Poolpoolpoolpool

Blev riktigt mysigt poolhäng idag med Becka efter att varit ute och svettats i naturen (sprungit och kört fys).
Tack snälla faster för "pool lånet" haha, guld värt! ;)
Högtalarna pumpade musik medan vi stekte i poolen och på land (när väl solen tittade fram bland molnen).


Inte1utan2



Äntligen hittade man en bikini, eller två blev det till och med.
Den rosa är från Kappal och är jättesöt med rosa volanger och pärlor på bh:n.
Den svarta består av likadana bikini trosor som den rosa (svarta med volanger alltså) och bh från H&M.
 Nu hoppas man bara på att de här ska behövas användas riktigt flitigt i sommar vilket då skulle innebära en sommar med fint väder. För tillfället har solen gömt sig och himlen är täckt av moln här i Malmö. Hoppas verkligen det spricker upp för senare väntar poolen (min variant igår är väl inte så uppskattad i längden). Min faster är nämligen så snäll och "lånar ut" sin pool till mig på dagen då det är som allra varmast och när tråkigt nog hon själv jobbar. Hoppas då bara vädret ger med sig idag...
Nu ska jag ut och springa, det är intervaller som gäller idag.


Går här i solen och njuter av en underbar ...

dsc02034 (MMS)

Går här i solen och njuter av en underbar slashice så nöjd med två kassar på handen med TVÅ bikinis i. Den som söker den finner,igår hittade ja inte en enda efter att ha letat i flera timmar och nu hittade ja två stycken under loppet av 80min. Nöjd! Nu ska jag träna...PUSS!


Då man dessvärre inte har pool...



...löser man badbiten på annat sätt


sjömansglitter



Igår var jag på bikinijakt (UTAN RESULTAT) men kunde inte låta bli att slingra ner den här i en påse för den är verkligen underbar....Mycket snyggare i verkligheten...Påminner mig lite om den här haha (<---länk, bilden längst till vänster) fast min är en betydligt enklare modell från Gina Tricot !


FYNDIGARE FÅR MAN LETA EFTER!

Var på en loppmarknad i Halland i helgen...Massa bönder som slog sig fram för att nå fynden men även jag lyckades sno åt mig några RIKTIGA fynd.
Bara jeansjackan hade varit billig för 35kr, men nu var det faktiskt så att jag fick ALLT för 35kr ;)


Jeansjacka i snygg färg från Only 15spänn.


Blommig body som jag inte kunde låta bli, 5spänn.


Svart jättesnygg kavaj (gör sig inte alls på bilden), 15spänn.


En skjorta som jag typ fick gratis där som jag bara tog i ren hast för den såg marin och fin ut.


Haha detta kan man verkligen kalla fynd va? Har ni fyndat så här billigt någon gång?


Desperat på jakt efter...



En bikini som är ++ stilmässigt men -- prismässigt från Victora's Secret

Ute steker solen som aldrig förr och är det någon gång man behöver en bikini så är det nu.
Dessvärre är mitt tillfälliga status bikinilös (eller tja, jag har en riktigt miss-match bikini där bh:n är smått förliten) trots efter mycket sökande i butikerna idag.
Kan inte riktigt med att bara köpa en sådär tråkigt "ful" bikini bara för att jag inte har någon utan vill ändå fortfarande hitta en snygg men det är inte det lättaste kan jag säga...Börjar få lite smått panik för känns som om jag har kollat överallt.

Har ni varit lite smartare än mig och införskaffat bikini? Några tips på ställen med/snygga bikinis?


I'm in love in the weather



Hello my Angels!

Då var man i Malmö igen efter en förbaskat rolig midsommar helg i Halland. Solen steker utanför som aldrig förr och snart ska jag ta min hoj och cykla ner till bussen för att åka in och träna. Sedan får vi se vad som händer men jag ska i alla fall försöka vara ute så mycket som möjligt i värmen.

Ha DE bäsT!


