Landskap


Heeej!

Nu befinner man sig i Malmö igen. Härligt var det i stugan. Igår kunde man ju också inbilla sig att det var sommar. Var på väg på att hoppa ner i vattnet och bada men ångrade mig relativt snabbt när bara tårna nuddade vattenytan.

Har sprungit runt här nu som en galning och provat kläder. Barbent, svart,för mönstrigt, sommrigt. Något mellanting, basic men ändå lite annorlunda. Hoppas då bara smilet fastnar på kortet imorgon haha.
Äh lägg av och göra sådan stor sak av ett klassfoto Palle. Tihi. Hehe.
Som pricken över i:et på dagen ska jag nog allt gå ner i köket och ta mig en macka. Magen kurrar.


hA DE bäST!
 


Tradera tips



Jag har en slags variant av köpstopp, typ du får inte köpa något om det inte är så att du har sucktat efter det jättelänge, specialpris, erbjudande, speciellt tillfälle eller annat som inte GÅR att motstå. Får väl se hur det går med det.
Men där av delar jag med mig av ett fynd på tradera som ligger lite sådär på gränsen på min köpstopps grej. Men jag väljer att tipsar er istället.
Går ut om ca 8 timmar och är upp i bara dryga 60kronor. Najs!
Du hittar auktionen här.

Psst....blev det så att du budade vore det kul att veta =)

Cottage



Hallå från stugan!

H
ur är det med er idag? Jag mår great förutom att pappa precis tvingade mig tömma båten på vatten, äckligt men nu är det gjort. Den ska nämligen tas upp idag för vintern.

Senare idag bär det hem till Malmö igen. Måste bestämma kläder för klassfotot imorgon. No idea vad?! Förslag?
Noppa benen och raka ögonbrynen ska jag också göra för er som vill anteckna haha =).

Tror allt att jag ska lägga mig i hängmattan och försöker plugga samt fundera ut var den där värmen tog vägen som var här igår. Kanonkul! Tumme upp ner!

hA DE bäST!

Spider


Fortsätt så här


Med tre getingar som rumskamrater sitter jag här nere i uterummet vid sjön i vår stuga. Blogg.se (publishme.se) funkade innan idag, that's the reason varför jag inte har bloggat innan.


Vem hade den blekaste om att man var tvungen att packa ner bikinin? Vädergubbarna möjligtvis men inte jag. Nu sitter jag här i min egen skapade bikini, mina gamla försmå badshorts som jag hade typ när jag var 9 och bh. Man tager vad man haver. Känns ju nästan som i juni, juli när jag låg här, det känns ju faktiskt som sommar. Nyklippt gräs, en och annan båt farandes på sjön och framför allt värmen. Kanon, toppen ju!

Samtidigt som jag ligger och jäser i solen, försöker jag fundera ut något vettigt att ha på sig på klassfotot på måndag. Inget lämpligt dyker upp i huvudet....får fortsätta med det. Försöker också ignorera och koppla bort alla läxor jag måste göra. De gör jag i bilen hem, visst Palle?


Ha DE bÄst!


Stones


Fodral Gekås, strumpbyxor H&M, väst Cubus, converse, halsband Thailand, klocka köpt i halland, armband gåva från thailand, vitt armband Marmalaid och pärlörhängen på det.

Mask på mitt ben en fredag som idag. Solen skiner och det är nästan så att jag är sugen på att springa ut och sola. Det är ju ATTANS vad man bli vit fort. Mina pigment är något jag önskar skulle var mycket mörkare. Men sola lär jag nog inte hinna kom jag just på...
...Träning om ca en timme och innan dess ska jag ha packat och käkat för sen drar vi upp till stuga vår. Slappe helg.

hA DE bäST!

Early


Jag har fått scharlakansfeber, vill bara umgås med mina lakan och min säng hela tiden. Men annars har jag 36,2 och helfrisk. Bara till att ignorera tröttheten och dra sig upp mot plugget. Det är ju trots allt fredag =) Dessutom skiner solen lite grann och försöker tränga igenom. Bara det gör en någon nivå gladare.

hA DE bäsT!


Segla med hjälm


Sockertopp


Jag hann. Trodde det var lönlöst att försöka få tag på en ett tag. Liksom har läst på massvis med bloggar om den men nähopp. Bakom disken fanns nog många för jag ringde och la undan den via telefon och då hade hon inte tagit fram alla i butiken än. Hade nog fått en ny beställning av topparna. Nu hänger den snart i den garderoben som jag än inte har. När sjutton ska jag få ordning på mina kläder? Fråga någon som vet:D
Monki var namnet och 180 pix fattigare men en spettstopp rikare är jag.

Vad tycks?


Usual



Bara för det är torsdag idag ( snart fredag ) så tillbringades en av våra raster idag med en kladdkaka från Ica.
Massor av kärlek till choklad =)

Schema brytande dag idag, på svenska betyder det inga vanliga lektioner. Vi skulle bara fylla i vår I.U.P hela dagen. Individuella utvecklingsplan. Håller på att spy på den ny efter att ha tagit upp det med ALLA lärare i ALLA ämnen.
Förhoppningsvis ska den hjälpa en i alla fall med målen :P

Fick sluta 25 min tidigare också dag. Inte bra för min del, min lilla buss skulle ju ändå inte komma förr än 30-40min.
Att stå och vänta så länge låg långt ner på min önskelista. Nähä, fjäskande mig till att min polare transporterade mig( cykel ) en bit bort. Sen fick jag gå. Värsta powerwalkingen samt lite småjogging när inga bilar syntes till.
Man ville ju vara hemma innan bussen körde förbi en.

Kofta Gekås
Linne Gina Tricot
Jeans Rågårds
Halsband SNÖ
Pärlörhängen Ur & Penn
Armband Marmalaid
Väska Gina Tricot
Klocka D&G ( som går helt tjotahejti ) Thailand
Converse

hA DE bäST!

Look



Hennes låtar mer än gräver sig in i mitt huvud. De exploderar rakt in i min ( förhoppningsvis stora ) hjärna!
Veronica Maggio,
snackar jag självklart om.

Enjoy en liten video som jag bakade ihop idag!
Min dolda cirkustalang ( haha ) och lite skratt.

Vad tycker ni?

Det ni..



" Hajen är den enda fisken som kan blinka med båda ögonen. "  ( Det är sant ! )

Jag avskyr hajar, nästintill hatar. Orsak = HAJEN ( filmen )!
Höll på att kissa på mig när jag såg den samt bryta benet av allt hoppande i soffan.

Tanke på asfalt alltihop, det var typ ett halv år sedan jag såg den filmen. Hittade bara den så-väldans-nödvändiga kunskapen att jag var tvungen.

Hajar ni?

Sovis gottis!

Wednesday


Efter si sådär 20min spring omkring för att förbryllat leta efter mitt kamerastativ, hittade jag det äntligen i min träningsväska ( vad gör det där ? ) och begav jag mig utanför dörren. En film håller på att bakas ihop.
Resultat
kommer inom kort!

Onsdagar kommer nog bli min favvo dag. Helnajs i skolan. Nu ska jag slänga i mig något i magen samt force mig att göra läxor. Ja sa att jag skulle börja 16.00 nu är hon 16.17, börjar inte så bra:P

hA DE bäST!

Träningsverk

Det är mörk så att man tror van vaknat vid fel tidpunkt.
Det regnar så att man tror att elefanter pissar.
Det är kallt så att man tror man hamnat på nordpolen.
Det är en Augustidag!

hA DE bäST!

Tall

Tjenixen!



HAAAAJ!

