DANCE!


Dansuppvisningen förra året ;)

Hallå!

Ni som hängt med ett tag här på bloggen vet att jag tidigare dansade och idag var jag och kollade på mina gamla danspolare som hade uppvisningen och de var SÅÅÅÅÅÅÅ duktiga. Satt där för mig själv med ett leende på läpparna och typ smygdansade, blev SÅÅÅÅÅÅÅ sugen på att stå där på scenen och dansa igen. Det är så sjukt kul, gillar verkligen korigraferad dans som man gör så tillsammans! Ibland önskar man att dygnet bestod av fler timmar så man kunde hinna med allt roligt...Tror dessutom att dansen har påverkat min basket mycket och att det är tackvare den att jag är så pass rörlig och har så bra kordination som jag har. Ja, jag förstod verkligen hur mycket jag saknar det idag när jag satt och kollade på de duktiga dansbrudarna. Det var dessutom extra kul att träffa dem igen och säga ett litet hejdå till dem inför min flytt till Södertälje.


Jag är med i Malmö city tidningen idag och...

dsc01822 (MMS)

Jag är med i Malmö city tidningen idag och för en gång skull handlar det inte huvudsakligen om basket. Utan det handlar om min blogg och om att blogga. Kolla in malmöcitys hemsida för att läsa artikeln. ;) UPPDATE: Ni kan läsa artikeln här ---> http://cityskane.se/ Klicka sedan på Malmö tidningen högst upp och sedan på dagens tidning och så är artikeln på sida 2 !


Då var man hemma i Malmö igen. Nu väntar e...

dsc01782 (MMS)

Då var man hemma i Malmö igen. Nu väntar en intensiv men rolig vecka med bl.a studenter o bal! Min "att göra" lista blev precis väldigt lång så jag har lite att fixa till dess. Ska försöka mms blogga imorgon på dagen annars hörs vi på kvällen.Puss


Älskade mamma



Morsdag idag och det går väl aldrig att påpeka för mycket hur mycket jag älskar min mamma, har världens bästa mamma! <3
Jag gav henne en fin skål som hon velat ha och blev väldigt glad för.

Vad gav ni era mammor i morsdagpresent?


Gottgott




Hallå!
Shit vad den här dagen har gått fort, har egentligen inte gjort någon nytta alls...Hjälp till här lite på landet, gjort lite träningsövningar och sedan bara latat mig (har ingen baskethall här..:( :( :( :( :( :( :( :( ).
Åt precis väldigt väldigt gott, tacos med alla tillbehör och goda såser. Svårslaget faktiskt ( i och med att det var så länge sedan jag käkade det).
Nu ska jag väl kolla lite på Eurovision och testlocka mitt hår inför balen.

Hoppas ni får en mysig kväll ni med!


Bikini



Min bikini sprack ju som sagt förra veckan så nu måste jag införskaffa en ny (hade nog ändå behövt det).
Det är ju inte så att det är bikiniväder ute direkt men det börjar ju ändå närma sig riktiga sommartider och då kan vi ju hoppas på att vädret följer årstiden.
Gillar den här modellen på bikini (och tror den passar min figur ganska bra) och Gina Tricot har några snygga varianter för bara 79kr/del. Så ska nog ta och testa Ginas bikinis faktiskt...Jag lär inte ligga så mycket på stranden (det blir mest bad med landslaget och i sommarstugan) så jag behöver nog inte bry mig så jättemycket om att det kanske är bikinis som många köper även fast jag måste medge att det är så mycket roligare att ha en unik bikini som ingen annan har.


NOOOOOOOOOOOO!!


Gammal kärlek rostar aldrig

MIN DATOR HAR TROLIGTVIS KRASCHAT!!!! :( :( :( Den hängde sig rejält igår och jag var tvugen att stänga av den och efter det har den inte gått att starta utan det blir bara svart när den sätts på. Den har ju några år på nacken så det börjar väl bli dags för en ny men gillar verkligen datorn och jag vill inte att allt innehåll på den ska försvinna! :(
Fick smått panik bara nu när jag inte kom på mitt användarnamn till Spotify (är ju vanligvis alltid automatiskt inloggad på min dator men nu när jag lånar pappas är jag ju inte det haha). Testade säkert 15 olika användarnamn innan jag lyckades hitta rätt (haha det var det visst min för och efternamn bara haha, logiskt va?)
Nu har jag inte med min dator till stugan utan jag hoppas att han där uppe hjälper mig och gör så att min dator fungerar när jag kommer hem. Den gick nämligen inte att starta idag heller...


