LACK!

OOOOOOOHHHH....Nu när man siktat in sig på de här snygga uggsen och väntat på att lägga beställning med en kompis så nu helt plötsligt så går det inte att beställa till Sverige (som det gjort hela tiden innan). Jag blir så suuuuuuuuur, sådant här händer alltid mig. Har nu ringt runt till återförsäljare och det går att få tag på, dock för 1000-1400kr mer än de hade kostat på shop.nordstroms.com och det är mycket mycket tveksamt om det är värt det.
Någon som vet någon hemsida där man kan beställa hem de här för ett pris under 1500kr?

Måndaug

 

Hahah en väldig mix på pannkakorna, för er som inte kan urskilja vad det är så är det glass, sylt, chokladsås och banan ;) Tro det eller ej men det är väldigt gott!

Hejhej!

Måndag igen men inte vilken måndag som helst, en måndag då mina föräldrar står och lagar pannkakor till mig när jag kommer hem här i min lägenhet. Sedan en väldig blandning med tillbehör till dem och varmchoklad och det kan inte bli bättre.
Nu väntar träning och sedan ikväll ska jag bara chilla och beställa hem de här snyggingarna, blivit fördröjt av olika anledningar. Vilken färg jag bestämmer mig för får ni se då...

hA DE bäsT!


1:a

Shiit vad tiden rullar på...Idag är det första advent och jag och päronen var i Stockholm och ville ta del av lite julstämning. Det blev mys i gamla stan, lunch och lite julshopping. Snön yrade och jag gick varmt klädd, glad i min pälsmössa. Efter stan besöket stack vi till min moster och träffande henne och andra släktingar och hade det trevligt med glögg och pepparkakor. En grym söndag helt enkelt!

Har ni börjat julstämning idag?


Vilken granne jag har! En granne i huset h...

dsc02495 (MMS)

Vilken granne jag har! En granne i huset har köpt ny tv och var då så snäll så jag fick hans gamla platt-tv. Perfekt ju,ibland har man tur.;) Nu är vi på väg till Stockholm för att gå på julmarknad m.m men när vi kommer hem ska vi koppla in den.


7:e vinsten

VINST IDAG MOT EOS! Riktigt skönt, dock ingen jätteinsats varken från mig eller oss som lag men det räckte i alla fall och blev en vinst med ca 15 poäng.
Nu blir det mys med familjen här i lägenhet men julgott som glögg och pepparkakor m.m.

hA DE bäsT!

Skåne mot Södertälje

Bild från Mark matchen för någon vecka sedan.

Hej hej!

Härlig sovmorgon och sedan en god frukost...Nu chillar jag bara i lägenheten med mamma för att senare idag spela match Skåne laget EOS. Ska bli riktigt kul, dessvärre är vi väldigt få spelare (ytterligare en spelare borträknad än vad vi trott) så det blir tufft...Ni kan följa matchen med live statistik på basket.se och sedan klicka till höger där en orange ruta med livstatistik visas, matchen börjar 16.00. Då KÖR VI!
Imorgon blir det julskyltning och julmarknad i gamla stan.

ha DE bäsT!


Slut på veckan! ! !


Jag och Matilda efter våran redovisning haha ;)

FREDAG och skolan är SLUT (för den här veckan i alla fall). Har haft mycket i skolan denna veckan och idag hade vi vår svensk gruppredovisning som gick super. Angående bilden ovan så vill jag bara hälsa extra till Helan Kurt som dör av garv varje gång jag tar en bild och min mun är öppen, jag gör det liksom smått omedvetet när jag ska ta en mindre seriös bild, så Kurt, här har du...! ;)
Nu ska jag bara stoppa i mig lite käk och sedan sticka och träna...Match imorgon mot kära skånelaget (Lund) EOS, ska bli väldigt kul. Dessutom kommer mamma till mig ikväll, himla mysigt så allt är på topp.

PUSS PUSS!

Puh...


...då har man skrivit prov i två timmar, blivit intervjuad och städat lägenheten. Redo för träning nu!

Bakning del 1...shit vi sitter redan här u...

dsc02490 (MMS)

Bakning del 1...shit vi sitter redan här uppsvälda och belåtna efter några bullar och varsin bit kladdkaka. En del 2 återstår...;)


Bakning på högnivå här i Amandas lägenhet....

dsc02487 (MMS)

Bakning på högnivå här i Amandas lägenhet. Vi bakar massa och folk provsmakar o snor deg hit och dit men snart börjar allt bli klart och då ska det KÄKAS!


