Nu väntar jag på resultatet...

Här har ni dagens outfit...NOT! Var tvungen att ha på mig det här fula, typ nattlinne när jag magnetrönkades innan idag men det passade faktiskt ganska bra. Sjuksköterskan lämnade mig nämligen i ett rum själv tillsammans med rönken maskinen och sa att detta kommer nog ta runt en halv timme och gick sedan sin väg. Det tog 50 min och jag passade då på att sooova, riktigt skönt asså. Vaknade sen av att hon kom in igen och så var det klart! Nu väntar jag bara på att resultatet ska komma, ska vakta min mobil med livet hela tiden nu asså!
Har precis chillat med Amanda och Binta och nu ska jag iväg för snart börjar träningen, blir knäövningar för min del.
PUSS!

YEEEEYY!!

Jaaaaadddå!! Så sjukt underbar vinst, vi krossade Solna och vann med 26 poäng idag. Så j*vla skönt asså och det var verkligen sååå viktigt för oss. Nu har vi Norrköping och Luleå på hemmaplan denna veckan som kommer och vi ska spela minst lika bra mot dem. Jag skrek och peppade allt vad jag kunde från bänken men kändes sjukt tråkigt att inte kunna gå in på plan, men ska inte klaga. Stackars Vici satt bredvid mig och har suttit på bänken hela säsongen, men hon är dock snart tillbaka.
Efter matchen dunkade vi full musik i bilen och drog till Heron City och käkade. Nu sitter jag och chillar med Amanda hos mig och hon ska sova här. Riktigt nice! 

Jag gjorde mina övningar idag vid matchen och fick reda på att ökat min rörlighet i knäet från att kunna böja det 90 grader till 130 grader. Det innebär att jag imorgon kan cykla på träningscykel. FRAMTSTEG, fett glad..Fast det innebär dock fortfarande att det kan vara vilken skada som helst.

Game against Solna

Idag är en väldigt viktig match för oss, det är vår andra kvartsfinals match och eftersom vi förlorade förra måste vi i stort sett vinna denna! Jag kommer sitta på bänken, kommer inte kunna bidrag med ett skit på plan vilket känns rent ut sagt förjävligt. Däremot ska jag göra allt på bänken för att vi ska ta hem det här idag, är fett taggad trots att jag inte ska spela.
Telge - Solna, 18.00, kööör vi!!

I wanna be on the court

Heej heej!
Jaha..Då är man uppe i andra träningen då man inte kan vara med utan sitter på sidan och gör övningar, jag börjar redan bli deprimerad och saknar det. Helst sjukt, jag ska verkligen inte klaga för har klarat mig ifrån skador väldigt bra hela tiden men nu känns det så himla tråkigt. Jag vill bara få besked på vad det är. Ytterligare en läkare kollade på mitt knä idag och trodde att det var en miniskel skada eller kanske korsbandet, de säger alltså olika allihopa så kan inte veta vad det är. Allt jag vill är bara att få det magnetrönkat och få fram det rätta resultatet så jag vet vad som är felet. Det har max 7 veckor kvar av säsongen och jag vill inget hellre än att vara tillbaka innan dess...Eller jo, jag tar givetvis laget före och vill hellre att vi vinner SM guld än att jag är tillbaka tills dess men det känns så sjukt retligt att skadan ska komma nu, när det roligaste börjar, slutspelet. Har nog aldrig längtat så mycket till en måndag, för då ska jag troligtvis magnetrönkas och få resultatet. Jag hoppas verkligen det är något som kan gå över på kanske 3-4 veckor...
Efter lagets träning idag stack vi nästan allihopa och käkade lunch, gott var det men trots våra fjäskande röster, långa basketkroppar och frågan om vi kunde få lite extra fick vi fett lite mat haha. Därefter stack vi till hallen och kollade på killarna Kings som spelade match mot Borås. Det blev en nagelbitare och tyvärr förlorade Kings med 1 ynka poäng i slutsekunderna. Nu har jag satt mig tillbakalutande i soffan men snart ska jag återigen göra mina knäövningar som jag ska göra två gånger om dagen, ska göra allt för att vara tillbaka så fort som möjligt.
Snyggingarna Jennifer och Binta (kolla in hennes nya blogg här).

Sötaste barnen ever asså (barn till Vici i laget och syskon till Sally).

The team!


7 veckor kvar...I can do it!

