ojojoj inget att göra...wow!


I brist på bilder bjuder ja på en minne-väckande bild från OS i somras...jag till höger...

Heej folket!

Onsdag, innebär skola till 12.45, men ändå har klockan dragit iväg till halv fyra, vet i 17 vad jag gjort den tiden.
Idag är en riktigt skön dag då jag absolut inte har någonting att göra nu efter skolan ( sådana dagar är väldigt sällsynta kan jag kan säga)...jovisst matte prov imorgon men känner ändå att jag behärskar det så det blir endast lite mattepluggande, mycket dator, bloggande, kladdkaka och IDOL!!! :D:D:D
OCH så ska jag göra mitt fysprogram (helt tränefri kan jag ju inte vara haha). Låter inte helt fel va?

Ha DE bÄST!


kedjad handled



Volia!

ETT ynka litet armband kvar...och det knep jag! Tur på hög nivå...inte likt mig när det gäller shopping asså.
49kr på Lindex =)


måndag

Måndag...säger väl rätt mycket bara det...annars ingen höjdar dag. Nu ska jag iväg och träna.....vill dock inte tänka på no provet som är imorgon som ja måste vrålplugga till ikväll...så varför göra det då? Tänka på det alltså.


See yooou!


bracelets



Säger bara...förlust mot tippade seriefavoriterna i division 1 med 11 poäng som var ruuuuskigt bra gjort av oss asså.
Nu väntar en tipp med plugg men först tacos.
Måste också bara säga att de här armbandet är något jaaa verkligen vill haa!! Får dock vibbar om att det är slut (som allting alltid är när jag vill ha något). Men får väl undersöka det...på Lindex!


PERMIÄR!


Jag in action

Idag är det första mathen i division 1, snarare om två timmar. PREMIÄR! På hemmaplan dessutom, mot tippade seriefavoriterna.
Vi är dessutom tippade sist eller nästsist men det ska vi visa att det inte stämmer.
Ska bli riktigt kul.......kör vi!!!


" This is it "



Idag släpptes biljetterna till" This is it ", filmen om Michael Jackson.
Filmen är ett resultat av hundratals repetionstimmar , bakom kulliserna - material samt intervjuer med några av hans närmsat vänner. Filmen kommer att visa Michaels karriär ur ett helt nytt perspektiv står det på SF:s hemsida om filmen.
Låter väldigt spännande...Premiär 28 oktober.
Är sugen på att boka biljetter...än så länge så finns det många platser kvar.

Ska du se den?


Bad



Har tagit ett varmt skönt bad idag, himla skönt och avslappnade. Uttnyttjade dock att jag är tjej och gjorde flera saker samtidigt. Pluggade no, drogade spotify och sms:ade med en polare, samtidigt som jag låg i badet. Hahaha! Men det är ändå väldigt avkopplande och skönt, nu känner man sig utvilad och pigg, lagom inför premiär matchen imorgon. Division 1 match mot seriefavoriterna Kvarnby på hemmaplan. Det blir tufft men väldigt kul. Kvarnby (<--länk till deras blogg) verkar dessutom ha lite extra koll på mig och vet vem jag är.


PUSS PUSS!!


How to make a fotovägg!

Fick en fråga om jag inte kunde visa hur jag gjorde min fotovägg (<---LÄNK) och självklart kan jag göra det. Det var verkligen superenkelt och hilma kul faktiskt.

1.  Du går på på FUJIs hemsida och blir medlem där (om du inte redan är det). Sedan klickar du för och beställer de bilder du vill ha. Jag utnyttjade ett erbjudande där man fick 100 bilder gratis och betalde endast frakten så jag fick 100 bilder för 29kr (normal pris 75kr plus frakt). Sådana erbjudande kommer ganska så ofta så ha koll på det. Det spelar givetvis inte roll från vilken hemsida du beställer bilderna ifrån eller om du redan har bilder hemma men FUJI var en väldigt bra hemsida med bra kvalite på bilderna och snabb leverans.



