Tja, Jens Tillman här! En av de sista daga...

imag1245 (MMS)

Tja, Jens Tillman här! En av de sista dagarna med tjejerna sen flyttar jag upp till Luleå! Nu verkar det som att vi ses snart iaf, jag ska antagligen vara med och coacha Luleås DU18 lag mot just Södertälje i en eventuell SM Final om två veckor. Det kommer verkligen kännas konstigt eftersom jag coachat dessa tjejer ett par år nu. Nu är tjejerna här på Norrköpingslägret och har gjort fystester och varit jätteduktiga. Tack för dessa år tjejer, vi syns snart


Mot Norrköping

God morgon!
Skönt att få sova ut idag. Klassen springer Igelstaloppet men själv så ska snart packa färdigt här för att sen dra på landslagsläger i Norrköping. Det är mycket fys som väntar och sist jag gjorde testerna var jag som en pinne typ så lär ju i alla fall bli förbättringar sen dess även fast formen kanske inte är på topp p.g.a. min skada ja precis kommit tillbaka från m.m. Ska packa ner de sista nu även fast jag vet att jag har alldeles för mycket med mig redan.
Hittade en gullig bild från Ungdoms OS 2009 haha, glada tjejer :)
Braa support av Mickis framförallt!

At Mickis place

Heej!
Då är man ledig från plugget ett tag..Vore synd att kalla det ledigt lov dock för imorgon drar man iväg på fysläger med landslaget. Läger i Norrköping väntar där fysprofilen och massa annat kul ska utföras.
Har precis ätit god middag hos Mickis och ska snart dra till Jonna för att kolla Kings på tv som spelar sin femte SM-final idag. Laddat upp med nyttigt snacks och hoppas på en bra match.
Bjuder på lite bilder här som togs i helgen!

Tjaaa

Käkat donken framför BB och ligger nu här och chillar med min hoomie. Skönt att för en gång skull slippa stressen med ett arbete som ska vara klart imorgon, jag och Claess är klara och ska imorgon redovisa vårt arbete genom att visa vår film haha. Gjort en film om sociala medier som vi hoppas ska gillas.

Ska väl snart ta och sova, rätt slitna tjejer här faktiskt!

Puuss!


Sunday

Spelat lite Mitticupen i helgen...Två matcher och två vinster, final väntar om någon vecka. Satt precis och kollade en spännande SM-final på tv mellan Kings och Norrköping. Blev tyvärr förlust för Kings men får hoppas på att de tar Norrköping på hemmaplan då de spelar bäst av sju. Fast då gäller de och va på fötterna, något tjejen på bild(inga namn) kanske borde ta efter. Hon kände för att chilla lite på golvet i Scania. Vila lite, jätteskönt!


Champion

Det har nu gått exakt en vecka sedan vi stod där som vinnare i slutsignalen och tog hem SM-gulet. Veckan har innehållt allt möjligt och vi har försökt fira på bästa sätt. Valt att låta bloggen ligga lite åt sidan nu p.g.a det men nu lär uppdateringen börja som vanligt igen.

Det är helt sjukt att säsongen är slut och guldet som vi kämpat för hela tiden är uppnått. Något som jag har ännu svårare att förstå är att många av de underbara människorna i laget nu kommer försvinna bort om andra sidan jordklotet mer och mer. Nästa år blir vi ett helt annat lag och många drar nu till USA eller Europa för att utveckla deras baskket. Men vi har en sommar kvar tillsammans och jag ska försöka njuta av dem alla här i Sverige...lika så som vi ska göra för vårt guld.
Här är guldbilder från förra lördagen då vi tog hem SM-guldet i basket!


GOLD!

SM GUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUULD!
We made it! Vi tog chansen att avgöra på hemmaplan igår och slog Luleå i den tredje finalmatchen och tog hem guldet. Helt sjukt, vi har tagit SM- GULD IGEN och det förtjänar ett riktigt firande. Igår var hela klubben och firade på O'learys och ikväll får vi se vart firandet tar vägen. Men det är helt sjukt, alla är så glada och det känns så otroligt skönt att ta hem guldet i år igen.

Chans till guldet!