I don't get it...



FREEEEDAG (älskar det ordet) ! ! !
Snart väntar lååång ledighet, sommarlovet är nära asså...Börjar inse det nu, men kan fortfarande inte fatta att jag ska flytta ifrån allt och alla i augusti...Undra när jag ska förstå det?
Nu vill jag i alla fall bara tänka positivt och ta vara på den tiden som är kvar på skolan tillsammans med alla. Nästa vecka väntar bal och i helgen ska jag exprimentera och testa mig fram lite hur jag ska ha hår och smink.  Ska tillbringa helgen i stugan och är på väg upp där nu, ska bli mysigt.
Slänger upp dagen outfit fredagen till ära!

Linne med spets Zara
Jeans Gina Tricot
Kofta B.young
Ringar H&M
Klocka D&G
Armband Ur & Penn
Halsband köpt i någon affär på Entré i Malmö
Converse

hA DE bäsT!


Balklänning vs. avslutningsklänning

Idag kom min klänning från Asos och den satt som en smäck förutom att den var lite kort, men den funkar. Har dock ett lite problem (I-lands varning!)...
Vilken klänning jag ska ha på balen och vilken jag ska ha på skolavslutningen?

Här har ni mina klänningar som ni velat se..Båda är så fina men tycker den vita är mer skolavslutning fast den andra är kanske lite för kort för bal. Så vad säger ni, hjälp mig!

Det här är den som in fått en liten snikpik på innan som jag egentligen köpte som balklänning först men nu vet jag inte om jag ska ha den här eller den andra på balen (och då den här på avslutningen)...

 

Min nya Asos klänning som kom idag.



Hjälp mig...Vilken ska jag ha på balen/avslutningen?


Butterfly



En stor fin fjärilsring kom på posten idag som jag beställt för någon vecka sedan från H&M. Riktigt fin måste jag säga...Rebecka har paxat (haha!) att ha sin på balen (vi beställde varsin) men jag ska allt försöka övertala henne om att vi båda kan den haha...


POST!

Idag kom min fina klänning från Asos på posten till mig...Den dyker upp på bloggen innan 22.00 idag så håll utkik!
Ni ska få bli smakråd!


Wake up in the morning


God morgon!

Då har man varit ute och sprungit (idag blev det "bara" 7km) och ska nu dra till plugget. Inte så att jag skolkar men har haft möte med rektorn och bestämt att jag får lov att morgon träna 2 gånger i veckan och på så sätt inte gå i skolan under de timmarna. Givetvis får jag ta igen det jag missar men det är de värt.
Idag väntar nationellt prov, uppsats delen i spanska (varför tycker alla spansklärare det är kul att plågas en med prov även fast de inte är obligatoriskt och så här i slutet?), syslöjd (färdigställa mitt lilla projekt där, show you later) och sedan ska jag intervjuas visa telefon av Malmökanalen som är en radiokanal. Man kommer kunna lyssa på det imorgon på 89,2 (dock endast malmö/skåne antar jag haha), mellan 12-13.
 Efter plugget blir det mer träning, jag tränar som en galning nu asså, ska verkligen vara på toppform i sommar när så mycket roligt händer.
Nu måste jag göra mig i ordning...

PUSS!


The last one



Då var min sista pianokonsert spelad (på väldigt länge i alla fall) och det gick faktiskt ganska bra. Min så gulliga pianolärare kallade upp oss 3 som slutar detta året (2 andra killar som går ut gynasiet och jag) och tackade oss och gav oss en liten present. Fick dessutom tacka för applåderna 2 gånger när jag spelat samt fick beröm från publiken som gör mig så glad. Blev smått rörd faktiskt, känns sorligt att lämna pianot nu...Ska som sagt göra ett uppehåll med pianot för att jag tycker det blir för mycket att flytta till ny stad, ny skola, nytt lag, nytt boende, nya kompisar ja allt nytt och känner att det blir för mycket med pianot också. Har dock bara gjort ett uppehåll så känner jag att jag fixar det eller av någon anledning flyttar tillbaka till Malmö så kan jag börja igen.
Fick även skriva autograf haha, en söt liten tjej som också spelade piano hade läst om mig i tidningen och ville ha min autograf och ville krama mig haha. Självklart fick hon de ;)


Dagens...