Det här är inte bara ett papper, detta kommer från och med nu bli min bästa vän och ska hjälpa mig att vara tillbaka på planen så fort som möjligt. Har nu tillbringat ca 1 timme med vår fysio och haft el i knäet (låter farligare än det är, ni som idrottar vet nog vad jag menar) och försökt få igång musklerna vid knäet igen för nu ska jag göra massa övningar för att det ska bli bra igen. Såg redan lite resultat efter el och lite rörlighet så troligtvis är det en blödning jag fått i knäet och det innebär att det tar 6-8 veckor innan det läker. Däremot kan jag vara tillbaka tidigare om min funktion i knäet bara är bra och det ska det bli m.h.a. de här övningarna. Ska magnetrönka mitt knä på måndag eller tisdag för att få bekräftat besked för att vara på den säkra sidan. Säsongen är slut om ca 7 veckor så jag har mycket jobb framför mig, ingen tid att spilla...Nu blir det övningar framför Let's dance.

Jag blev sjuk av att vara på sjukhuset!!!!

Nu ska jag berätta om gårdagens sjukhus (akuten) upplevelse, jag blir så arg bara jag skriver detta asså.

Vi kommer dit och berättar kort vad som hänt och hinner inte ens berätta klart innan tanten avbryter och tar betalt och ber oss sitta ner (eller jag fick så generöst en brits att ligga på) och vänta. Sedan leker de smarta och får upp vårt hopp genom att kanske 30 min senare kalla in mig i ett rum och fråga vad som hänt, de tog bokstavligt talat 20 sekunder. Sedan får vi sitta och vänta igen. Där går förbi en massa personal heeeeela tiden och det var lååångt ifrån fullt upp. Visst där va lite patienter men inte speciellt många alls utan det var ganska lungt och tyst. En sjukskötare/läkaren (vet inte vad han var) börjar gå oss på nerverna då han går förbi heeeela tiden, vi började räkna och jag skojar inte när jag säger att han gick förbi 63 gånger utan att ens ta en titt på oss som satt och väntade och sa inte ett enda ord. För att få upp hans uppmärksamhet bad vi om att få en alvedon, 11 minuter paserar han förbi igen och vi får stoppa han. - Hallå, var är alvedonen? Då säger han kaxigt: Ja sa till sjuksköterskorna, har du inte fått då, gå bort där till disken då, och sedan fortsätter han sina förbigångningar utan att ens synas med något sjukhus-material utan gick typ runt med kaffe m.m.

Efter 4-5 timmars väntande får jag komma in i ett rum och ytterligare någon känner på mitt knä och frågar vad som hände. Han säger att vi ska rönka det och det jag fått reda på av min fysio som jag pratat med är att jag måste magnetrönkas för att det är svullet, då kan man bara se om något ben är brutet och eftersom jag kan gå så är det inte det, man kan alltså inte se något annat med vanlig rönkten. Jag, 16 bast förklarar det för en läkare men han säger att det är omöjligt att megnetrönkas. Jag försöker få fram mina puppyeyes och säger till honom som det är, att jag spelar basket på elitnivå i Telge och vi har nu dragit igång slutspelet och jag är verkligen i jättestort behov av ett svar för jag måste vara tillbaka så fort som möjligt. Han bara...Vi gör magnetrönkningar, men bara på känsidar, och du är inte tillräckligt känd!

Ni anar inte hur lack jag blev, menar inte att jag är någon kändis men han kan fan inte uttrycka sig så och han sa det så nonchalant. Han bara, kändisar betalar också, jag bara, jag har en klubb som kan betala (överdrev!), han bara, det spelar ingen roll. Du är inte känd, det går inte.

Ytterligare väntande och konstiga kommentarer och ej tillmötesgående läkare och sedan får jag rönkas. Väntande och sedan kallar de in mig i ett rum och säger att nu har vi fått svar så nu kommer en läkare snart och berättar det för dig. EN TIMME OCH 45 MIN SENARE, efter att ha sagt till sjukskötare 3 gånger kommer en tjej och bara, men oj har du inte fått besked oj, det har vi visst glömt. Jag och Amanda lackar ur och när läkaren sedan kommer frågar vi hur de kan ha glömt de när vi väntat i över 1,5 timme och påmint dem. Han säger då argt att han inte alls glömt utan att de var ett annat akut fall med någon döende, och du är FAN INTE DÖD sa han!