Imorgon gäller det, det står 2-0 till oss i bäst av fem matcher och imorgon har vi chansen att ta SM-guld på hemmaplan. Taggad är bara förnamnet på vad vi är och redo att ge allt.
Matchen börja 16.00 i Täljehallen och behöver allt stöd på läktarn som det bara går!
Kom och heja och stötta oss för om vi vinner imorgon är guldet vårt.

Friday

Heey!
Råkade visst shoppa en del idag men är faktiskt riktigt nöjd över mina köp. Fick bland annat med mig en röd riktigt snygg skinnjacka men tyvärr är jag för lat för att ta bilder på de just nu. Köpte även ett par jeans, en klänning och lite annat. Chillar här med Binta i min lägenhet efter att ätit middag som jag för en gång skull lagade helt själv. Snart kommer mina föräldrar hit, sitter på tåget nu så lär snart vara framme. Ska försöka plugga lite innan de, en fredagkväll  jag vet men ibland finns det inga gränser. Binta som tog studenten sitter liksom här och skriver uppsats, känns som jag borde försöka fokusera då också.
Puss!

2-0

Tja!
Landade precis på Arlanda igen efter att varit uppe i Luleå igår och lirat. Vilken match det blev igår! Det blev lika och gick till förlängning och den innehöll det mesta kan jag säga. Men det viktigaste och de enda som vi nu bryr oss om nu är att vi vann med 1 poäng vilket innebär att det nu står 2-0 till oss och att vi på lördag kan avgöra på hemmaplan. Tur att vi har lov nu kan jag säga för det är mycket som kretsar kring basket nu men trots det skoluppgifter som hänger över en. Ska försöka uttnyttja tiden på bästa sätt nu fram till träningen ikväll.
Puss!

I Luleå

Tjaa!

Då befinner man sig i norra Sverige där det fortfarande är snö och kallt, Luleå. Spelar vår andra finalmatch idag och en fullsatt hall med norrlänningar väntar. Käkat god Barbeque buffé och sen har jag och Gabbi chillat här på hotellrummet. Nu laddar vi inför match och ska snart gå och käka igen. Tyvärr visas inte matchen på webtv men går som vanligt att följa den via livstats på basket.se. Hörs sen!


Food

Hemmafru Mickis tog precis fram sina kockkunskaper och slängde ihop en god lunch här som är hon är så stolt över. Slapp lyfta ett finger och det blev riktigt gott faktiskt. Så öser cred över henne så lär hon göra det fler gånger. Annars har vi bara chilalt här hos Mick, mycket trevligt och snart drar vi iväg för träning. Ikväll spelar Kings så det blir till att kolla på deras match och sen får vi se vad som händer.
See yah!

Yesterday

Heey!

Grymt skönt att ta hem vinsten igår efter en jämn match, nu står det 1-0 till oss och vi behöver vinna två till matcher för att ta hem guldet. Efter matchen drog vi som spelade Scania till O´learys och firade vårt guld genom att käka gott och hade det trevlig. Drog därefter hem till mig allihopa och kunde förvånadsvärt nog få in runt 15 pers i min tvåa utan problem. Inga klagomål från grannarna denna gången heller haha, men mina kära vänner Binta och Jennifer m.m. kände för att va roliga så de skickade en fejkad arg lapp från grannarna vilket kommer göra de lite pinsamt för mig när jag träffar mina grannar nästa gång eftersom jag svarade på deras lapp. Roliga tjejer som gillar och inte berätta att det var ett skämt.

Puss!


Guld och nu mot nya mål!

We made it! Mitt internet och mitt mms skickade från mobilen har strulat så har inte kunnat uppdatera men i förrgår vann vi finalen och tog hem Scania guldet. Riktigt skön känsla och grymt sätt att avsluta Scania på eftersom detta nu va vårt sista år. Har varit riktigt kul faktiskt och är glad för att ja äntligen har fått börja spela igen. Min speltid har dock varit begränsad och legat mellan 8-12 min per match men trots det så är det så skönt att få va på plan igen.
Men det är idag det verkligen gäller! Vi spelar idag mot Luleå och vi är redo för vår första SM final. Man spelar bäst av fem med matchintervaller på ungefär varannan dag, så det är nu det kommer avgöras.
Matchen börjar 16.00 i täljehallen, see you there!

