Heldag



Nämen hej smultron!

Jag är hemma nu från en lång dag i Nässjö, dessvärre blev resultatet i matchen inte så bra. Vi förlorade och spelade ganska dåligt.
Hahah har läst att några av er sett mig på tv, hehe, jag har sett klippet på datorn (satt i en buss när det visades på tv) och jag kan ju håller med er om att det var inte länge man syntes, inte alls men whatever...tv som tv...man kan ju ändå gå runt och säga att man har varit med i Melodifestivalen! Heheh! Ni har klippet här ovan så ni kan se om ni vill ( vi är de blåa snubbarna hihi).

hA DE bäsT!

Game

Hallå!

Nu beger jag mig till Nässjö för att spela match, åter ca 22,30 :D Hurry hurry!

hA DE bäsT!


Pay it forward - by blggers

Här kan ni läsa om bloggkedjan som nu med hjälp av mig och er ska spridas så att folk når ut till våra bloggar....

Jag vill tipsa er om...


http://peverywhere.devote.se/
En riktigt söt tjej som lägger in unika, riktigt fina bilder, dessutom heter hon Paulina och är 94:a (sammanträffande).


http://evellyn.devote.se/
En tjej som tar riktigt härliga bilder och har precis varit med om en spännande USA resa som man får följa på bloggen. Dessutom bjuder hon på inspiration och andra tips.

 
http://sarahrebecca.devote.se/
En blogg som bjuder på roliga bra tagna bilder som underhåller en. Lite mer uppdatering vore kul, då skulle man ju alltid ha något roligt att läsa.

Hjälp mig nu att sprida vidare denna bloggkedjan, vi kan får fler läsare till våra bloggare genom att hjälpas åt.
LÄS HÄR, hur det går till!


Palle blir moviestar (em...typ)

Nu ni ska jag berätta på vad jag var på igår. Jag var på inspelning till ett klipp till Melodifestivalen. Vårt lag fick chansen att vara med i ett klipp i pauseunderhållningen som kommer sändas imorgon. Om ni sett Melodifestivalen vet ni kanske att det alltid brukar vara ett inslag från varje stad med en kille i typ rött hår. I det klippet ska jag (och Malbas f94 & p94) i alla fall vara med i imorgon när Melodifestivalen är här i Malmö. Haha vår uppgift var typ att vara helt crazy och hoppar runt och dansa lite samt att spela en basketscen där jag hade turen att få vara med i . Hur mycket som klipps bort/är med i klippet vet jag inte med någon skymt borde man synas. Det går i alla fall på SVT 1 imorgon ca 20:50. Kolla in det vettja, leta efter en jättelång tjej ( okej vi är faktiskt två jättelånga tjejer i vårt lag) med långt ljust hår haha, that's me! Riiiktigt kul!


BEHIND THE SCENES !

Crazy?


Shake shake (jag råkade ju såklart pilla mig i håret just när bilden togs).



Den "röd håriga" mannen och jag till vänster.


Okej bilden är hemsk på mig men whatever, basketscenen spelas in...


Hahah en baaaalll scen, hoppas den kommer med, ja ni ser mitt cp skratt i bakgrunden. Jag ärden långa tjejn med uggsen, eller med det långa håret hehe ;P

Ja, så slå på tvn imorgon 20:50, skriv gärna till mig här sedan om ni lyckades se mig på tvn hehe ;P Jag har ju självklart sådan tur att jag inte kommer vara hemma då det sänds. Ska iväg till Nässjö och spela match imorgon, 09:45-22.30. Men klippet SKA ligger på nätet...

Puuuuhh....



....det är ungefär det jag känner  nu, veckan har inte varit den lugnaste...det har varit riktigt mycket och det har ni kanske också  märkt genom att jag har bloggat mindre. Men oh...nu är 3/5 grejer avklarade, skööönt, dessutom har jag studiedag på måndag och har precis ätit en muffins, plus att det är fredag så jag är stråååålande glad.
Fredagar borde få nobelpris!

Nästa inlägg kommer handla om händelsen igår! :D Promise!

