Är i Ronneby

Nu är jag i Ronneby, vi ska kolla runt här lite i stan och sen sticka till Karlskrona och hälsa på min bror som ligger i miletären där:P Internet funkar fortfarande inte på våran data (nu sitter jag på ett biblotek) jag blir så sur jag vill ju blogga:D Men läs min blogg ändå så fort jag kommer hem eller jag får i ordning på internet så ska jag blogga ofta. Vi har precis ätigt kinamat, ganska gott men nu började det regna. Igår var vi på Tingsrydsmarknad lite mysigt och kul. Jag hittade inget specielt lite sidenband att ha i håret och runt midjan plus ett annat band som jag ska göra rosetter av och sy på kläder (om jag blir klar med att göra de någon gång) men jag vet inte riktigt vad jag ska sätta de på. Det är en marinblå/ vitt randigt snö tunt som blir snygga rosetter. Någon som har något förslag vad jag kan sätta rosetterna på?


Hoppas ni har de bra!!

Sorry sorry sorry

Internet har inte fungerat därför har jag inte bloggat på länge länge jag jag hoppas och hoppas att de ska funka och nu gjorde det det men inte länge. Ja det verkar inte bli någon riktigt sommar nu i juli i alla fall regn och grått sen skiner solen och så regn och grått igen.

Ha de så bra internet försvinner nog snart igen.

Ska jag eller ska jag inte???Hjälp!

Jag har hittat något jättesnyggt på tradera, en friis & co väska (ingen krona på) i vit med typ mönster jättesnygg och en marimekko väska. En sådan klassisk med röda blommor, jag är stört kär i dem båda. Marimekko kostar än så länge 198kr ingen har lagt bud, och de är någon dag till tills den går ut. Sen har vi friis & co väska som är uppe i 125kr och går ut om typ 20 timmar. Ska jag lägga eller inte vilken ska jag buda på?? Båda kanske eller?? Ahh jag vet inte:S Vad tycker ni?

Söndagstur

205844-414

Idag var vi varit på en lite rundtur i Växjö m.m.
Vi var först på ett slott och gick rundvandring och sedan fikade vi där, en övergod chokladbrownis blev de med saft, mums:D Efter de skulle vi köra till någon loppis men det var längre än vad vi trodde och när vi kom fram stängde dem om tio minuter men vi tog en risk vi visst att dem öppnade ett men visste inte när dem stängde (dem stänge 16).
Men jag hann köpa en tidning som jag ofta köpa på loppisar:D SOLO blev det, den var superduper bra, jag ska nog köpa den i fortsättningen. Ja sen körde vi runt och kolla på lite allt möjlig vet inte exakt vad och var det var.

  • Olivgröna byxor H&M
  • Gul kofta Gina Tricot
  • Guldskor Gabor
  • Armband gåva
  • Linne under Cubus
  • Äpple halsband I.me.my
  • Örhänge (syns ej bild) Pilgrim


Losade minigolfen men fick en tidning ändå.

Igår förlorade jag ju minigolfen (så nu jag har fått hämta tidningen:( ) men pappa var så snäll så att jag fick ändå en tidning. Jag stod där och läste vilken jag skulle ta men ville prova en ny. Frida, julia, modette, starlet m.m. hade inget som lockade denna gången för det var mest om strandmode m.m. och de behöver jag inte nu så jag chansade och tog Femina. Jag visste ju inte att det var en lite mer damigtidning menmen man måste ju utmana ibland, där var mycket mat, trädgård och vuxenindredning men jag fick faktist något bra tips när de gäller hår.

Exempel: Ett tips som skulle vara snabbt och lätt, rulla upp håret på spolar duscha med badmössa och sen ta bort de, dem skulle nämligen fastna bättre när de var blött det ska jag prova. Sen var där någon hårfön, volymborste blandning som verkade bra plus något snygg klädesplagg. Men de mesta kläderna var ju mellan 1300-2000kr.

Palles Pärla

image411

Det här är en riktigt snygg tunika som jag vill lägge beslag på till höst, den kommer ifrån Ellos och kostar 299kr.
Jag tror grå är snyggast?