Då är en varm väldigt cool pälsmössa inhan...

4142 (MMS)

Då är en varm väldigt cool pälsmössa inhandlad. Glasögonen köpte jag också för ett tag sedan bara för att de är så balla men har ingen aning om när jag ska använda de;) Nu ska jag inom ica och köpa några ingredienser till bakningen som hela vårt lag ska ha idag hos Amanda på vår träningsvilodag. Hörs sen. Vad tycks om min mössa?


Tjej som får utbrott på sin garderob

Hahahaha...Vi alla står väl där ibland och inte har någon aning om vad man ska ha på sig, ingenting passar. Men den här tjejen är lite väl extrem tycker jag, hon dampar rejält haha. Fast sjukt rolig! Kolla in klippet!

Basket plåtning

Heej heej!

Kom precis hem från att ha varit iväg och plåtats för SBBK (Södertälje basketbollklubb). Vi tog en gruppbild tillsammans och sedan varsin egen bild, bilderna ska nu redigeras och göras svart och vita och sen tryckas upp på stora tavlor och sättas upp i hallen. Riktigt kul var det faktiskt, även fast minerna vi skulle få till på fotona skulle vara arga.

Binta och jag över på "arg" pose...


Men svårt att vara seriös ibland...

Jennifer (till vänster) har däremot övat länge framför spegeln och kan sitt arga ansiktsuttryck...Eller övar hon kanske bara i verkligheten? Hahahah, nej skoja Jenn;)


Roligare att vara glad men vi får väl se hur bilderna blev, tror faktiskt de kan ha blivit ganska coola.

Belåten



Basket pose när vi tog lagbilder/profilbilder, får se hur det blir imorgon.
Då sitter man hopkurad med filt och varma innetofflor och myser i soffan framför tv:n efter att precis njutit av en delikatess middag om ni frågar mig haha som jag själv lagade till mig här ikväll. Pasta med carbonarasås och bacon och sedan choklad/vanlij glass med banan och chokladsås som efterrätt. Jag dööör så gott....Okej delikatess var väl att ta i men jämfört med vad jag brukar orka laga till så var det här verkligen extra gott. Faktikst inte så komplicerat heller så ska nog göra det fler gånger...Det var ju min vän Becka som tipsade mig om bacon, carbonara, pasta kombinationen.
Imorgon har jag endast morgon träning och ingen skola, jag ska nämligen iväg med Amanda och Binta från laget och fota bilder som ska sättas upp i hallen. Blir spännande det...

Måndags pepp!


Måndag morgnar kan nog vara bland det tråkigaste och mest deprimerande man kan tänka sig ibland, min lärare startade dagen lite roligare idag i alla fall och spelade den här måndag morgon "pepp" låten på datorn när hon kom in. Gjorde att min måndag börjades lite roligare i alla fall...Den avslutades dock med 3 timmars provskrivning, men fick sedan sluta istället för att gå på ytterligare 1,5 timmes lektion så den blev rätt bra ändå.
Nu väntar en lugn, extra rolig träning då vi ska ha lite småtävlingar och köra teknik, får dock se hur mycket jag ska träna, vår fysio vill kolla lite hälsostatus hos mig efter mitt insjuknande under helgen. Men jag mår absolut bättre, i stort sett bra faktiskt...

Bombnedslag i lådan...

Ojojoj brevlådan bombas av reklam men då jag frivilligt plockade bort "Ingen reklam tack" skylten på min dörr får jag väl skylla mig själv. Kan tycka det är ganska kul att kolla reklamen faktiskt ibland (observera ibland), speciellt nu när det är jul...Man får ju börja tänka på önskelistan..Och inköpslistan på julklappar till andra!

Hjälp mig att välja färg!!!

Ska beställa hem ett par sådana här sköningar att ha på fötterna nu när minusgraderna börjar komma...Lika bra att köpa ett par ordentliga, fejk uggs som finns hos många vanliga butikskedjor går oftast bara sönder och dessutom finns de inte i min storlek. Tycker även att de här var riktigt snygga och annorlunda med snygga knappar, dessutom kan man vika ner dem och få dem till en kortare modell...Då återstår bara färgvalet, hjälp mig?! Detta är verkligen alltid det svåra problemet hahah...Gillar de sandfärgade (ljusaste) riktigt mycket men risk för att de blir väldigt skitiga fort kanske...eller? Någon som har sådana här som vet?
Uggsen går att köpa på shop.nordstrom.com.

Vilken färg tycker ni jag ska köpa?