HA de bäsT!

much

OJojoj vad det är intensivt. Har en feeet engelsk uppsats som ska skrivas imorgon på EN lektion som jag verkligen behöver förbereda mig för och jag har dessutom träning om 1,5 timme. Ja ni förstår ju själva.
Precis kommit hem från en väldigt ball grej, berätta mer sedan om det men kan ge en liten ledtråd om att det handlar om TV ;P

ha DE BäsT!

Let's dance

Balett stod på schemat för vårt lag idag, varför? Jo...tränar andra muskler,variation på träning samt en del skratt åt mobbad teknink.

Imorgon händer något riktigt skojigt men det berättar jag inte förr än just....imorgon!


Hm, böj, sträck och in med rumpan.


Balans....


I believe I can fly.


Jag i mitten med spindel armarna (kallas även spider).


Like a bird.


Stretching :P

Foto: Tränaren

Haha ja vad säger man, jag klarade ju mig ifrån att halkade på rumpan och slå i svanskotan så det gick ju faktiskt ganska bra då :P

På mig...


Väst Vero moda,  blus Gina Tricot, jeans Rågårds, Uggs Håkanssons, arband ?, rosarmband Glitter, ring H&M och Örhängen Ms bijoux.


Just nu gör jag typ 1000 grejer jag inte borde göra. Måste verkligen sätta mig med plugget NU!! Spanskprovet idag gick i alla fall bra och fick reda på mitt musikarbetes resultat som löd: MVG! ( hon sätter dock ganska lätt MVG på arbeten ).
Plugga var det, men först måste jag ha något i magen. Heheh vi ska dansa balett med vårt lag idag, hahaha...det kan bli en upplevelse.

hA DE bäsT!

Sprida våra bloggar



Hej alla läsare!


Nu händer det grejer, bloggkedjan ska startats upp... det kommer gå till på följande vis!

Poängen är att vi ska hjälpas åt att hitta varandras bloggar!

I din blogg ska du länka till 3 st andra bloggar som du tycker är bra (helst nystartade bloggar eller bloggar som inte har hunnit bli populära). Du skriver namnet på bloggen, lite kortfattat om vem bloggaren är och vad bloggen handlar om. Därefter skriver du lite kortfattat eller t.o.m. kopiera den lilla förklaringen jag har skrivit och lägger in i ett inlägg i din blogg, så att andra kan förstå vad det handlar om.  Därefter går du till bloggarna du har valt att skriva om och lämnar in en kommentar som lyder:
"Din blogg har blivit rekommenderad att läsas i min blogg genom "Pay it forward - by blggers". Läs på min blogg vad denna bloggkedja handlar om och Du har nu fått äran att föra detta vidare på samma sätt!"

Visst låter det lysande? Det är Alexandra som ligger bakom denna smarta idén!
Mina tips dyker snart upp här...

Hänger ni på denna kedjan?


På axeln




Bild 1,2: Lindex, bild 3: Forever21, Bild 4: Karolin, Bild 5: minoutfit.se

Väskor är så underbart, en fransig sådan ska hänga i min garderob när våren är här.

Vad tycker du om fransväskor?

Nu blir det STENplugg!

usch

Hjälp min mage krampar, rotfruktsgratäng (eller något sådant) som det var i skolan diggas inte..

Mamma: Maten är klar ! :D
Paulina: I'm in heaven!

Detärjumåndag



Jag har haft en riktig tjockedag idag. Godis, glass och nu muffins. Hur ska detta sluta? Men det har definitivt varit nödvändigt och räddat lite av segheten nu när man kommit tillbaka efter lovet. Haha....imorgon blir det äpplen hela dagen...hm...eller inte. 

Har du käkat något gott idag?

Passa mig!!!



Förutom mina slitna/håliga brallz som jag införskaffade mig förra veckan så var det ett tag sedan jag köpte jeans. Sist var (förutom dem) för tvp 2-3 år sedan då jag hittade ett par riktigt najsa på rea. Skulle behöva ett par basic (okej, jeans brukar väl i och för sig vara basic) blåa jeans som sitter bra. De här på bilden ovan ser väldigt lovande ut, men ni vet hur det kan vara med jeans på bild. Priset är nästan så att jag fick gnugga mig i ögonen och titta två gånger, 299kr :P
Gajna trekåå!

Vad tycks?