2. Någon dag senare har du bilderna i dina händer. Då väljer du ut de bilderna du vill ha med på din fotovägg.

 

3. För att slippa MASSA fula häftmassatryck på väggen så tejpade jag ihop massa A3 papper. Hade inga vita A3 papper hemma utan tog en gammal tidning och öppnade den på mitten och tog ur A3 sidor. Sedan tejpar du bara ihop de så de sitter fast i varandra och sätter upp med häftmassa på väggen. Då blir det max6-8 häftmassa bitar på väggen och inte 70 st om man har 70 bilder t.ex.
Antal A3 sidor beror ju på hur mycket bilder du har tänkt sätta upp för sedan ska man täcka bilderna över A3 sidan.



3. Sedan är det bara att börja mixa och pussla. Sätta fast bilderna med häftmassa på A3 sidorna på väggen. Det är ett litet pussel för man ska täcka varenda bit av A3 sidan och bilderna ska ju inte täcka varandra utan man ska se vad det är på bilden. Men det var en himla kul liten sysselsättning.



4. Sen efter mycket pusslande är det klart! Det blir verkligen skitcoolt enligt mig, väldigt personligt och 1000 ggr roligare än någon tråkig tavla.



Har du en fotovägg hemma?
Sugen på att göra en kanske?


försöker komma ikapp



God kyckling och pasta som fredagsmiddag....mys i soffan och har ÄNTLIGEN sett ETT av veckans fyra idolavsnitt.
Så sitter och tar igen lite grannn genom att drogar Idol på nätet nu istället. Har väl sett si sådär 5 av 12 avsnitt så har ju en del att ta igen hahah;) Nä allt pallar man inte...tycker egentligen slutaudition är roligast.

Ha en fortsatt trevlig kväll!


a lot to do!



Underbart...idag har jag studiedag...blir dock inte mycket latande i soffan för jag har en hel del grejer jag måste göra. Mycket plugg till nästa vecka..
- Kemi prov
- Matte prov

- Musikförslag inlämnat
- Hemkunskap grej som ska lämnas in
- Engelsk glosor
- Svensk bok ska läsas
- Tre bloggdesigner att fixa (plus min egen haha)
- Öva piano
- Träning 17.15

Vad säger ni...hinner jag?
HAHAH!


Helg!


HELG! TIDIG HELG! Jublar av glädje asså, det är nämligen studiedag imorgon och det ska bli så fett skönt.
Det blir sovmorgon och sen blir godis, kladdkaka och all annan tjockismat + badkaret mina bästa vänner. Dock tillsammans med en jädrans massa plugg.
Nu är jag väldans hungrig och ska ta mig något att äta (ni ville veta det va?)

hA DE BäsT!


Träning med annan klubb



Tjenare!

Slapp onsdag idag, inte speciellt många eller ansträngande lektioner men fick ett glädjandet betygsbesked i religion idag...himla trevligt.
Ikväll ska jag träna, men inte som vanligt utan med EOS. Tror inte jag har nämt det här på bloggen men EOS (en klubb i Lund som spelar i damligan) erbjöd mig att spela i deras klubb istället för Malbas (division 1). Men efter mycket tankar hit och dit kom vi ändå fram till att det är bättre att spela i division 1 ett tag innan jag går upp till damligan eftersom vi tror jag kommer utvecklas mer där. MEN vi kom också överrens om att jag ska träna med EOS damliga lag och det ska jag göra idag. Kan inget annat än att medge att jag är lite nervös men det ska bli väldigt spännande och kul och se hur deras träning är och på vilken nivå den ligger jämfört med mitt Malbas lag.
Så vi får se hur det går ikväll...

Ha DE bÄST!


Damskor i storlek 42,43,44, till mina elefant fötter!!!


Alla de här skorna finns i storlek 42 och vissa i 43 och 44 också.


Jag är så hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimla glad att DEICHMANN har kommit till Malmö. Köpte bl.a mina gladiatorsandaler där innan sommaren som har vairt toppen. Grejen med den affären är att det har damskor i stora stora storlekar, så som till mig med storlek 43. Det är till och med så att det har vissa damskor i storlek 44. JAG BLIR LYCKLIG! Hoppas detta sprider sig till de andra affärskedjorna. Dessutom är skorna riktigt billiga! Nu slipper man köpa tantskor på Jerns för typ 1500 spänn. Kan knappt fatta det, kommer bli så glad när jag provar ett par "vanliga" skor (inte herr converse eller uggs som är stora i storleken) och det kommer passa. Förhoppningsvis...gäller nu också bara att jag hinner dit, innan skorna i min storlekar tar slut.

