TraditionellEllerUnik?



Lucia tåget diskuteras bland alla 9:or. Vissa vill att en kille ska vara lucia och att han ska omringas av massa säpoagenter som är utklädda till tomar medan vissa vill ha en helt vanlig traditionell Lucia. Hm....eftersom jag och Rebecka har ansvar för en del av detta har vi ett probelm;) Själv röstar jag på något mellanting.


domingo



Vinst med 60 poäng, ingen hårslingning och nu pluggning. Säger väl rätt mycket det. Hårslingning blir det på onsdag!
Mamma håller på att göra torkade apelsiner och vi har satt ljusslingor och adventsljusstakar lite här och var i hemmet. Känns riktigt julmysigt och lite snö skulle höja mysfaktorn ännu mer och skulle inte sitta fel (SLASK ÄR DOCK FÖRBJUDET). Nu är vi snart inne i december och tanken att det bara är 15 skoldagar kvar innan jullovet känns sjuk...men så underbar!

ha DE BäsT!


Förstaadvent


Bild från The Studio

Första advent redan och julen närmar sig i löpande fart. Det är två år sedan vi firade "riktig" jul nu eftersom vi varit i Thailand två jular i rad och det ska faktiskt bli mysigt att fira det hemma (även fast jag hade inte tvekat en sekund om jag skulle bli erbjuden resa till Thailand).
Idag är det gametime fast inte med mitt vanliga division 1 lag utan med flickor 94....Spelar inte så ofta med dem så det ska bli kul.
Dagen kommer också ägnas åt att antigen träna eller kolla på en basketmatch, plugga och göra blonda slingor i mitt hår (om jag lyckas tvinga min mamma köra iväg och köpa hårfärg).
Har aldrig slingat (eller färgat för den delen) mitt hår, speciellt inte hemma....ALLA tips mottages? Har hört något om att man INTE ska ha nytvättat hår, stämmer det?


sminkning



Tänkte visa er hur jag blev sminkad på The Studio i onsdag. The Studio är alltså för er som inte vet ett förtag som modell fotograferar alla som vill. Sedan kan folk som varit där värva andra och jag blev värvad och fick komma dit och bli stylad och fotad gratis. Fast bilderna kostar skjortan så det är där företaget tjänar.
Gillar ögonskuggan som jag fick, läppstiftet är mitt eget då jag inte alls gillar läppglans (som jag fick, passar inte i det). Riktigt kul att bli ordentligen sminkad av stylister även fast det egentligen inte verkar så märkvärdigt.

Har du blivit sminkad av en stylist någon gång?


inmyreddress



Outfiten för gårdagens Idol kväll! Klänningen är en ny favorit i garderoben!

Klänning och lacktights Bikbok
Stövlar Deichmann
Halsband H&M
Armband Italien, Lindex och ica
Väska (Chanel kopia) Thailand


Magisk idolkväll i Malmö arena


Bilder är ju ett litet hjälpmedel för att kunna försöka förmedla känslan som var igår under Idol i Malmö arena som förövrigt kokade av den grymma stämmningen. Riiiiktigt ball var det!
12 000 jublande, skrikande, applåderande, stampande skåningar som satt och gjorde vågen av sig själv i pauser m.m. Awsome!
Våra platser var dessutom riktigt bra så vi såg jättebra och satt väldigt nära!

Under programmet

Elli och jag på rad 21 ;) (hahah gillar gubben bakom oss)


Inlednings numret av alla idolerna!


Jide


Jurryn efter typ Calles framträdande...


Jurryn efter Eriks framträdande...


Alla med sina mobilljus till Mariettes låt


Mariette


Tove rockade fett!


Erik är helt sjuuuk...kan man vara så bra?


Alla 4



I alla pauserna uppträdde idoler som åkt ur idol...



Efter programmet gick vi ännu närmre scenen och kunde då nästan nudda dem (tecken på hur nära vi var).
Fast idolerna omringades av pressfotografer som massa journalister som intervjuade dem.