Mede



Var det någon mer som la extra märke åt Petra Medes klänning igår på Melodifestivalen? Ja gjorde det i alla fall och goood så läcker den var. Snyggare än alla artisternas också! Klänningen gjorde ju nästan till och med hennes smått torra skämt lite roligare hehe! En tio poängare för klänningen blir det dock.

Vad tycker du om den?

Från min touch

Halllå. Tre orsaker varför jag inte bloggat idag....1. Vi har haft gäster 2. Jag sov kanske lite föööör länge idag ( men det är ju siata dagen på looovet, snyyyft). 3. Ens pappa har lagt stort beslag på laptopen. Så lösningen på det är att blogga från ipoden. Fett kul, går dock lite söligt att skriva samt synd att det inte går att ladda upp bilder. Spanar på Beck som har blivit min söndagstradition!! BAAAAAA imorgon börjar skolan. Lovet har har ju rullat på som X2000. En vecka till skulle ju inte vara helt fel. Ha DE bäSt!

showyou



Jag älskar min nya väst, är dock tio gånger snyggare i verkligheten...bildkvaliten är kanske inte världsbäst men det var vad jag kunde tvinga mina päron att fota hehe :P
Nu är kalaset slut, tårtan också för den delen :P

Fodral Gekås
Strumpbyxor Gina Tricot
Väst Vero moda
Armband Second hand
Skärp mormors gamla
Sjal Vero moda
Örhängen Ms bijoux


mElOdiFesTivaLen



OMG....så satans bra...älskar redan deras låt, helt klart mina favoriter, de kan ju sjuttsingen vinna hela klabbet. De är ju dessutom extremt mycket ögongodis....för er som inte vet det så är jag helt gaaaaaalen i Danny, han är så sjuuuuuuuuuuukt snygg och sjunger som en...som en....ja jag vet inte vad....men så grymt bra.
Som tur är blev det ingen Baby goodbye till dem för de är I FINAL! <3<3

Vad tycker du om dem? Vem var din favorit?

Hurra!



Min älskade mamma fyller år idag, kalastime! Gästerna kommer när som helst...outfiten  lägger jag in senare.


hA DE bäsT!


Ps. Hade sleepover med laget igår (till idag),reeeedigt kul. Sen har jag dessutom hunnit med att spela match med damlaget idag :)

Clean up

Att få ett rum som liknar ett bombnedslag är hur lätt som helst...men idag var jag verkligen tvungen att få ordning på det. På sista lovdagen dessutom, hur kul som helst...em..not!


Före


Efter


Före


Efter


Före


Efter


Före


Efter

Haha...ska bli spännande och se hur länge jag kan hålla det så här städat :P


sömntuta



Hm...det var kanske inte riktigt tänkt att jag skulle sova bort halva dagen idag...opps. Vaknade för typ en kvart sedan så på väldigt länge så har jag nu lyckats sova nästan 12 timmar (en varm applåd).
Det var dock inte det bästa eftersom jag har en del things att fixa med idag.
Ikväll blir det dessutom SLEEEEEEPOVER med da team!

hA DE bäsT!


Jaha?



Det känns ju inte helt fel att ha en plagg hos Gina Tricot uppkallat efter sig....ojojoj! :P

Fantasi



Ibland kan man ju undra hur man tänkte när man var liten? Herre gud har märkt att webkameran var mitt liv ett tag (för läääänge sedan).

 Nu ska ja playa basket!
PUSS!

torsdag

Om ni undrar vart jag har flyttat hän så har jag bara kört någon kilometer från mitt hus till en söt liten vän. VI SES!

hA DE BÄsT!


news



Lite nytt smått och gott som har införskaffats. Det gick fortfarande att handla på rea tydligen...väst 99kr (rea) Vero moda samt strumpbyxor då det växer potatis på mina gamla, 99kr Gina Tricot.


fooooood



Mat är underbart....snabbmakaroner är ju också så otroligt exklusivt...not.
Men allt duger när man är hungrig.
Två timmars träning innan och snart ska jag iväg och träna 1,5 timme till. Basket alltså...:D


11:20


Opps..det där med sovmorgon kan vara farligt när man ska iväg och träna klockan 12. SPRING! Jag sitter än så länge i pyjamas, men  har dock ätit frukost (applåd). Skynda mig är bara förnamnet.

HA DE bäsT!

Behålla?