Gud vilken dag, en riktigt maratondag fast inte alls så hemsk. Men lång.
Har
asat runt på en gigantisk väska som väger runt 5kg idag typ hela dagen. Skolgrejer, idrottskläder, basketgrejer, pianonoter, pengar, mobil, nyklar och min tandpetare som inte får glömmas haha. Tung är rätta ordet.
Förutom skola, idrott, piano,stan och basketräning och inte varit hemma på det så har jag snackat i radio! Live! Helt fett.
De ställde över många frågor angående basketen m.m. Fick även göra lite reklam för min blogg ( TACK maggan, min moster ), men det var vid 12.30-13.00 tiden så nog inte så många i min ålder som är intresserad av bloggar som lyssnade men ändå! Lite nervöst var det allt men jag fick ändå fram bra ( sanna såklart ) svar. Ah det var väldans ball =)

Fyllde min bladundertunga väska lite till också idag med några gram, spetstoppen är min. Är inte 100 att jag behåller den. Hatar monkis provrum, måste prova den lite mer hemma. Men den är ju så söt att bara titta på =)

Träningen
bestod av " Idioten " så många gånger att jag tappade räkningen samt typ 4 stafetter. Slideövning ( hemsk ) plus massa annan fys. Nu känner jag mig som en halvt död kycklig.
Sömn är något som ligger på min önskelista.

ha DE bäST!

Choty


299kr nejnej, de tar bara 69 resp. 79 kr.

Om ni känner mig rätt så är jag mycket för fynd. Här har vi en nyöppnad webbutik med snygga unika smycken till fyndpriser. Inte störta utbudet än ( såklart, alldeles nyöppnad ) men jag tror ändå att det kan bli något. Lite speciella smycken och ruskigt billiga. H&M priser hehe.
Kolla in webbutiken.

Fakta

Christian Coinbergh » BON » 1
lundlund

Hallå på er sådär på morgonkvisten!

En långis till dag idag, skola till ca halv fyra sen iväg på första pianolektionen nu efter sommaren och sen en gnutta i stan.
Den här sockerbiten är man sugen på.
 Träning after that.

Tänke bara nämna det ifall någon är sugen på en liten rosa sak så finns den på tradera. Kanske till någon annan?

Annars 
kan jag också tilllägga att jag är ganska very nervös inför intervjun idag i radion. Malmökanalen 89,2 klockan 12:40 om någon är sugen på att lyssna:P

hA DE bäsT!

Spännande shopping


Sex stycken galgar, kan det bli mer spännande? Haha verkligen. Nä just det whiteboardpennor fick jag ju faktiskt också med mig hem. Som ni ser, ingen alls spännande shopping. Ikea och jag hör inte ihop även fast jag ibland gillar att åka dit. Det brukar nästan alltid vara så att vi är ute efter en speciell vara och åker dit nästan bara för att köpa den. Sen är den slut och vi köper massa annat skit. 5-7 av 10 fall brukar det bli så typ.
Det är kanske inte meningen att jag ska köpa den där klädställningen, mamma kom just på en ny lösning. Hon ska ha en garderob i sovrummet. Då blir det helt plötsligt massvis med utrymme i den garderob som vi har tillsammans. Gott om plats till mig. Ett alternativ som tål att tänkas på. Så länge får jag leva med några kilo kläder i soffa  =)

Har ikea situationen också hänt dig?

Fun på lektionerna =)



Snackade om kol på NO lektionen idag. Så skrev vi upp på tavlan allt som vi tänkte på när man nämde ordet kol.
Jag sa grilla, någon diamanter haha.
Så frågade vår lärare efter att vi hade föreslagit många andra ord varför vi kom att tänka på diamanter?
Då svarar min kompis.

Min kompis:
 För om man typ låter kol ligga riktigt länge så blir det ju diamanter.
Min lärare: Jaha okej men vad bra då ska jag lägga undan en påse grillkol.

FLABB!
Hon brukar ofta göra massa sådana smådissar :P

Noläraren
Sen efter en stund när vi pratat mer om kol så berättar vår lärare att detta kapitlet är väldigt stor det vi ska läsa nu och att vi ska jobba med det i ca 6 veckor.
Min lärare: Ja, så vi får lägga på ett kol.
Det var inte meningen att hon sa det, bara en yrkesskada precis som resten av våra lärare.

Syslöjdsläraren
Babblar på om någon uppgift vi ska göra men blir avbruten av någon som stör och säger till den personen.
Sen sägen hon, nä nu har jag tappat tråden, var var vi?

Hemkunskapsläraren
Elev: Hur kommer du förhöra våra läxor sen?
Jag tänker baka ihop ett prov.

Sen en annan ball sak var när vår trädslöjdslärare med italiensk brytning snackade om värsta tråkiga saken över längre, typ hur man ska sågen en trästock ( i klassrummet inte i träslöjdssalen). Så sitter några killar och kastar suddigum på varandra och läraren bli arg och säger, nu får ni ta och sluta. Flera tjejer tar väskorna och går mot dörren.
Han menade såklart killarna.
Tillägga att vi inte fick sluta.


Nära döden upplevelse

O.M.G var första tanken som kom upp i huvudet efter denna händelse.
Detta slår alla virvelvindar, bergodalbanor eller andra karuseller detta var det läskigaste jag varit med om.

Jag hoppade av min skolbuss precis som vanligt och bussen körde förbi. Jag brukar alltid vänta tills bussen är helt borta så att jag ser åt båda hållen att det inte kommer några bilar men det gjorde jag inte idag. Jag måste nämligen gå över en ca 4 m bred gata.
Så när bussen precis släppt av mig så kommer det en bild bakom bussen och stannar in för att släppa över mig på gatan. Han stannar bilen helt och vinkar att jag kan gå. Schysst tänkte jag och tackvinkade tillbaka. Precis i det ögonblicket när jag vänder på huvudet hör jag värsta bromsljudet och en vit bil i hög fart kommer rakt mot mig. Man riktigt hörde hur den tvärbromsade och bilen var inte mer än ca 30-40cm ifrån mig. Jag blev så rädd att jag skulle ha kunnat kissa på mig. Den tvärbromsade bilen körde förbi igen och jag gick över gatan ( INGA bilar i sikte ). Och den stackars gubben som hade varit snäll och stannat för mig vevade ner rutan och sa.
- Herregud vad rädd jag blev, förlåt jag vill bara att du skulle komma säkert över vägen. Jag såg fel.
Klart han inte kunde hjälpa det men det är helt sjukt vad jag blev rädd.

När jag gick där och såg den vita bilen komma mot mig ( asså detta handlar om kanske 2-3 sekunder ) hann jag tänka, tänk om jag bli påkörd nu.
Är det verkligen det man tänker? Maybe. Mer kanske SPRING!
Men problemet var att jag liksom stod mitt ivägen så jag visste inte om jag vågade springa bakåt igen fall där då skulle kommit en bil. Framåt blev det inte heller eftersom jag automatiskt tvärstannade likså bilen när den kom. Men bakåt blev det och SEN gick jag över vägen.
Jag överlevde i alla fall. Men fy vad hemskt det var.

Har du varit med om något liknande?

Måndagsbarnet mig



Tjing tjong!