Kvällen var klockren...en fullträff helt enkelt! Trycket och stämmningen var helt obeskrivlig...hoppas verkligen Idol kommer tillbaka till Malmö nästa år!


5/5


Bild från kvällen i Malmö Arena under Idol


Idol var underbart kul och VILKEN stämning! 5 av 5 toast så att säga....Det finns risk för att jag inte vaknar för lunch imorgon då jag är väldigt trött...vi höres då och fler bilder från kvällen kommer!

Natti!


IDOL LIVE!



Duscha, äta, sminka och klä på sig (efter att precis ha tränat) ! SEN........IDOOOOOOLLLLL I MALMÖ ARENA!!! Kommer bli såååå kul!
Håll utkik om ni ser mig där i tv rutan, bland resterande 12 000 ;)

Ha en trevlig kväll, det ska jag!


tomorrow


Bild från The Studio (bilderna dyker upp här en efter en)


Helgen närmar sig och det gillas rejält. Imorgon ska jag och några tjejkompisar PÅ IDOL I MALMÖ ARENA!!! Ska bli riiiiiiiktigt kul, har dock inte skrivit ut biljetterna än, kan undra vad jag tänker med men känns som att om jag skriver ut dem kommer jag tappa bort dem. Men nu tänker jag nu när jag inte skrivit ut dem, tänk om de har försvunnit från min mail.AAAAAA måste skrivas ut nu!!!
Idol är det jag kommer tänka på och se framemot nu när jag nu måste vrålplugga SO inför provet imorgon. Ni vet var ni har mig alltså!

hA DE BäsT!


Thewinner

ÄNTLIGEN! Nu har jag en vinnare efter att mitt mail hamnat i skräpposten hos Bracy.

Vinnaren av berlock tävlingen är......Carolina Throbäck! Stort grattis till dig!

Håll utkik efter fler roliga tävlingar på min blogg!


plåtning

Hallå!

Styling högt uppe i Turning torso och sedan fotografering. Efter övervägande valde vi bilder och är nu hemma.
Här får ni ett smak prov av bilder från plåtning på The Studio!



Vad tycks?


ICAEMD

HAHAH BÄSTA ICA REKLAMEN PÅ LÄNGE ENLIGT MIG!!!! Kanske för att jag älskar den blonda killaren, "Ulf" haha!
Ni måste kolla in den asså!


Nu är den min!



Klänning är nu min och är mycket snyggare i verkligheten och bh:ar behöver man alltid. Så lyder kommentarerna till mina nyinköpa grejer idag.


sweaterssweaters

Shopping fynd från helgen. Kunde inte låta bli den här Amerikanska hoodtröja för 199kr (ord. 299, Bikbok). Äger (handen på hjärtat) inte en enda hoodtröja och min första nu blir en riktigt cool en. Funderar också på att införska mig en vanligt svart hoodtröja och pimpa den med nitar. Kan bli bautasnyggt (ni som kräver förklaring för det där ordet, sök er till skåningar haha) det där!
Köpte även en basic snygg grön sticka tröja på Gina Tricot (149) som är lätt att kombinera med andra snygga kläder.



Vad tycks?


denlillaröda


Bild: Kenza

Ger mig själv en knytnäve då jag var så dum och stod och tvekade och struntade i att köpa denna i lördags då jag tyckte jag precis hade köpt den liknande tröja (som jag också hade men den ska lämnas tillbaka). Den var dessutom på 30% rea i lördags.
NU har jag fått en flashback och är besatt av den. Blev knäsvag när jag ringde och de sa att den var slut i stan men tack och lov för att den finns på Entré. Undanlagd för Paulina tills imorgon. 199spänn. Kunde fått den för 140 i lördags men den smällen får jag ta nu när jag var så dum.