Såklart den döende går före (!!!!!) men asså de kommer ju och ger två helt olika versioner av väntandet och efter 8 timmar där på akuten, yr, trött ocn ont i knäet som jag hade blev man så sjukt irriterad.

Sedan får jag då "beskedet". Kan ni då gissa vad han säger?
Jo, ditt knä är svullet så det är väldigt svårt att se, det kan vara en allt från en stukning/blödning till korsbandskada (då är man borta 1 år)...Det kunde alltså vara VAD SOM HELST! HAN KUNDE ALLTSÅ INTE GE NÅGOT RESULTAT! Och jag säger bara...VAD VAR DET JAG SA!!!!! Jag sa ju det till honom redan innan, man kan inte se med vanligt rönken när det är svullet och han som läkare borde veta bättre.

Som pricken över i:et så ska de till sist bara linda mitt knä, då kommer någon idiot och börjar linda min fot istället för knä! Sedan ger dem mig kryckor (eller fick ju betala såklart) utan piggar som de tror jag kan använda i snön och isen som är överallt. 
Jag finner inga ord över gårdagen asså! Till en början skrattade jag bara för det var så komiskt sedan blev jag bara så lack...

Men underbara söta Amanda räddade mig så jag inte gick under och var så gullig och höll mig sällskap hela tiden, en riktig vän<3

 


Hejhej. Jag är så less på sjukhus,var nog ...

dsc02582 (MMS)

Hejhej. Jag är så less på sjukhus,var nog sämsta vården ever igår. Ja blev typ sjuk av att vara på sjukhuset. Ska berätta mer om det sen. Nu har jag fått tillgång till en läkare via klubben som är jättebra. Hoppas på att kunna få något bättre resultat om vad som hänt med knäet. Nu ropas jag nog snart in från väntrummet,hörs sen. Bilden är på mitt knä (ser lite hur svullet det är) från sjukhuset igår. Där jag totalt spenderade ca 8 timmar:(:( Hörs sen!


en dag på akuten

Vad händer gott folk? nu är det så här va, att Paupau och jag sitter på akuten och väntar på att få hjälp eller hon väntar på att få hjälp jag bara sitter här och försöker underhålla henne! Iaf, vi hoppas på att det inte är något allvarligt, hon kan ju gå kanske inte runway men hon går;) hennes knä är ganska svullet och lite varmt, vi har suttit här i ca 1 timme nu.
men eftersom det inte finns så mycket att göra här så har vi tagit lite bilder:)
njuuuut :)
Två negativa besked

Man ska verkligen aldrig säga aldrig för nu plötsligt idag hände det. Jag skadade mig. Har i stort sett aldrig haft något problem med någon skada men så idag helt plöstligt kommer jag i fart och får bollen och är på väg mot korgen. Jag får då en knuff (ingen hårdare än vanligt tror jag) och mitt knä hoppar och typ byter riktning. Jag riktigt kände hur knäskålen hoppade och jag hörde hur det knakade. Livrädd som jag blev och ont som jag fick så var det bara att gråtande stiga av planen. Fick pratat med en väldigt duktigt fysio som sa att det i stort sett till 100% va en blödning i ledbandet i knäet. Allt jag ska göra att är röra mitt knä så mycket som möjligt och beroende hur det går kan det ta 1-4 veckor innan jag är tillbaka igen. Blev så enormt glad över att det inte var korsbandet, det var verkligen min första tanke som slog mig när jag kände smärtan. 
Oavsett så känns det så sjukt surt att skada sig nu precis när slutspelet börjar, men jag kommer troligtvis snart vara tillbaka! Dessutom spelade vi som lag inte alls speciellt bra och förlorade matchen med 6 poäng.
Nu vill jag bara sova, vakna upp och äta god hotell frukost imorgon och sedan få mitt knä bra igen.

Före match...Riktigt taggad och glad!

Haha bjuder på denna charmiga bild som beskriver mig nu efter matchen...Ledsen och skadad men ändå glad i oturen att det inte var korsbandet som rök.

At the hotel

Heeey!
Har intagit hotellet och ätit godaste buffén asså...Typ tacos med alla tillbehör och barbeque, riiiiktigt gott! Varvar tv med datorn och tar det allmänt lugnt här på hotellet med Amanda och laddar upp inför matchen mot Luleå ikväll. Kommer bli riktigt tufft och kul ikväll, tror det blir mycket folk, Luleå brukar ha stor publik så det blir kul även fast typ alla (!) kommer vara på Luleås sida.
Spelar 19.00 så har ytterligare tid att förbruka här på hotellet och får se hur det kommer göras bäst, lär bli en del chillande till sedan middag och en promenad.
PUSS!