Idag är jag värsta måndagsbarnet även fast skolan är skit med 10 min raster och en dag till fyra, tumme ner.
Men jag har namnsdag! Bara det är värt en tårta tycker jag. Sen fyllde min kanin år, men tyvärr lever inte den gullungen med, inte alls kul men jag gläds åt honom ändå för älskar han så mycket.
Det är 3 månader och 29 dagar till julafton liksom ! på det.
Men det bästa av allt... Jag ska bli intervjuad av en snubbe imorgonI radio! Okej inte värsta Rix FM dirket men ändå. Malmökanalen 89,2 . Lyssna in den kanalen vettja så kanske jag kommer.
Har ingen aning om hur vad eller när. Min tränare ringde och sa att någon hade sagt till honom att de ville intervjua mig. Förmodligen angående basketen. På lunchrasten imorgon, slänger jag i mig maten, sticker till något tyst place och ringer sedan upp han där på min snåla 30 min lunchrast.
Det är live. Då kommer det bli massa sådana ehh...jo....aaa. Menmen whatever, jag svävar ändå på moln. Liksom radio, mig, intervjuad. Wow!

Som sturten på toppen ( mitt nya ordspårk )
 ska vi till Ikea och min garderob kommer överleva!

hA DE bäST!

Fast en riktigt hemsk grej hände idag men den saken får ett helt inlägg med sig =P

Gjort idag

Låten har grävt sig in i mitt huvud idag.
Veronia Maggio - Gammal sång.

Kass kvalite på videon jag vet men jag hoppas övning ger färdighet längre fram =)


Red

Jag lyssnar sönder Veronica Maggios låt " Gammal sång ". Kalasbra.
Kors i taket vad jag rensar... nu ska här bli ordning. Imorgon bär det iväg till Ikea, förvaringens gud.
Då ska klädställning m.m. inhandlas.

Min lilla sminklåda är nu också rensad. Haha där hittade man gammalt barnsmink. Var ju tvungen att prova det mesta för att se hur det såg ut samt om det var gammalt. Skojigt det där. Mamma trodde jag hade blivit slagen när jag kom ner i köket med brun ögonskugga. Den slängdes. Fick också attans röda läppar helt plötsligt av något gammalt läppstift från en SOLO tidning.




Three is the magic number


Spetstop made by Lindex, en riktigt snygg en dessutom. Är sugen på något i spets inför hösten. Monkis är ju en favorit. Den ska provas, sitter den bra så tror jag allt den snart hänger i min garderob. Bara den inte tar slut.
Men
Lindex är inte heller helt fel. Najs den med.
Färgen däremot är nog svår att betsämma sig över. Checka in så snygg den är på Karolin.

Vad tycker du om toppen?

Talang


Old picture, vad hittar jag på?

Jag har lärt mig Movie Maker, fått en nya favoritlåt, vänt upp och ner på mitt rum ( var tänkt att städa det men det kommer ) samt lirkat i mig några teskedar glass. Det var lördagen det.
Nu ska jag jäsa med laptopen på magen i mina tvättmedelslakan och kolla film. 

Hugs och puss!

Adios!

 ( Trallande) Tjalala jag kan mixtra med filmer, filmer, filmer jag kan mixtra med filmer, det kommer ni få se.

Presentpapper



Lärarna tvingar en till saker som att klä in böcker. Lite pill och moj är det allt men jag är förvånad över mig själv. Jag lyckades fixa det så pappret inte sprack eller böjde sig allt för mycket åt alla håll. Trots att det inte var något hållbart bokpapper. Bra mig.
Dem blev ju nästan riktigt fina, det kanske till och med kan bli en smula roligare att slå upp boken och börja plugga? Kanske...

Godkända?

Samma femma

Idag har jag städat städat, röjt, röjt och som tack för det så har det bara regnat och regnat.
Det är nästan att jag får erkänna att den är en smula " kul " för en gångs skull att städa. Vet inte vad som har hänt med mig men det är väl känslan av hur luftigt, ordentligt och städat det kommer vara sen som lockar en. Vill ju som sagt också få in en liten garderob i rummet. Då krävs röjning.
Nytvättade lakan ligger jag i nu med datorn och attans vad det luktar, eller doftar väl själv. Jag föredrar nog använda, ligga och pömsa med tvättmedel är inget jag älskar.

Nu ska jag med mycket kraft övertala min pappa att hämta in en skrivbordsskiva på vinden, har en midre skiva där. Då kan mitt skrivbord bara sådär voila krympa en bit. = jag får plats med garderob. Haj five på det!

 
Voila!
Älskar verkligen mitt smyckesställ, man blir helt glad av att titta på det. Tihi

hA DE bäST!

Garderobsfundering


En variant av drömgarderoben

Lyx garderoben med många öppningar, speglar överallt, lådor, många klädstänger, skoförvaring, korgar, hyllor, boxar, väsk/sjal hållare, byxstång och gott om plats är väl garderoben jag drömmen om. Har en liten plan på att göra
" Dressing room "
av min brorsas rum  när han flyttar hemifrån men det lär ju dörja minst ett år :P

Det där himla kuliga är när man har så mycket kläder och garderoben är full ( jag delar faktiskt med mamma så det är inte bara jag som har fyllt den ) så är man ju faktiskt nästintill tvungen att fixa något annat ställe att ha kläderna på. 
Det är inte speciellt mycket som jag kan sortera ut och sluta köpa kläder det är ju en omöjlig uppgift haha.
Nu går mina sprida tankar på att göra en enkel garderob anordning i mitt rum. Det är faktiskt inte speciellt svårt, måste bara göra lite plats åt den. Sen är det ju det att kläderna syns. Jag tror att jag ska ha det under en snevägg och då tror jag inte det går att typ hänga något i taket eller så. Men jag har en intention att det nästan att det kan vara snyggt att kläderna syns.
Ikea here I come.

Har du några tips på någon enkel garderobsförvaring?


Galgar tills du storknar.


Tre olika klädstänger.
Olika funktioner
1: Håller 30kg, finns i silver, skohylla
2: Håller 40kg, silver
3: Håller 40kg, skohylla, svart

Min önska: Håller 40kg, skohylla, silver
Haha får ge mig på en sak.

Lite scary


God morgon raringar!
Smickrande bild va? Ni vet brist på sysselsättning på en busshållsplats. Solen i ögonen hjälpte mig på traven med minen.

La precis ner kameran när två halv fulla spanska män kom gående, såg typ ut som fyllon. Skägg, fula gamla kläder, pratade högljudtt och vinglade sig fram. Den ena närmade sig mig och jag bra " Nej, kom inte hit, kom inte hit tänkte jag ". Självklart satte han sig precis bredvid mig inne i busskuren. Han pratade med den andra crazya mannen ( kompisar var de väl ) och samtidigt la han sin hand på mitt lår och sa något som ingen människa kan tyda på spanska.
" Fly, sticker här i från Palle, tänkte jag typ ".
Ja bara uuuuee och reste mig drastigt, höll tag i väskan och lämnade spanjorerna i busskuren.
Bad en bön att de inte skulle följa efter, det gjorde dem inte heller tack och lov!
Tillägga kan ju vara att detta hände i min lilla ort Bunkeflo. Inte centralen eller nått sånt.
Äckelgubbar ( män ) 10 -.


Det hänger på benen

Första  på länge, tänk att helgen bara typ försvinner under sommarlovet.
Kanske blir den en sväng för sista gången till el festivala de Malmö. Har inte lyckats bestämma mig än.
En kärleksmums har jag i alla fall precis tuggat i mig dagen till ära. Jag lullar också runt med blommiga ben.




Tunika Gina Tricot
Långt linne Vero moda
Blommiga leggings mammas gamla
Väska Gina Tricot
Halsband ( 2st ) Wedins accessoarer
Armband gåva
Klocka D&G Thailand
Converseen

Vad tycker du?


När jag ser på bilden...


