Restaurangmat hemma!



Ryggbiff med mandelpotatis, ungsrostade morötter och Lallerstedts pepparsårs.

Så löd menyn och mamma var kocken!
Obeskrivligt gott!

Rea





Detta är ett litet köp som gjordes förra veckan. Kunde inte låta bli att köpa denna stickade sak även fast man mer än allt annat (nästan) vill att det ska bli vår. Femtion pix på Gina Tricot liksom :P Kallas även fynd!
Den är lila för er som tvekar...

Gamover


Bild från Sm i Stockholm (Paulina =blå spelare som tar uppkast ;P )

Vi åkte hem från kristianstad med två vinster som kändes skönt trorts att vårt spel inte var det bästa. Nu är det snart kväll och jag måste ägna lite tid åt läxor. Sådär kul men det är till att "Just do it".
Har fått bevisat för mig att jag svettas som ett djur precis bakom öronen som någon i laget påpekade men som jag inte trodde på. Jag har också upptäckt att man kan vara väldigt svettig samtidgt som man är kall så att folk inte ens vill att man lägger handen på axeln. Ja det går faktiskt =D

Hasta la vista!

hA De bäsT!


Ps. Erkänn att bilden är riiiiktigt fet, hahah hon har inte en chans.

BASKET


God morgon!

Ingen sovmorgon här inte, jag ska iväg och göra det jag alltid gör och som jag alltid älskar, spela basket. Det där smällen med sömn får man ta då.
Två matcher är det som gäller och de spelas i kristianstad så vid 17-18 tiden borde jag vara hemma.
Här sitter jag och samligen är om en timme...får tog ta mig i kragen och sätta fart :P

hA De bäsT!

Frisyrtips




Låt oss kalla det flätfrillan. Frissan är i alla fall en favorit. Hur lätt som helst att göra, det krävs dock en viss längd på hår men om man bara hittar sin teknik så går det att göra på drygt axelkort hår.
Vill ni så kan jag göra ett inlägg och visa hur man gör, önskas det?


Jins




Hål och slit, ljusa och tighta. Bikbok har lyckats dem med....Gina Tricots är ju riktigt vassa men efterom jag inte ens får på mig min normala storlek på fötterna så är det kanske inte min modell. De här är verkligen något jag vill sätta på benen och prova.
Jeans sitter ju som ni kanske redan har lärdom av inte likdant på en själv som det gör på bilder. Så det gäller bara att prova!

Vad tycker du? Har du provat dem? Har du något annat tips på någon ställe med håliga, slitna jeans?

Tenniskung




Pryd min bak säger jag bara....älskar dem här och randningen högst upp är klockren. Att de är i satin gör ju också saken ännu roligare...finns även i vanlig kvalite.
Det ryktas om att Björn Borg affären har rea, tänk så kan det vara sant, för 300 spänn har jag tyvärr inte lust att ge.

Språkresa

Sola och bada på språkresa med STS!     

Språkresa är något som ligger i min hjärna och lurar lite. Många säger att det har varit det roligaste de gjort i hela sitt liv och andra tycker väl lite si sådär. Jag är inte så insatt och vet inte så mycket om det men har blivit ganska sugen faktiskt på att åka iväg.
Skulle bli jättetacksam för alla tips, stort som litet, allt...om du har varit iväg och vad du tyckte eller om du har någon kompis som har åkt och vad de tyckte. Vart åkte de/du i så fall?
Alla tankar helt enkelt!
Tänk så kan det bli det roligaste jag någonsin gjort?! ;P Vem vet...




Frissan



Lugg, långt, rak, lockigt, mörkt, ljust, flätat, mittbena eller varför inte rosa? Vad passar bäst?
Haha ja vad tycker ni...gjorde så gått det gick med huvudet...ser ut som jag halshuggs eller har dubbelhaka på vissa hehe..opps..

Är lite...sugen på att göra mitt hår ljusare och kanske lugg..men egentligen är jag typ anti färgning...bara något som ploppat upp LITE i skallen...bli inte rädd farmor!

Vad tycker ni?

Testa hur din frissa kan bli  här!


trötter



Decka var det första jag gjorde när jag kom hem...omöjligt det där att säger..."Jag ska bra sova en kvart". Nu är jag fortfarande helt död och inte ett dugg piggare...låter som jag är en 90 årig tant men vet inte vad det är med mig.
Är smått desperat efter en praoplats...vår praolapp ska lämnas nästa måndag...AAA! Någon som har praoat på en teater (har någon som känner någon som nog kan fixa där), är det kul? Vad får man göra? Lite bloggtorka idag men det beror helt klart på min trötta hjärna. Ge miiig freeeeedag.

hA DE bäsT!

Idioten, armhävningar, situps, sittande stolen och skottkärran.


STRAFF! Jag gör hellre 25 sidor matte!


HAHA sick sick bild på coachen!

Det är just nu 1 timme kvar tills ljag i stort sätt kommer dö. Det var den här lilla historian jag nämde lite om när jag berättade om Stockholm igår.