Midsommar

Min midsommar var grym här i Halland med tjocka härliga släkten. Bjuder på bilder från dagen här nedan...
Idag har timmarna spenderats först på en loppmarknad (folk var som galningar när det öppnade och nästan slog sig fram, jag en av dem och lyckades fynda) och sedan i en solstol...Sommaren är här och jag fullkomligt älskar det.


Världens gulligaste kusin barn...


Traditionellt


Min egen gjorda krans



GLAD MIDSOMMAR lite så här i efterhand. Igår blev det riktigt traditonellt och mysigt midsommarfirande med hela tjocka släkten här i Halland. Det blev en underbar dag med jordgubbar, sol, lekar, skratt och massa blommor, precis så som midsommar ska vara.
Lyckades även så stolt göra min egna midsommar krans, av rosa underbara rosor och hundkex (för er ej så insatta så är det en blomsort).
Ni kommer få se fler bilder senare.
Hoppas ni hade en fin midsommar...

hA DE bäsT!


Landslagslägret är slut och chokladmousse ...

dsc02027 (MMS)

Landslagslägret är slut och chokladmousse bakelse funkar rätt bra som återhämtning:) Blev hämtad av min moster och kusin och nu är vi på väg till huset i halland för att träffa/vänta in de övriga släktingarna.:) HA de BäSt!


Hålla snyggingar! Har haft och har fullt u...

dsc02023 (MMS)

Hålla snyggingar! Har haft och har fullt upp med träningar här på landslagslägret så har inte blivit så mkt bloggning. Vår andra match mot Danmark vann vi i alla fall,dock bara med 2poäng men man får ju göra det lite spännande för publiken också:-p Bilden ovan beskriver mitt tillfälliga revir här på lägret haha...Det kan lätt se ut så kan jag säga då vi sover 16tjejer i ett klassrum. Jag har i alla fall väldigt kul här men imorgon är det slut och då sticker jag till halland för midsommarfirande med släkten:)Vi hörs! Puss puss


Danmark

Haaaaallå! Då har vi tränat något pass och spelat en av två matcher mot Danmark(förlorade tyvärr:( ) Jag spelade dock inte idag då vi är så många och turas om att spela. Nu sitter vi på tåget mot Ängelholm igen och ska käka lite kvällsmål innan vi ska lägga oss. Imorgon väntar ny match mot Danmark (då ska jag spela). HA dE BäsT!

Mot landslagsläger



Här ovan har ni U16 landslaget för iår, en bild som vi tog vid NM.
Nu ska jag bege mig till Ängelholm och träffa alla dessa snyggingar och träna och spela 2 matcher (mot Danmark) med dem.
Vi hörs via mobilen!

hA DE bäsT!


Det löste sig...

 

Då är mobilen på lagning och min bror och hans flickvän var så snälla och lånade ut den här till mig sålänge.
Duger super bra så förutom min damp-attack imorse så blev det ju ändå bra med mobilen, himla tur att den gick sönder idag också och inte imorgon när jag ska åka på landslagsläger.
Ett LITET problem är bara att alla mina kontakter var sparade i telefonen så de finns nu inte på mitt SIM-kort och kommer nog troligtvis också försvinna från telefonen...Menmen jag överlever.
Nu måste jag dock sätta fart lite för resväskan är tom och jag måste packa inför imorgon.

hA DE bäST!


JAG FÅR DAMP!



VAD VILL TEKNIKEN MIG? Först kraschar min dator och nu flippar min mobil ur...Och konstigt nog tycker jag inte att jag gjort något fel! ! !
Får ett meddelande på mobilen att mitt SIM minne är fullt (även fast det inte är det) och att jag väntar sms och måste radera något för att få det. Sedan stänger mobilen av sig och när jag sätter på den har jag 1. Ingen teckning (har ALLTID ALLTID teckning här hemma annars), 2. Kommer inte in i in/utkorgen 3. Annat utseende på mobilen 4. Kommer inte in i mina kontakter. Lyckat vad mer kan man vara utan med en mobil haha?
Ringer Tele2 och får order om att jag ska testa SIM-kortet i en annan mobil. Tar min pappas mobil och sedan slutar mina hjärnceller att fungera hahah...För när man ska ange PIN-kod så testar jag de koder jag vet pappa brukar ha och bara hm..denna måste det vara!
Sedan spärras telefonen och man måste ange PUK-kod (ska förvara den koden i kassavalv sen asså) och då slår det mig att det skulle varit min egna PIN-kod jag skulle angett ju, det är ju mitt SIM-kort. SÅ JÄVLA DUM!!!!!!!!!!!!!
Menmen gjort är gjort och nu måste jag till en Tele2 butik (för att få PUK kod) och sedan till Siba för att försöka få rätt på min mobil som helt flippar ur...Aaaahhhhh...Orkar inte med sådant här strul! Speciellt inte då jag åker på landslagsläger imorgon och behöver min mobil :(