...vill jag ha sommar



...vill jag ha vinter

Hmm....

Prästkragar



Parfymen med blommor som kork doftar wonderful och vill så gärna flytta in i mitt badrumsskåp men att det finns små doftljus som kan stå och dofta var man vill hade ju varit rena drömmen. En gyllene sak att lägga tandborsten i är ju inte heller fel. Tvärtom, helt rätt! Jag vill ha allt, jag är kär i Marc Jacobs " Daisy " serie.
Helt galet att prästkragar kan lukta så gott! :P

Vad tycker du om Marc Jacobs " Daisy " serie?


I sängen



Nu kan jag pömsa ordentligt. Örngott, jag vill kalla det örongott som är hemlagat. Made by moau på syslöjden.
Sydde sista sömmen idag. Volia!
Kan tilllägga att den lilla gulliga filuren bredvid tillhör faktiskt mig, Delis är namnet och han bor i min säng. Haha.

hA de BäsT!


molN

God morgon!

Med tandborsten i munnen samtidigt som jag skriver detta funderar jag ut vad man ska ha på sig. Regn ligger i luften och behöver jag nämna att himlen är alldeles grå. 16 grader varmt/kallt är det också, sådant här mellanväder är inte så kul, då kan de hellre bli kallt så man får krypa in i strumpbyxor och en mysig kofta. Skoj! 
Det blir vanligt skoldag enligt schemat idag, ingen mjukisstart längre :(
15:15 slutttiden.


HA de bäsT!


Video

 

En halvt vettskrämd Lousie, två galningar med mobiler och konstiga miner samt en skrikande flum mig. Haha här kommer en snutt på oss när vi åkte Virvelvinden innan idag på Malmöfestivalen. Jag ser helt sjuk ut och inbilliar mig att jag inte låter så skånk, men ni vet hur det brukar vara med det. Enjoy!

hA DE bäST!

At the square



Låter bilden tala för sig själv. ÖS.

Pömsedags!

ha DE bÄst!

Apa



Varför hittade jag inte detta i butiken förra veckan när jag var där? Vilka grejer. Den där tröjan ska verkligen bli min. Hoppas den sitter som en smäck. En schysst kavaj ska jag nog också försöka investera till min garderob.
Taxi taxi, till Monki.

Vad tycker du?


Trend är något man följer stil är något man har


...tjejen har båda. Jag säger bara spana in hennes kläder. Liksom den blommiga kavajen ( bild 2 ) är det inte alla som får storsa runt i och jag skulle göra mycket för att den skulle hoppa in i min garderob. Bild ett är jag också helt såld på. Jag är i och för sig helt såld på alla bilderna men ändå. En liten boring sak är bara att det är ingen svensk tjej, USA är verkligen USA.
Men inspiration till 1000 oavsett vilken land man är från.

Checka hennes blogg här.


Five

Tjalå!

Skolan rullar på och så länge vi inte får läxor men slutar halv ett leker livet :P
Måste beröma mig själv en smula att jag cyklar till - från skolan, duktig Palle. Ni ska veta att det är en bit.
Ska ta mig till Malmöfestivalen senare, är ni förvånade? Slut på fredag så gäller att passa på haha:D
NRJ in the park
ska ses. Inte den belkaste vem som ska sjunga även fast mina kompisar har nämt 2-3 namn, som bortblåst i mitt huvud. Menmen låtarna känner man nog allt igen.

Idag glider jag runt i min body och funderar på när jag måste sluta springa runt i kortärmat? Höstvädret kan vänta, ingen fara. Bjussar på extra många bilder på outfiten idag bara för att jag är på bjussehumör tihi.

hA DE bäSt!




Jag like den Urringningen

Body Gina Tricot
Jeans Rådgårds
Sjal Gekås
Örhängen ringar Guldfynd
Armband Glitter
Klocka köpt i Halland
Halsband ringar Systrarna Grene kulan från SNÖ
Converse

Vad tycker du?

Tell



Tjing tjong!

Nyduschad och nu med en handduksturban på huvudet checkar jag tvn där OS rullar hela tiden. Jag frågar också mig själv varför jag tvättade håret? Jag sa ju det redan innan jag hoppade in i duschen, nä tvätta nu inte håret Palle för de blir ändå så livlöst imorgon. Sen står jag där i ducshen och vips så har jag slangen över huvudet och dränker håret med vatten. Smarto number one.

Sörjer över att jag måste gå upp 06:45 imorgon, men inte mycker att göra, väntar på den rytmen som man väl måste komma in i någon gång så att det inte blir så hemskt att gå upp.

Har även lovat mig att aldrig äta så stor portion mat mer, känns som jag är gravid. Borde stå varningstexter på pastapaket, " Är beroende framkallade ".

Nu ska jag dra mig till sängen och bara ta en liten slurk i min SOLO tidning, en liten. Sen pömsa!

hA DE bäsT!


Snurr

Jag skämtar inte men virvelvinden var den ballaste (virvelvinden) jag har åkt. Den brukar vara den samma på olika tivolin men så helskicke heller, ojojoj vad det snurrade. Flera gånger drogs kinderna riktigt bakåt av farten och man kunde inte röra sitt huvud utan bara flabbade, gapflabbade. Haha riktigt ball, värt det ganska dyra priset 30 spänn.
Spiderman karusellen var inte heller fel, haha yee. Är riktigt sugen att ta två åk imorgon också ( dessa karuseller ), ska nämligen in till NRJ in the park. Malmöfestivalen snackar jag självklart om, om ni missat de 20 gångerna jag redan nämt den festivalen här på bloggen haha.


Mitt hår som åker sin egna karusell



Yey, bra fotograf Elli, inte helt lätt att fånga oss i den farten.
Vackra miner va? Tillägga jag i röd kofta om ni inte hittade mig:P



Spiderwomanman


Little nervös. Polarna lurade i mig den och jag hann inte ens se hur den gick:P


SIIIIIIIIIIHOOO! Överball!

Har ni åkt några balla karuseller på sistonde?

Stekiga cykeln



Tjahej!

Bye bye medaljen för Stefan Holm, checkar OS med flingor framför tvn. Holm rev precis ut sig :(
Någon som vet om Carolina Kluft är i längdhoppsfinal?

Skola till bara halv två idag, en liten mjukisstart nu i början, tack för det rektor. Trampade hem på min cykel idag, hata motvind men det gick 10 gånger snabbare ändå än att vänta på min sega buss som skulle gå en halv timme efter att vi slutat.
Snart får jag trampa igen på cykeln, denna gången ner till bussen för att åka in och träna.

T-shirt Gina Tricot
Jeans ( typ ½  år sedan jag hade det :P )
Converse
Skärp farmors gamla
Väska Second hand
Klocka D&G Thailand
Halsband
Tessas smycken
Örhängen I.me.my

hA DE bäST!

Hurry

Grått moln trist, nu ska jag till skolan!

hA DE bäST!

Tobax


Hap
då var det dags för skolan igen. Jag som vill vara uppe nu precis som alla andra dagar på sistonde måste gå och lägga mig. 06:45 imorgon plingar klockan och någon kommer förmodligen att få dra upp mig upp ur sängen.
Nä, nu ska ja tvätta bort sminket och bortsa gaddarna samt nynna vidare på Miss lis " Oh boy ". Var förresten och såg henne i dag på Malmöfestivalen. Känns om jag bott på den festivalen nu några dagar men imorgon ska jag faktiskt inte dit, vad jag har planerat i alla fall.
Nu får jag allt lägga mig så jag hinner sova nått innan jag ska upp igen.Dålig uppdatering idag, I know men det kommer.