BRA VA?


3 rätters middag i skolan

Idag hade vi elevens val i skolan...förra året hade vi en elevens val lektion i veckan men detta året har de slagit samman allt och har 2-3 hela dagar på året istället. Vår första elevens val dag var idag och då är tanken att man ska fördjupa sig inom något ämne och vi fördjupade oss inom mat...eller snarare hemkunskap....Riiiktigt ball asså! Vi fick planera en egen 3 rätters middag (var i grupp av 2 eller 3) för 8 personer (alla från grupperna skulle få smaka plus vår lärare) och sedan fick vi själva gå iväg och handla det och skulle då välja allt de ekologiska och tänka på miljön och så hahah...Vi fick t.e.x köpa ekologisk mörk choklad för 60 spänn när det fanns annan likadan fast oekologisk och kostade 15 spänn. Enligt mig väldigt onödigt men uppgiften var att handla ekologiskt så det fick vi göra. Sedan fick vi 2 timmar på oss att tilllaga våra maträtter och time:a så att allting blev klart då.
Min grupps meny var...
Förrätt: Nachos med salsa och ost i ugnen och guacamole dipp till de.
Huvudrätt: Klyftpotatis, rostade morötter, sesamkyckling, tzatziki, sallad och vitlöksbröd.
Efterrätt: Chockladmouse med hallon och riven choklad över.

HIMLA GOTT!!!! Dessutom smakade vi på de andra gruppernas mat så efter 3, 3 rätters middagar var man väääldigt mätt och belåten.



Dukade upp en buffè med all mat...vår mat längst ner i bild.


Mer mat...våra efterrätter i skålarna.


De andra gruppernas förrätter...grönsaker i dipp och kantarellpizza.


Vit chokladkaka (en annan grupps efterrätt).

Allt var verkligen suuuper gott och är fortfarande mätt...behöver nog inte middag idag höhö...!


Dagens



Det är höstdagjämning och solen skiner och jag går i tunn tunika och håliga jeans. Inte ett dugg kallt eller höstigt. Men med vårt klimat skulle det inte förvåna mig om det snöar imorgon.

Tunika (mammas) Indiska
Jeans Gina Tricot
Klocka Ur & Penn
Nitarmband Ica
Svart armband Italien
Rosarmband Glitter
Väska Lindex
Halsband Kicks
Skor Rhode köpta någonstans i Halland


Bio sugen...





Just nu är jag väldigt bio sugen då det är många filmer jag vill se....Ett måste är att gå och se "Flickan som lekten med elden", de som sett den säger att den suuuper och eftersom jag verkligen gillade förra (Män som hatar kvinnor) ser jag inget som hindrar mig från att tycka mindre om den här.
Sen är jag BECK fan och äntligen har lite nytt fräscht med Beck kommit, har liksom sett alla de andra avsnitten/filmerna 2-3 ggr.
Fick även ett tips om att "Allt för min syster" skulle vara välidgt bra, Cameron Diaz är med och tycker också den verkar himla bra.
Så nu....vill jag till SF! Möjligtvis bio på fredag då det är studiedag (LOVE STUDIEDAGAR!), ska då bara ragga med någon polare men är nog inte så svårt.

Har du sett någon av filmerna? Eller är du precis som jag och också vill se dem?


7 månaden



Ja nu är det snart dags....våra döttrar ploppar ut om någon månad och i helgen var vi och införskaffade lite nya mamma kläder. Det är ju attans vad magen växer fort asså nu i slutet.

Eller så är det bara jag, Tijana och Emma som har ätit lite mycket och spänner ut våra magar fett mycket...Men visst kunde det lika bra legat en liten unge där inne?


Legenden



Varför har det tagit så lång tid för mig att älska den här låten?
Bättre sent än aldrig....den är ju underbar!