Nu börjar det!

Ser ju sådär mycket framemot att åka upp till 30 minus grader men ser dessto mer framemot morgondagens stora match, första matchen i slutspels omgången i damligan. Vi möter Luleå som vann grundserien men som vi också vann över i vår första match. Det kommer bli en tuff match men vi kommer göra allt för att vinna för det är de vi ska göra, vinna.
Ska bokstavligt talat upp innan solen imorgon asså då vår flyg lyfter jobbigt tidigt men så är det...
Datorn hänger med så hörs på hotellet imorgon.

GOD NATT!

Mot lovet!

Jag går mot loooov och det är hur underbart som helst. Imorgon och på torsdag blir det nämligen ingen skola för mig och på fredag är det tema dag.
Imorgon drar vi till Luleå för vår första slutspels match..Nu träning,måste rusa.

Mamma <3

Idag fyller snyggingen till vänster 50 år, kan man inte tro om dig älskade mamma. 
Vill bara passa på att skicka tusen grattis till dig idag på din födelsedag. En bättre mamma kan man knappast ha även fast vi inte ses varje dag, älskar dig enormt! <3


Hello guys!

Skjorta gamal släktings, sammetstights Bikbok, ringar utomlands, JC och H&M, armband Lindex, axelsmycke Lindex + Converse.
Idag är det All star game i herrligan, två stycken utvalda spelare från varje lag i södra delen av Sverige ska möta utvalda spelare från lag från norra delen av Sverige och spela en match mot varandra.
Den visas på tv 10 klockan 19 så dirket efter vår egen träning blir det en snabb (!) dusch och sedan bokstavligt talat löpnig hem till tv:n haha, en match man inte vill missa.
Men först en bra träning, på onsdag är vår första slutspels match I'm so excited!
Outfiten för dagen har ni ovan, nu måste jag snart sticka till hallen.
Puss puss!

Skön söndag kväll

Solsidan och puss på mina pojkar, Ben and Jerry. Kan knappast bli bättre, riktigt skön kväll.
Imorgon är det skola igen men ingen skola onsdag och torsdag då vi sticker och spelar vår första slutspelsmatch mot Luleå och lov nästa vecka så det känns helt okej.

Hej! Jag lever,det är bara det att mitt in...

dsc02577 (MMS)

Hej! Jag lever,det är bara det att mitt internet är kaos och vägrar samarbeta. Gårdagen bestod i alla fall av 60poängs vinst mot Salen och sedan blev det god riktig amerikansk fried chicken hemma hos Leah i laget som är amerikanska och hade sina föräldrar på besök från Usa. Mycket trevligt och sjukt gott. Blev en del över så ska dit senare idag också och käka haha. Nu varvar jag tv- chillande med att läsa om en tjej som vill begå självmord. Tv eller självmord? Himla svårt val där asså...


Fått napp!

Ett kollage som jag tvingade några nära och kära skriva ut och slänga ner i resväska när de drog iväg till Kambodja och Thailand. Gillar min detaljrika beskrivning av "äkta" Converse så de inte är några jättefejt där det t.ex. står All bar där bak istället för All star hehe. 
Fick precis sms om att de fått napp på lite grejer, men de sa ej vad...Spännande spännande!

Heeeey!

Försöker få lite ordning i lägenheten här och få pluggat undan lite grejer. Visst är man duktig som utnyttjar sin lediga dag (från träning) på detta vis?
Ikväll blir det dock matlagning och film med Amanda =)

Imorse till nu

Anita, Matilda och Josefin, tre motiverade skridskobrudar!

Fullspäckad dag. Stod och frös ihjäl imorse när klassen åkte skridsko, jag höll skorna på då vi inte får åka skridsko för våra tränare. Någon lektion i skolan och sedan, efter skolan var jag tillsammans med massa andra basketspelare från SBBK på "tänk träning". Ett möte/förläsning/uppmuntring till psykiskt tänkande och så för att kunna prestera på topp när det gäller. Två möten återstår och tyckte faktiskt det var ganska intresserant, tror de kan ge något faktiskt...Efter mötet hade vi match mot Visby, det blev stor vinst idag och det kändes ganska bra även för min del, lite irriterad bara att jag missade en del lätta lägen, menmen...Nu ska jag ta mig lite kladdkaka och imorgon väntar Joga på morgonträningen, inte helt fel.
PUSS!