Natti!

hA DE bäSt!


Frukost

God morgon sunshines!

Snart ska man iväg till skolan för första dan nu på nio veckor. Sen bär det iväg in till Malmöfestivalen med tjejerna. Sugen på någon karusell idag haha:D Ska se Miss Li  ikväll. Diggar den låten  Oh boy.

Nog om min dag. Vill tipsa er om en hemsida där man kan får gratis smink, presentkort på Kicks helt gratis. Må säga att jag tycker denna verkar bättre samt lättare att få poäng på än t.e.x gratisbio m.m.
Kolla in det vettja, klicka bara på bilden och volia!


Ses sen, då man går i 8:n! Spännande..:P

hA DE bÄsT!

Ps. Hinner kanske lägga upp min outfit nu innan om jag kan bestämma mig vad jag ska ha på mig en aning snabbt.


Tradition

Igår, var jag tillsammans med solen och några tjejkompisar var på Rix fm festivalen. Som sagt lite trängsel gjorde att vi plötsligt nästan stod precis vid scenen. Inga sura miner, där var faktiskt luckor =)
Bra drag!


Amy Dimond, Maria Haukaas, Patrik Isaksson, Kurt Nilsen


Folk, Rongedal, Sanna Nilsson, E-type och Ola.


Har du varit på någon Rix fm festival i sommar?

Skönhet



Asså denna slår nog min Nalle Puh tårta som mamma gjorde till mig på mitt Nalle Puh kalas i typ 1:an.
What a tårta detta var! Anna som var grisen gilar/spelar nämligen både fotboll och basket. Passade va? Smarrig var den dessutom också. Jag käkade från basketbollen är jag tvungen att tillägga.

Vad tycker du? Har du käkat någon speciel formad tårta?


Moondance

Haj på er!

Nu har jag käkat tårta, sjungit sing star och testat wii. Tårtan gick bäst. Ballt kalas ( ja det får heta det nu ) var det i alla fall.

Imorgon 12:05 tutar skolbussen iväg mot min skola som jag har försökt ignorera, glömma och fullständigt utesluta nu i ca nio veckor. Men nu börjar det igen. Känns lite hemsk nu i början eftersom man har varit van vid lov och kunna sova samt vara uppe hur länge man vill, ändring på studs. Men det ska ändå bli en liten smula kul. 8:n är det, shiit första betygen. Hjälp!. Är spänd enda ut i lilltån på hur schemat ser ut, det är typ det som avgör allt. Ingen lång fredag poor favor.




Klänning Vero moda
Jeansjacka Second hand
Armband lila gåva från Thailand
Armband rosa gåva ( från Sverige haha )
Skärp farmors gamla
Pärlörhängen Ur & penn
Väska Second hand
Halsband Thailand


När börjar/började du skolan/jobba?

Ballong.



Nu ska jag iväg på en polares fest, party, kalas. Kalla det vad ni vill men tant jacobsson och resten av Annas stora feta släkt ska komma samt jag och någora andra girls. Hinner inte lägga in bilder från Rix FM nu för Photoshop dampar men det kommer.
Måndagsbarn med Veronica Maggio diggas på youtube just nu. Hon spelar på Malmöfestivalen ikväll men tyvärr kan jag ju inte gå, hade gärna velat. Men kalaus blir det ju för mig?
Vad ska man nu ha på sig? Det är frågan det.

Bjussar på en bild på mig och Elli igår när vi var på Rix fm.

hA DE bäsT!

Sista dagen

God morgon!

Vaknade väl vid si sådär halv tolv tiden. Gäller att njuta SISTA dagen av sommarlovet. Sova ut. Oj vad klocka går fort hon är fan redan halv två snart. Ska iväg på ett kalas sen, trevligt trevligt.
Asså det känns så himla sjukt och så hemskt att skolan börjar imorgon. Nio veckor bara så puff borta.
Det hade suttit fint med typ nio veckor till haha. Nä, men det ska ändå bli lite halv kul att börja igen, se schemat, träffa polarna och så men läxor, tidiga morgnar, sena dagar BUUUUUU! Det är inget man längtar efter.
Som ja sa till mina kompisar innan, " Nu slutar man sväva runt på molnen " haha.
Men någon gång måste man kommer tillbaka till verkligheten och den någon gång är imorgon.

Snart kommer mina päron och hämtar mig här hos Rebecka. När jag ringde skulle dem bara käka lunch, själv satt jag då i pyjamas.

hA DE bäsT!


Paulina

Kanske inget speciellt, ganska dyra men någon ängel viskar i mitt öra att jag behöver en sådan här. Blev smått kär i dem, fråga mig inte varför egentligen inget större märkvärdigt. 299kr för 1, 500 för 2. Hm....har några dagar att bestämma mig på. Ser det egentligen mer som världens bästa myströja att glida runt i. Men myströja för 300 pix??
Men jag tycker ändå att det står mitt namn någonstans på den.

å


Hjälp mig vad tycker ni? Köp eller inte köpa? Värt pengarna? Vilken i så fall om jag ska köpa?

Festivalträning

Tjalå!

Spenderat dagen lång på Malmöfestivalen. Najs det där. Rix FM var vi också och såg. Tränat, trängsel och fångning sporterna idag. Kom enda fram till scenen även fast vi kom typ 5 min innan jippot började. Regel 1 trängas, nädå ingen blev faktiskt sur på oss, det fanns gott om luckor, promise.
Den 185 lång mig med mina snabel armar lyckas dessutom fånga en av de 30-tal t-shirtsen som Rix Fm folket slängde ut. Fångning. Men det roliga var att en snubbe bakom mig knackade mig på axeln senare och frågade om han fick köpa t-shirten för 100 spänn. Ja, helt paff säger lite sådär skumt hm, jag får tänka på det. Tre sekunder senare, självklart!
Han plockar upp 100-lappen och ger den till mig, han får tröjan och jag märker att jag precis har gjort värsta affären. Haha sjukt ball. En limegrön t-shirt med Rim Fm loggan på ryggen payade han mig precis 100 spänn för! Naaaajs. Riktigt very najs.

Nu ska det bli Guitar hero hamburgarkäk och tjejkväll! Behöver jag säga ordet najs igen?



Inte världens vackraste bilder men whatever

Klänning Gina Tricot
Kofta Gekås
Väska second hand
Halsband köpt i stockholm någonstans
Armband Indiska
Örhängen Pilgrim
+ conversen ( of course )

Ha DE bäsT!

Abba, nä inte sillen



Mamma mia the winner takes it all. Ring ring dancing queen. Gimme gimme gimme money money money.
Thank you fot the music waterloo.

Ett helt kitt med Abbas absoluta bästa hits spelades på stortorget för typ halva Malmös befolkning igår kväll.
Jag
var där och diggade. Man kan knappt fatta att Abba är så ENORMT stora. Filmen är nästa på check listan. Musikalen och skivan har vi redan hört/köpt.

Vad tycker du om Abba? Filmen? Musikalen? Låtarna?

Festivalenmalmö

Malmöfestivalen för hela slanten, igår sprang jag runt där på kvällen en stund. Käkade chokladgryta, haha ja den hette så men det var kött och mörk sås, ingen choklad vad jag hittade. Såg på Abba grej, folk som sjöng Abbas hits, riktigt bra röster och sjukt lika. =)
Snart dra det in igen till Mf. Runt fyra tiden är det Rix Fm som ska ses. Innan dess ska vi kolla, glida, käka, shoppa, de fyra magiska orden.
Sova i en dubbelbäddsoffa ska jag också göra ikväll, tillsammans och hemma hos Rebecka. Elli tyvärr du får nog ta golvet haha :P Blir nog ingen uppdatering ikväll, eller vem vet, kanske lyckas övertala och sno åt mig Rebecka data?