musicreadingandwriting



EMD julskiva
nu i mina händer! Gör ju bara julen ännu bättre!
Skivan plus skön läsning och hemkunskap arbete är vad kvällen har och kommer ägnas åt...
Helgen får 5 av 5 toasts! ;)


sportssports



Ibland är shopping en sport asså.
Gick fram och tillbaka flera timmar på stan igår...Väldigt irriterande det där med att ens färg och storlek alltid råkar vara slut i den butiken och man får gå runt i stan till tre olika butiker för att hitta det t.e.x.
 Haha men det är ett I-lands problem och också ibland lite av charmen med shopping.
Visar senare vad jag kom hem med!
Snart sticker jag mot mitt andra hem, sporthallen (inget shoppingcenter då)!


MetTheIdols

Hej angels!

Igår blev en fullspäckad dag från topp till tå.
Det blev stan i några timmar och lite stressad shopping, sedan iväg mot Entré för att se idolerna.
Efter de uppträtt skulle de signera och vi ställde oss, eller rättare sagt mosades i en kö. 
Alla security vakterna bara lugn lugn, alla kommer få, ta det lugnt. 20-25 min senare bara sticker idolerna pang bom. En tjej bara, tyvärr, nu är idolerna tvugna att sticka så tyvärr nu blir det ingen mer signering. Hahah tyckte synd om folk som stått där sedan 2-3 timmar innan enbart för att få signerat.
Efter all trängsel där kändes det som man sprungit maraton eller något om man kände längst sin rygg. Jag ska vara glad att jag kan andas lite högre upp när det är så mycket folk men jädrar vad det var trångt.

Efter Entré besöket stack vi snabbt och kollade på en basket match. Sedan hem och käka, kolla Twilight för att återminnas lite inför 2:an och sedan in till stan igen för att se New moon på midnattsbio. Definitivt värt att vara upp till 03.30 igår, filmen var gryyymm!

En rktigt rolig och fullspäckad dag. Idag händer också mycket och det blir ont om tid för plugg = ångest...men de fixar sig. Idag gäller dock i stort sett allt basket :D



Alla fyra är riktigt duktiga men mina favoriter är fortfarande Erik och Tove.

Vem gillar du mest?


pancakeandchocolate


Oboy och pannkakor som frukost. Lördagen börjar lysande. 
Nu drar jag och Rebecka in till stan för att shoppa lite och senare drar vi till Entré för att träffa idolerna!!!!!!
 Ikväll blir det midnattsbio, new moon. Vilken dag alltså, det ska bli riktigt kul.
Problemet är bara hur jag ska få in pluggandet hmm...

Ha DE BäSt!


enfredagkväll




Hallå hallå!

Matteprov sista lektionen en fredag eftermiddag, intervju besked och nu skrikande framför Idol med Rebecka. Fredagen känns lyckad än så länge och att kladdkaka och ännu mer skratt och idol väntar och gör det ju inte sämre direkt.

hA DE BÄst!


buhu...



Hallå hallå!

Biverkningar av vaccinet har börjat komma, känner mig inte bra, huvudvärk, yr, halsont, matt och smått illamående.
Så ska trösta mig med pepparkakor och One tree hill.

PUSS!


THE STUDIO



Om en vecka bär det iväg till The Studio uppe i Turning Torso här i Malmö. Där ska jag och några kompisar (tillsammans med våra mammor) bli stylade och fotas. Ska bli riktigt roligt...man ska ha med sig 3 olika outfits som man blir fotad i och nu börjar ju mitt funderande....VILKA OUTFITS???

ALLA TIPS MOTTAGES MED KÄRLEK! Vad ska man ha på sig för outfits? Hjälp mig, ni vet vad jag har för kläder ju (annars kolla in alla mina outfits här, och många köp här)


peppargubbar



Pepparkakor är som jordgubbar på sommaren...beroende framkallat och fruktansvärt gott!
Har precis käkat ett visst antal (tappade räkningen)....jag älskar de.
Förövrigt så har jag efter 1 timmes kö bland massa småbarn även jag fått vaccinet...jag går framlänges så det är positivt.