Grillkväll vid havet

Jag och tjejerna stack ner till havet och hade jättemysigt med grillning, kubbspel och badning av fötter haha;) Det knäpptes av en heeel del bilder så här har ni...



Softsummeroutfit



Slänger upp en dagens även fast det kanske inte var den mest graciösa outfiten. Körde på en skön slapp outfit idag (utan smycken! Inte likt mig) när jag och tjejerna var nere vid havet och myste. Kommer upp en bildbomb här ikväll.

Skjorta och shorts second hand
Väska Italien
Brillor Gina Tricot


Asunnyday



Nu kommer snart den här pärlan cyklandes till mig...Inga riktigt bestämda planer för dagen men det blir troligtvis chill i solen (förbjuden mag och rygg solning för min del efter igår :P) och kanske en runda ner till stranden för att bada, em NOT, typ 14 grader men bada fötterna iallafall ;)

Ha en fin dag!


Äntligen...


Längtar tills man kan bada också...

...Lite sommar väder! ! ! ! Vädret kombinerat med sömn (vilken medicin asså!) har gjort att jag nu mår bättre. Ingen feber dock fortfarande halsont och huvudvärk :(
Vädret är ljuvligt och det gäller att ta vara på det...Det är precis vad jag gjort (bortsett från att jag sov till 11) också. Dagen har spenderats ute i en solstol med tidningar, ipod högtalarna och massa vätska...Försöker dricka mycket nu så att huvudvärken ska gå bort.

Skiner solen på er också?


SLÅ PÅ TVN NU!


-Ähh bara han ger maj lönen så bryr jau mej inte var Kjell e.
Det e liksom jau som e bossen!

HAHAHA...Ullared serien är sjukt underhållande...Rose-marie, ja döör hahah!


sicksicksick


Jag har blivit sjuk ! ! ! ! ! :( Och så har jag landslagsläger på lördag och det är inte den bästa kombinationen ska jag säga. Huvudet spränger och jag har feber och halsont. Jag måste bli frisk asså!

Hoppas ni mår bättre!
PUSS!


Fynd!


Safari skjorta


Diesel jeans som jag inte bestämt än om de ska få behålla sitt utseende eller om de ska kapas av till shorts.


Basic svart klänning som är bra att matcha annat med.



Fick med mig lite smått och gott idag...Kläderna är från Second hand och smyckena från Indiska. Älskar att shoppa second hand, speciellt i småstäder där inte så många går.
Allt ovan blev mitt idag för mindre än 250 spänn...Det kan man kalla fynd va?


Precis ätit riktigt god lunch här i Växjö ...

dsc01994 (MMS)

Precis ätit riktigt god lunch här i Växjö och nu ska jag och mamma kolla i lite affärer. Fick med mig några små fynd från second handen som ni får se senare ikväll...;) Puss Puss


First day


Hallå snyggon!

Ingen söndagsånget igår inte, första riktiga sommarlovsdagen idag och det känns underbart att kunna ta sovmorgon coh veta att man har 63 lediga dagar framför sig.  Nu ska jag och mamma iväg på second hand shopping och även in en runda till stan här i Växjö. Hoppas på att kommer hem med något fynd och så fall visar jag upp senare.

Ha en fin dag!