Växjö är en sådan söt stad, en liten rackare dessutom. Hur strange är det inte att där ligger flera exemplar av dessa jeans i ganska många storlekar på Gina Trciot i Växjö medans Malmö har beställt in tre olika omgångar och alla är ändå slut.
Tänk, man kan gå på stan utan att behöva trängas bland folk, Växjö e grymt!




Tips: Tvätta ut och in (Paulinas lösning = tvätta inte alls), hålen kan bli större (Paulinas lösning = fastna inte med fötterna i hålen när du tar på dig dem. Man kan gärna sy raksöm lite runt om längs hålen så de inte blir större, hmm...paulina ska nog följa det rådet.

Vad säger ni? Är en lite smula osäker faktiskt om jag ska behålla dem.

Vad säger DU?

Vet att många har köpt dem, vad kommer ni köra på för skor till dem?

Vinterland

15 minus och sol. En riktigt bra kombo, det är då vintern är som allra bäst. Det krävdes att man förflyttade sig några mil norr ut för att få det, här i Malmö är det bara slasksnö tycker jag.
En härlig helg helt enkelt i stugan i Växjö.
15 minus = vatten fryser = frusen sjö.
Men nu är jag hemma igen i kära Skåne och jag har saknat er!


Våra steg på sjön.


Var inte riktigt beredd på denna kyla så man fick slänga på sig allt som gick att få på sig...typ.


Hott hott!


En ruskigt god pinne som man lägger i den varma chokladen så smälter den och gör det ännu mummsigare.


" I'm walking on sunshine"


Min och mina kompisars pizzaö, på vintern...


...och på sommaren.


Spår


Ice


dock ingen kramsnö.

Har du vinter där du bor?


vink



Ett besök
i stugan uppe i Småland blir det i helgen...back in Malmö igen på måndag eller tisdag. Sportlov är extremt älskat!
Ha en uuunnnderbar helg...vi hörs kanske innan!

hA DE BäsT!
KRAAAAAM!

småstjärnorna


SPORTLOV! YEEEY....provet är över och arbetet inlämnat, nu har vi loooov. Efter provet/arbetet stack jag iväg till vår lågstadieskola bredvid och var jurry i småstjärnorna. En mängd barn som uppträdde och slogs om vinsten i småstjärnorna. Det var tio års jubileum och de som satt i jurryn skulle bestå av föredetta vinnare och det var faktiskt så att jag vann när jag gick i tredje klass. Då var jag Carola med låten Tommy tycker om mig hehe.



Vinnarna som hade High school musikal låten  We're All In This Together. Riktigt duktiga och dansade precis som i filmen.


Överläggning om vem som skulle vinna, betod av läsk och nerkladdade papper.



Becka och jag :D



Haha lärarna bjöd på sig själv och var utklädda som Abba.

Har du varit med i småstjärnorna på din skola?

how



Det är bannemig torsdag idag och jag måste slutföra mitt so arbete samt plugga inför prov imorgon. Som pricken över i:et ska jag iväg och spela match nu, hur ska jag hinna? Haha, fortsättning följer...:P

hA DE bäsT!


Like a outfit



Idag blev det inte foto på kläderna...utan ytterkläderna. Tur var nog det för jag hade frusit ihjäl om jag tagit av mig jackan utomhus.

Jag har du vrålpluggat nu i flera timmar och min hjärna är död, trots det så är jag inte klar...attans vad det tar tid. Lov lov lov lov.

Jacka H&M
Halsduk H&M
Mössa Lindez (sitter dock inte på det snyggaste sättet)
Uggs Håkanssons

Vad tycks?


Opps i did it again



Hm...opps...det ser ut som ett bombnedslag (och då har jag ända lagt grejerna lite halv snyggt). Att tappa sin necessär i golvet är något som inte gillas då allt rouge/puder spräcks. Det har dock hänt förr...Det känns som den behöver sig en omgång rengöring...det är nästintill skabbigt.
Någon spännande smink att tipsa om äger jag dock inte eftersom allt i stort sett är köpt i Thailand och kanske är lite svårt för er att få tag på. Haha även min deodorant är från Thailand, medans vissa har Dove kör jag på min thaithai deo.

Är det någon som har några bra tips på puder för hyfsad summa (runt 150 spänn)?

