Klumpig tjej

Heejhej!

Varit rätt klumpig idag faktiskt. Åker iväg i tid till träningen idag och kommer på när jag är i hallen att jag glömt båda mina träningsprogram hemma. Fick sticka hem och hämta de och när jag sen börjar träna vrider jag i sista övningen till foten så den stukas. Jättelätt stukning så absolut ingen fara men ändå lite jobbigt och gör att jag nu måste tejpa den ett par dagar. Kommer sen  dessutom på att ja glömt kläder att ha efter träningen så där blev man ju rätt trött på sig själv ett tag...Men käkade sedan god middag hemma hos Claess och hade det mysigt där och ingen mer klumpighet av mig idag så nu är allt lugnt. Snodde en bild från min vän Louises blogg från när jag var i Malmö och hade myskväll med tjejkompisarna där. Jag fullt inne i vårt lilla spel med andra ord som vi spelade ett tag och som vi vann lätt.

Nu ska jag nog snart ta och sova! 
Puss


Byebye Malmö!

Heej!! Bilden är ägnad mina kära vänner i Södertälje som ja lovat " outfit bild" på speciell plats nu när jag var hemma haha. Så hoppas de är nöjda och för er andra så får ni då se min vinterjacka som ja inskaffat för året. Från Svea men ja tror faktiskt ja redan visat den haha. Geten hälsar också förresten till er där i Södertälje hahaha;) Nu har ja lämnat Malmö och påväg mot min nuvarande hemstad Södertälje. Kommer direkt till matchen som vi har idag så SJ snälla inga förseningar tack. Har massa packning så ska flirta lite med saknade Mickis och försöka få henne och hämta mig. Har varit jättemysigt att vara hemma och träffa alla! Så skönt och bara chilla och mysa med familjen eftersom de annars inte tillhör min vardag och träffa mina fina vänner som jag tidigare träffade i stort sett hela tiden. Men nu måste ja dra mig "hemåt" igen och träna. Ikväll blir de dessutom mys med min saknade homie Claess. Puss puss

Heeej!! Har de bra här i Malmö och umgås m...

imag0279 (MMS)

Heeej!! Har de bra här i Malmö och umgås med familjen, släkt, vänner, varit lite på rean och övningskört. Var även och tränade idag i gymmet här på Swedbank ( skolan ja skulle gått på om ja bott i Malmö) och fan va nice gym de har asså. Helt galet, hade glömt hur fint de var, detta är bara ett av tre rum och där är bara bra helt nya fräscha maskiner och de har nog allt i de där gymmet. Fick gjort mitt knäprogram vilket kändes skönt. Nu ligger jag och kollar snuten i Hollywood med päronen. Imorgon rullar ja uppåt i landet igen, ska ta vara på sista tiden med familjen. Bloggar när jag är på tåget imorgon. Puss puss!


Christmas

Hoppas ni hade en fin jul igår mina vänner! Min julafton var hur bra som helst igår och mysigt att ha släkten samlad här i Malmö igen. Fina paket och mycket god mat blev det också så känner mig väldigt nöjd.
Julen firades hos farmor och farfar med familjen, min faster och hennes familj samt min farmor och farfar såklart. Det kom en 80 årig tomte och en liten tomtenisse som delade ut klapparna och julstämningen var på topp, väldigt mysigt! Bjuder på lite bilder från julafton här...Kan visa lite julklappar jag fått också sen om ni är nyfikna?:)

Familjen <3

Tomtefar och tomtenisse som delade ut julklapparna

Fina paket man fick

Julfint hemma hos oss


God jul önskar jag er alla fina där ute! H...

imag0249 (MMS)

God jul önskar jag er alla fina där ute! Hoppas ni haft och har en fin julafton med fina paket, de har absolut ja haft och denna 81 åriga blandkönade tomte kom och delade ut våra julklappar. God jul!