Igår blev det vinst mot Umeå,däremot så må...

dsc02485 (MMS)

Igår blev det vinst mot Umeå,däremot så mådde jag inte alls bra när vi började värma upp eller spelade så det blev bara jättelite spel för min del och sedan en alvedon, duschning och sittandes på bänken resten av matchen för mig. Mår lite bättre nu efter att ha vilat väldigt mycket. Nu sitter jag och chillar och väntar på att taxin ska komma och köra oss till flygplatsen där vi ska flyga hem till stockholm. Hörs sen. Puss puss


Mot sängen - Arlanda - Umeå

Då ska jag bara slänga ner lite prylar i min väska och sedan lägga mig och bara sooooova, sova så sköööönt som möjligt. Känner mig inte riktigt bra, huvudvärk, lite illa mående och framförallt matt. Imorgon 7:45 rullar bussen mot Arlanda, där ifrån ska vi flyga till Umeå för imorgon är det borta match mot Umeå. Hoppas att jag frisknar till under natten så att jag kan vara redo och ge allt där.
Vi hörs snyggingar!

Fruktansvärt tråkig,nödvändig sysselsättni...

dsc02483 (MMS)

Fruktansvärt tråkig,nödvändig sysselsättning på hög nivå. Så är det att bo själv. Ni vet var ni har mig!


Alive


Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!
Det är ju nästan som så att jag skäms nu när jag skriver här efter att inte ha skrivit här på jätte länge. Tyvärr så har det bara blivit så av olika anledningar nu men det ska det bli förbättring nu.
Ikväll måste jag dock plugga, prov imorgon och måste gå igenom en del.
Måste bara visa grejen som nu räddar mina öken torra läppar, fast Försvarets hudsalvas nya namn Tass-salva är bara konstigt men så är det i alla fall.

Ha DE bäsT!


Står här och lagar pannkakor med några tje...

dsc02480 (MMS)

Står här och lagar pannkakor med några tjejer i laget. Sjukligt gott det där alltså och efter att ha lånat lite ingredienser från grannarna här väntas nu dubbelsats av pannkakor oss. Najs najs najs! Puss puss


Hejhej. Tänkte bara visa att jag lever gen...

Hejhej. Tänkte bara visa att jag lever genom att skriva och anledningen till varför uppdateringen varit katastrof är att det hänt lite saker och varit fullt upp nu. Sitter just nu som ett levande lik och väntar på att träningen ska börja,sen blir det skola,längtar redan till helgen. Vi hörs senare. Puss


Wiii,det blev vinst idag efter en tuff,lit...

dsc02475 (MMS)

Wiii,det blev vinst idag efter en tuff,lite dramatisk men rolig match. Vann till slut med 11poäng men det var jämt hela tiden så det känns riktigt skönt nu när man sitter här uttråkad och åker buss hem att vi vann. Kanske just det som gör att jag för tillfället orkade ta tag i lite plugg(fick lite ångest kommentarer här bland andra i laget som inte riktigt gjorde det samma) även fast jag har stört trött. Tyvärr tror jag motivationen är borta nu haha,vill typ sova eller göra något kul,väldigt drygt att åka buss i 5-6timmar.Lär vara hemma vid midnatt och då är det bara att snabbt lägga sig o gå upp 07.00 imorgon till skolan;)Puss puss


Skräckbuss

God morgon god morgon!
11 pers har lagt beslag på en stor buss, det är verkligen sorgligt, vårt lag innehåller just nu ynka 8 spelare som är friska/skadefria och redo för match (+ coacher). Nu gör vi dessutom om hela bussen till bio och alla sitter fastklistrade vid skräckfilmen som börjar nu. Ganska soft faktiskt, har dator, internet (även en hög plugg), massa platser och vissa har täcken och kuddar med sig och nu sitter vi här på väg mot Borås för att möta Mark. Ska bli riktigt kul att möta dem och vi kör hårt för att åka hem med vinst.
Glöm inte att det är fars dag idag också alla söta och var extra gullig mot era pappor idag!
Hörs mer sen.
PUSS!

Nyttnytt

Måste ha fått en minneslucka eller något då jag helt och hållet glömt visa vad jag köpte i Stockholm för ett tag sedan. Så här kommer godbitarna, köpte även ett vanligt svart basic linne och pärlörhängen som jag av någon anledning alltid slarvar bort (typ mit 7:e par jag köper). Kofta från H&M, byxor med skinndetaljer från Gina Tricot och min sjukt coola korsring från JC.