AAAA!!



För allämnheten, min omgivning och min basketträning ska jag vaccinera mig imorgon.
Lova att ni fortsätter läsa min blogg även fast jag kanske bara kommer kunna gå baklänges resten av mitt liv (TA I TRÄ).


zzzz



Impossible - Måns Zelmerlöw- så underbar
Känner mig ruskigt trött och klockan är bara snart halv fyra.
Pianospelade och träning väntar...så jag lär väl piggna till höhö.
 Tisag...snart helg ju (nu är vi positiva)!

hA DE bäsT!


bussbull




Har kommit på en sak...Det är helt SJUKT vad mycket skolbuss jag åker...det är riktigt tråkigt om jag ska vara ärligt men 225 gånger bättre än att gå haha. Förutom att man är bunden vid speciella tider så är det ju egentligen lite lyxigt med någon som hämtar upp en och kör en hem varje dag. MEN ibland kör bussen ett långt håll och då har man tråkigt och sysslar med sådana här uttråkningsmetoder...
Har räknat ut att under de här 10 åren jag tagit skolbuss (förskolan- 9:an) har jag suttit i den bussen i 900 timmar. Det är som att jag skulle bo i bussen i drygt 5 veckor haha.
Viktig
information tyckte jag faktiskt! Höhö!

BTW så är tävlingen avslutad och vinnaren kommer presenteras så fort jag fått svar från Bracy.
Spänningen är ooooolidligt!


FoodAllOverTheWorld


Canneloni lasagne typ, grissinis och italiensk sallad. Mitt och Rebeckas konstverk.


Allas trevliga mat.

Gjorde landinspirerad mat från hela världen idag på hemkunskapen. Dögått alltså men det blev ett rent gympass att stå i hettan vid stekpannan i 2 timmar.
Hemkunskapen ligger så perfekt på dagen då det är vår sista lektion och slutar 16.00, träning 17.00.
Min skolbuss tog långa hållet hem och när jag småspringer hem från grusvägen sista biten till mitt hus kommer min kompis bil som ska hämta mig. Jag mimar, GE MIG FEM MINUTER!
3,5 min senare var jag klar ute i bilen ombytt för träning. Talang asså!


detsistafrånhelgen


Jag har kramkalas med bollen och en annan spelare (bild från förra matchen).

Det blev tresiffrigt resultat idag.
28-100 till oss, tyckte nästan lite synd om Växjö.
Söndagsångest som vanligt, känner inte alls för måndag och ny vecka igen, fast om jag tänker efter så inträffar inte det speciellt ofta att jag känner för det.
Efter gårdagen med allt systemkamerafotande har jag blivit ruskigt sugen på att köpa (ojdå, julafton snart ju) systemkamera.
Men jag har ju en 12 megapixlars kamera, men det är ju ändå stor skillnad på bilder med systemkamera, helt klart.


clothes



Lånade mammas blus igår och på med min pälsväst, kedjehalsband och mina högklackade (stolta 191 cm lång är jag då) stövlar till det, lite fler smycken och sen var man klar.


PåBöfhuset

Det blev en mycket lyckad och lång kväll igår. Först några timmar på Jensen´s Böfhus där vi krängde massa god mat sen massa trevligt snacka hemma hos Louise efteråt.
De måste legat något i min och Rebeckas mat då vi efter allt annat roligt åkte hem till mig och satt klarvakna pigga och glada vid halv fyra inatt.


Födelsedagsgrisarna som fyllt år! <3


Födelsedagsgrisarna.


Andrea med sin nya systemkamera (födelsedagspresent)...Yes, jag erkänner ,riktigt avundsjuk!


Underbart god mat!


Blev mycket skratt och sorry alla restauranggäster för vi störde.