Minijulafton

Heeej!
Nu har man fått julloooov och känns så j*vla underbart! Var och tränade mitt sista rehab pass hos min sjukgymnast nu imorse för sista gången detta året och köpten även sista julklappen och sitter nu redo för att snart hoppa på tåget. Ska hem till ljuva Malmö och det ska riktigt skönt att komma hem nu faktiskt, saknar min familj. Gårkvällen var riktigt kul, hängde med sköna människor och jag Mickan och Claess hade bl.a. vår egna julafton hahaha. Inga bilder publiceras offentligt på de men jag kan säga att de innehöll allt en jul ska innehålla, fast på vårt sätt;) Fick finfina presenter och käkade god jul mat gjorde vi i alla fall :)

Hey guys! Jennifer kände för att ha lite k...

imag0159 (MMS)

Hey guys! Jennifer kände för att ha lite kul igår efter träningen och valde hon att sitta och leka med en i vårt lags barns såpbubblor och tog givetvis sönder den..Sliten tjej asså! Var precis hos min sjukgymmast och det gick bra, tyvärr så fick jag inte vara med idag och värma upp på matchen även fast jag nu både springer och hoppar ( men inte fullt än såklart) så det var bara att lyssna på Lasses hårda ord och fortsätta vänta och träna. Ska nu fixa lite grejer och hem och fixa mig inför skolan. Två dagar kvar i skolan nu innan lite väl förtjänt lov väntas...Ska bli så skönt!


19 december

Heej!
Bjuder på lite bilder från helgen och så mycket mer har jag egentligen inte att säga. Ska upp imorgon och rehaba, sedan väntar onödig skoldag och sen har vi match som ska bli kul. Kanske till och med kommer kunna vara med och värma upp, skulle kännas som ett bra steg på vägen mot att snart vara tillbaka!
Något annat väldigt kul som händer imorgon är att jag ska kolla på min lägenhet som jag ska flytta till...Ska bli kul att se faktiskt och då det troligtvis kommer bli en 2:a ska det bli skönt med lite mer space även fast jag älskar min nuvarande etta.

Söndag

Tja mina läsare!
Ligger just nu och chillar i soffan och ska snart laga lite lunch vilket också blir frukost då jag inte orkat äta det efter att jag vaknat haha. Gårkvällen blev lite speciell men det var kul och jag fick reda på att de tydligen finns människor som är både fega och egoistiska men det är ju deras problem så jag bryr mig faktiskt inte.
Bara några dagar kvar i skolan som känns riktigt skönt. Inget plugg heller som måste lämnas in innan jul utan just nu är det sista julklappsköpen och julmys som är i fokus. Ska bli riktigt skönt att komma hem till jul faktiskt, saknar min familj och det ska bli så mysigt!
Inte mycket julstämmning hos mig här heller i min lägenhet haha..borde kanske steppa upp lite!

En dag med Olga

Heej heej!

Fina Louise sov hos mig här inatt efter gårkvällen som blev väldigt lyckad. Hon vaknade upp som en ny människa här runt 1 tiden i min lägenhet efter att jag varit i hallen och haft julavslutning med småbarn. Sedan dess har vi bara chillat och i stort sett inte gjort ett skit, riiiktigt skönt. Men resten precis våra feta arslen ur soffan och gick iväg och köpte pizza...Effektiva tjejer! 
Nu ska jag snart iväg till hallen och träna, sen får vi se vad som händer med kvällen.

Puss!


De sista gjort!

Hej!
Svårbeskriven känsla när man idag släppte pennan efter att ha skrivit 2 st 2 timmar prov i rad efter varandra. Att det var det sista som ska göras innan jul nu också gör ju inte det hela värre, känns rikitgt jävla underbart rent ut sagt. Har dock två större grejer över julen som man kanske borde ta tag i nu innan lovet men ingen deadline nu innan jul i alla fall och det är det viktigaste! Fixade lite käk åt mig och har nu lagt mig här i soffan med datorn och chillar. Snart blir det träning och ikväll blir det fest och innan de kommer några av här snygga tjejerna här på bilden nedanför hit tilll mig, blir grymt!