Vi satt i lördags kväll på Mc Donlads och vår tränade berättade massa "Ganter historier" som vi flabbade åt. Sedan drog vi oss till baka till vårt hotell och fem tjejer samlades inne på vårt rum. Vi skulle gå och lägga oss 12 sa vår coach och tiden gick och vi hade skitkul men vi störde inget alls utan höll oss relativt tysta. 00:32, knackar vår coach på vårt rum och vi får panik och gömmer oss. En av oss öppnar och de andra låtsas sova. Han ber oss lägga oss och stänga fönstret. Emilia den dumbomen (sorry) säger då, ammen jag kan inte stänga det, det är så trögt. Han går då till fönstret förbi våra sänger och får då syn på oss som ligger i fosterställning och försöker gömma oss. Han blir såklart ännu mer arg och går ut och de andra tjejerna smiter in i sitt rum. Dagen där på när vi trodde vi hade klarat oss säger han direkt efter våran härliga vinst. Jag har en dålig nyhet för er tjejer som inte har gått och lagt sig i tid.
Straffet kommer vara 10 idioten, 250 armhävningar, 250 sit ups och 10 längder skottkärra (två och två man håller i en ben). OMG! Jag kommer DÖÖÖÖÖ!!!!!! Kommer vara som en säck potatis....jag vet inte vad jag ska ta mig till.....32 små minuter la vi oss för sent. Vi spelade dessutom en kanon match! DAMP! DAMP!
Fick också en uppiggande meddelade på facebook igår.

Ja tjejer.. Det e snart bara ett dygn kvar. Jag hoppas att ni e mentalt förberedda och vill passa på att säga till er att det e klokt om ni har med er varsin hjälm, knäskydd, huvudvärkstabletter, bandage, plåster, "spypåse", eventuellt ambulans som står parkerad utanför i värsta fall.

Sov gott!

/er kära coach


Man har lust att ta till knytnäven. Vår tränare är verkligen en sådan som gör det han säger....vi får väl se...det är i dag det gäller. SNÄLLA RARA Niickk (coach), låååååttt bliiiiiiii!! Jag får reeedig panik!

//En än så länge levande Paulina


Family

Haha! Grattis du kan just nu enjoya många riktigt pinsamma och knäppa bilder från helgen i Stockholm med laget, är det din tur dag eller?


Tågresan dit....


En sovande tränare....;P



Gullungar! <3<3<3<3


Nick råkade få ett litet sår och tömde sig själv på lite blod och ville tvunget spara det haha!
Not, hallonsylt



Gjorde en liten avstickare med min familj och släkt i Stockholm. Vi firade min kusin som fyllde år med tårta, restaurang besök och bad i 35 gradigt vatten (pool).


Min släkt och min familj låg i lika varmt vatten tillsammans för exakt en månad sedan, fast dock i Thailand då.


Brunett?


Water


Häftiga ljusmönster som lyste i mörkret när vi badade.


En fett god planka stoppade jag i mig.



Sedan var det tillbaka till underbara laget....lika underbart var det kanske inte att se att de då hade förvandlat vårat rum till en soptipp som stank chips och svett. Härligt!
Fyra oskyldiga som kollar på tv.



Haha sen fick vi en snille blixt och målade oss med svarta streck som "jagvetintevad". Gris och åsna kallade vi oss i alla fall. Hahahaha!


A monster.....ruuuuuuuuun!


Jag älskar basket, jag älskar mitt lag !

Om ni tvekar så kan jag ännu en gång säga att helgen var dunder ball!

Tillbaka från storstaden


Ungefär så här död är jag! Haha!

Hallå!

OMG, vilket helg...den har i stort sett innehållt allt! Jag är/var så satans trött att jag bara kände att nä, jag klarar verkligen inte av att gå till skolan imon (alltså idag), är hemma och känner att tur är väl det annars skulle nog min kropp nog typ falla ihop som en säck potatis.
Det har varit riktigt roligt och jag har skrattat så sjukt mycket. Bölat också för den delen. Men det värsta av allt kommer hända på tisdag...berättar mer om det sedan i ett eget inlägg för det är hemskt.
Vi har mött några lag som är bland Sveriges bästa och vi gav dem verkligen en match. . Norrköping Dolphins förlorade vi med 19 poäng ( de sägs vara Sveriges bästa lag på pappret). Sedan mötte vi Järva som också har någon sådan stor utmärkelse och förlorade med 8 poäng. Sist men inte minst mötte vi Skuru som blev en riktigt ball match och spännande...vi vann med 8 poäng (tror jag) och jag gjorde 32/62 poäng och fy fan vad glada vi blev!
Hela hallen bankade och folk hejade och skrek, mina nära och kära var helt döda i halsen efteråt haha! Det är då basket är som bäst!
Jag
älskar mitt lag och vi har så sjukt roligt, ett lag en familj. Min helg har varit toppen!

Bilder och en liten till berättelse kommer!

hA dE bäST!

Ett lag en familj



Hahah en riktig fipp bild, fråga mig inte vad jag gör (längst ut till höger)?

