Var en runda vid lärarrummen idag och Clae...

imag0488 (MMS)

Var en runda vid lärarrummen idag och Claess blev rätt impad över vissa lärares pyntning, de tog julpynt till en ny nivå asså haha, wow. Var även en runda på stan och det är julpynt överallt..Då är de alltså dags att börja tänka på julklappar, till en själv och till alla ens nära och kära. Kul! Tillbringar just nu kvällen med käraste Mickan o Claess och jag vet inte allt vi snackat om och gjort men en väldigt mysigt kväll har det i alla fall varit och är de. Puss puss


Mitt hem

Oj vad det pyntas här i lägenheten, pyntpau är i farten hahaha. Skoja, knappast, långt ifrån! Men jag var faktiskt duktig och satte precis upp mina adventsljusstakar här i lägenheten. Så de lyser här nu och ser mysigt ut även fast jag inte känner ett dugg julkänsla. Menmen det kommer väl...Förresten så kan jag berätta att jag ska flytta! Det är inget skämt som folk trodde på facebook däremot kanske jag gör lite stor grej av de haha. Jag ska bara flytta något hus bort eftersom min lägenhet ska renoveras men det innebär ändå ett helt nytt hem och massa grejer som ska flyttas. Jag uppgraderar mig dessutom till en två:a vilket ska bli nice, har dock inte kollat på den än men hoppas på att den är okej. Ska försöka gå och titta på mitt blivande hem nu i dagarna..När min nuvarande lägenhet sen är renoverad får jag välja om jag vill bor kvar eller flytta tillbaka hit så alla dörrar står öppna.
Puss puss!

Favoriterna

Heej!! Avslutar denna helg på bästa sätt genom att va med mina favoriter Claess och Mickan. Vi ligger här och myser i Mickans dubbelsäng och Claess har sagostund för mig och läser högt ur Jag är Zlatan boken medan Mickan är duktig och pluggar. Har för tillfället inte så mycket plugg så njuter av att vara pluggfri idag istället o tar tag i plugget i veckan. När Mickan är färdigpluggad ska vi fortsätta vår myskväll med våra trogna killar Ben and Jerry och fortsätta vår myskväll med massa snack och mys på vårt sätt ;) Hoppas ni haft en bra helg! Puss

Då ska man snart gå på de här efter att pr...

imag0460 (MMS)

Då ska man snart gå på de här efter att precis käkat upp sin pizza. De är tjockskväll på hög nivå som ni märker med Amanda och Regan hemma hos mig. Mysigt mysigt har vi det och det sitter perfekt en kväll som ikväll :) Och hur underbart är de inte med helg? Föör bra!! Puss


When darkness falls

Två lektioner i skolan idag var av en handlade om buddhismen och vi snackade om lycka. Det är egentligen sjukt hur vi människor fungerar med lycka, allt vi blir glada av finns det någon gång ett slut på och vi vill alltid bara ha mer och mer och mer. Inom buddhismen är målet att hitta opåverkad och icke tidsbunden lycka. Rätt smart faktiskt ju , tänk om man skulle kunna känna sig lycklig trots vilka omständiheter som helst. Just nu finns det en del som skulle göra mig lyckligare men är verkligen inte olycklig. Men skyller på de deprimerande mörkret och vintervädret som börjar komma...
För variationens skull här på bloggen kommer bild på dagens outfit, ni skriver ju faktiskt titt som tätt att ni vill se de haha.
Peace out!