Hej min kära blogg! Här sitter två glada t...

imag0570 (MMS)

Hej min kära blogg! Här sitter två glada tjejer på bussen med mig redo och plugga! Det är dock inte bara vi på bussen utan hela laget är i bussen och på väg mot Norrköping för att spela match. Oj skrev precis fel, tjejerna här bredvid mig är inte glada, Kurt (till höger) börjar få magsår...Illa! Men nu ska vi faktiskt plugga, slutspurten nu i skolan innan lovet,puh... Pusss puss


Träffa släkt

Heej heej!
Hade mysigt kväll med Anita och Claess igår då vi kollade film och hade de mysigt hemma hos Anita. Nu är jag lite stressad då jag måste fixa mig innan jag ska dra iväg till Stockholm för att träffa mostrar, kusiner m.m. Ska på glöggmys och kommer bli jättekul att träffa dem. Även fast dem bor i Stockholm är det inte ofta vi ses så det ska bli jättemysigt.
Vi hörs sen!

Stockholm igår

Var i Stockholm och julhandlade lite med Claess igår igen...Så mysigt så mysigt. Men förutom lite julklappar så behövde jag även köpa ett par byxor då alla mina byxor på senaste tiden har börjat gå i sönder. Hittade ett par jättebra på Bikbok faktiskt, ett par svarta tighta jeans, det behöves kan jag säga! Fick även med mig en snygg blå blus, även den från Bikbok. Sedan blev det lite julklappshandling och har nog aldrig varit ute i så god tid för nu har jag bara 3 små julklappar kvar att köpa

Julmys med Mickan. Mer ambitiös tjej får m...

imag0538 (MMS)

Julmys med Mickan. Mer ambitiös tjej får man ju leta efter när hon helt plötsligt bestämmer sig för att baka sitt egna pepparkakshus (när de finns färdiga delar att köpa liksom!!). De har vi nu suttit o dekorerat med glasyr och pärlor och ska väl inte ta åt mig allt för mycket ära men det är faktiskt riktigt fiiiint...Återstår bara att få ihop huset sen! Imorgon väntar matte B nationella prov i fyra timmar, fyy fan rent ut sagt, frågan är hur man ens ska kunna koncentrera sig så länge...Menmen det får gå som de går och det ska nog gå bra. Puss!!


Vinterns första snö!! Alla hypeade föör my...

imag0521 (MMS)

Vinterns första snö!! Alla hypeade föör mycket på facebook igår när det inte ens snöade men nu har de faktiskt gjort de och när jag nu är på väg till träningen med snö plus en Mickan sjungande på julsånger börjar man faktiskt få lite julstämning.....Puss!!


Ledig dag!

Igår hade jag och Claess mysig julshopping i huvudstaden. Hittade fina klappar till familjen faktiskt som jag tror kan passa. Riktigt mysigt faktiskt och ingen julstress där inte, inte från vår sida i alla fall även fast Claess kanske inte hittade riktigt alla de julklappar hon hoppats på haha. Idag har vi studiedag och dagen har bestått av sovmorgon, därefter gick jag och Claess och köpte god frukost och fikade sedan på lussebulle och varmchoklad. Nu har vi pluggat och fått undan två små arbeten och jag time:ade det perfekt då jag om en halvtimme ska iväg och rehaba hos Lasse. Perfekt! Senare idag väntar lagrträning och ikväll får vi se vad som händer.
Puss!

Helgens lördag

Känns ju sådär att man en lördag får ställa klockan för att gå upp och tvätta. Hatar och tvätta och det kanske märks eftersom jag nu fyllt en Ikeakasse med massa tvätt plus handdukar och annat som måste tvättas. Dagen kunde ju börjat med roligare saker men det kommer de istället bli under dagen. Vi har match mot Mark idag och efter det har Kings match. Sen ikväll blir det 50års fest/middag hos Mickan vars mamma fyller år så det blir nog en rätt bra dag ändå.
Puss!

Mys med Zahui

Freedag och långhelg väntar, studiedag på måndag och nu en fredagkväll som spenderas med Amanda i soffan. Tar chillet till en ny nivå och njuter av att bara äta av min goda (eller??!) mat jag precis lagade och kollar på idol. Rätt trött efter träningen idag faktiskt, känns så bra att få börja göra mer och mer med mitt knä nu och idag kändes det extra bra när jag sprang och hoppade. Har dock lite ont i knäet nu men det är fullt normalt och något man vant sig vid. Men allting går framåt och det känns så bra...Nu får Amanda typ skrik utbrott här bredvid, får kanske ta hand om tjejen och se vad som händer. Glad är hon i alla fall!

Puss!

 


RSS 2.0