Älskade Malbas f94, nu ska vi spendera hela helgen tillsammans i Stockholm för att spela SM. Fy faaaan vad kul vi kommer ha! En riktigt rolig helg har jag nu framför mig. Vi höres!

hA DE bäsT!

i PrOvHyTtEn



Jag fick på mig två olika rea kavajer i torsdag, denna är från Gina Tricot och skulle kosta 99 spänn. Jag provade även en annan grå på Vero Moda, lite kortar modell för 75 spänn. Jag köpte dock ingen av de, det blev lite tight om tid eftersom jag skulle iväg och träna och ville inte göra något impulsköp.  Nästan gång jag tar bild i provhytt LOVAR att ta mer tid på mig så det blir bra, jag hade som sagt lite brådis.
Men vad tycker ni om denna kavaj på bilden?
(kombinationen är ju kass men det var tyvärr en del av de grejerna jag hade på mig den dan:( )

Imingarderobförvåren



De här låg i kassarna igår...chinos och en fett najs t-shirt. Köpe någon storlek för stor för att få den lite baggy.Fick även med mig en lila stickad kofta på rea för 50 spänn...allt från Gina Tricot. En starkt diggad affär. Denna bild är tyvärr den ända jag kan bjuda på nu för hinner inte ta nya...I need to packa! ;D

Tankar?

Try



Japp! Jag håller med dig...bilden är typ norden sämsta men jag säger bara spana jeansen. Jag var tvungen att bara få de på mina ben...även fast min storlek inte fanns utan provade ett par 3 storlekar för stora. Syns ej på bilden men midjan var typ 1 dm för stor...hade köpt de annars och haft det lite baggy för attans vad jag trivdes i dem.
Ska verkligen spana i Stockholm om det finns där nu i helgen om vi får tid med en runda på stan.
Jag har ju liksom gått och blivit apkär i dessa!

Vad tycks?

Dan före dan



Lycklig! Det här är vad mamma inhandlat till min resa imon...reeeedig färdkost. Dessutom kan man plussa på mumsiga pannakakor som just nu blev klara samt pastafjärilar;P Jag tror jag klarar mig matmässigt imorgon haha! Fast godiset lär ta slut rätt fort när man ska dela rum med en gaaaaam. Men det är smällar man får ta.
Vår resväska var visst fortfarande kvar i Stockholm efter Thailand resan när vi dumpade den där så mina väsk-planer får ändras. Gillar inte att konka runt på två stycken väskor, rullväska hade underättat men ja...inte mycket att göra.
Jag har inte packat en strumpa än, hehe inte ett smack...jag borde nog börja ;P
Nu kanske det låter som att jag ska utomland typ 1 vecka men i själva verket ska jag bara upp till Stockholm en helg ;P Med laget och spela SM, blir glaaad bara när jag skirva det! :D


BYE!

hA De bäst!


Nyfiken?

Ps. Jag har shoppat....najsa fynd må ja lova...jag köpte en .... och en....och en... och sen en ......var nödvändig.
Tell you later!

Fika

Fikade med Lollo idag på Espresso idag...typ favvo fiket. Gillar den mysiga känslan att sitta och titta ut över folket på gatan samtidigt som man dricker varm choklad och snackar skit. Ska göras oftare...!
Scones är en stor favorit...ruskigt gooaa!


Svartrosa



Nu drar jag mig ner på cykeln till by för att åka in till stan! Yey!
Sen blir det träning.

Hasta la vista!


Är det försent tomten?



Kan ingen typ släppa en bomb 100-lappar i mitt rum...mina stålar räcker ju inte till allt...nu prioriteras andra inköp men attans vad jag vill ha de här trasorna!

Blackbook 300kr/st!

Brownie



Hallå!

Brownie är typ det bästa som finns. Man vill se ut som en och de är sjukligt goda. Enda botningsmedlet mot de är när paketen tar slut...:/
Min dag har varit lång...nästan lika lång som jag....gick hemifrån  07:30 hemma 21:30 =). Skola, piano, pizza och basket har hunnit med där mellan. Pömsa skulle sitta fint!
Längtar sönder mig till fredag! Då är det SM i Stockholm!
Önskan vore om jag fick ta mig in en sväng till stan imorgon innan träningen men det beror helt på om man har en gullig bror som är villig att köra...vem vet?

hA De BÄsT!

Animal


Lisaplace och google

En tripp till stan ligger högt på "Vill göra" listan.
Bilderna kan tala för sig själva...ge miiiig benen säger jag dock!

hA DE bäSt!

qhSJudE

Idag är det måndag...för er som inte visst det liksom. Ska väldigt snart slänga mig iväg för att snabbt vara med en stund och gå igenom något med damlaget innan min egna träning halv sju.
Dagen har spenderats med ohyggligt mycket matte i skolan, en sur arbetande palle på svenskan samt lekt någon killar i basket på idrotten ;P

Hurry hurry.Idottsgalan ikväll..kryss i taket.

hA DE bäST!