Glad tjej

Det är med glädje jag kan säga att de mesta jobbiga plugget är över nu för ett tag (nu borde man ju ta tag i de plugg längre fram så man slipper stressa sen men nä?!).  Visst, matte prov på fredag och måndag men har det under kontroll...Geografiprovet gick ganska bra idag och de övriga plugget nu de senaste dagarna är klart. Det firas med kladdkaka i soffan ikväll. Imorgon ska klassen åka skridsko men inte jag, får inte av klubben för skaderisken är så hög och där har jag inget att säga emot för det är bambivarning på mig på isen även fast det varit kul.
Kladdkaka var det ja, see yaah!

<3

Glad alla ♥ dag på er!
Jag ska fira så glamoröst genom att nyduschad efter träning, osminkad med mjukisbyxor ligga framför tv:n och äta glass och vrålplugga inför geografiprovet imorgon.
Någon som har/har haft bättre firande än mig?

Ingen tid att spilla

Hej!

Kvick uppdatering här från mig då jag inom 2 min måste ägna mig åt plugg, har en hel del nu, längtar till helgen igen haha så söndags ångest? Ja! Tänkte även se solsidan som snart börjar så ingen tid att spilla, dags att skriva klart sin krönka och trycka in lite engelska och geografi.

Spenderat 9 timmar i hallen idag då jag suttit i sekretariatet i två matcher och spelat en match (som vi vann med typ 60). Nä nog med information, nu måste ja plugga. Sorry för tråkig uppdatering men nu några dagar måste ja ägna mycket åt plugg.


Fullspäckad dag

Bild på Amanda från en ligamatch.

Heej heej!
Haft fullt upp hela dagen med massa basket och annat kul.
Har spelat två U20 SM matcher idag där vi vann den ena med 116-24 och den andra med 137-50 hehe. Alltså utklassnings matcher skulle jag vilja säga men det är kanske inte så konstigt eftersom vi är så unga i vårt ligalag så spelade många av oss även U20 matcherna.
Har även passat på och träffat Malbastjejerna extra mycket och de var även hemma och fick spana in min lägenhet, det blev dock ingen matlagning då tiden inte riktigt räckte till för det och vi behövde mat snabbt.
Menmen, väldigt kul ändå.
Nu ska jag nog snart lägga mig, ska vara i hallen ganska tidigt imorgon och sitta i sekretariatet och sedan har jag två SM matcher att spela.

PUSS PUSS!


Good morning!

God morgon!

Ligger och myser i sängen framför tv:n i pyjamas men måste snart börja göra mig klar för snart ska sitta i sekretariatet under en SM match.

Har två egna SM matcher som väntar idag och sedan ska jag försöka fixa så att Malbas tjejerna kommer till mig och ska försöka få ihop en middag. Kan ju bli spännande så ja saknar stora kastruller m.m för att kunna laga mat till tio pers som samtidigt ska tryckas in i en etta! Men allt går om man vill ;)

Hörs sen!In town!

De här sköningarna (plus fotografen "Lillen") befinner sig just nu i stan och ska om ett tag dra till hallen och träffa dem. Det är polarna från mitt gamla lag i Malbas, dock inte så länge sedan jag träffade dem( förra helgen när jag var i Malmö ju) men man vill ju passa på och se dem så mycket som möjligt nu när tillfälle ges. Ikväll har jag även u18 SM match som ska bli kul, shit vad länge sedan det var man spelade SM asså, så det ska bli kul.

Trots att jag varit hemma idag så har timmarna rullat på ganska fort, tog mig en liten tupplur efter att ja kommit på att ska inte skulle kunna ta mig till skolan och sen har jag facebook nördat mig och pluggat. Nu måste jag städa lite här och sedan laga mat.

PUSS!


Insnöad, hemma från skolan =)

Jaha..Då hade man gått upp, klätt på sig och sminkat sig och ger sig ut i kyla. 20 min väntande och sedan gav jag upp. Slår på TV:n när jag kommer hem och det första de säger de säger på TV är att ALL SL:s trafik är INSTÄLLD ( varför kunde jag inte sätta på TV:n INNAN ja gick ut)! Rätt sjukt asså..Jag är alltså insnöad och kommer inte till skolan! Skiiitskönt faktiskt, dock det enda positiva med detta elände!
Någon mer som inte kommer iväg idag?