Här, enjoy crazy och mindre crazy bilder på mig, klädseln för igår.



Klänning Thailand
Leggings Gina Tricot
Kofta B.young
Sjal Kappahl
Pärlörhängen Ur & penn
Klocka köpt i någon liten affär i Halland
Lila Armband gåva från Thailand
Pärlarmband Marmalaid
Väska Gina Tricot
Conversen

Har du varit på någon festival i sommar? Vilken? Kanske Malmöfestivalen?


Girl

Samtidigt som jag svettas med den otroligt spännande fotbollsmatchen står jag och fottar kläder framför kamerastativet. Tur man är tjej. Guuuuud så spännande det är, magen knyter sig. Macthen alltså.

Åter till mina köp. Supernöjd! Riktiga höstfynd. Båda är från Vero Moda. Den gråa långa koftan helt underbart skön att ha på sig, 239kr samt en grön rutig klänning ( rutigt autum 08 ) för ynka 79 spänn. Hjärta hjärta special pris, snacka om fynd. Gillas till 1000.

Hörna Tyskland, bye!

FAAAAN 1-0, shiiiiiiit!




Vad tycker du?


To do - Anteckna!



Go ahead!

Update: Yeeah, jag ska ju till Malmöfestivalen också ikväll =)

Olympic



Frågan är om jag har blivit en sportnörd? Jag gick upp frivilligt halv nio idag för att se OS.
Men det är ju faktiskt attans spännande. GO Sverige!
Såg precis en riktigt
spännande handbollsmatch och Sverige vann med 1 mål! Yeeah!

Vad är det mer för någon spännande svensk OS idag?
Det lär väl bli kassa tider ( liksom 07.30 ?? ) för kineserna har ju sån crazy tid gämfört med oss. Men, whatever.

hA DE bäsT!

Tihi, nu ska jag fjäska för pappsen som är hemma om han kan göra frukost åt mig :D

Privat second hand



Alldeles gratis är jag 3 skärp rikare. Tack farmor.
Tillägga
att skärpen är några ( många ) gnuttor snyggare i verkligheten.

3,5 dagar kvar


 
Tjenix söton!

En hel dag med min lilla farmor på stan idag. Fiskpinnar med hemlagat potatis ( JA, KETCHUP TILL ) gjorde hon också åt just bara mig. Så gulliga farmödrar kan vara! Speciellt min.

Två söta hösttrendsfynd ( ah nytt ord till hänga gubbe ), fick jag med mig hem också. Certainly visar jag er.
Som pricken över å:et kom jag precis hem från träningen, fys hade vi också som kan läggas. Men ball fys ( kan fys vara ball? Ja, vår tränare grejade det ). Sammanfattning, najs dag!

Ha DE bäST!

Ps.
Hey, såg att jag faktiskt har hyfsat många besökare ( för att  vara Palle, inte Blondinbella ) men det skulle vara extra kul om ni kommenterade lite grann också. Kiss & hugs.

Krage


Godmorgon tuppar!

Jag skulle gå upp tidigt idag, eller tidigt och tidigt, det kan man ju diskutera. Tidigare än vanligt men ingenting mot vad det kommer vara när plugget börjar. MEN JAG FÖRSOV MIG, PANIK!!
Jag och min gulliga farmor ska gå i stan, något man verkligen inte tackar nej till. Får se vad man kommer hem med.
Träning ikväll blir det också. Nu börjar säsongen dra igång så smått på riktigt. Gillas.

Vill även slinka in ett glädjeskrik för Malmöfestivalen som väntas.

hA De bäST!


Flätad


Med fem flätor på skalen känner jag mig lite halvt som Pippi långstrump nu.
Hoppas håret blir mrs lockig, våfflig imorgon. Man kan ju alltid önska.

Sov som änglar hjärtan!


Sweet thing


Hello guys!


Störa delen av dagen har tillbringats med några kilo filmer i soffan med sällskapet Rebecka.
Bl.a. House of wax och The hot chicks har vi lookat på.
En monopolrunda sedan kom i-stort-glassbehov-palle på att vi skulle cykla till Ica för att köpa en Ben & Jerry. Jag bor lite off om man säger så, det tar ca 15-20min att cykla. Observera att cykla kan medföra motvind som är = hemskt.
Menmen,
vi gjorde det och det var inte så farligt. Tom & Jerry självklart slut, Ica där vi bor har alltid den talangen att lyckas ha slut just på den med brownie i. Det fick helt enkelt bli en annan. Fever for chocolate, Carte d'or, den åt vi med små tunna engångsskedar som Ica skänkte oss. Rebeckas bröts inom loppen av 5 sekunder.
Förpackningen innehåll 500g och jag vill inte ens veta hur mycket jag åt.

hA DE bäST!

Ullared shoppingen

Tog ju lite tid att samla ihop alla grejer jag köpte i Ullared eftersom jag lyckades sprida de på olika ställen så himla bra :P Men här är dem. Alltihop, förutom 2 par strumpor, hur kul kan det vara att se? Samt en datorladdare som man kan ha i bilen, så jädrans smart de där.
Enjoy!


Tänkte det kunde vara kul att veta prisen på grejerna i Ullared för er som inte varit där, det är verkligen sjukt billigt.
Kommer ju inte ihåg exakt vad grejer kostade men skriver ungefär.

♥ Hårspray 20kr
♥ Två sjalar med blommor på 29kr/st
♥ Tre par trosor 20kr/st
♥ Liten necessär 29kr
♥ Tandborste 10kr
♥ Garnier tvättgelé 32kr
♥ Garnier ansiktskräm 32kr
♥ Clearasil 30kr
♥ Dove deodorant 20kr
♥ Nagellack 15kr
♥ Nagelfilar 10kr
♥ Hårnålar 10kr
♥ Gummiband 10kr
♥ Typ brun utan sol servetter 20kr
♥ Shampo " PROFFS " 10kr
♥ Balsam " PROFFS " 10kr


♥  Fodral 69kr


♥ Kofta 119kr


♥ Parkas 199kr

Vad tycker ni om mina fynd?
Har du varit i Ullared/ på Gekås någon gång?

Update: Oopss..höll ju nästan på att glömma bort det viktigaste.


Kamera stativ 99kr


Autum



Nu känns det mer lite aktuellt med höstmode, vädret är sämre och man tro ( men hoppas inte ) att sommaren snart är förbi :( Hemskt det där. Innan när det var 25-30 grader varmt i juli och H&M skickade ut sin höstkatalog kändes det bara grått och trist och jag nästan vägrade titta i den ( kunde ju såklart inte låtabli men ändå ). Nu är jag mer pigg på vad höstens mode ska innehålla. Rutigt kommer vara bland mina nummer 1 tror jag. Ska även försöka hitta mig en schyst kavaj. Inte för att det är så mycket rutigt i Alexander Wangs kollektion men jag diggar den ändå. Västen ska nog också får vara med och åka i höst.
Jag kan garantera er att ni kommer få se mer och mer höstmode nu.

Vad kommer du satsa på i höst?

Om det blev...



Gullig sol va? Jag har döpt den till sixten.

Puss!

Hungrig


Hej smultron!