Nu ska jag iväg och dansa......och sen ska jag se IDOL. WOW! Jag kan verkligen det idag, är hemma innan 20.00!


Uppdate: Vad dillar jag om....Det är ju inte Idol idag såg jag precis till min STORA besvikelse!


matchresultat

119 - 43... och det var inte till oss utan till motståndarna. Hahaha men det var mot ett damliga lag som hade u18 EM:s bästa spelare plus 2-3 andra tjejer som spelar i u18 landslaget och kom trea i EM i sommar. Alltså Europa topp lags spelare.... Så det är väl inte så mycket att göra åt saken utan bara att beundra dem att de är sviiiingrymma. Nästa mach är vid 19.00, denna matchen har vi absolut chans att vinna ....och närmare bestämt så är de det vi ska också:D:D Ha DE bÄST!

Från mitt hotellrum

Hallå hallå !!! Framme i Södertälje nu efter åtta timmars bilfärd och man känner sig ganska seg. Precis checkat in på hotellet...very fresch:D Det är riiiktigt chill , gratis internet på iPoden dessutom. Första matchen är imorgon halv tio,mot Södertälje... Har även en match lite senare mot Karlstad...får väl se hur det går men det blir garanterat tuffa matcher :D. Vi hörs! Ha De bÄsT!

Mot Södertälje



Nu sticker jag iväg, minibussen går 14.00, chauffören är pappa.
Jag ska upp till Södertälje och spela U20 SM med Malbas damlag. Kommer även förhoppningsvis träffa många av mina landslags kompisar från i somras som ska bli himla kul. Dessutom hotell boende och tufft motstånd, det blir garanterat en kanonhelg!

Ha en underbar helg!

PUSS OCH KRAM!


Till rummet

H&M har ju som många säkert vet skaffat sig heminredning, mycket handdukar, kuddar och påslakan i snygga tyger och mönster.

Hittade några riktiga godbitar som jag gärna hade haft i mitt rum.


Rosett kudde - 99 kr


Leopard påslakan - 249 kr



Gulligt rosa prickigt påslakan - 99 SPÄNN!

Vad tycks?


Hippieband


Tunika och hippieband Gina Tricot, lacktights Bikbok, väska Italien, ring och pärlarmband Ur & Penn, armband Marmalaid och svart armband köpt i Italien + Converse.


Lacktights och hippieband!
 Så mmm!
Mamma kom hem med godis till mig och jag blev lycklig som en liten barnunge, färdkost till morgondagen då jag sticker till Södertälje för att spela U20 SM. Ska bli hiiiimla roligt, dessutom kommer jag träffa många av mina landslagskompisar som bor där:D:D:D

Ha de BäsT!


Leona Lewis nya singel



Happy!


Inte helt fel faktiskt, hennes röst är också så underbar!


Tjena mittbena!


Tröja och strumpbyxor Gina Tricot, kjol second hand avklippt, klocka och pärlarmband Ur & Penn, halsband Kicks, nitarmband Ica, annat armband från Marmalaid, väska Italien och Converse

Inget tvivel på att jag älskar att sluta 12.45, det som är värre är att min buss time:ar allt fel och totalt tar det 1 timme för mig att vara hemma....mindre kul det där.
Sprang 3 km i skolan idag och jag har inget att klaga på över min kondition (tur är väl det tanke på hur mycket jag tränar). Annars var det en lugn och chill dag i skolan.
Körde på mittbena idag, testade av en ren slump det igår och tyckte faktiskt inte det såg så förskräckligt ut...håret borde dock få vänja sig lite då det känns väldigt annorlunda.
Nu ska jag få något i magen, muffins frestar en i skafferi men får se vad det blir!


Passar jag i mitt bena?


JAG SKA SE IDOL LIVE!!!



Såg av en slump att Idol biljetterna släpptes idag på facebook, mitt hjärta började dunka i dubbel takt och jag började direkt skrika och attackera Rebecka att som satt brevid mig vid datorn.