Wake up in the morning and are looking outside the window

 
Bild: Av och på mig

Malmö har under en natt förvandlats till ett vinterlandskap. Jag som ville ha vår.. 
 Bara att gilla läget...nu ska ta mig några pepparkakor och sedan börja mitt stenpluggande.

hA DE BÄSt!

Fernando!

Hej på er!

Chillar i skolan på en 1 timmes rast (inkl. luch då), sådant uppskattas stort. Hahah vi skulle filmat våra spansk pjäser idag så jag gick in på toan och bytte om för att bli "Fernando" genom att sätta på mig en skjorta, keps och måla mustasch och grejer med eyeliner. Fem minuter senare....- Vi ska ha vikarie!
Great där stod jag ett fån uttklädd till "Fernando" med målad mustasch, leverfläckar samt ihopväxta ögonbryn.
Vatten och tvål, sen var det bara att börja gnugga....

Ha DE bäsT!


feet



CONVERSE! Så underbara och jag vill sätta de på fötterna nu! Men nej, då kommer det snö och gör genast att hoppet sjunker.  Jag har ju dessutom utökat min lilla samling med ett par blåa (låga) från Malaysia. Med åren önskar jag att samligen ser ut som bilden ovan.
Tacka gud
att Converse finns till mina elefantfötter (storlek 43) :D

Vad tycker du om Converse?

now?

Heeej!
Ja hur ska man reagera när det helt plötsligt bara börjar snöa? Typ, hjääälp, neeej! Bara för att trotsa det ska jag iväg och bada idag, haha, nä inte därför dirket. Vårt lag ska iväg och simma/bada. Kan bli reeedigt kul, om vår tränare bara låter oss simma allt för mycket :P Innan det så blir det träning med damlaget, närmare bestämt om 30 min.
Tur man är tjej för jag kan äta samtidigt som jag skriver detta, sitter och gnagar (!) på digestive som är sjukt beroendeframkallande.

Ha de bäSt!

Den bjuder jag på


Varför alltid lägga in "fina" bilder, varför skämmas? Lika bra att erkänna att denna bilden är fruktansvärd och skratta istället?
Tagen i skolan, HAHAHA!
Den här bilden förmedlar allt...

- Stick din idiot
- Jag är allmänt störd
- Ska du ha dig en omgång?
- Sitt inte där som ett fån
- Vem är du?
- Ge mig min penna!
- Var det du som smsade mig igår?
- Varför har du strumpor på dina öron?
- NEJ, den väskan vill ju jag ha!
- Mamma, hjääääälp!
- A monster, run bitch
- Varför är du helt grön i ansiktet?
- Var det helg igår, det förklarar varför det var helt tomt här när jag kom hit till skolan igår
-Nää...gillar du Vikingarna..usch
- Var det en råtta som sprang där tvärs över golvet?
- Tänker du sno min väska nu?
- Jag imiterar Michael Jackson 
- Borde jag noppa min ögonbryn såhär
-Uee...är det blodkorv till mat idag?


HAHAH JA, titta på bilden och tänk dig in i meningarna, haha den förmedlar ALLT!

Som sagt, den är hemsk....ibland får man verkligen till det!

fynd


Nog för att bilden inte är den bästa men det här lilla reafyndet diggas starkt. Gina Tricot 29 spänn, liksom kan det bli bättre? Kan kombineras till i stort sett allt, köpte den i större stolek för att dessutom ha den lite baggy.

Nu ska ja iväg o shakea, dans står på schemat!


Vad tycks?

sleep

Haj sweetheart!

Nu är jag hemma igen från en helg i Borås. Den 5-6 timmar långa bussresan spenderades genom att spela in spökhistorier med likgrönt ljus i ansiktet samt småprat om livet :P Underhållande ! Ligger hemma i soffa och jäser nu fast borde egentligen lägga mig inom 10 sekunder. Den här veckan blir hemsk när det gäller plugg.

- Färdigställt svenskarbete (tidning)
- No läxa
- Spela upp spansk pjäser
- Musikarbete
- So arbete
- So prov
- Hemkunskap läxa
- Kanske engelska, kommer ej ihåg?


Ja..det är bara att gilla läget...

MÅSTE pöma nu!

See you!