Här sitter jag och käkar kötbullar med händerna samtidigt som jag sucktar efter en Ben & Jerry och väntar på att pastavattnet ska börja koka. Jag hade rätt, jag har glömt bort de där 8 väskorna som står överallt på mitt rum och som måste packas upp. Jag har inte ens rört de. Önskan blir till sanning imorgon med söta Becka.
Oj nu bubblar det där ute i köket, shiiit. Hur många dl snabbmakaroner ska jag hälla i tro? Chansar!

hA DE bäsT!

I wish



Hallå era jordgubbar!

Inga planer för dagen om jag låtsas att jag inte har 8 väskor som har kommit hem från Småland som måste packas upp idag. Men det har jag redan glömt.
Ska snart gå ner och göra mig lite frukost, blir nog inte lyxigt idag. Sen hade det varit väldigt skojigt att dra in till stan med någon kompis, gå och fika och kolla runt lite. Någon som är sugen?
Sen
vill jag typ droga mig i filmer. Det hade varit en najs dag.

Kan önskan bli sann? That's the question.

Ha de bäST!


En dag med landslaget

Basket (hjärta hjärta, kärlek kärlek ). Jag fick vara med Sveriges landslag i dambasket en hel dag, en fet livsupplevelse som jag aldrig kommer glömma.

Ska försöka dra det så att ni hänger med.

Jag var på ett läger i Ängelholm där en man som heter Per Källman var. Han har hand om alla landslag i Sverige och såg mig spela där. Han kände igen mitt efternamn från min pappas baskettid och ringde upp honom. Egentligen ville han träffa mig reda då men struntade i det eftersom det var så mycket träning.
Sen när vi är i Göteborg och jag ligger och halvsover ringer Per Källman, Sverige landslagstränare för dambasket på min pappas telefon och vill snacka med mig. Overkligt men sant.
Gnuggar mig i ögonen och nyper mig i armen när han erbjuder mig att komma till Köpenhamn och träna, vara med och se Sveriges dambasket landslag i Nordiska mästerskapen. Såklart man vill det!

Tog tåget från sommarstugan till Malmö sen till Köpenhamn där Per Källman hämtade upp mig. Sen körde han mig till en sporthall där tjejerna tränade. Han/jag presenterade mig för tre stycken coacher och de bad mig att byta om. Två av de tre coacherna körde lite med mig, typ visade mig knäövningar och såg så att mina knä såg okej ut. Puh det gjorde dem. Samt den andra sköt lite skott med mig. Det blev aldrig att jag fick träna med dem eftersom den tredje coachen huvudcoachen sa att de var tvungna att träna inför matchen ikväll. Det var lungt för mig, liksom de var mellan 19-27 år och där skulle jag komma Palle 14 år. Hihi lite overkligt och rädd var jag för att bli krossad. Haha

Efter träningen fick jag hänga med landslaget själv med dem bort till hotellet och äta m.m. En tjej som hette Anna Höglund tog typ hand om mig eftersom hon kände igen mig från det lägret jag var på (det i Ängelholm) eftersom hon själv var coach där. Värsta buffé maten var uppdukad på silverfat. Bröd, lax, pastasallad, grönsaker, kyckling (tror jag, något annat kött i alla fall), ostbricka och chokladkaka plus massa annat som jag inte kommer ihåg. Lyxigt var det vilket fall som helst. När maten var nere hängde jag med henne Anna Höglund och en annan tjej till deras hotellrum. Där duschade vi, checka värsta basketmatchen (USA - Australien) på plasma tv samt deckade en stund haha. De var ju tvungna att vila inför matchen. Jag var ju tvungen att vila inför...? Jag vilade ändå: P

Sen dags för match. Marscherade bort till hallen igen. Sen där fick jag vara med dem i omklädningsrummet, när dem sjöng nationalsången, på bänken, när de värmde upp, ja typ överallt. Under hela matchen satt jag bänkad på bänken med spärrade ögon och en Sverige t-shirt på mig som jag fick där.
Matchen slutade med att de förlorade med ett ynka poäng. Retligt.
Hänkade med dem bort till hotellet igen för att käka. Då var det lassange, couscous m.m. som stod på schemat. Smarrigt.

En helt overklig med riktigt fet dag! Så jädrans kul!

Hoppas ni hängde med i svängarna. Fråga gärna annars if you want...=)

Hotellrummet, checka plasman.


Palle smygfottaren framme igen, march march mot matchen.



Here they are, Sveriges dambasket landslag.



Du gamla du fria du fjäll feta ko vita tro.
Eller något sånt :P



Värmer upp.


Tihi jag på bänken medans de spelar =)



Jag spanar in när Danmark gör poäng.


Lagsnack. På engelska eftersom huvudcoachen Millan (gissar på att han stavar det så) snackade engelska.


1,2,3 SVERIGE!


Rosa



Vill ni veta en ball sak om mig? När jag var typ mellan 7-11 år så var jag helt galen i rosa. Helt sjukt galen. Jag hade allt i rosa. Alla kläder, hela mitt rum ( okej, det är fortfarande ganska rosa ) och typ allt jag ägde. Jag fick alltid rosa presenter när jag fyllde år och så fort mina kompisar fick syn på något rosa så sa de, - Oh Pau, kolla det är rosa det tycker väl du är snyggt?.
Haha.

Det blev nog så eftersom min mamma också var väldigt förtjust i rosa när hon var ung (typ 25 bast), då var hela vårt kök och toan rosa. Toan är det fortfarande faktiskt, gästtoan. Rosa toa, rosa handfat och rosa inredning. Det är ett härligt rum de där haha. Hon klädde även mig i massa rosa kläder när jag var pytteliten, alltså bäbis så det smittade väl av sig.

Men jag vill tillägga att jag verkligen inte är fullt SÅ galen i rosa nu även fast det är attans snyggt. Konstverkade precis mina naglar i just färgen rosa! Voila!
Borde kanske skaffa min en liten katagori där jag avslöjar massa smaskiga hemligheter hahah. Piniga, roliga och annorlunda grejer. Vad säger ni om det?


Blad med grejer på



Nobelpris till den som kan namnen på alla sorter.

Fina är de i alla fall.

Tänk positivt


Söndag: Krabbelurer, chokladsås, sylt. Måndag: Flingor (sugerfree), hallonkräm, rån, macka =)


Sörjeveckan har börjat, tankar som man inte vill tänka på dyker upp i huvudet. Höst, kallt, skola, läxor, tidiga morgnar, prov. EN vecka kvar av sommarlovet. Hade varit bättre att säga en vecka kvar till sommarlovet. Usch att det har gått så snabbt. Men som sagt en vecka, det är ju typ som hela påsklovet och det har jag liksom framför mig nu. Påsklov i augusti, kanon!

Unnar mig vilket fall som helst massa gott nu, har aldrig varit såhär gottsugen. Var liksom tvungen att öppna en påse Ahlgrens bilar idag för att se så de inte var gamla. Det var de inte men ändå tur att jag käkade upp dem för de hade ju blivit gamla någon gång men nu slipper de det! Dessutom gör jag extra goda frukostar, lyxigt. Det lär man ju inte hinna sen när man ska gå upp 7 på natten. Nä, du skulle ju inte tänka på det Palle. Glöm det. Nu har jag påsklov!

hA DE bäsT!



Love



Outfit från Göteborg. En solig underbar kväll vid bryggan i Smögen. Små röda söta fiskebodar som låg alldeles vid vattnet gled jag runt bland och njöt. Please summer come back!

Jag tror minsann jag har gått och blivit kär i sommaren. Surprise!


Gina, Gina, Gina, tunika, shorts och väska.
Converse

Armband Indiska

Halsband gåva från Stockholm

Örhängen I.me.my

Armband Marmalaid


Believe



" Dag är som natt fast baklänges "

Natti natti!