Future


Vecka 4 väntas in och efter att ha haft tre intensiva baskethelger i rad så ska jag nu äntligen få.......spela ännu mer basket! ;P  SM i Stockholm blir det nästan helg. FETT ball! En veckoplan kommer här allt för att jag ska hålla koll på mig själv haha, nä men helt ärligt så är det faktiskt riktigt bra. Testa själv!

- Träna måndag (damlag lite + 94lag), tisdag match (damlag), onsdag träning (94lag) och fredag iväg på SM.
- Måste prova de
hääääär jeansen
- Måste överhuduvtaget åka in till stan
- Almenackan tog slut i dag, ny måste införskaffas
- KOLLA in Vero Modas 75% rea (måste eller måste?)
- Få någorlunda ordning på mitt rum
- Få gjort si sådär 30 mattetal ;P
- Göra resten av allt annat plugg
- Öva/spela piano
- Fixa praoplats (tips?)
- Fixa blogg design till en söt läsare
- BLOGGA (som mkt det går)
- Gå i plugget
- Njuta av en sovmorgon på fredag (inte gjort typ på 2 veckor), jag ska nämligen ta ledigt för tåget till Stockholm går tidigt..aaw så synd att jag missar min SO lärares roliga lektioner....mohaha nooot!.

Rätt ball vecka om man bortser från läxor, dock attans intensiv men det fixar sig.
Bäst start på veckan får man ju om man går och lägger sig i tid på söndagen...än så länge så har veckan inte börjat så bra då. Men då kan det ju bara bli bättre...haha! Positivt tänkande är det som gäller för full mugg!

hA DE bäsT!


14:16



Position "Regionsuttagning i Lund" är avklarad. En helg med mycket mycket basket. Fyra träningar plus att jag spelade match med damlaget igår. Seg är något man verkligen är. Men kul är något det verkligen har varit ;P
Träningarna kändes bra och jag tror jag har bra chans att ta mig vidare till nästan uttagning. 
Födelsedagskalas för min snälle farfar väntar! =)
Hoppas ni inte saknat mig allt för mycket haha, nä jag tror ni har överlevt...hehe, eller?

hA DE BäsT!

basketilundhelahelgen



Nämen god fredagseftermiddag på er alla fredagsbarn!

Jag har precis tjockat mig med 4 st små brownie och två glas saft. Det satt fint, behöver lite sådant gott nu när man snart ska iväg på regionsuttagning i basket. Här sitter jag och chillar. Ja har inte packat ett skvatt och måste byta om.
Får nog ta och skynda mig! Tråkigt bloggande i helgen eftersom jag kommer tillbringa hela helgen i Lund på regionuttagning.
Jag uppdaterar när ni minst anar de!

Hasta la vista!

HA DE bäsT!

Hallå!


KOM TILL MAMMA!



Här har vi de...näst intill drömjeansen skulle jag säga. Jag är helt betuttad i de haha! De är dock väldigt eftertraktade men sitter de bra på mig så struntar ja i om halv Sverige springer runt i sådan...eller nästan i alla fall.
Vissa butiker har redan fått in de och det fanns endast 1par kvar i min storlek (eller min gissande storlek) kvar...det finns dock butiker som inte får in jeansen förr än nästa vecka. Här gäller det vara med och hugga!
Gina Tricot
är affären jag ska leta i och 399kr(NAJS) är priset.

Before you go go


Klänning Gina Tricot
Leopard tights
Armband Chique
Converse

Kan våren ta och traska hit!

Återanvändning av kläder


Tröja mammas gamla, strumpbyxor mammas, skärp mormors, klocka D&G Thailand, uggs Håkanssons, armband Marmalaid och blommor i öronen Glitter.


Skoldagar som slutar 13:00 gillas starkt. Idag var det en sådan.
Nu ska jag dricka varmchoklad dagen till ära då jag ser ut som en liten chokladbit.

PUSS!

List



Även fast det inte blir imorgon man kan sätta på sig de här grejerna så är det ju alltid kul att längta och tänka efter...här har ni de jag kommer satsa på i vår (lite sommar).

Färger/mönster
Leopard
Rosa
Marint
Rött
Blommigt (jag vet att många har tröttnat på det med inte jag)
Randigt
Volanger

Upptill
Baggy enfärgade linnen/t-shirts
Kavaj med uppvikta armar
Skinnjacka den HÄR modellen
Jeansjacka
T-shirts med tryck
Volangklänning
Randig cardigan

Nertill
Chinos
Håliga/slitna jeans
Leopard tights
Jeansshorts
Jeanskjol (sliten)

Skor
Converse!!!
Gladiatorsandaler (ska hitta ett par i min storlek)
Mina svarta basic ballerina (med rosett)

Väskor
Min chanel
Fransväska
Vardags axelrämsväska
Tote bag

Kanske en paljettväst (som kombo tillsammans med jeansshorts och vitt linne) och defenetivt en Marc jacobs t-shirt skulle sitta fint.
Både för mig och på min kropp.

Vad ska ni satsa på i vår? Inspirera!


Gratis skrattanfall.....garanterat!




Hahah vad tyckte du?