Take care

Bjuder på skön låt från Drakes nya album med Rihanna. Sitter dock just nu och lyssnar på helt andra låtar, älskar min sterio i min lägenhet, fattar inte att jag klarade mig utan den hela förra året. Den används flitigt nu varje dag.
Så mycket mer har jag väl inte att säga, varit en dag med vissa roliga unika händelser samtidigt som jag lackat idag. Men de roliga övervinner haha och jag ska nu försöka sova så gott jag kan inatt :)

Upp o ner

Hej!
Igår var en skitdag...Efter att ha suttit ett braaa tag med mitt engelsk tal på söndagen så går jag och lägger mig i tid för att sova. Vaknar 10.15 igår morse av att de bankar i lägenheten intill mig, då har min laddare glidit ur min mobil, den har heeelt stängt av sig (tog 10 min att få igång den) och gjort att mitt alarm inte ringt så jag försover mig, stressar till skolan och kommer dit och får reda på att jag då inte får göra mitt tal alls. Satt alltså och krigade i onödan och jobb som jag inte får visa. Direkt efter de spricker mina jeans haha. Kul start på veckan känner jag...Dagen fortsatte inte bättre men varför fokusera på det negativa? Idag har varit en mycket bra dag, skrivit ett prov och känner mig lättad att det är över, käkade på Lucas grillen med tjejerna efter skolan innan jag satt och kollade på Kringlans träningmatch, sköt och gymmade lite. Nu sitter jag och kollar Kär och Galen på tv och bara njuter av att inte plugga. Laget har åkt till Ryssland, närmare bestämt till typ Sibirien. Vår tredje sista bortamatch i Euro cup väntar men matchen är inte förr ens på torsdag men då det ligger så sjukligt långt bort var de tvugna att åka idag.
Nu ska jag återgå till de här...
Puss!


Sunday morning

God morgon!
Gårdagen var riktigt lyckad. Började med en skön vinst mot Kvarnby, sen blev det god mat och gårkvällen tillbringades sedan med underbara laget och andra basketmänniskor. Hade grymt kul och blev en lyckad kväll, man har ju ett sådant underbara lag som gör att det alltid blir kul.
Nu har jag precis käkat frukost och ska snart göra mig klar för att dra iväg och sitta i sekretariat i Kringlans match.
See yah!

Hej på er!

Kofta och halsband från VILA, jeans Bikbok, skor Skopunkten.
Längesen det blev en outfit här på bloggen så tänkte slänga upp det idag.
Skola idag som vanligt och var sen och handlade mat med Gabbi på Coop, blev bjuden på tårta och grejer i affären vilket aldirg är fel, misstänker att de var någon slags årsjubileum där eller något. Måste också säga att det skrämmer mig lite hur fort tiden går och hur mycket det börjar julpyntas reeedan! Merry Christmas låtar spelas i butiker, belysning är uppe och det står granar i flera butiker, hallå ni kan ju chilla liiiite. Inget emot julen, de är riktigt mysigt men de behöver ju inte börja 2-3 veckor före advent..Eller vänta är jag ute och cyklar nu, är det advent nästa helg?????? Någon som vet hahah. Lite lost som ni märker men så är det, inte full pott med vuxenpoäng till mig än. Har lite att jobba med...

Återigen en retlig förlust

Here we go again...Spelade vår andra Euro cup match idag och jag följde den intensivt på livstatistiken direkt från Belgien där matchen spelades. Vi leder i stort sett hela matchen men den sista minuten kommer de ikapp, det blir lika, förlängning och förlorar förlängningen...Igen! Ahhh så sjuukt retligt och irriterande med förlust. När vi har matchen i stort sett hela tiden men så tappar vi på slutet. Men 3 matcher återstår så mycket kan fortfarande hända så det är bara att se framåt och vinna nästa match.
Medan laget varit i Belgien idag har jag varit här hemma och haft en jobbig skoldag med redovisning och matteprov, drog sedan och käkade på stan med Anita och Claess och stack sen till hallen och rehabade och gymmade. Helgen får gärna komma!!!
Puss