Jag: GÅÅÅÅÅ IN O BOKA, KLICKA, NU, HÄR GE MIG MUSEN! KLICKA!
Hon: För fan chilla!!!!!!
Jag: NAAAAAAJ, du fattar inte hur snaaaaaaabbt de tar sluuut.

Vi gick in och kollade och det fanns inte 4 platser bredvid varandra på de bästa platserna....fanns dock 2 st.
Kollade runt på andra platser och försökte höra vem som skulle med bland kompisarna. Söker igen efter 2 biljetter på de bästa platserna och det är slut.....alltså någon som hunnit köpa de på 5 min före oss.
Rebecka började då haja grejen och vi två blir alldeles stirriga!

Efter samtal hit och dit, väldans massa klick och lite tur har jag nu bokat biljetter till IDOL!
Var tvungen att vänta till efter mitt piano då jag behövde betalsätt från mina föräldrar, var väldigt nervös att de skulle tagit slut men jag hade TUR! Väldigt mycket tur! Det var till och med så att jag och en kompis fick 2 biljetter på de bästa platserna (vet inte varför det fanns det nu och inte innan) och sen bokade jag 3 andra biljetter till kompisar som sitter lite högre upp.
Är så glllaaaauuud!


Idol idol idol! 27 november i Malmö LIVE!! Ska bli sååååå kuul! Minns hur roligt det var för två år sedan i Stockholm!

Har du sett idol Live någon gång ? Eller ska du kanske?


FRÄCKING

nano filmar video. Nu med videokamera, större skärm och FM-radio med Live-pause.

Älskar min Ipod touch som jag har men kan ju inte låta bli att dregla lite över den här nya versionen av Ipod nano. Det är ju väldans vad de ska komma på nya finesser hela tiden, liksom filminspelning, radio, pause och större skärm..:P Kändes ju rätt stabilt att ha den nyaste versionen innan (Ipod touch) ett tag men nu gäller inte de längre...

Fräck va?


Långt inne i garderoben

Är själv väldigt chockad över att jag hittade ett par gamla jeans som jag köpte för några år sedan i Ullared haha för 150 spänn kommer jag ihåg inne i garderoben. Då satt de baggy och nu är de slimmade (opps).
 Fett sköna och tycker faktiskt det är ganska snygga också.
Najs najs.....kanske finns fler hemligheter i ens garderob, vem vet?




Heidi Klum T-shirt Malmöfestivalen, väska Italien, väst Vero moda, jacka och jeans Ullared, klocka Ur & Penn, peace armband Glitter, nitarmband ica, pärlarmband Ur & Penn och skor köpta i Halland.


Vad tycks om brallorna som hängt (snarare varit nergrävda) någonstans inne i garderoben?


som hastigast

Ni vet hur måndags eftermiddagar brukar bli, alltid väääldigft stressiga. Skola till 16 och nu iväg för att analysera helgens matcher med laget, väldans lärorikt må jag säga.

Men jag är lså gllllaaaud! Ingen (nästan) läxa denna veckan! Jag vet, kan inte själv fatta det, helt ofattbart, dock tyder det ju på att någon annan vecka kommer innehålla lite för mycket men det tar vi då.

hA DE bäsT!


Jag i turban



Hej hallå!

Trött trött trött, fullt ös hela helgen med matcher i en turnering i Danmark. Efter att ha gått upp halv sju och halv åtta på lördag och söndag, bott i en hall, svettats som ett djur och kommit hem väldigt sent har jag kommit fram till att jag älskar basket!
En uppigande dusch och nu känns jag betydligt fräschare, bjuder dock på en inte lika fult fräsch bild på mig i turban :p 
Kroppen har ont lite här och var och magen kurrar så nu blir det käk och sedan sistaminuten plugg!


hA DE bäsT!


Ps. Ni får kalla mig kassbloggare i helgen för jag uppdaterat sämre än en åsna...Ska bli bättring bättring!


11 september



Ägnar en extra tanke på denna fruktansvärda händelse som skedde för 8 år sen...gick i 2:an men kommer ändå ihåg det så väl. Ussh...förstår inte hur man kan göra något sådant. Verkligen hemskt, speciellt för nära och kära till de som dog :(

Det är fredagkväll och jag är hemma från matchen som vi så snopet förlorade med 3 poäng. Imorgon är det två matcher och min mobil plingar och väcker mig 07:55 imorgon, great!

hA DE bäsT!