HA De bäST!

trubbel

Min kamera dampar och det går inte att tanka in bilder på datorn, tänkte visa er mitt lilla rea fynd som jag köpte idag. Priset var en spottstyva men det är ju inte det som räknas. Fast i och för sig ser plagget inte något ut på bild heller, utan det är en basic grej som sitter bäst och som man kan kombinera till massor. Visar när min kamera vill samarbeta!*

Nu måste jag packa..haha har inte fått ner ett smack i väskan, 09:00 rullar bussen imorgon hehe...får nog ta och packa nu va.

hA DE BÄSt!

Hkk



Pärlsocker, kanel och så lite mjöl. Då bildas kanelbullar om man tillsätter lite ingredienser till.
Hemkunskap är allt trevligt, liksom en lektion att baka goda grejer på :D
Hahaha men vår lärare är väääldigt petig, hon slänger ur sig sådana cp saker.
Hon bara (inte idag), sen ska ni ha 37 gradigt vatten, alltså kroppstempererat, för att veta hur varmt det är så ska du ta vänster lillfinger och sticka in fingret undrer kranen och känna innan du tappar upp det i skålen, hahaha!
Sen idag på läxförhöret så har vi läst om topp och botten redning (totalt onödigt men ändå) samt gratenering Så ställer hon en fråga som lyder, a) hur länge ska man koka en redningen med potatismjöl?
b) hur länge ska man koka en redning med vetemjöl HAHAH vilka frågor! Ofta det är sådant man memorerar!
Hahah men hon är på sitt sätt!

20:25



Siho, det är fredag och jag har precis klämt i mig en pizza (dock inte en hel, farsan är soptunnan :P ). Försöker också övertala pappa att se Let's dance, undrar vad problemet är? Imorgon bär det iväg med buss klockan 09:00 till Borås för att spela matcher/bo på hotell :D Det är full rulle hela tiden men vecka 8 är det lov och det uppskattas stort.

Ha en trevlig kväll!

hA DE bäST!

The goodiebag


Se här vad som landade i min postlåda idag. Trevligt trevligt!

- Tygpåse
- Papper att göra egna loggor på kläder med
- Strumpbyxor AA
- Nagellack
- Tuggummi
- Ring
- Läppglans
- Vitt hårband
- Klubba
- Örhängen
- Rabatt på blackbook och på makeup studio


Örhängena  och väska är stora favoriter. Gud vad snällt, tack snälla Jenny, jag blev verkligen jätteglad!

Brukar du vinna tävlingar?

today




Det känns som det var typ två decennier sedan jag la upp en outfit men, tada...idag fick ni en! Idag åkte mina egendesignande shorts på och det hade ju suttit fint om man om en månad hade kunnat skippa strumpbyxorna och kofta...men det går tyvärr inte ihop med vårt svenska isklimat.

Jeansshorts second hand (12spänn ;P)
T-shirt Gina Tricot
Kofta pappas gamla
Uggs Håkanssons
Ring H&M
Klocka D&G Thailand
De rosa är ett turarmband från Brasilen som hela laget har om någon undrade ;
P

idagärdettorsdag



Dagen avslutades med en inställd lektion = komma hem tidigare som inte kändes helt fel. När man sedan kom hem låg där dessuom ett fett paket i brevlådan till mig...goodiebagen...massa fina grejer må jag lovar...show you soon. Fick även katalogen (som ja beställde för typ 1,5 vecka sedan ;P ) om språkresor. Siho!
Lite mer boring är att jag need to plugga. :(


hA DE BäsT!

Peace



Ett väldigt najs peace armband som gärna skulle få hänge på mitt smyckesställ.
Det finns hos Bracy och du får 10% rabatt av mig om du anger koden: BRACY när du beställer.
Peace peace peace peace, me like!

what



Jag deckade som en 16 månaders bebis och sov i flera timmar när jag kom hem, är det normal? Jag tror en sjukdom ligger i min kropp och lurrar. Förkyld och väääldigt trött.
Pluggat har jag inte heller = dåligt samvete.
Nu: äta!

Longing


Jag längtar så otroligt mycket efter sommaren...som ni kanske märkt så har det inte kommit några outfits på länge men min inspiration är inte så stor för kallt väder längre. Men sommaren...puh...då har jag massor!
Min Thailand resa var helt fantastisk men det känns som det var evigheter sedan jag var där. Fantasin har ingen lag....jag vill HA sommar!
Fin
klänning va? Net a porter. Den är underbar enligt mig!