Utflyttning

My hoomie och jag i våras
Då blev de en drastisk föränding i ens liv här då haha. Haft min kär vän Claess som inneboende här hos mig i nu drygt en vecka och hade verkligen vant mig vid det och kändes skönt att va två här. Men nu har min hoomie dragit och det är nästan som man faller en tår. Men jag kan nu hälsa min soffa välkommen tillbaka, som varit hennes säng nu under veckan och genast ser min lägenhet inte ut som en koja längre. Deras kök renoveras och byggarbetare kommer tidigt och jobbar så hon är inte så sugen på att bo hemma så skulle inte förvåna mig om hon snart komma tillbaka igen haha.
Nu ska jag luta mig tillbaka i soffan och se vad tv:n erbjuder. Matteboken borde också öppnas innan det är dags att sova.
Puss

Död lördag

Heej!
Som ni kanske märkte så var det inte jag som skrev inlägget igår utan min kära vän Anita. Hon tillsammans med Claess och Louise sov här hos mig inatt och även fast de inte blev så mycket sömn var de väldigt myyysigt.
Nu är jag dock själv, hahah sorligt men riktigt tråkig lördag kväll blir det idag. Händer inget kul och folk umgås med familjer m.m. men det är okej, skönt att bara chilla också bland bara. Claess kommer dock och sover hos mig senare ikväll.
Ligger i soffan och kollar tv, Dumpa honom är på 4:an och är en rätt bra film faktiskt vet jag då jag sett den tidigare.
Imorgon är det gametime! Första spelar Kringlan (division 1 laget, de Anita gjorde lite reklam för igår) mot Luleå och sen har vi damliga match mot Solna. Blir två tuffa men roliga matcher ;)
Puss!

11-12/11-11

Hej bloggen.
n dag. Först försov jag och Claess oss och sedan så försvann mitt arbete... Inte så lyckat! Däremot så hjälpte bästa Anita och Claess med mitt arbetet. Snällaste tjejerna!
Såg också paranormal 3 med brudarna. Höll på att dööööö. Åt sedan mat på kebebhouse med mina vänner.
Anita, Claess och Louise ska sova hos mig nu. Det behövs efter bion.
Imorgon ska jag och Claess träna småbarn klockan 08.30. Anita och Louise ska däremot döma klockan 9. Jobbigt att vara basketproffs ibland. Blir inte så mycket sömn för mig nu när de här brudarna är här, däremot ska de snart ut o träffa sina så kallade "haff" så då blir de glada. Bara för att jag älskar de här tjejerna så mycket så tänkte jag göra lite reklam. Kom till hallen på söndag för då möter Kringlan Luleå! Tuff match! Matchen är klockan 14! Be there.

Ohhhhhh

Finner inga ord, så j**vla lack! Jag och Claess har precis suttit och följt vår Euro cup match borta i Turkiet och är grymt stolt över tjejerna och de spelade så bra (enligt statistik) och vi hade matchen i slutet men så på bara någon sekund tar de igen och det slutar LIKA. Det blir förlängning och vi förlorar med TVÅ poäng. Fy fan va surt asså, är så lack!!!!
Men ser framemot om att höra om matchen, laget och publiken från dem när de kommer hem imorgon. Bara att köra för att vinna nästa match!

Jacka

Har införskaffat i en riktigt varm skön snygg jacka inför vintern. Det blev en blå Svea jacka som jag köpte på Red Devil i Stockholm och kommer va riktigt skön i vinter. Just nu hänger den bara på galgen men kommer snart börja användas flitigt.
Nu ska jag möta upp Anita på stan för att fixa en grej och sen blir det kanske till att gymma lite och ikväll plugga.
Ikväll spelar vi vår andra EURO CUP match, den är dock på borta plan så mitt kära lag befinner sig just nu i Turkiet för att spela mot dem ikväll. Kommer bli grymt och håller alla tummar!
Hörs sen!

Titanium

Skönaste låten eller snarare convern av David Guettas Titanium. Den har dock en viss sömnförmåga då Matilda (även kallad Claess) däckade här på min axel precis när jag satte på den. Hon väckte mig även idag med denna låt och hon vill att jag ska säga att det var hon som hittade den, plus i kanten till dig där Claess.
Nu ska vi powernapa lite här och försöka plugga innan träningen ikväll.
See yaah!

Flytta?