Underbar sommarkväll, vad säger du om det här?

En underbar sommarkväll på vårt underbara sommarställe, inte dumt detta va??
Jag var ute och sprang innan idag och sprang rakt i sjön och svalkade mig efteråt helt underbar. Just nu är de helt vindstilla och ca 24-26 grader i luften. Nu kan man kalla de sommar (IDAG).
Till och med min lilla kanin har badat idag, jag vet inte om man ska de men har var så smutsig så jag doppade hans fötter och lite av magen men sen hoppade han upp på muren och ville inte bada mer, men som tur var fick jag tag på honom.

image409

PS. Ja det är vår båt.

Enkel sommaroutfit

image408


Idag har vi haft fint väder,de började inte förr än vid ett tiden men solen och de fina vädret kom i allafall. Min mormor, hennes festmö,  morbror och moster har varit hos oss idag men alla utan moster har kört.
Jag fick värsta presenterna för jag hade fylt år och så har vi inte träffas fast de var ju inte meningen men jag fick 300kr :D algrens bilar, armband och 10 trisslotter som jag vann 40kr på:D Riktigt naajs.

  • Röd och vit tee Gina Tricot
  • Jeanskjol ONLY
  • Armband gjort själv
  • Örhänge (syns ej på bild) I.me.my
  • Bikini under från Rom


Förlorade minigolfen:(

Nu har vi varit och spelat minigolf men jag förlorade jag började bra och slutade bra men där i mellan var de si sådär, första hålet fick jag 2 och pappa 6 (hans sämsta) och sista hålet en hole in one. :P
Men det blev 48-55 till pappa:(

Vilken tidning läserdu helst?

Kom igen och rösta lite, snälla kommentera vilken tidning du helst läser jag behöver många fler röster.
Klicka här för att komma till inlägget där du kan rösta.


Palles Pärla

image407

Detta blir dagens pärla en jättefin väska från Lindex för 249kr. Den är jättesöt med en blomma på, vet ej om den är guld eller brons men skulle tro någon blandning.

Minigolf press

igår blev det ingen minigolf dels för klockan blev mycket och för att jag typ vrickade tån, jag gick på en stol och tån blev blå och jag kan inte gå på den helt:( aaaj.
Men idag ska vi spela (det är också lite bättre med tån), men vi har satt upp nya vad:S
Ganska bra och inte mina nerver spricker.

Om jag vinner så får jag 5 tidningar :D
Om pappa vinner ska jag )hämta tidningen till han i 3 veckor
och här i småland så måste vi gå upp för en jättebrant (jag lovar dne e jättebrant) backe plus ca 150 m till och tillbaka, och han vaknar tidigt och kommer ge mig order att gå upp där på morgonen så de blir synd om mig om jag förlorar.

Men sen har jag en liten fördel till, vinner pappa med 5 poäng blir de oavgjort vinner han med 4, 3, 2, eller 1 poäng vinner jag:D!! Pappa måste alltså vinner med 6 poäng för att vinna helt. För han är ju mycket äldre än mig har har typ 18 i handikapp.

Jag har STOR press på mig hahaha:D:D

HAR NÅGOT HANDLAT PÅ BIDSTER.com

Rubriken säger allt, är det någon som har handlat på bidster.com. Det är de som dem gör reklam för på radio med att de lägsta budet vinner. Jag har läst lite där på frågor och svar och de verkar lovande men jag vet inte, är de någon som har gett bud eller vunnit en auktion så kommentera gärna.

Jeans

Vad ska de bli för jeans i höst? Stuprör, utåtsvängda, låg midja eller hög midja, ja jag vet inte är de något som vet? Nu har ju butikerna börjat på in höstnytt. Så tråkigt då känns det som om sommaren är över men det är den ju som tur är inte, hoppas vädret blir bättre, det är grått och trist här. Hur har ni de med vädret?