Hallå hallå!

Inte gjort allt för ansträngande saker i skolan idag (käkat glass, spelat piano m.m.) på sin höjd var väl 60meters testet på idrotten den mest ansträngade saken idag. Härligt!
Nu blir det däremot ändring på det för ska snart iväg och träna och sedan ska jag spela piano på min sista pianokonsert på väldigt länge (ska göra ett upphåll med pianot när jag flyttar till Söderälje). Är skitnervös men hoppas det ska gå bra...
Här har ni dagens outfit!

Skjorta Second hand
Sjal Gina Tricot
Sammetstights Bikbok
Klocka KNOKK
Smycken Lindex och Italien
Converse

PUSS!


2hand



Hittade denna snygga jeansskjorta på second hand idag för ynka 60spänn. Älskar att fynda!
Ska även se om det går att byta ut knapparna (eller bara pimpa) mot nitar.

Va tycks?


Lååååång löprunda



Är FETT STOLT efter att ha sprungit 9,5 (!!!!!!!) kilometer 08.00 imorse!
Visste inte hur långt jag sprang utan gick på tiden, sprang i ca 50min och trodde det var typ 8km. Men efter att ha mätt noggrant med bilen visade sig att jag sprang hela 9,5km! Skön känsla efteråt men vi ska ju inte snacka om hur det var att springa. Däremot var det perfekt väder, lagom varmt/kallt och medvind på ena hållet (hjälpte till lite) och motvind på andra hållet (torkade bort svetten haha)!
Nu väntar upprepning av detta...


Beredd på att bli "död"! ;)


Har nog siktat in mig på något par av de här, fast vilka? Vilka tycker du?
Alla finns här!


Fy jädrans vad jag är taggad men fy jädras (fin svordom va förresten haha) vad jag kommer döö....Har fått ett löpprogram nu som jag ska följa för nu ska jag verkligen träna upp mig ordentligt så att jag ser till att vara i toppform den 10 augusti då EM är i Grekland.
Vill verkligen prestera bra då och mäta mig med de bästa i Europa (min ålder detta året!).
Ska nu de 3 kommande veckorna springa 7-9km 3 gånger i veckan. Ska sedan efter det köra 70/20 och 30/10 intervaller (ggr 10) 3 gånger i veckan. Sedan givetvis då vanlig träning och gym 3 ggr i veckan!
Börjar redan imorgon 08.00 med en trevlig liten runda på 7-9km. Ska göra allt de här så sjuk bra som möjligt för det blir super iför i sommar och inför min nästa säsong i ligan till hösten.

Fick även en liten roligt uppgift av Amanda från Södertälje idag...Ska kolla ut skor jag vill ha till nästa säsong i Södertälje på Nikes hemsida (som klubben betalar). Hahah riktig lyx men när man väl får sådan lyx blev det helt plötsligt väldigt svårt att bestämma sig...


Början på sommarens kollektion



Då har man dragit igång ett av jeansshorts projekten (hoppas jag ska lyckas fixa några stycken)...Klippte av ett par jeans som jag hittat i mammas garderob men det blev väl sådär...Jeansen var från början väldigt höga i modellen och dessutom råkade jag klippa de lite korta, så får väl se om jag behåller dem.
Mitt mål är att få dem som de på bilden till höger (shorts modellen behöver dock inte vara den samma).
Men jag vet i alla fall vart jag ska få tag på döskallar....


" Solade så bikinin sprack "


Bild från förra sommaren

Äntligen lite värme i detta avlånga land! Har varit ute och gått runt i shorts och bikini hela dagen, så sjukt skönt. Jag har solat så att bikinin spruckit haha. Nej fullt så illa var det inte men har stekt ute i solen idag och sedan helst plötsligt så sprack min bikini i fästet där bak. Bad timing nu när väl solen börjar tittat fram...
Ikväll blir det grillning, mysigt...