Inte nu igen!!!

Kanske genom tidernas sämsta bild men den får duga, va tvungen att visa er snön!!!!

Det är kaos, katastrof och kanske det jag önskar allra minst nu...SNÖSTORM i Södertälje!
Snön höll just på att försvinna och man började skymta lite mark men så idag så bara pang kommer det maaaassa snö och blir skitkallt...Inte okej asså...Vad hände med den globala uppvärmningen är min fråga?
Dessutom kommer det bli massa stul med kollektivtrafiken, inställda tåg och bussar och förseningar, inte det roligaste asså men man kan ju hoppas på att de kanske inte ens kommer någon buss så att man kan stanna hemma från skolan eller något ;)
Tråkigt för folk som ska ta tåg, lär ju bli förseningar. Fina Malbas tjejerna som åker tåg imorgon för att spela SM här i Södertälje är nog tyvärr några av många som får stå ut med det...Det ska alltså vara SM i helgen och jag kommer snarare förflytta mitt hem till hllen och typ bo där under helgen. Jag ska nämligen spela 5 matcher, sitter i sekretariatet två matcher och även försöka se någon av Malbas (mitt gamla lags) matcher. Tanken slår mig nu att jag har en del plugg till nästa vecka som jag inte vet när ja ska få in..Men jag säger som Timbuktu, det löser sig!

Hemska fötter nu mindre hemska

Nä det är inte någon mans fötter, det är mina fruktansvärt fula fötter. Jag erkänner verkligen det, förstår att de är skitfula och tvvärr inget jag kan göra något åt. Bara att inse fakta och inte bry sig. Jag är glad jag kan gå och springa med dem bara och känsel har jag också och idag va jag på fotvård som var väldigt skönt. Nu är de jättelena och sköna, dock lika fula haha.


Uppdatering från skolan

Heej heej!

Två lektioner kvar i skolan sedan ska jag först vara duktig och handla mat (hoppas kunna fjäska åt mig lite bärhjälp från en viss Matilda C.). Sedan ska jag luta mig tillbaka i en stol och bli masserad och ompysslad på fötterna haha, jag ska alltså på fotvård. Ska bli väldigt skönt och tro mig, väldigt behövligt!
Ingen träning ikväll då vi har vilo dag, det kommer innebära att jag måste ta tag i lite plugg och ska även bara chilla och ta det lugnt.

Hörs sen!

Shoppingtips från Thailand?

Shoppande förra gången jag var i Thailand.
Snart åker mina päron till Thailand!!! Känns lite konstigt faktiskt för jag ska vara kvar här i Sverige medan de ska ha det gött i värmen och fira mamma som fyller 50. Men det är de värda och jag ska absolut inte iväg någonstans då det snart väntar slutspel här i damligan med Telge. Däremot så får ja lägga en liten "beställning" om det är något jag vill ha, och det är klart jag vill är ju första tanken...Men nu när jag sitter och tänker så kommer jag knappt på något...Där finns ju massa grejer men utbudet är ju också lite begränsat med att där är mycket typiska turistgrejer. Antar att många varit i Thailand (jag också för den delen, fast för någon år sedan) så tänkte höra med er...
Vad köpte ni när ni va i Thailand? Tips på snygga grejer från Thailand?


Heey!

Precis lagat lite mat och ligger nu platt som en pannkaka i soffan och lyfter inte en fena. Träning om ca en timme och innan dess har jag tänkt trycka in lite kemi i hjärnan på mig, vore rätt bra faktiskt då prov väntar imorgon. Inställda lektioner imorgon innebär dock att det imorgon bara bli morgonträning och provskrivning och sedan kan man dra hem, rätt okej faktiskt.

Puss puss!


Hejhej! Nu sitter man rullande på SJs tåg ...

dsc02558 (MMS)

Hejhej! Nu sitter man rullande på SJs tåg upp mot Södertälje. Det blev vinst igår mot Eos och en hel liten klack satt och hejade och skrek på mig. Tyvärr så blev väl inte underhållningen den bästa från min sida. De går lite upp och ner för mig,speciellt poängmässigt men så är det.:) SKIT kul att så många kom och jättekul att se dem. Efter matchen blev det middag med lite släkt och senare iväg på fest och träffa lite malmöbo. Idag träffade jag min faster o min söta kusin och sen åkte vi in och kollade på Malbas(mitt gamla lag) som spelade och vann en jämn match Norrköping(där landslagspolaren Mi spelade och som ja också träffade). Riktigt kul!:)Håller typ på att somna på tåget och kemiplugget som ligger i väskan och väntar gör ju inte de hela bättre. Men ska försöka(observera försöka) ta tag i det nu. Puss puss


Mot skåne imorgon

Hello!