H&M höst klänningar

image403  image404image405
Bild: H&M  alla kostar 298kr


Nu har H&M lagt upp sin höstkollektion på H&M shop online. Riktigt snygga klänningar har dem, här är några exempel, det blir mycket grått nu till höst, kanske lite tråkigt tycker jag men samtidigt stilrent och snyggt. Den rosa klänningen här exempel är ju färglad och snygg, den tillsammans med ett par gråa strumpbyxor blir ju skitsnygg, eller tvärtom. Nå, vad tycker ni om klänningarna? Kolla också in H&Ms shop onlie.

Vad kan man göra av detta??

image402

Igår klippte jag av min jeans och dem blev riktigt snygga, men sen kom jag på att jag kanske skulle kunna göra något snyggt med de jeanstyg som blev över, men VAD? Jag fick 2 st bitar (en från varje ben) som båda var ca
15X15cm. Men jag vet inte riktigt om man kan göra något av de eller vad de i så fall skulle vara snälla om du har någon ide, KOMMENTERA!

Jag tog linnet

image401

Detta linnet köpte jag igår, de kommer ifrån H&M och var skitbilligt, bara 29.50kr :P Heheh!!
Jag diggar de, det är vitt  med döskallar och är ganska coolt, plus så satt de bra.

Klädd för stan

image399

Som jag sa innan så var mamma och pappa på sånt tråkigt glasmuseum så jag passade på att gå på stan och kolla lite. De blev bara ett super billigt linne (och snyggt) vitt med dödskallar på från H&M (bild kommer).
Detta var min outfit för idag.


  • Klänning/tunika Vero moda
  • Avklippta och uppvikta jeans second hand
  • Kofta B.young
  • Chanel sjal mammas
  • Väska NYPD Lundbergs
  • Skor coop :P (syns ej på bild)
  • Silvernagellack Åhlens
  • Armband gjort själv
  • Örhänge Guldfynd


Hum Hjälp!! Snabbt

Jag funderar på att köpa ett linne från H&M med typ små döskallar för endast 29,50kr. Visst det är inte mycket pengar men de kan också bara vara ett sånt onödigt köp!!

HJÄLP ska jag de?? Har inte mycket tid att bestämma mig! heheh:P
KOMMENTERA

PS. Tyvärr hittade jag ingen bild på de på H&M

Gjort idag

Nu sitter jag på bibblan och kolla mail b.l.a. mamma och pappa skulle på något tråkigt glasmuseum:( Men som tur var slapp jag följa med så jag tog en runda på stan, men köpte inget kollade mest. Vädret är sådär  ganska fint men blåser som f*n. Men i morgon ska de bli bättre. Outfiten kommer senare om internet funkar:P
Ikväll blir de minigolf och jag ska slå vad med pappa om vem som vinner. Vinner jag får jag tidning vinner han bäddar jag hans säng i 4 dagar:P Denna gången SKA jag vinna:D

Palle pärlar

Idag försökte jag mig på att göra armband. Det var jätte länge sedan jag höll på med sånt men nu fick jag ett ryck. Jag tog vad jag hade och en hel del var bara barnpärlor men lite var okej. Tyvärr hade jag bara platspärlor, armbanden blev sådär men de var ganska kul. Jag får se om jag ska köpa lite pärlor:P
Jag fick göra armbanden på sidenband eftersom jag (min bror) inte hittade gummibanden som man trär pärlorna på.


205844-394

Palles pärlor :P
Ganska mycket barn pärlor

205844-396

Ett av mina armband, detta är helt i vitt och med genomskinliga pärlor.


205844-395

Armband med olika färger på alla pärlor och olika modeller:P


205844-397

Likadana pärlor men i olika färger är de på detta armbandet.

Nå vad tycks? Blev dem snygga? Jag är väl inte själv jättenöjd.

Pärlarmband

Nu ska jag försöka göra armband av pärlor, utan gummibandstråd.
Jag glömmde pärlorna hemma när vi skulle till Småland men fick sån lust att göra de på sommarlovet så min bror tog upp de nu när han skulle hit. Men han hittade inte min gummibandsrulle så nu får jag försöka göra de på annan tråd eller på sidenband. Hoppas det blir fint de med.
Jag kommer visa hur de blev om jag nu kan göra något av de jag har:D

Palle har På sig

  • En Underbar sommarkväll var de och ännu bättre när jag fick se Måns (för 3:e gången)

    

Igår var jag och min familj i Linneparken i Växjö och tittade på/sjöng med i Allsång i Linneparken.
Där var även lite artister, Måns <3<3<3 och Sonja Alden plus en lokalartist som bara var 11 år och sjöng jättebra.
Det var en underbar sommarkväll och de blev inte ett dugg kallt, detta hade jag på mig.