Det är ju fredag!

De här brudarna kommer till mig<3

Asså vad är detta? Har lyckats pricka in tre tidiga bussar som varit för tidiga nu de senaste gångerna jag varit i hallen vilket har slutat med att jag har först suttit o väntat på att den skulle dyka upp och sedan fått gå hem. Sjukt irriterande haha fast nästan pinsamt att säga att gången hem handlar om typ 700m haha;) Och jag ska kallas elitidrottare? Aja nu är jag i vilket fall som helst på väg hem och ikväll ska Gabbi och Mi från min klass/landslaget  i somras komma till mig i min lägenhet. Vi ska chilla,mysa och tjocka oss med pizza och annat. Hoppas ni också får en trevlig kväll.
Puss

Asså vad är detta? Har lyckats pricka in t...

Asså vad är detta? Har lyckats pricka in tre tidiga bussar nu de senaste gångerna jag varit i hallen vilket har slutat med att jag har först suttit o väntat på att den skulle dyka upp och sedan fått gå hem. Sjukt irriterande haha fast nästan pinsamt att säga att gången hem handlar om typ 700m haha;) o jag ska kallas elitidrottare? Aja nu är jag i vilket fall som helst på väg hem och ikväll ska Gabbi och Mi från min klass/landslaget i somras komma. Vi ska bara chilla,mysa och tjocka oss med pizza och annat. Hoppas ni också får en trevlig kväll. Puss


HAHAHA kul sen ankomst förklaring jag komm...

dsc02470 (MMS)

HAHAHA kul sen ankomst förklaring jag kommer ha idag. En tants rullator fastnade under bussen och gick inte att ta ut haha. Hur fan lyckas man är min fråga?;) hahahhaha kul var det iaf ,till och med tanten drog på smilebanden;)


Playplay

Kolla kolla! Man har ju införskaffat playstation 2, dessutom med ett crash spel...Nu ska bara försöka lära mig och spela också och inte komma sist i alla bilrace. Utmaning asså!
Nu ska jag powernappa, för ikväll är det gametime mot Brahe!
Hörs sen!

Gooosig

Köpt på Bikbok
Tänkte visa upp min nya bästa vän som jag kommer ha på mig dag in och dag ut nu till minusgraderna (mer än så) försvinner. Det lär alltså bli ett par månader med den här men den är väldigt skön så det blir nog inga problem. Diggar färgen och modellen också, ska även försöka fixa på en pälskrage, kan nog bli snyggt om jag lyckas.
Vad tycks?

9 november

Snöstorm, trött och hungrig. Usch usch...
Men fiskgratängen i micron är snart klar och sedan på med vinterjackan och iväg och träna, då löser sig allt ju!

Mord?

Hahahahahahah jag hade otur när jag tänkte och föreslog att Amanda 4 våningar upp skulle kasta ner min ketchup-flaska till mig då jag var i desperat behov av ketchup och inte orkade gå 4 trappor upp och hämta den.
Hahahahaha ja ni ser hur det slutade, shiit vad jag skrattade...Jag kämpade för min ketchup så flaskan tog jag med mig hem och fick till min mat hahaha så nu ligger ketchupen kvar där själv och skulle lika bra kunnat varit ett styckmord som har utförts där. Hahahahahah så jävla roligt asså!
Nu ska jag sticka till hallen med Amanda och chilla/köra lite extra och sedan träna.
PUSS!

Heeej heeej! Nu sitter jag på tåget med ka...

dsc02451 (MMS)

Heeej heeej! Nu sitter jag på tåget med kanelbulle i handen på väg till Södertälje igen efter att ha varit hemma i Malmö några dagar. Har varit jättemysigt att va hemma och fått träffa alla nära och kära;) <3 Nu beger ja mig dock tillbaka till mitt nuvarande hem i Södertälje. Eftersom jag trivs så bra och vet att det inte är så länge kvar till kul då jag kommer hem till Malmö igen kändes det inte SÅ jobbigt att säga hejdå som tur va även fast ja saknat alla. Nu ska jag käka lite,har träning i stort sett direkt när ja kommer fram. Har varit lediga nu två dagar så på tiden att träna igen. Hörs sen.