Anni-Frid Glans & Björn Fältskog


Mina ABSOLUTA favorit komiker. Som en duo! HAHAH!
De är ju fööör charmiga, härliga och balla!
Det blev klockrent i Guldbaggegalan där de uppträdde för er som missade det.
HAHA!

LOOK, LOOK, LOOK!

Ibland är det inte lätt att välja



Ibland är det lättare. Mina ben ville inte röra sig i morse...men har man något val? Nä just det....så det var bara, march march iväg.

Nu ska jag träna! Puss elle puss!

Spring



Självklart så har jag inte heller missat alla nya vårgodbitar som ploppat in på H&Ms hemsida. Det här är mina favoriter.
Chinos är ett absolut MÅSTE som ska införskaffas. Rätt modell som sitter bra på mig ska bara hittas. Slapp tee, uppvikta chinos och converse. Om det är lite kallare så på med jeansjackan. En dag på stan så kan också conversen bytas ut mot gladiatorsandaler och sen en fransväska och en baggy cardigan på det. Den marinblåa/röda/vita koftan känns så somrig och fin. Vitt linne, jeansshorts och på med den. Även riktigt najs till jeans bara. Örhängena kan tala lite för sig själva. Färgstarka, billiga (39spänn/st) blingbling som är kul att sätta till kläder och variera med. Jacka är väldigt najs att bara slänga på sig i vår i stort sett till allt. Ett tight fodral, jackan och färgstarka ben är en kombo. En annan är den blommiga klänningen tillsammans med låga skor och några schyssta örhängen. Jag vet inte riktigt vad som hänt med mig men marinblått tilltalar mig nu helt plötsligt. Bikinin är så sommrig den bara kan bli. Vitt uppskattas också eftersom man då ser lite brunare ut hehe (allt har sin taktik). Modellen känns lysande och sen saknas bara det vackra vädret. Skulle också bli glad om jag kunde få tillbaka min bränna från Thailand som nu helt spårlöst har försvunnit.

Vad tycker du? Hur skulle du kombinera plaggen?

Ps. Jag kommer även snart att lägga upp en vårlista där jag listar det jag kommer satsa på till våren.

Whole weekend



Vilken baskethelg! Fullproppad med basket från topp till tå.
Började på lördag då vi tvingades upp typ mitt i natten (kändes det som haha) för att samlas 08:00. Sen bar det iväg mot....ja vad staden hette det vet jag faktiskt inte haha! Någonstans vid Jönköping i alla fall. Drygt tre timmars bussresa där vi bredde ut oss som djur. Vi hade nämligen bussen för oss själva och det kan man ju inte låta bli att utnjyttna. Fett najs. Ett litet matstopp där maten redan var klar och stod och väntade på oss när vi kom dit och sedan en timme till i bussen. 14:00 var det uppkast och matchen började. Vi drog iväg i början och i halvlek ledde vi med ca 17 poäng. Jag spelade lite grann men tyvärr inte speciellt mycket. Men jag är glad bara för att jag blev uttagen redan efter en träning. Pinsamt nog så tappade vi ledningen och i 3 perioden (det finns 4) så stod det lika. Men illa kvickt skärpte vi till oss igen om vann matchen med 8-9 poäng. Jag fick spela ytterligare någon gång med gjorde tyvärr inga poäng. Hemfärd med en vinst i baggaget, Max (hamburgar restaurangen) besök, filmtittande och lite skräck berättelse (kanske berättar en SANN hemsk historia sen, om ni vill?) blev det. Var hemma runt 21 tiden. Då hade söta farmor gjort hemgjorda köttbullar och hemgjort potatismos åt miiig. Hehe. GOTT! Sen deckade jag som en stock. Det var fett häftigt att få vara med och spela med damlaget. Jag min lilla fjortonåring. Haha motståndarna såg typ ut som 30 bast vissa.
Efter 12 tolv timmars sömn inatt så var jag laddad igen för att spela match idag. Första matchen (mot Queens) vann vi med 11 poäng. Jag gjorde 23/40 poäng. Andra matchen var mot EOS som vi förlorade mot förra veckan i Lundaspelen nu var vi revanschsugna och vann med 2 poäng. Riktigt gytt med två vinster. Det kommer bli mycket basket nu, Regionsuttagning nästa helg och helgen därpå, SM!  FETT!

Hoppas ni inte tröttnade på mitt basketsnack!
HA De bäsT!

Another one


En smått omtalad kavaj från Ellos är det här. Jag ska införskaffa mig en kavaj och hittade en hyfsta najs på Vero moda på rean förra veckan. Såg ungefär ut som denna. En knapp...snyggt tyg på uppvikningen av armarna...svart..o ja, en kavaj. Den var dock inte riktigt lika lång som denna. Och det var också därför jag tvekade.
Men priset var super 199 spänn.

Vad tycker du, ska jag slå till med den på Vero moda eller vänta till jag hittar någon mer passande?
Oversized modell, eller en lite längre modell än den normala längden (hehe), vilket tycker du är snyggast?


Friday


Hallå hallå!