  • Vitt linne från Gina Tricot
  • Jeans shorts Gina Tricot
  • Skärp gåva
  • Väska ropade jag in från en auktion
  • Halsband SNÖ
  • Kofta B.young (på ena bilden)
  • Skor (nya) från Coop Forum :P
  • Armband gåva
  • Solbrillor ?? (syns ej på bild)



 


SKOR!!

205844-391

Jippi, igår var mamma och pappa och handlade (mat), men mamma gick i på coop forum där finns de skor i sorlek 42 som jag KANSKE kan ha, jag kan i allafall ha öppna skor där för de har jag köpt. Så mamma såg dem här (jag var inte med) och köpte dem, det var värsta rean jag tror hon fick ge 39kr för dem:P Och när jag provade dem så var inget omöjligt, visst dem satt lite trångt men dem töjer sig så dem hade jag igår när vi var och såg Måns, och man får ju alltid skoskav första gången man använder skor och det var helt okej att ha på sig dem, sedan tror jag dem töjer sig ganska mycket. Så jag blev jätteglad, för dem är ju helt okej:D

Sol

Äntligen har vi fått sol, idag ska jag bara vara ute och sola bada och chilla. Men jag är inte världsbäst på att sola och jag vill inte bränna mig så jag solar ca 15 min väntar 5 min solar 15 min väntar badar och badar:D
Jag bjuder nog på en bild senare hur vårt underbara sommarställe ser ut och hur härligt det är att bada där, ikväll ska jag in till  Växjö och se Måns (igen) han ska vara med på allsång. De ska bli skojigt:D

NU SKA JAG UT I SOLEN!!!

Shooho blogg i 4 månader

Nu har jag haft bloggen i 4 månader och 8 dagar:D

Jag har fått 104 kommentarer (TACK) och gjort 300 (301 nu) inlägg, och 390 bilder har jag lagt in.
Det är inte så dåligt de:D
Shit det känns som jag har haft bloggen mycket längre. Men det har jag inte för jag kollade första inlägget ( de välkommen till min nya blogg) och de publiserades 8 mars 2007.
Lite konstigt nog så är mitt andra inlägg på bloggen att jag e sjukt :( inte så bra start på en blogg men sen har de ju blivit bättre.


Har du något som du vill hissa eller dissa md bloggen så bara kommentera?? Det kan vara precis vad som helst.

Vilken tidning läser du helst?

image390

Dags för ny undersökning

Vilken tidning läser du helst?

  • Elle
  • FRIDA
  • Julia
  • OKEJ
  • SOLO
  • VOGUE
  • GLAMOUR
  • Modette
  • Revyn


Har jag glömt någon tidning så får ju gärna kommentera den istället om det är den tidningen som du helst läser.

Sätt igång och kommentera



Ursäkta för dåliga loggor men jag hittade inga andra!:P


Ebbas Stil



Jag vill rekommendera denna modebok, jag fick boken i julklapp och den är på ca 250 sidor och jag hade redan läst den 2 gånger. Jag gillar den jättemycket, man kan inte slita sig och Ebba skriver jättebra

Positivt:
Där står mycket om allt och olika avdelningar, allt om internetshopping, väksor, skor, basgaderob, adresser m.m.
Man kan verkligen inte slita sig ifrån den.

Negativt:
Lite för exslusivt ibland, mycket som hon berättar som hon har köpt för flera tusen och i mären som Gucci LV m.m. Adresserna som hon rekommenderar är mest i NY och andra städer utanför Sverige (och Europa), och för mig som är 13 år är de inte så lätt attt köpa Gucci väska på rea för 4 tusen eller handla på Second hand i NY.


Slutresultat: ♥♥♥♥

Resultat

205844-330

Jag frågade för ett tag sedan vilken affär du helst handlade i.
Så här blev resultatet!!