Me at the Böfhouse!


Louise med sin systemkamera...Där satt vi igår med 2 blixtrande systemkameror och 3 andra digitala haha.


Får chokladmouse lov att vara så gott?


Ute på stan efter Jensen´s.


us


Mätt och belåten! Tack för en riktigt trevligt kväll tjejer!


saturday



Målar naglarna och känner inte alls för att plugga. Ikväll blir det Jensens Bøfhus med tjejerna för att fira 2 kompisar som fyllt år. Kommer bli mycket trevligt! Sen kommer även filuren Becka flytta in hos mig för en natt...Blir kanon!

hA DE bäsT!


alltpå31min



Fjädrar från Panduro och örhänge krokar. Vips så har jag ett par (till) fjäderörhängen.
Är imponerad över min kvickhet igår alltså.
Skolan slutade 14:45. 14:46 tog jag bussen var i stan 15:14. Sedan hann jag köpa mig något på Mc Donalds och äta, köpa fjädrar på Panduro, byta mitt busskort till Jojo kort och tanka på det.
PLUS gå till sporthallen ( ca 0,5-1km) där jag skulle träna samtidigt som jag ringde 3 samtal. Allt på 31 min. Jag hann till träningen och var typ redan uppvärd när jag kom dit haha.


SISTACHANSEN


IMORGON AVSLUTAS TÄVLINGEN SÅ HAR NI INTE VARIT MED OCH TÄVLAT SÅ KLICKA PÅ LÄNKEN NEDAN OCH VAR MED OCH TÄVLA!


TÄVLA HÄR!


candycandy



Idolkväll och godis till det.
Får fruktansvärd damp på min själv då jag glömde One Tree Hill boxarna som jag fick låna av Rebecka idag i skåpet...typpppiiskt asså. Men sen är det ju också fredagen den 13..;)

Någon som haft otur idag?


basketbasketbasket

Nu ska jag träffa en man som har hand om alla basket landslag i hela Sverige och snacka basket:).
Sen träning.

HÖRES!

Fjädrarnitarfransarkedjor



Tunika Gina Tricot
Jeans Åhlens
Nitringar H&M
Armband Ur & Penn, Lindex och ica
Fjäderörhängen Panduro
Klocka Ur & Penn
Halsband nytt H&M (hänge på en extra kedja som gjorde att det blev längre)
Väska Italien


Haricut



Ingen jätteskillnad och väldigt svårfångat på bild. Men det är kortare, mindre slitet, mer uppklippt och med en liten snelugg. Jag är nöjd!


blurred



Elevens val dag idag som har inneburit att vi låst in oss i musiksalen hela dagen. Fingrarna verker efter allt pianospelande...det blev mycket övning inför julavslutningen.
Är sjukt rastlös och önskar just nu att Vänner säsong 9 ska dyka ner från himlen till mig.
Men då är det nog egentligen större chans att jag får 15 kommentarer i det här inlägget än att det andra händer.
Eller vad säger ni;) ? Haha!


intensivtvardetja



Hallå hallå!

Skola, klippning, stan och pianolektion. Sedan hem, käka och byta om på en timme för att sedan träna. Hemma nu runt 21.00 och är dödstrött. Är nöjd med min klippning...vill aldrig klippa mig för vill ha så långt hår som möjligt (nästan) men det behövs ju ibland. Så idag var det tyvärr tvunget att en bit hår rök då det var väldigt slitet. Jag klippte även snelulgg, den blev inte så jättebred eftersom min frisör trodde den blev snyggast på det viset. Så ingen enorm skillnad men alltid kul med lite förnyelse. Nu saknas bara lite blonda slingor i håret som jag själv ska göra. Bilder kommer imon på klippningen.
BTW så håller jag på att göra en väst på syslöjden som jag sedan ska fästa massa nitar på. Idag hittade jag en identisk på Gina Tricot haha...nu gäller det bara att rappa på lite och bli klar med min på de 90 minuterna vi har en gång i veckan så fort som möjligt. Jag vill ju bli klar och använda min egen innan jag dregglar sönder på den i butiken!