Hoppas ni haft en fin dag!


I bilen


Hej snyggingar!
Då sitter man i bilen intryckt bland min så graciösa icakasse packning.
Ska upp till Halland och träffa släktingar och bara ta det lugngt och ha de mysigt. Men har internet och dator hela helgen så ni slipper mig inte.
Nu är vi snart framme, hörs sen..

Ha en trevlig kväll! 


Raketuppskjutning i skolan!


(Sorry men kan inte vända filmen, ni får vända huvudet istället)

Gjorde en riktigt ball teknikuppgift i skolan idag som vi till slut lyckades med hahaha.
Extra skönt att höra att jag har stöttande kompisar som tror på mig haha (NOT)!
Kolla in klippet med PET flaskan, cykelpumpen, vattnet och kille som i slutet så dumt går fram precis när den skjuts upp haha. 


Gifts


Riktigt snyggt Marimekko badlakan, "skotårtspade", kokbok (perfekt när jag bor i Södertälje), godis och massa pengar fick jag av söta släkten igår.
Saker som alltid uppskattas och som passde mig perfekt då jag inte önskat mig något speciellt.


Tjejigt som bara den...:)



Min storebror och hans så sjukt gulliga och omtänksamma flickvän överraskade mig med denna underbart söta tårta (den var minst lika god som den såg ut att vara för upplysningens skull). De hade dessutom gjort en mini variant, format som ett hjärta som de gav mig vid dörren när de kom och sjöng för mig.
Så himla gulligt asså, fick dessutom massa rosa paket av dem som de så fint hade slagit in. Riktigt sådär tjejigt och sött haha.
Tack snälla, blev så himla glad. Blev även superglad för pengarna som jag fick (NICE!) och lite annat smått och gott inför lägenheten i Södertälje.
Nu ska jag sova. God natt!


Klickat!




Då har man precis klickat hem en riktig goding från Asos, show you later.
Nu väntar kalas (med släkt) för mig....Sorry för kass uppdatering, ska bätra mig.

PUSS!


Där sprack det...


Från att vara hur frisk och hur träningsvillig som helst till att ligga i sängen raklång med bandage runt foten och inte kunna springa en meter.
Så mycket kan förändras på 5 min. Stukade foten på träningen idag, tror inte det är värsta stukningen men gör ändå skitont och gör att jag inte kan träna.
Jag skulle ta en retur, trampar snett och hör det knakar. Lägger mig ner och skriker NEJ, FAN, jag måste träna. Sen AJ!
Så jävla tyspiskt asså...Men ska ändå vara glad att det inte hände innan NM.
Ska försöka förflytta mig in i duschen nu och sedan sova...Imorgon blir det kalas för min del, trevligt trevligt.

PUSS!


Birthday!



 
Födelsedagspresenter och fin fin tårta fick jag också igår. Fick även pengar och godis och ska få skor (som jag måste vara med och prova).
Det här kombinerat med det som jag berättat om i inläggen under och allt det tillsammans med mina nära kära gjorde att min födelsedag blev bäääst!


NM helgen!

Helgen och framförallt gårdagen var helt sjuuuukt rolig!
Igår tog vi NM (Nordiska mästerskapet) guld, jag träffade/fotade/snackade/fick pris av Jonas Jerebko (spelar i NBA) samt så blev jag uttagen till All star team och blev tuneringens MVP.
Fattar knappt något av det men det var riktigt riktigt kul och riktigt bra jobbat tjejer! 
Här kommer lite bilder från helgen.


Tackar publiken som gav så bra stöd under våra matcher!



U16 <3


Fick min MVP utmärkelse av Jonas Jerebko, jag döljer mig bakom denna 208cm långa kille.


Jonas Jerebko och jag, inte varje dag men träffar en NBA spelare ;)



Bästa födelsedagspresenterna!



Är så oerhört glad och stolt över vårt svenska NM guld, min all star team utmärkelse och framförallt min MVP utmärkelsen. Bättre presenter kunde jag inte få på min födelsedag igår. Helt sjukt roligt och går inte med ord att beskriva! 
Men nu var det ju faktiskt sådan lyx att jag fick även lite andra presenter som jag dyker upp här inom kort...