Det ligger fest i luften, grannen dunkar på hög musik så att det hörs två trappor ner och laget förbereder inför lagfesten imorgon. Dessvärre så blir det ingen fest för mig, inte den här gången, utan nu ska jag HEM! Det ska bli väldigt kul det med...Hoppas kunna träffa så många gulliga Malmö människor som möjligt.
Imorgon 15.00 möter vi EOS i Lund och det lär bli en del nära och kära på läktaren då. Ska försöka inte vara apnervös utan bara gå in och köra. Ska samlas 06.00 imorgon (föööör tidigt asså!!) för att ta tåg så det blir snart till att hoppa i sängen.

Ni får uppdatering imorgon innan eller efter matchen!

PUSS!


Köpa eller inte köpa?

Det är nu man önskar man vore 1 dm kortare, när man hittar snygg mockajacka på Bikbok i storlek S. Den gick på asså men lite kort i armarna och i midjan...MEN asså när man har kofta så sticker ändå koftan fram vid armarna och lite kort i midjan är väl inte hela världen...Eller?
Köpa eller inte köpa?

Basket på "hemmaplan" imorgon

Kläder Gina Tricot (haha allt faktiskt), smycken utomlands och H&M.

Freeeedag! Shit vad denna veckan har gått fort asså...Gör mig dock inget, bara skönt. Nu är det helg och precis så ringde en man från Sydsvenskan (en tidning i Skåne) och intervjuade mig angående matcher mot EOS imorgon (samt om flytten till Telge). Kul att de har koll, det gör mig ju inte direkt mindre nervös inför imorgon då jag ska spela mot EOS i Lund och släkt och vänner från Malmö kommer och tittar. Men det är bara att försöka koppla bort och köra...Nu ska jag iväg och träna. Här har ni dagens outfit.

Nytt

Sorry för sen uppdatering...Trodde jag publicerade det här inlägget tidigare idag men så var det tydligen inte.
Här har ni i alla fall shoppingen från igår...Lite våriga fina plagg som nu hänger i garderoben.

Rosa blus Gina Tricot, jeansväst Bikbok


Spets tubtopp (att ha under grejer) Gina Tricot och USA linne Bikbok (kanske ska byta det till svart eller i en t-shirts modell? )

Brosch att pimpa med Lindex (10 spänn!!)
Vad tycks?

Mysdräkt komplett

Fick som jag kanske nämt den här snygga mysdräkten i julklapp men då den var i fel storlek och storlekar har varit slut i affärerna m.m. så har det dröjt ett tag innan jag kunnat byta den. Nu hittade jag i alla fall rätt storlek idag och nöjd över att kunna mysa runt i denna efter träningar m.m. Köpt på Gina Tricot.

Shopping shopping! Matilda shoppade så att...

dsc02547 (MMS)

Shopping shopping! Matilda shoppade så att plånboken sved och jag fick med mig en del hem jag med. Lyckat alltså och väldigt trevligt! Nu sitter vi på väg hem på tåget o kolla på våra fynd. Visar er sen. Puss och kram


Status

Heeej heej!
Lång (behöver jag tillägga långtråkig?) dag i skolan idag och sedan träning därefter. Blev en massa spel idag och sedan löpning på slutet vilket gjorde att man kände sig rätt död 1,5 timme senare. Efter vår träning spelade Kings match som vi var och kollade på, Anita gullungen hade fixat Kebab så satt rätt bra där på läktaren och såg Kings kamma hem vinsten.
Imorgon blir det skola och ska även stanna kvar i skolan och försöka plugga lite och vänta in Classon som slutar lite senare (trots att vi går i samma klass, kvarsittning, eller?) för sen drar vi till Stockholm för shopping! Ska bli nice, träningsfri dag imorgon men lär ändå bli massa spring, dock runt i affärer (ibland tycker jag faktiskt shopping ska klassas som en sport). Väldigt länge sedan jag shoppade och ännu längre sedan jag var i Stockholm så ska bli kul.
Hörs imorgon!

RSS 2.0