1. H&M
2. JC
3. Gina Tricot

Festivaler/uppträdande



image389

Det blir många festivaler/uppträdande som jag får gå på i sommar här är allt jag har/har tänkt gå på.

  • Rix FM Malmö (har varit på)
  • Rix FM Båstad (har varit på)
  • Rix FM Växjö
  • NRJ in the park i Malmö
  • Allsång i Linneparken Måns ska vara med (ska dit idag)
  • Malmö festivalen
  • Karloskar dagarna i Växjö
  • Karlskrona festivalen

Auktion idag

Idag var vi på auktion i Småland. Det är mest möbler men idag hittade jag faktist en väska. Väskan låg i en låda som en annan man ropade in lite dyrare (så mycket ville jag inte ge för väskan) men han var intreserad av något annat i lådan så jag frågade om jag fick köpa väska och det fick jag. För 20kr!!

Så här ser den ut, jag måste tvätta den lite för den är ganska skitig (syns inte så mycket på bilden) men annars är den helt okej:D




image386


Man kan ha den i handen


image388

Eller kan man hänga den över axlen.

Palle ha På sig

image384

Dagens outfit är de här...


  • Vit skjorta Second hand
  • Shorts Gina Tricot
  • Svarta leggings??
  • Skärp Second hand
  • Skor coop forum :P
  • Rött linne under ??

Palle på pricken

Jag älskar musik och allt som har med musik att göra. Då skulle väl denna tröja passa.
Dans, sång, piano, DANNY<3<3<3 ja alt som man kan tänka sig som har med musik att göra älskar jag.
Den kommer från Laredoute och kostar 149kr.


205844-383

Önskelista

Detta är min önskelista just nu. Allt kanske inte passat till sommaren men detta vill jag i allafall skaffa till hösten och en del nu i sommar (hoppas).


image382

Glass Gott i kväll

image381

De här mumsiga åt jag ikväll samtidigt som jag kollade på Tv (fridrott).

Choklad glass
Hallon
Kex
Chockladsås (lite den tog slut)

DANNYS NYA LÅT

Jag hittade en video på Dannys nya låt på youtube, den är sjuktbra och du måste bara lyssna på den:D
Danny Saucedo Hey här är den varsågod att lyssna



www.beckasbus.blogg.se

Jag vill bara tipsa er om min kompis blogg. Den är väldigt ny men hon tycker det är kul och vill blogga ganska mycket. Hon skriver om lite smått och gott en riktig kulig sida. Kolla jättegärna in hennes blogg

Adressen är www.beckasbus.blogg.se

Rix FM bilderna

Nu kommer mina Rix FM bilder som jag tog när jag var där. Jag har satt dem 1 mot 1 och avgjort lite vem/vilka som var bäst/snyggaste. Tycker du likadant, inte? Kommentera!!

image375

Danny han sjöng Play it for the girl, Tokyo och en super hitt som finns med på hans nya skiva som heter Hey och som är västa danslåten, själv älskar jag den. Ola sjöng Natalie, Rain och en till tror jag men de kommer jag inte ihåg.:( Danny ägde stort han dansade så grymt och ägde hela scenen och han är mycket snyggare än Ola.


image373

Måns gud var han sjunger bra, och charmig är han också, visst Andreas Johnson är också bra men nej, Måns är mycketbättre och snyggare.


image376

Många låtar som spelas på radio känner man ofta igen men kanse inte vet vem som sjunger dem, det är ett exempel på Bosson han gör hittar som nästan alla känner igen bara att inte så många vet vem han är och att det är han som sjunger hittarna. Magnus Carlsson som förr var med i Alcazar (dem kanske ska återförenas har jag hört) var också där och sjöng och showade. Han hade mer drag än Bosson men ingen av dem är snygg.


image380

Även Velvet har hittar men som folk också glömmer vem som sjunger de, hon var den enda självsjungande tjejen (tjejen i Da buz var också där) men man märker ju fast Velvet är bra så är de sjukt många fler som skriker och klappar när det är killar, lite orättvist mot oss tjejer men det är ju för vi tjejer skriker mer än killar:D :P


image374

Melody Clubb (stavas de så) var sjuk så därför skickade dem The Attic istället. Jag har själv aldrig hört talas om dem men låtarna känder jag igen. Da bazz därimot känner man ju igen och dem hade värsta draget och fick med sig hela publiken att sjunga och gunga, så dem vinner över The Attic.