 


TGIF

Helt strålande underbart med fredag! Dock inget latande för mig utan nu ska jag iväg och spela turnering i Danmark och kommer göra det hela helgen...ska även bo hos min fin fina farmor och farfar....Har förmodligen tillgång till datorn på kvällarna.....Nu har jag reeeedig brådis kan jag säga!


hA DE bäsT!


lackben




Mina lacktights är verkligen stencoola tycker jag...:D Fått både WOW och OJ kommentarer om de men jag diggar de starkt.
Nu väntas plugg plugg plugg och plugg. Skönt när morgondagen är över..:D

Tights Bikbok
Tröja mammas gamla
Väska Italien
Pärlarmband Ur & Penn
Nitarmband Ica
Halsband SNÖ
Klocka D&G
Converse


Vad tycks om outfiten och mina lacktights?


Listen to this song



Bästa versionen....underbar låt.....nära att få rysningar!


Whiteboard



HAHAH! Jag suger att skriva snyggt på whiteborad!


Missar premiären




RIIIKTIGT FETT SYND ATT JAG MISSAR DET IDAG!!!! Men det får inte niiiiii göra!

Någon som vet när det går repris, eller snarare om det går repris?
Vi snackar givetvis om premiären av iiiiidddddoooolll!!!


Haj friends!


Klänning Zara, klocka Ur & Penn, väska Lindex, armband fått i Veckorevyn.


Detta var vad jag kunde åstadkomma för outfitbild innan mitt batteri till kameran dog...så är det ibland..:(
Fick inte gjort min jädrans SO redovisning idag heller utan den blev uppflyttad till imorgon eftersom salen där man kan ha powerpoint var uppbokat. Kanske många tycker är bra men jag vill mer ha det gjort så att jag kan släppa det och fokusera på nästa,om i Isalm till fredag ;) Greeeat!
Blev en glass på favvoglass stället idag (igen!) efter att ha spelat piano, glass är njutning på hög nivå och så älskat av mig....jag ska dessutom liksom snart iväg och träna i timmar...;) Så varför inte unna sig de?


HA DE bäsT!


Tråkigt tråkigt för att förtjäna roligt roligt




Ojojoj..då var man sanslöst mätt efter att ha proppat i mig massa spagetti och köttfärssås. Nu väntas stenhårt, då menar jag stenhårt plugg i 1,5 timme innan det är dags för att låta ögonen njuta av Björn och munnen le av Gustavsson.
Björn Gustavsson ska nämligen vara med i premiären av Roast på Berns, 22:55 på kanal 5.
Bänkad är
vad jag kommer att vara!


Ska du se det?


fastfastfastfast

Bang bom direkt från skolan nu iväg för att spela träningsmatch. Sen mega plugg inför redovisningen om Islam imorgon..:(

Jag har så att säga väääääääldigt bråttom nu!


PUSSS PUUUSS!!


Bag collection

Fick precis för mig att städa lite bland väskorna och kom då fram till att ooj....jag har ju en heel deel väskor...jag älskar väskor. Jag har elefant fötter (storlek 43) så jag kan knappt ha några skor, därför har jag liksom blivit överförtjust i väskor istället.
Så tänkte visa er allihopa faktiskt!


Fransväskorna som är klara favoriter.
Svart Lindex, Vit Italien.


Friis and Company.


Guess väska Åhlens och NYPD Lundbergs handskar och väskor.


Tre axelväskor och en kuvertväska.
Vit Gina Tricot, brun och kuvertväskan Second hand och "Chanel" Thailand.


Blommig Second hand, silvrig Bianco.


Båda rediga kopior från utlandet hehe:P


Blommiga väskan Second hand och Marimekko väskan budat hem på Tradera.


Brun Adidas väska.


Björn Borg väska och den andra rosa är en gåva.


Weekendbags...
Brun Second hand och den svarta är från Esprit i Malaysia.