Hasta la vista bebes!


pälsboleropälsbolero


Dagens outfit i form av mobilfoto utanför skolan ;)
Skyller på Rebecka som var fotograf för att jag ser helt weird ut på bilden;)

Pälsbolero köpt i Thailand
Lång tröja Gina Tricot
Klocka Ur & Penn
Armband Ur & Penn, Lindex och Ica
Väska Italien
Fjäderörhängen Panduro

Vad tycks?


Halsband + makeover



Det här införskaffade jag mig i ALL HAST idag på H&M (var väl i butiken sisådär 3 min). En liten skustering och sedan är det här halsbandet perfekt.
Har länge velat ha och letat efter ett kedjehalsband och H&M har haft ett men som tyvärr är slut överallt nu. Men så såg jag att det här hänga där av en ren slump och det påminner väldigt mycket om det andra från H&M och var väldigt snyggt tyckte jag.  Men det är lite kort och sitter lite högt upp i halsen tycker jag.
Så jag ska försöka hitta något som jag kan förlänge det med i och med att där är ett knäppe där bak.


dagensoutfit



En outfit som jagi all hast slänge på mig imorse.
Rutig skjorta
och stickad väst Vero moda. Jeans gekås (hahah), stövlar Deichmann, skärp och armband (stort) Italien, andra armband Lindex och Ica.


Snelugg eller ej?



Imorgon blir det frisör besök. Håret känns slitet och det behövs verkligen klippas...MEN minsta möjliga ska bort! Vill ha kvar mitt långa hår så mycket som möjligt.
Som jag skrivit i ett annat inlägg så är jag en riktig (riiiiktig) (sa jag riiiiktig?) hårfegis.

SÅ än en gång....ska jag klippa snelugg eller ej?


Fluffjacket



Voila! Nu är även jag ägare av en varm och go dunjacka. Färgen är brons, brun aktigt...snyggare i verkligheten.
Svart för tråkig och röd såg lite ut som "hejnuskajagutochåkaskidor" så den här färgen blev bäst!


InMalbasI'mNumberFifteen



Tjohej!

VINST IDAG!!! Riktigt skönt faktiskt och det blev en rysare i slutet. Det stod lika med ca 2 min kvar men till slut tog vi ändå hem det och vann med 7 poäng. Mamma var rent ut sagt usel som fotograf men lyckades i alla fall fånga en bild på mig direkt efter matchen, väldigt trött och glad över att vi vann. Lägg märke till mitt fina hår, japp...det är svett! Så blir det när man jobbar som en galning under matchen, men jag älskar det. Inte att vara svettig då, det är mest naturligt utan att spela basket.
Här kan ni också se våra nya matchställ som invigdes idag, väldigt luftiga och sköna och snygga dessutom ;)


Ps. Jag har köpt ny vinterjacka...ni får se den imorgon.


Game



Match mot Norrköping på hemmaplan om drygt 3 timmar! Nya matchdräkter invigs idag och allt (INTE DEM PÅ BILDEN).
Kommer bli rikitgt kul!
Angående bilden vill jag bara flika in med kommentaren: Man utnyttjar ju gärna det att man är längre än andra ibland haha.

Önska mig lycka till! Det blir troligvis en jämn match idag!


Makeup



Inget Stadium idag besök då jag tog fel på en timme till samlingen inför matchen (men fick reda på det så var där i tid). Men vi hann med vårt sminkbesök och en hel del nytt smink införskaffades.
Köper inte smink alls ofta men när man väl gör det kan man lika bra köpa...Så rouge från IsaDora och puder, kajal och mascara från Lóréal införskaffades idag. Helt nya produkter och helt nya märken för min del, ville testa något nytt.