Några outfits från veckan





Nu när jag har varit i Våxtorp har jag inte hunnit blogga så mycket så här kommer lite smått och gott.

Hemma i Malmö men inte länge till!!

Nu är jag hemma i Malmö men förmodligen åker vi ikväll eller i morgon. Bilderna ligger på den bärbara så dem lägger jag in sen eftersom vi inte ska vara hemma så länge (kanske bara någon timme).
Nu kanske vädret ska bli lite bättre, i morse när jag var ute och sprang var de inte specielt varmt men det är nog lite bättre nu, men jag har tyvärr inte varit ute nu för vi har ju suttigt i bilen:(


Ha de bäst alla söta!!

Ps. Snart har jag min 100 kommentar:D heheh vill du blir den så kommentera!!

Stor släktträff idag

Idag kom massor av släktingar till oss, mest äldre men de var kul. Tyvärr var inte vädret lika bra regn och grått:P
I morgon åker vi hem, förmodligen ska vi inom Båstad, vi måste ju bara köpa glass i den goda glassbaren.
Sen börjar pappas semester och nu vill jag verkligen ha fint väder:D Hoppas vi kan få se. Som jag sa igår så kommer bilder sen för jag har inte lagt in dem på min kusins data och det är det är det är internet.


Puss på er alla söta!!

Palles Pärla

205844-369

Den här super söta klänningen från Forever 21 är bara för söt. ca 170 rikdaler kostar den:P
Men någon skrev till mig att man inte kunnde beställa till Sverige från Forever 21 stämmer de?? Jag vet inte!
Kommentera gärna om du är säker:P

Är med stora feta släkten

Som jag sa innan så skulle jag åka upp till Halland till min mormor där hela släkten skulle samlas och där är jag nu. Men dem inläggen som jag hade tänkt att göra (bilderna) dem ligger på MIN data och internet är på min kusins data. Faan jag hade skitbra bilder från Rix FM och en outfit m.m. Men de kommer senare. Ahh igår va jag och min kusin på RIx Fm (jag för andra gången en gång kvar väntar i växjö), det var skitkul. Vi stod jättenära och jag såg ju såklart jättebra (p.g.a min längd). Vi hade köpt rosor som vi skulle ge dem och när Danny gick ner på scen så försökte jag ge dem men han tog inte dem då. Sedan kastade jag dem och då var låten och hans uppträdande precis slut så han tog upp rosorna och sträckte upp dem och sen gick han. SÅ HAN TOG MINA ROSOR jag är så glad. Han är så SJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUKT grym assså fan var han lattjar och dansar grym. Robotdansen moonwalk och alla tänk värda dans stilar dansade han, man blir så impad. Det är DAAANNNY jag snackar om för er som inte har fattat de. Shiit han är så coooooool.Förutom stekheta Danny så var Måns ( också snygg), Ola (snygg han med), Magnus Carlsson (nähä du han e inte snygg), Velvet, Da buzz, Andreas Johnsson (denna gången johnson och inte johanson), Bosson  och ett annat band som jag inte vet namnet på var där.
Det var sjukt kul, men jag fick jätteont i ryggen (för att jag är lång) och så blev man trött i benen, vi stod från ca 7 til typ halv 12 plus att vi var sjukt hungriga för vi hade inte ätigt sen klockan 3. Men KUUULL var de.
Nog om Rix FM, idag åkte vi Rodel, först var tiden sjukt dålig men efter 2-3 åk förbättrade jag tiden men drygt 30 sekunder. Även de var kul:D I morgon kommer typ 20-30 pers och vi ska ha JÄÄTTESTOR släkt träff, för de mesta är de nog gamla, men alltid kul ändå. VI åker hem på fredag, jag få se om jag kan blogga mer innan vi kommer hem.
Igår var vädret hyfsat, hur har ni de då?