Sweet sixteen!



Massa gulliga gratulationer har jag fått hela dagen och jag säger bara TACK SÅ JÄTTEMYCKET!
Min dag kunde inte blivit bättre...

- Fick fin fina presenter
- Vi tog NM guld!
- Jag fotades med Jonas Jerebko (en NBA spelare)
- Jag kom med i All star team
- Jag blev tuneringens MVP

Helt sjukt roligt, en riktigt rolig födelsedag!


Önskar mig ett guld i födelsedagspresent imorgon!



Imorgon smäller det! Inte bara att jag fyller år utan imorgon gäller det! Det är nämligen NM final mellan oss och Danmark och ett guld hade ju blivit en hur bra födelsedagspresent som helst.

Ni kan alla följa matchen LIVE MED LJUD, BILD OCH KOMMENTARORER HÄR!
 De kommer dock hoppa i sändningen mellan vår final och U18 killarnas final eftersom de spelas samtidigt.

Önska mig lycka till! Vi hörs efter matchen.




+++++++++++++++

Det är underbart väder, jag blir 16 bast imorgon och imorgon spelar vi även NM final med landslaget här i Solna!
Vågar mig på att säga att livet leker...


2/2


Bild från gårdagens match


2/2 och Finland är besegrade (igen!). Riktigt härlig vinst och dessutom jättebra bra att sätta oss i respekt (vann bara med 2-3 poäng sist och idag blev det 10-11) inför EM där vi ska möta varandra.
Har två matcher kvar men om vi vinner imorgon börjar det lukta final!


Följa mig live imorgon?

Heey!

Vi besegrade Norge ganska lätt idag så nu har vi 1 av 1 vinst och imorgon väntar en tuff match mot Finland.
Blir nog en riktig rysare är jag rädd för men vi ska ha vinsten i slutet ialla fall.
Matchen kan man följa online med live statistik har jag nu tagit reda på.
Det gör ni HÄR! (<---länk). Klicka sedan på Live och sedan på GO live på vår match som börjar 14.30 så kan ni följa mig och laget där om ni vill. Nu måste jag sova, skönt att slippa luftmadrasserna denna gången när man är med landslaget. Vi bor hemmaboende och jag bor hos min moster nu och även därför jag har tillgång till datorn.

hA dE bäsT!



Uppdate..mms bloggningen funkar inte, eller?

Tjena!

Totalt borta är nog rätt beskrivande ord för hur jag var och kände mig imorse när klockan ringde på 05.00. Fick dock mig en tupplur på tåget så jag har klarat mig och än så länge är jag vaken.
FATTAR INTE varför min mms bloggningen inte funkar, jag blir så sur ! ! ! Eller är det någon som kan se inläggen?
Nu är jag i alla fall uppe i Stockholm och imorgon börjar tuneringen och vi ska möta, host, krossa Norge!
Nu MÅSTE jag sova!
 PUSS PUSS

Ps. Har undersökt om det går att följa matcherna online men tror tyvärr inte det. Finalerna sänds dock i Webtv på nätet men lägger upp mer info om det om vi kommer till final. Men kolla in basket.se försäkerhets skull imorgon om ni är intresserade av live statistik. Matchen börjar 15.00


Funkade inte innan...



Tjoo!

Har inte den blekaste aning om varför min sms bloggning inte kommit upp på bloggen, tyvärr asså.
Har haft fullt upp hela dagen. Nu är skolan avklarad för min del för den här veckan. Har packat hela kvällen (ni vet det jag är världsbäst på) och snart är resväskan (det fick bli den stora denna gången hehe) stängd. Imorgon sticker jag nämligen på landslags tunering, ska spela Nordiska mästerskapet och det ska bli riktigt kul!
Fattar dock inte varför jag sitter uppe, klockan ska nämligen ställas på 05.00 imorgon (HEJ LEVANDE LIK!).
Så säger väl GODNATT nu bums!

PUSS PUSS!


Kvällen är räddad!



Tack Viasat sport, EUROLEAGUE FINAL ikväll!


Hallå hallå!



