nu börjar man även förstår reglerna mer och mer så idag spenderades dagen i Pasedena at Rose Bowl för att kolla när killarna spelade. Stannade dock inte hela matchen för tyvärr gick det inte så bra. Hade det inte varit för den 45 min långa (plus trafik så typ 1,5 timme) körningen till arenan hade jag gått på varje match. 
 

Det spökar i min dorm

Så för någon dag sedan hände något riktigt skumt. Jag ligger och sover riktigt skönt och från ingestans, mitt i natten börjar mitt brannalarm ringa. Jag flyger upp av ren chock för de där ljudet här är helt gaaaalet högt. Det kan vara okej om man hör de från korridoren men väl inne i rummen har de sett till så att ingen ska brinna inne för det riktigt skär i öronen. I alla fall...Jag öppnar min dörr och springer yr vaken med mitt täcke runt lindat runt mig till korridoren utanför mig och märker att ingen är där. Två av tjejerna som bor med mig vaknar dock också av ljudet men vi upptäcker att det endast kommer från mitt rum! 
 
En kille som jobbar här kommer och ska försöka hjälpa oss för det går inte att stänga av alarmet. Han säger han ska hämta hjälp men 15 minuter senare satt vi där och ingen hade kommit. Jag går ner, 4.30 am och frågar efter hjälp igen och killen säger då att han som ska komma och stänga av alarmet kör från sitt hem. En timme senare och ingen har fortfarnade kommit. Killen säger då blygsamt att det nog inte lär komma någon nu eftersom det är mitt i natten. Kunde han inte klämt ur sig det inna tänkte jag...Så den natten spenderade jag totalt 2 timmar sittandes och halvt sovandes i lobbyn (för att totalt undvika ljudet som gav en sprängande huvudvärk) och väntade alltså bara på att någon skulle kunna komma och stänga av det. Ingen kom utan jag sov i min kompis rum trots att alarmet gick i rummet bredvid och har nog aldrig blivit väckt på ett sådant irriterande sett. Så glad vi inte hade träning dagen efter för det där va kaos...Detta alarm hade alltså bara helt random utlöst just i BARA mitt rum på hela campus, för exakt ingen anledning....Hoppas på ödet men känns nästan lite spökligt. 
 
Min snapchat story va live dock haha för jag var så uttråkad och här är lite av mina fina snaps mitt i natten.
 
 

Next to the pier

 
 
Santa mocia speaks right to my heart. Ett av favorit ställen här i LA eftersom där finns både shopping, nöje och strand. Var och hängde med Caroline där igår lite, tog en promenad på straden precis vid piren som säkert många känner till.
Idag hade vi vår första officiella lag träning med laget. Jag fick dock en mindre hjärnskakning för ett par dagar sedan då en scout guy (killar som vi tränar mot på träningen) slog till mig raakt i ansikte med hans överkropp. Det är dock ingen större fara, tillbaka till full träning imorgon. 
 
Puss på er! 
 
 
 

One of these business days

 
 
Då har man varit på sin första riktig intervju idag. Dock ingen jobb intervju utan en majors intervju. Jag vill verkligen komma in på Communication Studies majorn här på UCLA eftersom den har väldigt gott rykte om sig och är en major jag kommer ha använding av vart jag än är i världen. Men konkurrensen för att komma in på den är väääldigt hård för det är så många som vill komma in. Normalt sett behöver man inte ens ansöka till en major men till den här måste man först och främst ha ett tillräckligt högt GPA, sen ansöka genom att svara på 6 uppsats frågor samt bifoga ett gammal arbete och nu gå på "jobb intervju" för att gallras och komma in. Vissa kommer bara direkt in efter en del och vissa efter den andra delen. Det finns ingen riktigt exakt faktor som man vet att det kommer gå på. Men uppklädd i högklackat med min resumé i en portpolio gick man idag på intervju och intervjun kändes faktiskt riktigt bra. Dock är detta fortfarande bara mitt andra år i skolan och många tredje års elever som sökte så kan vara att de prioriterar de äldre. Hoppas dock verkligen inte det, men det återstår att se om man kom in!
 
 

First day of school, and an interview tomorrow!

Bild på the squad from vår öppnings athletic ceremony. 
Heey!
 
Då är man igång igen...Idag börjar officielt riktiga skolan! Vi alla kände oss som små skolflickor när vi idag alla gick till våra nya klasser, fick träffa våra nya lärare och fick en hint om vad vi nu de kommande 10 veckorna kommer att läsa om. Jag ser mycket positivt på mina klasser, verkar intressanta och inte allt för svåra. Ska bli skönt efter att tagit lite svårare kurser på senaste. 
 
Imorgon är en stor dag, ska på min första riktiga intervju. Dock ingen arbetsintervju men däremot en major intervju. Det är rätt sjukt egentligen. Den majorn som jag vill komma in på har så tuff konkurrens att man först måste ha ett tillräckligt bra GPA (snittbetyg) för att kunna söka. Sedan ansöka under en viss tid där man måste svara på 6 uppsats frågor samt bifoga ett arbete som man tidigare gjort med lämpligt syfte. De här delarna har jag redan avklarat men jag är nu kallad på intervju som ett sista steg för att se om jag kommer in. Kan inte undgå med att säga att jag är ganska nervös men ska bara vara mig själv och svara så bra och ärligt som möjligt så får vi se hur det går. Står klart och tydligt i mitt email att klädsel måste vara proffesinell på intervjun så ska ta mig ett titt i garderoben och försöka förbereda mig för imorgon innan det är dags att sova.
 
Puss! 
 

RSS 2.0