Presents



Fick detta fina av mina gulliga föräldrar efter avslutningen...Har hört att V. Beckhams parfym ska dofta väldigt gott, gör den det?
 Det ska i alla fall bli kul att testa den och armbandet passar perfekt i min armbands samling ;)


Wearing last night

Klädseln för igår kväll...Inte de bästa bilderna men alltid något ;)
Lånade mammas alldeles nyinförskaffade klänning och pimpade till den med ett nitskärp. Jackan/kavajen, ringen och strumpbyxorna är från H&M och väskan från Italien.



Hahahahaha...Världens längsta tjejer och världens minsta tjej hahaa...typ ;)<3


Vad tycker ni?


Kvällen

Hade som sagt riiiiiiiktigt kul igår.
Först grill/födelsedags/tjejmiddag med lag brudarna och sedan fest med alla 9:or från skolan.
Riktigt kul! Här är bilder från kvällen med laget! <3

<3


Haha Antonias (tjejen vi var hemma hos) reaktion när hon fick sina rosa, glansiga extremt korta (hon viker alltid upp alla shorts 100 gånger) shorts av oss:P


Bästa brudarna <3


<3


<3


Karaoke för fylla muggar...


HAHAH bjuder på denna bild...Körde ett litet internskämt haha;)


The dress

Jag tyckte både ni (tack för hjälpen) och jag valde rätt klänning till balen/avslutningen. Min vita spetsklänning blev riktigt söt som skolavslutningsklänning igår.
Här har ni outfiten...


Klänning Woops
Armband mammas gamla och Lindex
Fjärilsring H&M
Korallfärgat nagellack H&M
Örhängen Ms bijoux
Skor köpta i Örkelljunga


GRYM AVSLUTNING!

Gårdagen var RIKTIGT LYCKAD! Vi 9:or gjorde först en grym avslutningsshow, sedan blev det tårar, rosutdelning, betygsutdelning och kramkalas med klassen. Kändes konstigt att säga hejdå till alla, normalt sett så brukar det ju bli så att man stöter på varandra ändå när skolan drar igång igen men nu när jag ska flytta vet jag inte om det kommer ske med så speciellt många :( Blev riktigt nöjd med mina betyg (även fast någon lärare sänkte mig sista terminen som var lite tråkigt men skitsamma :P :( ) och jag klarade mitt mål och fick 300 poäng.
Senare igår blev det trevlig grillfest (fast de regna haha så det blev ingen grillning) med lag tjejerna (<3) och sedan stack jag och någon till vidare till fest med alla 9:or från skolan. Riktigt kul och det blev en grym dag igår! Bilder från grillfesten dyker upp senare...Här har ni bilder från avslutningen igår.


Redo för att underhålla på avslutningsshowen!


Bästa becka som sjöng så fiiiiiiint till The clim och jag spelade piano!


9 tjejer från 9:an (bl.a. jag) sjöng We are the world.


Tårar och glädje vid rosutdelningen till alla 9:or.


Bästa brudarna! ! ! <3


9E ! ! ! =) <3


THE END!



SOMMARLOV! 9:AN ÄR SLUT OCH JAG FATTAR INGENTING!
Vi gjorde en bra avslutnings show idag och någon tår föll ner från min kind när det var rosutdelning men det känns också väldigt skönt att man nu äntligen har lov! HELT sjukt! Sista gången man träffar sin klass och allt..Jag ska ju dessutom flytta från hela staden så det kändes lite extra hårt när den tanken slog mig under avslutningen.
Nu ska jag träffa girlsen i laget och ha riktigt kul!

Hoppas ni haft en fin dag!


Spotifyar "Den blomstertid nu kommer"...


Imorgon finns inte 9E längre...:(

Hallå!

Precis haft brosan och flickvännen på middag, väldigt trevligt. IMORGON SLUTAR JAG NIAN och jag tränar hårt på Den blomstertid nu kommer hahahah. Ska leda allsång med den låten imorgon och rätt bra om allsångsledarna kan den då:P Det är full rulle med att fixa presenter och annat hit och dit men vi hörs mer imorgon efter avslutningen!

PUSS!