Ha de BÄÄÄSTTT!!!
 

Tänk vad man glömmer och tänk vad man kan hitta

Nu när vi skulle packa tog jag fram en väska och i den låg en börs med typ 130 kr i. Faan va naajs, mamma sa att jag fick dem eftersom hon TRODDE det var mina men jag vet inte, gytt jag hade just nu bara 4kr i min plånbok men nu har jag mer. Tänk vad man kan hitta (och glömma)

Båstad

Idag sticker vi till Halland till min mormor, vi ska även in till Båstad och göra massor av annat kul, PLUS att jag får träffa min kusiner som jag inte träffar så ofta som är från Stockholm:D:D:D
Det ska bli jättekul
Jag ska försöka blogga, min moster har nog bredband med sig så jag kan låna, annars får ni ha de så bra jag kommer hem på fredag och sen åker vi till Växjö igen:D

Ha de bäääst!!

Lördags kväll

Detta kommer lite sent men bättre sent än aldrig.

I lördags stack jag ner till skolan och spelade lite på baksetkorgen (ball som fan)
sen drog vi in till Limhamn och hyrde film Beck blev de. AAALLLLLLAAA Beck filmer är sjukt bra så vi körde på ett säkert kort. Jag satt även i fotbad eftersom min fötter är ganska hårda och fula.



205844-368


Jag rekommenderar ALLLLLA Beck filmer om man gillar rysare och spännande filmer.
Alla är lika spännande och alla blir man sjukt rädd av (jag i alla fall).
Kort och gott så handlar Beck filmerna om mord, brott och då görs en stor utredning, och den skyldiga är alltid den man minst tror. Jag älskar alla Beck filmer så av mig får den ♥♥♥♥♥


205844-367

Skönt att sitta i fotbad de behövde min fötter:D

Bröllops Outfit

205844-366

Igår var jag på bröllop (därför bloggade jag inte) då hade jag på dig de här.

  • Röd klänning Vero Moda
  • Vita leggings Gina Tricot
  • Jordgubbs halsband, örhänge och armband guldfynd
  • Liten vit kofta ???
  • Guld skor gabor (syns ej på bild)
  • NYPD väska (syns ej på bild)
  • Rött nagellack H&M

Ps. Den här bilden top jag mitt i natten jag var en aning trött kan man säga:D


Palles Pärla

205844-365

Den här sss (supersöta snygga) Teen kommer ifrån Forever21 och är bara för söt.För ca 75kr är den din.
Tänk dig denna tillsammans med ett par jeans shorts mitt i sommaren, häääärliggt!!

Bröllop

Nu sticker vi snart iväg förvi ska på Bröllop min outfit kommer senare eller i morgon:D

Ha en bra dag (fast skitvädret)


Nu är min design klar plus lite till!!

Palles (mitt smeknamn) perfekta Pärlor är namnet på min nya design.
Jag har öven gjort nya kategorier

Palles Pärlor-  en kategori som jag har döpt om, egentligen skulle den kunna heta Vill ha för de är ungefär de jag kommer lägga in under denna kategori. Palles Pärlor = om jag hittar något snygg klädesplagg som jag gärna vill ha då är de en riktigt pärla.

Palles Perfekta- en kategori som är som önskeoutfit eller något annat perfekt som man kan ha. Palles Perfekta = en outfit (eller något annat) som jag har satt ihop, alltså min perfekta.

Palle på Pricken- en kategori  som handlar om allt som bara är så Palle Palle, alltså något som verkligen passar mig (inte i storleken).


Sen har jag ett litet ?
Palle har På sig
eller Palles Påklädning- jag vet inte vilket av namnen som är bäst men kategorin ska i alla fall stå för mina outfits som jag lägger in på mig själv.
Vilket namn tycker ni?



Vad tycks om min nya design och mina nya kategorier?

Snygg väska som hade passat till Bröllopsoutfiten

image364


BIld: Gina Tricot 149kr.




I morgon när vi ska på Bröllop ska jag ha på mig en röd jättefin klänning och då hade denna väska passat perfekt, men jag tar nog den jag köpte på second hand de funkar den med.