Någon som har något av följade produkter? Gillar du de?


BLACK, BROWN OR RED?



Ska dra in en runda till Stadium idag innan min match och kolla (och kanske köpa) den här jacka. Har funderat lite på vilken vinterjacka jag är ute efter och eftesom jag redan har en "fashion" jacka (haha en lite annorlunda vinterjacka) som inte är jättevarm men snygg så nu väljer jag nog istället att satsa på en "vanlig" basic varm och skön dunjacka.  Då får jag ju båda delar. En snygg "fashion jacka" och en varm go dunjacka.

Men frågan är, vilken färg ska jag köpa?


Vaccinera sig eller ej?



Det är vaccin tider och folk vaccinerar sig och blir sjuka till höger och vänster nu för tiden.
Jag har inte tagit sprutan och vaccinerat mig eftersom jag och min familj känner oss lite oroliga kring vaccinet. Det har ju växt fram så snabbt och inte hunnits testa lika mycket som andra vaccin. Det är inte det att jag tror att jag bara kommer kunna gå baklänges resten av mitt liv om jag tar sprutan men vi känner ändå en viss osäkerhet.
Men någon svininfluensa vill man ju inte heller ha. Själv tror jag nog att i flesta fall är svininfluensan bara som en vanlig influensa men nu när det börjar bli kallare tider kommer troligvis influensan blomma ut ännu mer och jag känner mig faktiskt lite oroad. Jag vet t.ex. någon som ligger på sjukhuset just nu för att den personen har svininfluensan...väldigt skrämmande.
Så nu väger jag faktiskt över om jag ändå ska ta det där vaccinet...hm...!

Har du vaccinet dig, eller ska du?


Vilken låt är världens bästa låt?

Foto:

Ikväll är temat i Idol "Världens bästa låt", inte helt lätt skulle jag säga. Själv byter jag favoritlåtar väldigt ofta...blir liksom att jag lyssnar sönder de låtar jag gillar och helt plötsligt har jag tröttnat. Jag hade haft enorm beslutsånget över att välja låt...det finns ju så många bra.

Vilken tycker du är världens bästa låt?


TÄVLING!TÄVLING!TÄVLING!TÄVLING!


Bracys egna blogg hittar ni fler tävlingar.
Ni som läser min blogg får halva priset på månadernas armband - Klicka här.

Voila! Hur lätt som helst att vara med och tävla!
Blir ni dessutom riktigt många som är med i tävlingen vinner även vinnaren ett armband!
TÄVLA PÅ NU!
Tävlingen avslutas den 14 november!!!

GÅ IN PÅ BRACY OCH TÄVLA!
Och passa dessutom på att utnyttja mitt erbjudande med halva priset på månadernas armband.

Lycka till!


Don't Look Back In Anger



Underbar låt! Det räcker väl med att säga det! Och en sak till såklart.....LYSSNA!


Samesamebutdifferent



En riktigt vanlig torsdag idag skulle jag vilja säga. Vad det innebär är fruktansvärd trötthet imorse, skola och träning senare ikväll.
Men det blir inte lika vanligt som min dag varit idag på bloggen!
DET DYKER UPP EN TÄVLING IDAG!
Kolla in min blogg (igen) senare idag så kan du vara med och tävla!

hA DE BäST!


Webcamochjag



Jadu...!
Vad ska jag säga.
Någon som verkligen inte har något bättre för sig...LÄXFRI! Träningsfri! Vad gör man?
Tar weird bilder med webcamen..vad annars?
Nä, lite planer finns faktiskt för dagen. Utvecklingssamtal runt fem tiden och sedan bio med en kompis. Vi ska se "This is it". Blir underbart det där!
Nu: Vänner!

hA DE bäsT!

PS.!!!!!!!!!!
Det kommer snart en tävling på mig blogg! Wååw! De var länge sedan! Håll utkik!