Mitt senaste väskköp, en weekenbag som även är en rullväska, köpt i Italien.

Vilken/vilka är dina favoriter bland mina väskor?


OMG! JAG SKA VARA DÄR!

JAG HÖLL NÄSTAN PÅ ATT SMÄLLA AV TOTALT NÄR JAG IDAG FICK REDA PÅ ATT SISTA IDOL DELFINALEN (programmet innan den stora finalen) KOMMER ATT VARA I MALMÖ.
Jag säger bara...JAG.....SKA.....HA....BILJETTER!

Läs här om det.


Malmö arena (utan is)


+



Idol


+

mig


= SÅÅ SANT!

I'm in heaven!


" Behövlig shopping "

Hallå hallå!

Efter 5,5 timmars sömn inatt har man nu tillbringat ett antal timmar på Burlöv center med Becka....himla trevligt. A bit proud är jag också då jag inte köpte något onödigt utan bara det jag som fanns på listan och säker som jag behövde (och någon anna pytte pytte sak). Tur att inte en shopaholics bekännelser smittade av sig allt för mycket på mig igår. Trots att jag faktiskt gillade filmen.


Behövliga grejer som sporttejp, mappar, stiftpennor, nagellack, armband (okej inte så behövligt med 5 spänn liksom) och minneskort till mobil (detta ska inte stjälas av någon).


Solpuder


Laaaaackleggings!!! Bikbok.


Giraffe



En glad mig i min söta giraff t-shirt, gillar den starkt asså. 
Litetlite plugg till sen drar jag ner till affären med becka, köper gott till ikväll, sen blir det thai thai hos henne (mat alltså) och efter det.....FILMMARATON!!!
Ammen ni hör ju....blir garanterat en myyyysig kväll!

Ha en mysig kväll ni med!

PUSS!!


Från pizza landet

Har helt glömt bort att visa er detta balla linne som jag införskaffade i Italien. Gillar verkligen trycket och detaljen i sidan med dragkedja.
120 kronor och jag blir ensam om det i Sverige (till 99% kanske), kan man låta bli? Nä precis...



Vad tycker du?


Idag är det maraton!



Good morgon på er!

Steg upp runt halv tio idag (med alarm ställt så jag inte skulle sova bort allt för mycket av dagen) och åt en underbart god frukost med nybakade frallor.
Idag blir det maraton av olika sorters slag, först pluggmaraton så mycket det går/hinner sen blir det ett rejält filmmaraton ikväll med bästa Becka.
En shopaholics bekännelser, I taket lyser stjärnorna och Män som hatar kvinnor är det som står på filmmenyn.
En bra filmmix enligt oss, tonårs film/komedi med shopping, sen bölar man till I taket lyser stjärnorna och sedan blir the thriller och hemskt i Män som hatar kvinnor (vad jag hört).
Kanske bör ändra ordning om vi inte ska lägga oss allt för rädda.

Har du sett någon av filmerna? Är de bra/dåliga?

HA DE bäsT!


Har du en bra mascara?



Då jag är ammatör på mascaror p.g.a att jag användt mascaror som jag köpt utomlands m.m har jag i stort sett inte den blekaste om vilka som är bra/dåliga.

Hjäp mig, säg en bra, prisvärd mascara!


Behöver/vill ha listan!



Ett väldigt mixat kollage men det här är i alla vad jag är ute efter och behöver för tillfället. Sen är jag ju ganska bra på att inte köpa det jag tänkt köpa många gånger men det är ju en annan femma.


♥ Lackleggings
♥ Nytt minneskort till telefonenen (de snodde ju mitt gamla)
♥ Stentvättade jeans
♥ En ny masacara
♥ Jeansskjorta
♥ Pärm med plastfickor
♥ Sporttejp (hahah)

Blir förmodligen en runda på ett köpcentrum på söndag, man kan ju alltid önksa att jag kommer hem med något av det här då. Det är i alla fall vad mina ögon kommer glo efter hehe..:P

Alldeles underbart att det är fredag idag (men det behöver man ju knappt säga).
Det blir mys i soffan ikväll och god mat men nu blir det träning...:D

hA DE BäST!