Heeej!
Vinkade av päronen idag efter en mysig helg med dem. Mysigt att ha dem här och de hjälpte även till och städade av hela min lägenhet och handlade innan de drog, mycket uppskattat. Nu har jag dock fått nytt besök direkt. Claess på bilden ska flytta in hos mig några dagar men tjejen tror hon ska flytta hemifrån, åka jorden runt eller något? Föör många väskor, packad tjej! Har med sig täcke, data, hela sitt liv typ.
Nu ska vi försöka ta tag i lite plugg såhär akut sista timmarna på lovet. Imorgon börjar skolan igen, jippi!

Puss!

Relax

Nu sitter jag här med träningsverk igen men efter spadagen med Claesson i veckan var kroppen så skön och avslappnad och det var riktigt riktigt skönt och behövligt. Jag och Claess drog till Scandic skogshöjds spa och relaxavdelning och var i stort sett helt själva där med två bubbelpooler, bastu, vanlig pool och kunde chilla och glida runt där i morgonrockar och tofflor till avslappnande musik och käka frukt och dricka te. Riiiktigt skönt och tog lite bilder gjorde vi också haha.

Bilbloggar

Heej! Började denna lördag med att gå upp allt för tidigt och tränade små barn i Täljehallen. Det är ju lov så de va inte så många men det gick bra ändå och va faktiskt ganska kul. Sitter nu i bilen på väg till pappas kusin här i Stockholm. Så mycket mer planer för dagen har jag inte. Känner att skolångesten mer och mer börjar komma då jag behöver plugga innan skolan drar igång men så orkar man inte de. Men får nog ta tag i lite imorgon. Fick precis reda på att min 78 åriga farmor ska köpa IPhone, eller den är redan köpt och hon väntar bara hem den. Rätt coolt faktiskt tycker jag, dessutom läser hon min blogg varje dag typ och följer våra matcher via livestatistik på nätet. Highteck farmor får man ju verkligen säga! Bjuder på en bild från i onsdags då jag var i Stockholm och träffade Fanny och Simona. Fler bilder kommer ikväll eller imorgon. Puss!

EURO CUP

Heeeeej!

Varit kass på att uppdatera nu igen men det viktigaste som hänt har varit att vi idag spelade vår första match i Euro cup där motståndet var ryskor runt 190. Vi visste att det var en väldigt tuff uppgift och vågade inte säga för mycket men vi gjorde det vi visste vi kunde göra och vann!!!!!!! Extrem lycka då Euro cup är något enormt stort för oss och något som vi tränat hela tiden för. Så sjuuukt härlig känsla och så bra start på den här cupen. Nästa match är I Turkiet MOT Turkiet på torsdag. Mina päron har nu anlänt hos mig här också så kommer bli mycket tid med dem nu..Har även hunnit vara på "spa" och varit i Stockholm nu i dagarna med Edren och Louise och hälsat på min Malmö kompis Fanny och Simona. Har lite bilder från de som dyker upp här senare.


Första löpsteget idag

Vill börja med att säga att jag idag fick SPRINGA för första gången sen operationen. Rehabade som vanligt hos min sjukgymnast imorse och på torsdag är det 3 månader sedan jag opererades och ska då börja få springa men vi började idag istället. Joggade för första gången på 3 månader och min joggingtur (haha 300meter) kändes riktigt skön. Märklig känsla var det faktiskt då man tidigare sprungit varje dag men nu inte fått få ta ett enda löpsteg på drygt 3 månader. Det kändes dock väldigt bra och jag kände inte alls av mitt knä, sååå skönt! Nu ska de bara gå framåt framåt framåt så är jag snart på plan igen :)
Efter detta gick vi och fotades profilbilder till papper som måste fyllas i till Euro cup och käkade sedan god lunch med Kurt och Mickan.
Nu ska jag ta mig en promenad till Willys och möta Claess där, sen får vi se vad vi gör av dagen innan det är träning ikvälll. Puss

RSS 2.0