Genom tiderna



2 dagar kvar...Sedan slutar jag 9:an och har ett lååååååångt (försök inte inbilla mig att det är kort) sommarlov framför mig. Fattar knappt det, det har gått så snabbt, det var ju precis mars?!
Satte ihop ett litet kollage med skolavslutningsoutfitsen genom tiderna på högstadiet. Gillar 2008 bäst faktiskt. Ni som kikiar in på min blogg ofta vet nog redan vad jag ska ha på mig detta året (jag med för den delen) men har dock nte accessoarerna klart för mig än. Ska bli så sjukt kul på fredag fast känner på mig att det nog kommer komma någon tår också...

Vilket år gillar du bäst?


To do


Bild från artikeln i LT i Södertälje

Hallå!
Hållt på och fixat med avslutningen i skolan idag några timmar. Shit på fredag slutar jag 9.an...!
Slutade ganska tidigt idag så sedan tog jag min hoj och cyklade hem i regnet med Ipoden i högsta hugg.
Har käkat lite glass och ska snart få i mig lite mat för att sedan lyfta mitt arsle ur soffan och gå ut och springa. Vid 17-18 tiden blir det sedan Malbasavslutning...snyft.


Bal 2010

Avslutningsbalen som vi hade i torsdag blev väldigt lyckad och det var verkligen kuuul. En fin avslutning tillsammans med alla!
Här har ni äntligen bilderna från balen (och en bild från efterfesten) på mig, tjejerna, klassen och 9:orna (nu har jag kommit hem så jag har kunnat lägga in dem).







MALMÖÖÖÖÖ

I'M BACK IN MALMÖ! Skköön med lite skeeeåånska igen.  Har varit några riktigt roliga dagar i Södertälje, jag trivs verkligen, både med tjejerna och staden och hoppas det blir bra i höst då jag flyttar dig. Känns verkligen så spännande och sååååå overkligt!
Att jag är hemma betyder också att jag har tillgång till att lägga in bilder i datorn...Vet ni vad det betyder?
Bal bilder dyker upp här ikväll!

PUSS


Då sitter man på tåget igen på väg ner mot...

dsc01916 (MMS)

Då sitter man på tåget igen på väg ner mot Malmö. Dagarna i Södertälje har varit hur bra som helst och jag trivs super. Länstidningen i Södertälje är väldigt intresserade av basket och igår efter träningen kom de och intervjuade mig. Redan idag kom det ett stort reportage om mig(de stod även om min blogg) om min flytt och spel i Södertälje i tidningen. Riktigt riktigt kul, det är så kul med all mediauppmärksamhet Telges basket får:-D Så det kommer garanterat stå mer om oss i den tidningen... Uppdate: Ni kan läsa lite av artikeln här http://lt.se/sport/1.858902-hon-ar-telge-baskets-nya-stjarna


Söndag

Hallå hallå!

Igår blev det 50 års fest hela kvällen för Amandas mamma. Mycket trevligt och massa god mat. Följde sedan med Salome (även hon spelar i Telge damlag) hem och har sovit här inatt. Vi ska troligtvis baka kladdkaka snart och senare idag blir det träning. Aldrig har söndagsångest varit så här liten haha för jag är ledig både måndag och tisdag (ska vara kvar här till tisdag morgon) och sedan slutar vi ju skolan på fredag! ! Jag måste dock hem och fixa med avslutningen på skolan, ska vara med och spela piano och kanske något annat.

Ha DE bäsT!


Befinner mig i min framtida hemort



Tjeena!
Sitter i Amandas lägenhet här i min framtida hemort (Södertälje) och chillar. Har tränat 2 pass som har gått ganska bra och nu ska vi få i oss lite käk (godis gälls inte). Sedan ikväll det det fest då Amandas mamma fyller 50! Var även och kollade på en lägenhet som jag troligtvis ska ha och den kändes nice faktiskt...Det är en 1:an men en 2:a som är precis mittemot Amandas renoveras så den kan nog bli min senare i höst.
Har ju som jag nämde innnan inte tillgång till att ladda in bilder från balen men som tur är så finns facebook och kompisar har laddat upp så här har ni en bild från balen men fler kommer...Lovar!