Ligger här på golvet i hallen och kollar m...

imag1037 (MMS)

Ligger här på golvet i hallen och kollar matcher. Det är Scania cup vilket gör att man i stort sett bor i hallen. Gabbi får lite massage här av Edren också och vi chillar inför vår nästa match. Spelat klart vårt gruppspel och vunnit tre av tre och 19.00 ikväll väntar kvartsfinal. Får se vilka motståndarna blir men de ska bli kul. Riktigt kul att spela också även fast min speltid begränsas till 8-12 minuter per match. Ska kolla matchen på vilka vi får möta ikväll nu snart sen ska ja umgås lite med mina föräldrar som kommit hit innan det är dags för nästa match. Puss puss


4 april

Heej!

Då har man påsklov och mer än en veckas ledighet väntar...för skönt. Imorgon börjar Scania, sista året för oss och för mig blir det första och sista med Södertälje. Lirade med Malbas för två år sedan och kom då 6:a och förra året satt jag på bänken när vi vann...Detta året ska jag i alla fall vara med och spela och ska bli grymt kul även fast min speltid är begränsad. Match nr. 2 för min del från min comeback väntar alltså imorgon. Nu ska jag fixa lite grejer och sen blir det sängen. Pussv

Malbas 2010

Förra årets vinst


Catwalk

Swaagen tas till en ny nivå här och tjejerna laddar upp med outfits inför sommarn. Fler bilder togs men hålls för privat bruk. Vet inte vad jag ska säga men de verkar ha hittat hem!

GÄSTBLOGGARE

Tja bloggen! Binta som skriver idag. Pau lär väl skriva ett inlägg lite senare men för tillfället är hon upptagen med att redigera min blogg så snäll som hon är. Jag försöker fixa en header så det ser mer professionellt ut.
Idag har vi inte gjort så mycket, eller, Paulina har varit i skolan och sånt, men efter träningen så har vi bara degat. Handlade lite mat och hemmafrun Mikaela stod för maten ikväll, det blev Tacopaj, sjukt gott var det faktiskt!! Måste erkänna att jag, Paulina och Amanda är rätt osociala idag, Amanda sitter och pluggar ser det ut som och jag leker med Paus dator medan hon hjälper mig. Men hon är nog snart klar så då ska vi vara sociala igen men det blir så här ibland eftersom vi umgås som en vanlig familj typ och hänger i stort ett varje kväll.
Tanken av att denna vana snart kommer att avta är hemsk. Snart skiljs våran familj åt, jag kommer att flytta hem till Husby, kommer dock ändå vara här och träna osv, Amanda och Mikaela flyttar till USA efter sommaren medan lilla söta Paulina fortfarande är kvar här i Södertälje. Förhoppningsvis kommer hon att dominera i damligan och spela proffs eller gå på college hon med, beroende på vad hon vill göra! Hoppas du inte blir för ensam bara ;) Men vi kommer alla att vara ett skypesamtal bort, så det är inte så farligt! Helt sjukt att det bara är 1,5 vecka kvar ifall vi vinner alla tre matcher i rad. Känns som det var igår vi alla sa att vi bara behövde vinna 12 matcher i rad för att ha guldet i våra händer och nu återstår det bara 3 matcher, bollen är rund, men i det här läget ligger bollen i våra händer.
Känner ni för att gå in på min blogg, så är ni välkomna att besöka den ;) haha känner att jag marknadsför mig själv lite grann, men jag kör inte på outfit bilder och sådant, så om det är det ni är ute efter så ska ni inte besöka min blogg. haha. Tycker dock att Paulina ska uppdatera lite fler gånger om dagen och börja lägga upp dagens outfit igen, eller vad säger ni?
http://bintadrammeh.blogspot.com

Final4


Heey!
Dagen har flygit förbi och sov bort största delen. Fick även grymt skön massage idag på träningen av våra fysios som satt fint samt sköt lite. Nu taggar jag, Amanda och Mickis college basket här hemma hos mig med varsin strawberry daiquiri handen. Det är March Madness final4 games och hoppas på att livesändningen ska funka och inte ska lagga för mycket.
Puuuss!

RSS 2.0