Mitt liv hänger på väggen



Då var det klart!

Känner mig såååå såååå nöjd.
Blev verkligen häftigt och till och med mina kära bror (som dock inte hamnade på så många bilder) diggade min nya fräcka vägg väldigt mycket.
Fiffiga jag tejpade ihop olika planscher genom att öppnat upp i mitten av en gammal tidning och ta ut massa A3 sidor för att hindra 100 häftmassa ploppar på väggen. Fiffigt va?

Vad tycks?


IT PROBLEM!


Men min kamera funkar utan några problem alls och tur är väl det...peppar peppar!


Jag vet inte vad det är som hänt mellan mig och tekniken nu på sistonde ?

- Någon stal mitt minneskort i omklädningstummet i skolan
- Jag förstörde USB sladden till min kompis dongel
- Jag har blivit av med min mobilsladd
- Även min Ipod sladd är på vift
Och nu funkar det inte att koppla in min externa hårddisk till någon av datorerna....JAG BLIR GALEN!
Jag brukar aldriiig bli av med grejer....Vad är detta? Vad är felet?


BLÄ!



Ja...vad ska man säga....va får idioter allt ifrån? Riktigt svinigt att sätta gamla matrester,spott, pinnar, cig fimpar och andra äckelheter på dörrhandtaget till skolans matsalen. Normalt. Nej.


KOMMENTERA MERA! ;)


Nu ska jag vara ärlig och gå rakt på sak och säga att jag jag tycker ni är smått katastrofala på att kommentera (gäller inte alla, ni vet vem ni är hahah) , jag ser ju att ni läser min blogg varje dag och då kan ni väl kommentera lite också så jag får veta att ni lever och gärna höra åsiker och annat från er;)
Ni läser förhoppningsvis min blogg för att ni gillar vad jag bloggar om men ni kan alltid kommentera något som ni vill att jag bloggar mer om eller visar upp. Alltid kul med feedback! :D

Skulle väl inte sitta fel att göra mig lite glad och kommentera oftare.

För tillfället kommenterar mannen till vänster om mig här nedan bättre än er.



HAHAHA!

Så ni får jättegärna kommentera mer om det är något ni gillar/inte gillar....berätta! Skriv! Tyck till!

DU där, jag DU som läser detta nu (ja, jag menar dig)...kommentera oftare...det gör både mig och dig så mycket gladare. Jag blir glad av att du kommenterar och skriver vad du tycker och du blir glad över att jag tar till mig alla kommentarer = en bättre blogg.

Nu ska jag inte skriva mer efterom jag vet att det drar i era kommentars fingrar! ;)


Sådana morgnar har man också ibland...




Dagen börjar inte alls speciellt bra idag om man säger så haha Jag spillde tandkräm på mitt linne när jag skulle borstade tänderna, hade en väldigt bad hairday och sen missade jag skolbussen som gjorde att jag var tvungen att cykla till skolan (2-3km) och det råkade ju såklart vara kraftig motvind. Man har ju haft bättre morgnar...Men som tur var bröts trenden och skola gick bra. Hade en väldigt ball musiklektion, jag och tre killar i min klass gick in i ett eget litet rum med gitarr, trummor, bas och keybord och lirade själva då alla kunde spela varsitt instrument väldigt bra. Himla kul de där!
Två lektioner till och luch sen var dagen slut och medvind på vägen hem med cykeln också. Nu väntas ett vist antal timmars plugg...inte så jippie!

Linne Italien
Chinos Gina Tricot
Sjal Second hand
Väska Italien
Jeansjacka Gina Tricot
Pärlarmband Ur & Penn
Grönt armband Kicks
Rosa armband gåva
Converse


Ha DE BäsT!


Tjugoen pistoler med Grön dag!





PLAY!


Egen designade plagg




Gillar verkligen de här plaggen som en duktig tjej som heter Jenny själv har designat.
Tack för den inspirationen för nu ska jag försöka ge mig på att göra något liknande, ett perfekt syslöjdsproject.
Kolla in Jennys blogg, där kan man köpa de här godbitarna till plagg.


RSS 2.0