Ny design

Bloggen kan vara lite rörig med utseendet nu för jag håller på att göra om den (eller tänka ut hur den ska se ut och börja så smått).

Någon som har något förslag hur den kan se ut?

Handla på Ellos och sno Nicole Richies stil

205844-366

Handlar Nicole Richie på Ellos eller?? Alla kläder som jag har hittat är från Ellos och är väldigt lika hennes.

Fler Röster

Jag ser att jag får fler och fler besökare varje dag och det är jättekul men snälla kommentera och rösta gärna också. Jag vill ha fler som rösta exempel i det här inlägget:D

Hemma i Malmö

Nu är jag hemma igen i Malmö.Det hade tydligen varit skitväder i Malmö men i Växjö var de ganska bra, idag exempel  jag och min kompis badade:D I morgon blir de träning och en ta de lungt dag, sen på söndags ska vi på bröllop:D Min faster ska gifta sig. På måndag sticker vi till Halland där min mormor bor, där väntar Rix FM, stor släktträff (jättekul, släkt från Stockholm och halland m.m) och kanske Rådel ( för er som inte vet vad det är så är de typ pulka i ett mitalrör utan tak, det är mycketsvårt att förklara). Jag längtar!! Efter de så börjar pappas semester och då sticker vi upp till Växjö igen och blir där fram till runt den 14 aug. Jag vill verkligen ha sol nu, jag såg på vädret och de ska typ bara vara regn, snälla solen kom fram. Asså den här månaden har gått skitsnabbt, jag har snart haft sommarlov i EN MÅNAD, det är sjukt så fort det har gått. Menmen jag har mer än hälften kvar.:D


Haa de BÄääÄässSSTttT!!


Favvooutfit

205844-360

Den här snygga outfiten hittade jag på google och jag var bara tvungen att kopiera den, är de någon som vet var man typ köper kavajen. Short går ju att hitta och skärpet också men kavajen har jag aldrig sett. Den är skitnsnygg.

Mumms...

205844-359

mmm jordgubbar med glass är bland de godaste som finns...detta åt jag igår:D

Outlet


I tisdags var vi på outlet i kosta då köpte jag de här...


205844-353

Björn Borg trosor (79kr) Björn Borg topp (99kr)

205844-354


Proffs spray (25kr)

Shoppat på second hand

Igår var jag på second hand, och jag gjorde riktigta fynd. Jag fick 9 saker för 130kr. Vistt lite var ju bara smått (som typ tidning) men det var ändå billigt. Detta köpte jag......


205844-357

Vit skjorta 45kr (märket är B.young)
Rött skärp 15kr


205844-356

Väska 10kr (snyggare i verkligheten)


205844-358

Film: I hennes skor 25kr, spettsband att ha i håret 10kr.


205844-355

Gåtbok 5kr (alltid kul att ha), tjejboken 10kr, två tjejtidningar 5kr/st.

Outfits


Som sagt så är mitt internet lite galet ibland funkar de och ibland inte, därför kommer outfitsen lite sent men här kommer 2 st.



205844-352

  • Tommy Hilfiger tröja (från USA)
  • Vita piratbyxor Vero Moda
  • Vitt sidenband


205844-351

  • Grön tröja Vero Moda
  • Vit kofta Gina Tricot
  • Äpplehalsband I.me.my
  • Piratjeans Gina Tricot
  • Vitt sidenband


 


Snyggt från Vero Moda


Två stycken snygga klänningar från min favvo affär Vero Moda.Båda kostar 299,95kr och båda är skitsnygga:D


205844-345
205844-346

Fint eller fult?

205844-343205844-344


Det här säljs på Forever 2 för ca 120kr. Nät, det var länge sedan tyckte jag, men de kanske börjar bli modernt igen. Vad tycker du fint eller fult, flipp eller flopp?

Köp Paris jacka!!

205844-342

Vill du ha likadana kläder som Paris Hilton, då är här tillfället. Den jackan som Paris Hilton har på sig på bilden kan du köpa hos Shop Petro Zillia för bara $448.00 (3200kr) BILLIGT (NOT)

RSS 2.0