Har nu tränat och snart sticker jag iväg för att kinesa hos min söta farmor och farfar. =) Tur man har en Let's dance intresserad farmor. Plättar är också bokat! ;D Det här ser ju ut att bli en riktigt bra kväll....Imorgon ska åka iväg och spela match med damlaget. Vår buss går ca klockan 08:00 mitt i natten och kommer hem runt samma tid fast på kvällen. Det ska bli grymt kul och spännande.
Det var förresten någon som ville veta vilka ämnen jag fått betygen i så....your welcome

Bild-VG
Spanska-VG
Engelska-VG
Hem och kunsumentkunskap-VG
Idrott-MVG
Matte-VG
Musik-VG
Fysik-MVG
Kemi-MVG
Historia-VG
Religionskunskap-MVG
Samhällskunskap-VG
Slöjd-VG
Svenska-MVG

Det är vissa ämnen som vi inte hunnit med(t.ex Geografi och Biologi) som vi då inte heller fått betyg i.
That's it!

Vi hörs så fort jag får tillgång till dator!

hA DE bÄST!

ABBA


Tröja mammas gamla, jeans Rågårds, uggs Håkanssons, armband gåva, örhängen Thailand, skärp Thailand,klocka D&G och min älskar touch (även kallad Leffe hahaha!).


YEY! Inlägget nedan säger väl det mesta. Jag har i alla fall en glad dag idag. Helt seriöst så gör musik typ 70%. I med lurarna, hög volym och på med mamma mia! Tack Abba....ni gör vardagar roligare ;P!
Nu ska jag ta och röra på fläsket lite. Haha! Jag ska iväg och spela basket! Surprise, visst?

hA DE bäsT!

Glad


Jag har vråldiggar Abba i lurarna, hoppar runt i en illrosa tröja dagen lång, fått vårinspiration på posten, fått mina  betyg och är allmänt glaaaaad. Som tre prickar över i:et så är det fredag, let's dance och träning ikväll.
FETT NAJS!
Hihi jag blev attans nöjd med mina betyg :D Vill ni veta? Okej jag kan ändå inte hålla mig...
FEM MVG och resten VG! SIHOOOO!! Nöjd?: JA!
FETT NAJS!

ha de bÄst!


Spårlöst

Ahh just det...Jag var ju bortrest när det var julavslutningen och skulle sedan få min betyg hemsickade.
Har nu fått reda på att mina betyg är på vift.
Min lärare har skickat iväg de till mig men har jag fått några? NÄ!
Så det finns väl tre alternativ. 1. Postnissen har slarvat bort det 2. Det har kommit till någon annan (lycklig kanske?)
3. Min lärare ljuger. Haha...ja möjligtvis 4. De finns här hemma någonstans bara att vi inte sett de. Men det känns smått omöjligt eftersom vi gått igenom all post som kommit. Jaja på vift är dem i alla fall och lever sitt egna liv. Ingen aning om vart de tagit vägen.
 Återkommer när jag hittat dem...

Vårtermin



Kofta Pappa gamla, uggs Håkanssons, jeans Rågårds, Tunika (instoppad) Vero moda, klocka D&G ocg ring H&M.

Hallå!

Kärt återseende i klass 8H blev det idag. Skola drog igång dag och imorse trodde jag att jag gick i sömne. Inte det lättaste att komma upp...host...dra sig själv upp ur sängen nu första morgonen efter lovet. Men ingenting är omöjligt.
Idag ska jag träna med damlaget för första gången. Det ska bli fett kul men kan inte hålla tyst om att jag är lite nervös. Men ahh...skit i de Pau!

Ja och min kamera verkar inte vara någon bra duo idag. Ja du ser själv, bilderna är smått korniga och fråga mig inte varför. Min kamera har kanske en "dålig dag", vad vet jag? Sen att de är olika storlekar det har jag inte heller någon koll på. Men hallå det är första dagen efter lovet...så det är väl okej att det blir lite kaosigt idag..

hA DE BÄsT!

Smidigt



Ville bara säga att jag har en aspackad morsa.
Det går om man vill, hon fick plats i moster maggans gigantiska resväska. Nu lever hon på det och säger att hon e smärt och smidig.

Puss!

Part 4 (sista delen) - Bilder från resan

Nu får ni se sista delen bland bilderna från min helt underbara resa...Det är jul och vi firar det med söta, tjocka släkten i Phuket...Kamala Beach. Det går inte mer ord beskriva hur mycket jag längtar tillbaka.


Juldukning på högnivå!




Sill, köttbullar, potatis och prinskorvar. På julafton, i Thailand. Haha! Min mosters man hade släpat med sig 32 (haha) kilo julmat från Sverige. Säga vad man vill men gott var det!



Sen kom typ Sveriges steeekigaste tomte förbi. (opps...hur lyckades jag;P )


Haha! Ja och min älskade lilla kusin Olga! Fråga oss inte vad vi hittar på för det vet man aldrig...


Det vet man i och för sig inte med mig och Angelika heller...:P


Nu fyller jag snart moppeålder men pappa VÄGRAR köpa någon (det är en lång historia varför som han brukar predika om). FEMTIO spänn kostade det att hyra en moppe en hel daaaag i Thailand.  Helt sjukt. Rikitgt härligt att åka där bak. Bara hoppa på i flippflopps och shorts i värmen och låta håret fladdra.