Funderingar



Funderar rätt mycket nu för tiden. Det är inte länge till förr än mina gymnasieansökningar ska vara inne och mina gymnasiumval är inte de lättaste. Det är inte bara att jag ska välja, linje och skola utan även ort, var jag ska läsa nästa år. Som ni vet tränar jag väldigt mycket basket och jag har stora förutsättningar för att verkligen lyckas och bli basketproffs men för det krävs det mycket jobb och att våga.
Jag funderar väldigt mycket på att gå ett basketgymnasium i Södertälje där laget, tränarna (ingen slår dig Nick), hallen och möjligheterna är så mycket bättre än i Malmö.
Då krävs det att jag, då som 16 åring skåning flyttar upp bland 08:orna, bor själv, tvättar själv lagar mat själv och gör allting själv. Vardagliga saker som man är bortskämd med att få gjort till sig av mamma och pappa ska jag då själv helt plöstligt stå för. Dessutom är jag tvingad att flytta ifrån min familj och alla vänner och bekanta jag känner.
Att flytta till Södertälje skulle för mig vara ett enormt beslut och ett stort steg i mitt liv....kanske det bästa beslutet i mitt liv? Kanske inte? Men just nu lutar det åt det....Det gäller att satsa!
Vågar man inget vinner man inget!
 


POSE!



Här är resultatet från fotograferingen i shopping centret Entré förra veckan...Bilderna blev väl sådär om jag ska vara ärlig men himla kul var det.
De tog fler bilder på mig med mina vänner men de väntar jag fortfarande på att de ska skicka...de kommer.


Christmas music



Christer Sjögren, Peter Jöback, släng er i väggen. Nu har EMD gjort en julskiva!
Jag kommer garanterat vara en av de lyckliga som kommer äga den här skivan. Helt underbart...älskar julen och musiken är väldigt mysig till traditionen. Och nu...så underbart att älskade Danny och company har gjort julmusik som man kan lyssna på. Släpps den 9 november. Säljs till förmån för Childhood och kommer vad jag fått reda på endast säljas i Ica butiker.


Brukar du låna kläder från familjemedlemmarna?



Bilder som jag i all hast knäppte av innan träningen idag.
Hittade mammas väst i garderoben imorse och satt ihop det med mitt nitskärp och lackleggings.
Gillar att kolla bland mammas kläder...det är ju nästan som att ha två garderober ;)


Accessorize



Nitring. Fjäderörhängen. Två stora nyinköpta favoriter för tillfället.


Min önskan är min lag


Kolla kolla!
Resultat!
Här sitter jag nyduschad med kladdkaka i handen. Underbart!
Bra avslutning på lovet som varit såå great!


De tre vise männen var är ni?

Kladdkaka, dusch och en veckas lov till. Det är det jag vill ha för tillfället. Orkar inte gå upp och duscha, känner mig lite för fet om jag ska trycka i mig en kladdkaka också idag (åt äpplekaka m.m innan) och en veckas lov till är väl mest underbart och mer orimligt.
Men efter allt hårspray igår så är dusch fullständigt nödvändigt och kan nog inte låta bli lite kladdkaka heller. Så ja, där har ni min kväll. Har dock ångest över pianoläxan...inget jag kan direkt och man är inte så populär när man vill sätta sig och spela piano i vardagsrummet när tv:n är på.

Back to reality imorgon....buuuhuu!

hA DE bäsT!


Halloweenparty

Igår blev en mycket lyckad kväll med tjejer från malbas (mitt f94 lag plus några andra).
Mycket känslor...Allt från skrik till tårar!

Ni är underbara!


My outfit!


Jokern och jag.


Halloweenpinglor.


Haha Antonia och jag, hon skulle vara en pirat (scary...hahah) men såg samtidigt ut som en uteliggare;)


Tacostacos.


Hela monsterhögen allt från Lacerhands till sjuksköterska.

Var du på Halloweenfest igår?


RSS 2.0