Invigde dagen men skön sovmorgon, alltid lika underbart!
Nu ska jag iväg och träna och ikväll blir det plugg för att sedan börja veckan med en "fredag". Jag går nämligen bara 1 dag i skolan denna vekcan, sedan sticker jag på landslags cup :)

Hörs sen!


Jag<3Deichmann



Deichmann förgyller min vardag, är så himla glad att de har stora skor för oss tjejer.
ALLA skor ovan finns i storlek 42 (de bruna högst upp finns även i 43 och 44) och även fast jag egentligen har 43 tror jag att de här passar mig eftersom många är öppna sommarskor.
Alla ser helt okej ut (har inga jättekrav i och med att så få skor passar mig) men de två paren längst ner är gryymt snygga.
Måste till Deichmann alltså...


The perfect



Är på jakt efter de perfeka jeansshortsen. Ljusa, håliga, inte för tighta inte för slappa och långa fickor.
Sofi Fahram
 har lyckats rätt bra måste jag säga. Riktigt snygga..Avundsjuk? Ja!


Ska göra mig i ordning...



Hallå hallå!
Känns underbart med fredag, dessutom går jag bara måndag nästa vecka sedan ska jag spela NM så lång ledighet väntar.
Nu ska jag hoppas in i duschen efter att ta tränat och fixa mig inför inflyttningsfesten som väntar ikväll med damlaget!

ha DE bäsT!


Det närmar sig spexsfoto på skolan men tyv...

dsc01521 (MMS)

Det närmar sig spexsfoto på skolan men tyvärr missar jag de.:( Tjejen på bilden är däremot riktig satsare o visar ett litet smakprov på vad hon ska vara. Gene Simmons! Vad ska eller var du på spexfotot?;)


Inspiration



Underbara bilder och rubriken säger rätt mycket faktiskt...


Usch...



...Det var en jobbig dag i skolan idag. Först no (biologi) nationellt prov i 2 timmar och 40 min då hjärnan tänkte så det knakade hela tiden även fast min hjärna kändes halvt avstängd idag, gick väl sådär.
Därefter gav vår alltid lika underbara so lärare oss ett oförberett prov som inte alls gick bra.
Nu är dock det mesta över (10/11 nationella prov tex.), bara lite kvar men allt jag längtar efter är sommarlovet...


Body butter


Är normalt sett riktigt usel på att smörja in mig även fast mina ben ibland skriker efter lotion.
Men det går ju inte att motstå de här body butterna från The body shop
Man kan gå runt och lukta på dem som om de vore parfym. Grejen är dock att de är fasligt dyra (160 spänn tror jag!).
Men det finns ju såååå många sorter att välja mellan...
Har du användt de här? Vilken doft föredrar du?


Önskar...



Om mindre om 2 veckor fyller lilla jag år och jag vet knappt vad jag önskar mig (WOW vilket problem hahah, not!)...De här korall/hallonfärgade Conversen står i alla fall på önskeslitan, problemet tror jag bara är att de inte säljs i större storlek än 41 (jag har 43). Det får undersökas!
Något jag önskar i alla fall är att No nationella provet ska gå bra imorgon, känns just nu som att det kommer gå katastrof då jag inte har en blekaste om vad det kommer komma för frågor..Ska nog ta och blädda igenom biologi boken nu faktiskt.

Puss puss!
 


Svaren

Här kommer svaren på frågorna i frågestunden.

Vad ska du göra om du inte får börja i södertelge?
Hahah jag vägrar låta Malmö stad stoppa mig från det så det kommer inte inträffa men det som hade hänt då hade ju fått vara att jag skulle få gå här i Malmö istället men för min utvecklingsskull är Södertälje det bästa.

Vad skulle du vilja bli när du blir stor? :) (förutom basketspelare)
Hehe, jadu...då skulle jag nog vilja syssla med media, musik eller något på nätet (typ företag, reklam, eller annat).

Vad tycker du om bloggen http://klackarnaitaket.blogg.se som var på Blogawards i höstas?
Jag har faktiskt inte läst den bloggen innan men efter att ha kikat in på den nu gillar jag verkligen den och den är nu tillagd på bloglovin och kommer följas.