Underbar miljö, underbar bikini, brun, smal och grann. Älskar denna bilden. Varför vaknar man inte upp såhär alltid varje dag? (osminkad är jag dessutom, inte så att man vaknar med smink och grejer haha)


Olgis och jag in da pool.



Haha! Som thaithaiarna flabbade när de la på mig de där handdukarna. Där låg jag som ett litet offer och kunde inte röra mig. Hehe men jag fick ju liksom massage så vad gör man inte =)


Sen blev man värsta kändis och alla tjingtjong tanter (damer) ville fota sig med mig. De tog till och med ta upp sina egna mobiler och fotta mig med ;P


Den sista måltiden...fast här snackar vi ju självklart om min. I Thailand.



Ruuuuuskigt sorgligt men sista bilden som togs i Thailand (för den här gången;P ). På the airport på väg mot vårt avlånga land.


Haha jag beställde barn-meny hem. En manlig flygvärdinna (hehe, flygvärd?) på flyget kom till vårt stolsnummer och vred  och kliade sig i huvudet. Child, sa han och kollade häpet på oss? Mamma bara yes yes, here och pekade på mig. Sen skattade han och tittade än en gång på oss som ett levande frågetecken. Eftersom han inte fick något mer svar försvann han efter en stund och när han sedan serverade mig maten frågade han verkligen om maten var till mig. Kanske trodde han att pappa var barnet haha. Nä men han trodde aldrig att jag var 14 bast. Fast det var där väl ändå ingen i Thailand som trodde. ALLA kommenterade min längd och vissa frågade efter min ålder. Ja lät de gissa och de flesta hamnade runt nineteen.Systembolaget här kommer jag! Hahah neeeeej..absolut inte...skoja!



HOME, i vårt avlånga land på Arlanda.

That's it! Jag kommer aldrig glömma denna fantastiska resa...ett minne för livet. Jag längtar så fruktansvärt mycket tillbaka. Om ni inte förstått det på bilderna så säger jag ännu en gång att det var helt UNDERBART!

Ugn

AA! Jag har en tickade bomb bredvid mig...äggklockan, som ska ringa om exakt 3 min.
 Då är min mjuka pepparkaka klar.
Pepparkaka/or 24/7 alltså, jag älskar det. Funderar starkt på att köpa mig ett litet lager på si sådär 38 burkar pepparkakor och ha under året nu sen när försäljningen tar slut. Vad sägs om det?


Don't leave me



Min ben tigger lotion. De ser ut som jag suddat på min ben och att det finns massa med sudd att borsta bort. I själva verket är det hud som bara sådär poff har fått för sig att lossna från mina ben. De flagnar, kanske ett bättre ord att uttrycka sig med. Dessutom har typ hela min bränna försvunnit. Hittar den inte någonstans. Kul, nu när väl skolan drar igång och man skulle vilja vara lite brun :/
Men det är ju egentligen bara i-landsprobelm.
Annars mår jag finfint och min lille kunsin som är ca 1,5 år och precis lärt sig gå på potta ska komma till oss lite senare. Förresten spana mina earrings på bilden...diggar de fett. Köpa i Thailand...borde kanske stått I <3 Thai, men det har de inte kommit på än. Man tänker ju lite i framtiden förstår ni, hehe!

hA DE BäsT!

Part 3 - Bilder från resan

Vårt tredje stopp på resan var Kuala Lumpur (KL) , Malaysias huvudstad.
Där var det mest turistattraktioner, marknadshopping i China town och glamorösa lyxgallerior som gällde.


Starhill Galleri, en fett lyxig galleria.



Petronas towers, världens näst högsta tvillingtorn som utsikt högt uppe i KL (Kuala Lumpur) tower.


Alla är inte alltid lika snälla som de ser ut....


...men man försöker ju tycka om dem ändå :P



Jag säger bara SPANA. Marc Jacobs affär. Ja jag vet, jag trodde också att jag drömde. Det kan ni ju till och med se lite på mitt face som ser ut som, jag vet inte vad. Men tyvärr inga Paris & France t-shirts eller totebags där :(


Japp det är den, den berömda affären Forever 21, blev dock lite besviken för affären innehöll inte alls lika snygga kläder som hemsidan. Men priserna var okej, typ H&M priser.


Vad sägs om en sådan här i vardagsrummet?


På semestern får man "fettoa" sig
(annars också för den delen, tihi)

En del till väntar...du får skratta eller gråta!

Måndag, tror jag?



Sovmorgon satt fint efter många hårt spelade matcher. Vårt motståndar lag som vi förlorade mot igår med 3 poäng vann med 10 poäng i semifinalen. Det jag vill ha sagt med det är att  vi hade haft stor chans att vinna över dem. Hur stööörigt känns inte det. AAAA!
Men idag blir det en mysrunda på stan med mammi. Det var inte igår det.
Har en hel del som jag skulle tycka va najs om det flyttade in i min garderob. Chinos, leopard tights, fransväska , några schyssta jeans, en radig cardigan eller en kavaj skulle sitta super. En almenacka däremot är ett måste.
Om det är någon som nekar att jag har fått fräknar så checka bilden. Bildbevis.

hA DE BäST!