Paparizou

Aftonbladet här är jag, den nya paparizoun. Kändisspan. Jag stack diskret upp kameran en bit upp i luften samtidigt som jag skådade den fina omgivningen åt ett helt annat håll. Sen touchade jag knappen och vips så hade jag fottat Anders Svensson i smyg. Tihi. Jag såg han på båten på väg över till  Kärringön i Göteborg tillsammans med stor packning och familj. Förmodligen semester.


Grillkolen skulle med.


Tror ni han såg mig, i så fall, whatever?



Han & frugan.


Har du träffat någon kändis nyligen?

.jHe



Häpåde.
På svenska = Hej (Hä) På (På) Dig (De). Säg det snabbt och på skånska ( ja alla kan tala skånska bara man försöker och överdriver ) så ska du se att det låter som hej på dig.

Har visst fått på mig ett par extra brillor på bilden. Morsans de nedre. Mina där uppe. Pappa vägrade lämna ifrån sig sina.

Tjong ballong!


Foto: Palle

Godmorgon sweethearts!
Solen väckte mig idag, en glipa mellan rullrardinen och fönstret kom ljuset ifrån och träffade perfekt rakt i fejan på mig, Yes! Nu regnar det och gråa moln tittar förbi.

Kvart över två på natten igår ställer sig min kompis upp och playar stereon på nästan högsta. Börjar mima och dansa till, " I'm a baribie girl ". Hahaha. En smula trött var ju jag eftersom jag samma dag hade gått upp halv åtta på morgonen samt tränat två pass. Men jag överlevde. Tog väl någon halvtimme för att få tyst på henne men runt tre tiden nannade vi.
Nu är jag utsövd och redo för en högsta stereorunda för min kompis som är lite sådär halv trött här i sängen bredvid mig.

hA DE bäsT!

Ps. Ikväll får jag tobax min dator, jippi!

Back from basket

Halloj hallå!

Nu är jag back här igen. Känns som jag slänger och far lite grann men så kan det vara ibland. Det har varit 5, eller är jag uppe i 6 nu intensiva härliga basketdagar. In i helsike kul. Läger i Falsterbo och varit med svenska landslaget en dag. Så sjukt overkligt men sant och så ball! Visar er bilder senare.

Sitter och diggar " Girls just want to have fun " med Rebecka brevid mig och laptopen i knäet såklart. Inte min dock, päronen mina har lagt beslag på den och är kvar i sommarskolan, what nä inte skolan, stuga. Börjat tänka på skolan, usshh så hemskt. Hjälp, bara en vecka kvar. NJUT! Fruktansvärt!

Nu ska jag och Bebbz ta och hitta på något vettigt. Upptäcksfärd med kameran lutar det mot. Sen blir det dumburken och chips skulle jag gissa.
Uppdaterar mycket när min söta svarta lilla sak med internet på är tillbaka.

hA DE BäsT!

Kärlek.

No idea




Jag & mitt nya kamerastativ, kan vi bli en bättre duo? Enjoy crazy pics på mig.

Därför..
Osminkad - Skönt
Tights - För varmt med mjukisbyxor
Oversized t-shirt - Slappt
Barfota - Praktiskt
Bikini - Fall solen skulle sticka fram
Knut -dålig hårdag

Rosa puss!

Kinesisk inredning


En stor rishög.

Jippi!
Här har jag att pyssla med, ska vara klart och packat imorgon klockan ca 07.00. Good luck Palle!

Spegelblank


Min älskade jeansklänning åkte på mig på shoppingturen till Ullared. Haha vi körde hemifrån ca 06.00, vadå att man var trött. That's the reason varför jag ser lite så där smått hjälp- kan- någon-väcka-mig ut på bilden. Kommer självklart visa allt jag köpte på Gekås, måste bara fotas. Kommer när ni minst anar det.

Klänning & kofta Gina Tricot
Armband Insika
Armband Marmalaid
Converse
Blommor på örsnibbarna I.me.my
Halsband köpt i Stockholm somewhere.

Love


Två lager


Hembakad strut eller gigantiska kulor av italiensk glass. Enkelt val för mig. Svårare för pappsen. Men efter en frestande mums bit framför ögat på honom lockade jag honom och han lämnade genaste kön från det " hembakade struten " glasstället. Min glass på bilden som slank ner i min magen. Under chokladen dolde sig även en kula jordgubbsglass som tog upp hela bägaren. Chokladen fick de liksom lägga utanpå som ni ser. Okej, kulor skulle jag kanske inte kalla det, de liksom skar av med en platt sked liknade grej och kletade på glassen i bägaren. Inga kulor direkt, mer geggamoja. God geggamoja!

Vilken är din favorit glassmak?


Väder


Vid havet på en klippa jag står, nä jag ska inte dikta fast det kanske började som det. Jag Invigde min nya kofta som jag la ner i varuvagnen på Gekås.  Älskar den! Känns nästan som att röd är min färg, inbillar mig det i alla fall. Var sugen på att trampa ner på badstegen, bara vädret hade varit på min sida. Blåsigt, vågor och en gömd sol. Men 20 grader gränsen klarade det nog.
Denna bilden är från Bohus Malmön där vi var igår. Nu är vädret hemskt, öser öser ner.

Kanske borde bli vädergud, det har ösregnat sedan 06:00 i morse. Oopps....

Sitter med hörlurarna på öronen vid datorn, vrållyssnar på E.M.D. Mest när den blonde sötaste snyggingen sjunger. Isglass + sol... jag smälter. Tihihi


Kofta Gekås

Shorts Gina Tricot

Väska Gina Tricot

Converse

Jordgubbs halsband/armband Guldfynd

Pärlörhängen Ur & Penn

Armband Marmalaid

Vitt linne köpt i Danmark

hA De bäST!


Långweekend


Världens underbaraste dag på klipporna på Gullholmen.

Halloj darlings!

I'm back. Har blivit några stopp nu i bloggandet p.g.a att jag har sommarlov och hittar på massa skoj. Inte meningen det, jo att ha skoj såklart men inte med lite luckor i bloggandet. Blogga är bland det roligaste jag vet så det är inte det men dessvärre hänger inte internet med mig. Som jag saknat bloggandet, och er! Man tänker faktiskt i bloggtankar, har massor att visa upp. Drygt 40 bilder som jag vill lägga in men ni lär nog tröttna på mig och min lilla Göteborgs skärgård/ Bohusläns långweekend då så får väl sortera ut det viktigaste. Som jag egentligen redan gjort från de från början 121 bilderna.
Bad
från klippor, ett roligt samtal, restaurang käk, tältning, gekås shopping ( FYNDAT ) och en  otroligt varm och underbar sommardag. De andra dagarna var väl si sådär med vädret. Kortfattat om min lilla weekend. Kommer mer, promise.

Bokade precis tågbiljett hem till Malmö åt mig på tisdag. Hoppas på att inte hamna bredvid någon gammal pratsjuk tant eller något för jag kommer få gå upp med tuppen. Tänkt mig att sova på tåget. Jag ska nämligen på basketläger. Ska bli very najs men tyvärr komma verken datorn eller internetet befinna sig med mig då. Ingen uppdatering :( Men det är då det, nu ska vi inte deppa utan se fram emot lite roliga inlägg. Det är nästan som att man hoppas på att det ska regna imorgon så att jag kan uppdatera för fullu. Usch vilken hemsk tanken, regn, nä tack, men ändå lite, thihi.

Ha DE bäsT!

Har du varit i Göteborgs skärgård/ Bohuslän?

RSS 2.0