Utmaning

Jag blev utmanad av Jenny!

Utmaningen går ut på att man ska gå in i Mina bilder, leta upp mapp nr. 6 och sedan bild nr. 6. Den bliden ska sedan publiceras på bloggen och så ska man ska skriva om den ;P
Sen ska man utmana sex andra bloggare.



Haha! Ja ibland har man otur men just den här bilden blev det...en bild från vår skolavslutning i 6:an, herre gud man kände ju sig så stor då, men jag hade väldigt totalt fel! Hahah som vi såg ut... :P
Men sommarlov ger en ju alltid härliga känslor och gör att an längtar ännu mer till sommarlovet 2009!

Jag utmanar...

 Josiee

Natalie

Sara

Jessica

Michelle

Madde

Ha De bäsT!

To do



Nu ska jag lägga mig...host, slänga mig ner i sängen och läsa lite från favvotidningen, den kom som en surprise idag på posten.
Jag hittade vääärsta bäästa erbjudandet där man kunde få 2 gratis nr. från Veckorevyn. Jag kollade upp och mailade ansvariga och det var/skulle vara heeeelt gratis, perfekt. Jag gjorde erbjudandet via gratismode.se så bli medlem där (eller om du redan är det) så får du poäng där också. Annars hittar du länken här.
Du ska bara svara på några frågor och sedan får du välja en valfri premie, bl.a 2 gratis nr. av Veckorvyn:D 
Uppskattat!

Beslutsångest



Jag har mina små I-landsproblem som jag gå och grubblar på, någon som har lust att hjälpa en?

 Ska jag klippa lugg eller inte?
1. Ja - pannlugg
2. Ja - snelugg
3. Nej

Ska jag praoa på H&M i Lund (som tar ca 1 timma att transportera sig till) eller på någon teater här i Malmö?
1. H&M
2. Teater

Vart ska jag åka på språkresa (får ej till Malta)?
1. Oxford, där det sägs vara bäst men kanske ej så varmt.
2. Till ett varmt ställe i england

HJÄLP!

Beckham



Ja dööööör av flabb!

Gör, gjort, måste




Surprise



Kan man bli lyckligare när tränaren bjuder på chokladbullar på träningen och man sedan kommer hem och märker att man vunnit en tävling! När hände det senaste? Typ 2001 då jag vann en barbiedocka haha eller något sådant :P
Jag blir så lycklig och nu väntas en goodiebag på posten :D
Jag har dessutom inget att plugga (idag) och har bokat klipptid. Vilken måndag!

Hur har er dag varit?

News

Hej!

VÄÄÄÄÄÄLDIGT bråttom är just det jag har nu! Men en mycket god nyhet är att jag är vidare i REGIONSUTTAGNINGEN! SIHO!!!!!!Nu ska ja dansa och sedan blir det träning!

hA DE bäsT!

BECK!



OMG...kom just på att det är BECK ikväll....fatta vilken lycka! Men det betyder också att jag NU BUMS måste fortsätta läsa min engelsk bok...aaaaa.....! Men hallå, BECK! Det får man bara inte missa. Tv4,  klockan 21:00. Jag kommer va bänkad...undra om vårt  hus har något gott att erbjuda...?

Ska du se det?

rand


En sådan här basic, randig och somrig tee skulle sitta fint.Chinos och converse så blir det klockrent! Eller gladiatorsandaler och ett par jeansshorts. Sen finns det väl typ 100 kombinationer till när väl värmen kommer fram så man slipper ha kofta och grejer. Gina Tricot 129kr förresten.

Nu MÅSTE ja läsa min "så väldigt dåliga" engelsk bok. :(

hA DE BäsT!

If tomorrow never comes



Godmorgon alla!

Söndag idag och vill verkligen inte att det ska bli måndag. Dagens planer är match med damlaget samt plugga. Har bl.a en engelsk bok som ska vara utläst. Men medan jag pysslar med sådant tråkigt kan ju ni passa på att vara med i den här roliga tävlingen.
Nu: frukost!

Ha DE bäST!

RSS 2.0