The end



Klockan är inte 21 än och ni som läste inlägget nedan förstår då vad som hänt. Vi förlorade. Tre små poäng var vi ifrån att komma till semifinal. De poängen hade vi dessutom goda chanser för att stoppa i.
Riiiktigt surt och man är helt nedstämd. Slut på Lundaspelen 09 :( Nya tag igen och sikta in sig på nästa event.
Pepparkakor och en filt  i soffan hjälper till rejält.

HA De bäsT!

Magic



Jag har gått och blivit med fräknar. Innan hade jag inte en tillstymmelse till fränk, nu kryllar ögon-näsapartiet om det.
Solen kan trollar fram rätt mycket faktiskt. Både färg och fräknar. Haha!

I min hjärna rullar egentligen bara ett namn idag. EOS. Det är kvartsfinal i Lundaspelen, vi måste vinna denna matchen och det laget och vi är riktiga konkurrenter. KRIG!
Puuh...två smulor nervös men ack...vi ska krossa dem.

hA DE bäsT!

Ps. Uppaderar jag inte innan 22 ikväll så har vi gått vidare och spelar semifinal (förmodligen om inget annat oväntat händer). =)

Korgboll



" Jag heter Paulina och jag har typ världens längsta ben " , OMG vilken bild alltså. Lika långa ben som jag har lika mycket tid har jag tillbringat i hallen idag.
En fjärdedels final i Lundaspelen imorgon, haha även kallad kvartsfinal;P
Siho!

HA De bäst!

Play

Hallå!
 Min söta kusin är väldigt lättroad, mitt kamerafodral och sen var han nöjd. Nu ska jag iväg och roa mig....basket för full mugg.Krossa är det som finns i mitt huvud! Vi ska till A slutspel och då måste vi vinna!
Önska mig lycka till!

PUSS!

 

Andra dagen på året



Årets första basket match så det är väl förståligt att allt inte riktigt gick som man tänkt sig. Nu är Lundaspelen (en basketcup) igång och fy jädrans vad jag vill till final. Vann en (utklassning) idag och förlorande en med 2 fjutta poäng (1mål). Stöööörieet.
Ser man på...det är fredag...inget speciellt idag men det är himmeldagen sen när skolan drar igång.
En väldigt uppskattad dag...ge mig chokladbullar!!
- Men lilla Pau det käkade du massvis av igår och du har redan ätit en idag...
- Just det...opps.
BEROENDE!

hA DE Bäst!

Part 2 - Bilder från resan

Här åker ni på fortsättningen av bilder från min resa. Nu är det bilder då jag befinner mig Malaysia på ön Lankawi där vi som pricken över i:et bodde på ett 5 stjärnigt hotell några nätter. Lyxlyx.

Lankawi  - Fem stjärnigt hotell


Typ 1/3 av hela frukostbuffen, den var enorm. Frukost är lite klent att kalla det...typ middag är nog mer rätta ordet.



Men självklart valde man ut sina favoriter för allt orkade man ju inte äta. Vill också tillägga att det bruna är choklad sås, en fett stor skål fanns det bara med choklad sås, inga flaskor här inte.



Poooooolen.( en av dem;P )



Palle som chillar i solstolen ;P (osminkad ) (H) Fråga mig inte vad det är för vita prickar jag har i huvudet.


En bit av vårt rum


Yey...haha inte helt lätt för pappa haha!


Små (de är skitkorta) tjejer sprang och serverades oss i tomtedräkt på kvällen.


Lankawi - fast på ett annat hotell en bit ifrån


Haha årets julkort!


Vi var på "Mangrove tour" och såg massa vilda djur. Här har vi min brors dubbelgångare ;P



Tiotals örnar cirkulerade ovanför huvudet på oss och dök ner för att fånga fisk.


Firren in action som hoppade upp och tog brödbiten på plankan.



Här var vi på "Underwater world" (alltså inte vilda djur som bilderna ovan).
En firre och Palle, undra vem som var räddast?


 =)  Lite albino med red eyes.


Behöver jag säga något?


Blomma i håret, brun och välmående =)

Trodde du det var slut? Närå jag har många bilder kvar...det kommer.

31 decembers klädsel

Nyårsblåsa vore lite synd att kalla det men lite extra fin var det klart man gjorde sig. GUUD vad jag älskar min väska.



Linne Thailand
Väska Chanel Thailand
Klocka D&G Thailand
Ring Chanel Thailand
Örhängen Chanel Thailand
Armband Glitter (ojojoj håll i hatten inte från Thailand).


Hehe man har ju fått med sig en hel del godbitar från det landet :D

2009


Bild tagen av mig, vid tolv slaget.

Mitt firande blev hos en sötnos till kusin och med några andra söta släktingar. =)
Första inlägget 2009, siho här kommer jag!

hA DE bäsT!

RSS 2.0