Är du inte nervös för att börja i södertäljes liga lag? (:
JO, absolut, förstår egentligen inte riktigt hur jag ska kunna platsa där bland så bra spelare men tror jag kommer utvecklas enormt och på så sätt komma in i det.

Är du ödmjuk med din framgång?
Ja det försöker jag verkligen vara, klart jag vill berätta för er och mina vänner m.m. när jag är med i tidningen m.m. (för tycker det är jättekul) men tycker inte det är att skryta direkt. Hoppas ni/folk inte tar det så i alla fall.

Har du aldrig varigt trött och less på att spela basket? Typ att du har tränat för mkt. Isf hur gjorde du för att komma på banan igen?:)
Asså jag har absolut aldrig känt att jag har velat sluta men självklart är det ibland jobbigt att träna så mycket men det går oftast i perioder. Så när man väl får ett break och andas lite märker man igen hur kul det är med  basketen. Om man inte orkar träna eller så under en period finns det alltid andra grejer som lockar under den korta perioden som tex. kompisarna m.m. Men i och med att jag tränar så mycket så har det nästan blir något jag gör lika naturligt som att borsta tänderna, fast mycket roligare såklart haha.



 Kan inte du berätta mer om hur det är där på landslagslägret sen? Vilka du umgås med, om det finns snygga killar ;) osv.
Ja du fattar :D
Asså landslagsläger är skitkul, det är ofta ganska jobbigt men det är så kul hela själva grejen och att gå runt i Sverige kläder, umgås med de bästa spelarna i Sverige i de olika åldrarna och att alla har ett sådant stort gemensamt intresse. Sedan är det så sjukt mycket man får uppleva med landslaget, inte bara att man lär sig jättemycket utan man får också åka runt i olika delar av hela världen och spela basket på den absolut högsta nivån (i sommar ska vi tex. till Frankrike, Italien och Grekland) vilket är så himla roligt.
Jag umgås med alla i laget och även en del med tjejerna som spelar i u18 landlaget nu (de som är ett år äldre än mig och som jag spelade med i somras). Tex. Sofie, Marie, Amanda, Elin och tjejer i mitt lag som Johanna, Rauschan, Gabriella och Jonna m.m haha om du vill veta namn;) O jadå..där finns en och annan snygging också haha ;) Sedan snackar man med alla såklart eftersom vi alla tillhör Sveriges landslag och är som en liten familj hehe;)

Är det något mer ni undrar är det bara att skrika till !


Made in China



Mitt rum är inspirerat av Kina, en stor rishög. Det tackvare en irriterande balsam flaska som jag såg glatt upptäckte imorse när jag letade efter min tandborste i väskorna jag hade med mig på lägret i helgen (packar ALLTID för mycket, att man aldrig lär sig...)  
Får väl ta tag i ovanstående bild men trots det har jag en härlig känsla i min kropp då engelska muntliga nationella är över (som jag fruktat eftersom engelska inte är min grej) och det gick faktiskt ändå ganska bra och det innebär också att jag är i stort sett läxfri (dock 2 enstaka nationella prov kvar i biologi menmen) !
Känns underbart och dessutom ska jag inte träna idag så det blir bara till att vara hemma och ta igen sig (kanske ta tag i det där bombnedslaget), ta tag i lite smågrejer och ha de chill.

hA de bäST!





Landslagsklumpeduns!

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!

Hemma från ett riktigt nice landslagsläger (trots att det varit jobbigt såklart).
Har ont i hela kroppen, mest p.g.a. min otroliga klumpighet då jag och några tjejer i de andra landslagen fick för oss att köra dunkgömme (burken som ni stockholmare kallare de) mellan träningarna. Då lyckades jag givetvis ramla som ett litet barn och skrapa upp mina knän rejält (var på sådant löparbana golv) och stuka min handled. Så sjuuuuuukt osmidigt så det finns inte.... Men jag överlevde de sista träningarna med lite tejp. 
 Man är så inne i sin basketvärld under sådana här läger och tycker det är så himla roligt så tanken på att jag har muntliga nationella i engelska imorgon är hemsk (är skitnervööösss för tycker de är skitsvårt att snacka på engelska sådär), uusssch.

Sov sött! Berätta mer imorgon och svarar även på era frågor!

PUSS!


RSS 2.0