Hej o hå. Då är man tillbaka till det gaml...

dsc02443 (MMS)

Hej o hå. Då är man tillbaka till det gamla med jämt och ständigt försenade bussar i Malmö. Sitter nu stressande på väg in till stan för att träffa Nick som var min coach här i malbas i Malmö innan. Efter det ska jag träffa ett gäng vänner från min föredetta skola här i Malmö. Vi ska ha darenight, lät spännande när louise sa det till mig i telefonen men har ingen aning om vad som väntas mer än att vi ska vara två jag och göra massa uppdrag. Ni får höra om det sen imorgon. Puss


Strike

 

Idag efter att ha fixat Id foto träffade jag mina älskade baskettjejer (dock ej alla:( ). Vi körde någon runda bowling några av oss, satt och snackade och käkade sedan lunch. Riktigt riktigt kul att träffa tjejerna igen som jag förut träffade varje dag men som jag nu inte sett på länge och snacka av sig lite (bl.a. en pensionär som dampade på oss för att vi tog upp ett 6 manna bord bara genom snack efter att vi ätit upp när folk stod och väntade). Hahaha lite elakt kanske men det behövdes!
Nu ska jag träffa min käre bror och hans flickvän, de kommer på middag till oss, ska bli mycket mysigt. Tidigare träffade jag min faster och min kusin så träffa nära och kära går som på räls, imorgon väntar fler "återträffar":D

 

Här är bilder från dagen.

Strike...typ? :P

Glädjehopp? Hahahah nej, kolla käglorna så förstår ni...So close hahaha:P

Yeey<3

Brudarna <3

Precis suttit själv inträngd i en liten fo...

dsc02427 (MMS)

Precis suttit själv inträngd i en liten fotoautomat och helt plötsligt efter att lagt i mynt räknade den ner för att ta foto. Som ja letade efter en sådan där automat alltså,finns typ inga kvar i stan typ men hittade en på centralen till slut. Fotot behöver ja för att jag måste fixa id kort nu när jag är i Malmö. Nu ska ja träffa mycket saknade basketkompisar och försöka att inte förlora mot dem i bowling. Hörs sen puss.


Estocolmo!

Hello guys!
Igår intogs Stockholm av mig och Becka och det bidrog till ytterligare några yrande turister och shoppande tonåringar. Mitt lokalsinne är nog bland det värsta någon skådat, gick typ åt fel håll hela tiden när vi kom ut ur affärerna så att min kära Malmö vän Rebecka fick rätta mig. Påstod också precis att tåget kommer från det hållet och vi ska dit och pekade då åt Stockholms hållet när vi ska till Malmö, herregud...Var ska detta sluta? Sitter alltså på tåget nu på väg HEM (hemhem alltså) till MALMÖ!!!!! Ska bli riiiiktigt kul att träffa alla vänner och släkt och se mitt hus igen haha ;) Här har ni bilder från gårdagen i huvudstaden!

Kärlek till Pizza hut!<3


Tiger inne på NK ;)

Hahaha posandes vid plattan! ;)

Beckz och jag <3

Hahah gulligt gulligt ;)

Heeej! Idag har jag och Rebecka tillbringa...

dsc02426 (MMS)

Heeej! Idag har jag och Rebecka tillbringat hela dagen i huvudstaden. Riktigt mysigt,vi har varit turister,ätit oss tjocka och shoppat,eller nja en av oss iaf. Haha rätt komiskt att all shopping gick fel och varor tog slut för Rebecka. Men hon glädjer sig genom att reta mig om att de är hon som är tät nu istället för ja fick med mig en del hem. Nu är vi på väg hem, då väntar träning. Efter det blir det till att chilla och baka. Puss puss


Hallå hallå. Ett skottpass är avklarat och...

dsc02422 (MMS)

Hallå hallå. Ett skottpass är avklarat och nu sitter jag och Rebecka och käkat lunch. Riktigt riktigt gott. Ikväll är det match mot solna,vi är få spelare eftersom många är skadade så de blir tufft men ska bli kul. Puss puss


1:a november!


Klänning Bikbok, skjorta H&M, ringar köpa utomland/H&M, armband Lindex och converse.


Heeeeeeeej!

Först vill jag bara säga SHIIIT 1:A novembr, fan snart jul!!!! Det är galet hur fort allt går.
Idag kommer Rebeeeeeecka till mig och hon ska vara hos mig nu i några dagar sedan åker vi tillsamman hem till Malmö. Det ska bli hur mysigt som helst. Han inte varit hemma/träffat henne på över 3 månader. Det är sjuuuukt hur fort tiden går.

Igår var det fest här i Södertälje med folk från skolan och det var kul, outfiten var den ovan.
Nu ska kolla lite vänner innan träningen och sedan ikväll kommer Rebecka.

PUSS!


RSS 2.0