Heeej! Precis legat och stekt ute i solen(...

dsc01901 (MMS)

Heeej! Precis legat och stekt ute i solen(som lektion) och känner mig smått död efter igår. La mig väl vid 4 och lyckades få 4,5 timmes sömn;) Det var i alla fall väldigt väldigt kul,både balen och sedan efterfesten med skolan. Mycket skratt och dans hela kvällen! Nu blir det tåg mot Södertälje där jag ska träffa laget/tjejerna jag ska spela med nästa säsong och träna med dem...Måste passa på och sova på tågresan nu så att jag orkar. Bilder från balen dyker i helgen eller början av nästa vecka eftersom jag troligtvis inte kommer ha tillgång till en dator så mycket nu i Södertälje. Ha dE BÄst! :-D


Clothes last night



Student outfiten för igår, HELT underbar att kunna gå barbent hela kvällen...OBS! Hade jeansshorts under (det ser ut som att jag har världens kortaste klänning på bilderna)!

Tunika Zara
Shorts second hand
Gladiatorsandaler Deichmann
Väska Italien
Örhänge H&M
Armband Lindex och gåvor
Ringar H&M och Thailand


Studenterfirandet igår va hur trevligt som...

dsc01886 (MMS)

Studenterfirandet igår va hur trevligt som helst... Man kan ju inte låta bli att längta tills det är ens egen tur, det är så sjukt kul att se alla så glada o lyckliga;)Det är så underbart att sommar vädret äntligen kommit o det är såklart att man nu måste passa på att vara barbent:-D Har nu skrivit klart min sista skoluppgift (!!!!) och idag blir det skola till 11(ansträngande Haha!) och sedan väntar det bal ikväll. Vi hörs sen, student outfiten från igår dyker då upp;) Ha en fin dag!:-D


+++++++++++ -


Fanny och jag<3

SOL SOL, ÄLSKADE SOL! Underbart väder och det var faktiskt så att det var kul att springa 8km i det här vädret som jag precis gjort. Nu ska jag käka och skriva min förbaskade bildanalys. Sedan blir det studenter för hela slanten till lagkompisar med Fanny och andra lagpolare! ! ! Imorgon är det dessutom bal och på fredag sticker jag till Södertälje, så har mycket kul framför mig nu ,ska bara bli klar men den där attans bildanalysen :P
Dasen idag gick förresten lysande bra och har paxat en kille i min klass som danspartner i buggtävlingen på balen imorgon, vi var nämligen grymma! ;)
nä, nu måste jag ta tag i den där analysen så vi hörs senare!

PUSS!!


Vals och bugg


Hahah imorgon utökas utbudet på min danskunnighet. Har dansat jazz/streat dans i ca 5 år och här på bilden tog jag och laget en ballet lektion (observera EN hahah, inte min grej)..Får väl se hur det går imorgon:P

Imorgon blir det vals och bugg i 3 timmar! Det är nämligen dansträningen inför balen på torsdag...För övrigt vill jag gråta när jag kollar ut och ser regnet ösa ner  (1 JUNI HALLÅ!!!!) men enligt vädergubbarna ska det som tur är bli fint imorgon och på torsdag. Imorgon blir även studentfirande för min del...Har lite kläd dilemma att ta tag i och sedan måste jag skriva en bild inlämning som jag så uppmuntrande fick igår :(
Måste även packa och förbereda för på fredag sticker jag till Södertälje, ska upp och träffa laget och så och träna med dem. Har mycket kul framför mig men det är ganska intensivt!

PUSS PUSS!


Hittade precis ett sjukt bra matställe där...

dsc01843 (MMS)

Hittade precis ett sjukt bra matställe där man kunde mixa och äta sin egen sallad. Sjukt gott o dessutom kunde man välja precis hur mkt man ville beroende på hur hungrig man är och får det då efter ett hg pris. Det var riktigt gott faktiskt men tanken slog mig nu att jag just slängt i mig ett halv kilo mat Haha;) Inne på triangeln vid hm ligger denna restaurang. Nu ska jag spela piano och sedan träna. Hörs sen! Puss<3


RSS 2.0